2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kizlar Hergün sayi kac olacak diye beklemek cok üzücü ve zalimce .. hasta olanda ölende ben gibi biz gibi gayet can taşıyan insan .. kötü ve pis insanlar yüzünden gelmis bir musibet bu dünyaya. Hepimiz hicbirsey degilse psikolojik olarak cok kötü etkileniyoruz. Üzülüyorum hemde cok helede tertemiz olan dogacak yavrularimiz etkilenirse onlari bir heves bekleyen bizler etkilenirsek diye ..
Cok dua edelim cooookkk

Hazirliyor kendini artik doguma saglicakla gelsin canm dogarsada erken degil zamsn da uygun hayırlısı artık

Doğum yaklaştıkça benim içimi farklı duygular kaplıyo ya. Evlat sevgisi böyle birşey galiba ben mi geç kaldım böyle şeyler hissetmek için acaba.
Özledim resmen kuzumu doğsada sarıp sarmalasam , koklasam diye bekliyorum. Kalbim ısınıyor resmen sevgisinden. Çok garip.
Doğum acısına bu hisler sayesinde dayanıyor galiba kadınlar. Ona kavuşma arzusuyla.

Valla benim de bir inanasim geldi. Ufacık umuda tutunacak haldeyim şu an.
Canım güzel şeylere odaklanalım bana bi rahatlık geldi nedense sadece onun yüzünü gördüğüm anı hayal ediyorum şu an. Düşünsene eşin ve senden bi parça , sana muhtaç senin... Herşey geçecek yalnız değiliz birsürü kişi bizim durumumuzda Allah büyük

Gitmedim daha kızlar sancıların arası uzayınca sıcak suya girdim. Uyymuşum geri sancıya uyandım.
Canım sancı olunca bebek hareketlerini hissediyor musun benim de makata ve cajinama baskı hissediyorum ama bebek çok hareketli onun ağrısı mı sancı mı kestiremiyorum

Canım sancı olunca bebek hareketlerini hissediyor musun benim de makata ve cajinama baskı hissediyorum ama bebek çok hareketli onun ağrısı mı sancı mı kestiremiyorum

Hayır canım karnının içi kaskatı kesiliyor hareket hissetmiyorsun.

Hayır canım karnının içi kaskatı kesiliyor hareket hissetmiyorsun.
Ayyy o zaman benim bebiş tepikliyor ahh sabah sancıların sıklaşır da inş doğrusun bende sabah 37+4 randevum var alttan muayene için 38 demişti ama yarın baksın belki doğururm hemen

Haklısın canım Allah yardimcimiz olsun. Bebegi eve yollıyacaklarıni zannetmiyorum. Ben ilk gün kendimi cok iyi hisstmeme ragmen taburcu etmediler. İmza atman lazım bebegi eve yollaman icin, buda bir risk canim. Yeni doğan sariligi var seker takipleri var. Birde topuk kani var. Sen8nle bir taburcu ederler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…