2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ne yaptın canım hala evde misin?
Evdeyim canım gitmedim daha gece 3 dkya düşmesini bekledim duşa girdim ıcak suya oturdum biraz rahatlamışım. Sabahta çişe kalktıydm pembe akıntı gelmiş. Açılma olmuştur mutlaka o değil de hastaneye de gidemiyorum.

Ayyy o zaman benim bebiş tepikliyor ahh sabah sancıların sıklaşır da inş doğrusun bende sabah 37+4 randevum var alttan muayene için 38 demişti ama yarın baksın belki doğururm hemen
Yanlış bilgilendirmek istemem ama doguma gittigimde, mskatimda zonklama bebekte cok hareket vardi. Bebek hareket ettikce canim aciyordu. Tuvaletim var gibi hissediyor ama gittigimde yoktu.Bebekte aksine cok hareketliydi.

Yanlış bilgilendirmek istemem ama doguma gittigimde, mskatimda zonklama bebekte cok hareket vardi. Bebek hareket ettikce canim aciyordu. Tuvaletim var gibi hissediyor ama gittigimde yoktu.Bebekte aksine cok hareketliydi.
Sakinledi şuan iki gecedir oluyor ayy inş dediğin gibi doğum habercisidir bakalım saat 11 randevum var zaten bir baksa ve aaa açılman var bebeği geliyor dese keşke bu arada çok geçmiş olsun sonunda eve geçmişsin Allah yaşatmasın bir daha

Sancılar sıklasana kadar bekle bari canım. Hastanede beklemek daha zor zaten. Hem de şu durumda. Hadi inşallah bir an önce düzenli hala gelip sıklaşır da gider bir avazda dogurursun

Kızlar bende doktordan çıktım bütün hastaneler pandemi hastanesi olmuş. Ancak benim gittiğim hastanede 3. Derece yoğun bakım yokmuş 2. Derece iş sonlara doğru bizde oluruz dedi doktorlar günaşorı çalışıyorlarmış 30 unda doğum demişti 26 sına verdi 37 ye 5 te alacak korkuyorum dedim haklısın daha da çoğalacak mecburen öncelikleri değiştirmek gerek dedi

Günaydın kızlar , nasılsınız diye merak edip yazamasam da yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum.. benm sancılar oluyor ilaç içiyorum şu virüslü zamanda doğurmak istemiyorm değişik pskolojiye girdim. Sonrasında ne olacak onu da bilmiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun, Yaşlılara da akıl fikir versin hepimzii riske atıyorlar..

Kizlar ben hastaneyi aradım. Tüm hastenelere test kitleri dagitilacakmis. Gelen hastayı geri çevirme hakkımız yok ama tani konursa şehir hastanesine sevk edicez çünkü üçüncü derece değil bizim hastane dedi kadın. Onlarla ilgilenen hemşire vs sizinle ilgilenmeyecek dedi ama bilmiyorum artık kimseye güvenim kalmadı. Neyse güzel bir gün olsun inşallah. Güzel düşünelim güzele ulaşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…