Hazirliyor kendini artik doguma saglicakla gelsin canm dogarsada erken degil zamsn da uygun hayırlısı artıkBenim karnım sanki aşağı doğru indi bugün iyice belli olmaya başladı. Karnımın tamamı sertleşiyor ve bebek o an hiç kıpırdamıyor daha önce tek bi yer sertleşir o an hareket ederdi kızım. Kasıklarım kalça kemiğim gerilip kasılıyor. Sanırım doğuracağım yakın zamanda
Aynen 3-5 daha durursa tamamdırHazirliyor kendini artik doguma saglicakla gelsin canm dogarsada erken degil zamsn da uygun hayırlısı artık
Görmemiştim çok şaşırdım
Valla benim de bir inanasim geldi. Ufacık umuda tutunacak haldeyim şu an.Görmemiştim çok şaşırdımHızlı bi şekilde bitecek diyo ama buna sevindim.
Canım güzel şeylere odaklanalım bana bi rahatlık geldi nedense sadece onun yüzünü gördüğüm anı hayal ediyorum şu an. Düşünsene eşin ve senden bi parça , sana muhtaç senin... Herşey geçecek yalnız değiliz birsürü kişi bizim durumumuzda Allah büyükValla benim de bir inanasim geldi. Ufacık umuda tutunacak haldeyim şu an.
Doğuma gitmiş olabilirAy sürmeli kasılmalarım var demişti noldu acaba yaa
Gitmedim daha kızlar sancıların arası uzayınca sıcak suya girdim. Uyymuşum geri sancıya uyandım.Doğuma gitmiş olabilirben de kaçtım
Canım sancı olunca bebek hareketlerini hissediyor musun benim de makata ve cajinama baskı hissediyorum ama bebek çok hareketli onun ağrısı mı sancı mı kestiremiyorumGitmedim daha kızlar sancıların arası uzayınca sıcak suya girdim. Uyymuşum geri sancıya uyandım.
Canım sancı olunca bebek hareketlerini hissediyor musun benim de makata ve cajinama baskı hissediyorum ama bebek çok hareketli onun ağrısı mı sancı mı kestiremiyorum
Ayyy o zaman benim bebiş tepikliyorHayır canım karnının içi kaskatı kesiliyor hareket hissetmiyorsun.
Haklısın canım Allah yardimcimiz olsun. Bebegi eve yollıyacaklarıni zannetmiyorum. Ben ilk gün kendimi cok iyi hisstmeme ragmen taburcu etmediler. İmza atman lazım bebegi eve yollaman icin, buda bir risk canim. Yeni doğan sariligi var seker takipleri var. Birde topuk kani var. Sen8nle bir taburcu ederler.@baharumutduru2018 canim demekki doguran da dogurnayan da endiseli.ama sen yine sakin ol.en azindan kisacik girip cikiyorsun hastaneye.biz bir de kac gun kalicaz onu dert ediyoruz.ben bebegi esimle hemen eve yollamayi dusunuyorum.ilk yuruyusten sonra da eve yollarlar mi acaba? bebek icin iyi olur mu bu? yoksa benle mi kalmali?
Ne yaptın canım hala evde misin?Gitmedim daha kızlar sancıların arası uzayınca sıcak suya girdim. Uyymuşum geri sancıya uyandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?