Evdeyim canım gitmedim daha gece 3 dkya düşmesini bekledim duşa girdim ıcak suya oturdum biraz rahatlamışım. Sabahta çişe kalktıydm pembe akıntı gelmiş. Açılma olmuştur mutlaka o değil de hastaneye de gidemiyorum.Ne yaptın canım hala evde misin?
Yanlış bilgilendirmek istemem ama doguma gittigimde, mskatimda zonklama bebekte cok hareket vardi. Bebek hareket ettikce canim aciyordu. Tuvaletim var gibi hissediyor ama gittigimde yoktu.Bebekte aksine cok hareketliydi.Ayyy o zaman benim bebiş tepikliyorahh sabah sancıların sıklaşır da inş doğrusun bende sabah 37+4 randevum var alttan muayene için 38 demişti ama yarın baksın belki doğururm hemen
Sakinledi şuan iki gecedir oluyor ayy inş dediğin gibi doğum habercisidir bakalım saat 11 randevum var zaten bir baksa ve aaa açılman var bebeği geliyor dese keşke bu arada çok geçmiş olsun sonunda eve geçmişsin Allah yaşatmasın bir dahaYanlış bilgilendirmek istemem ama doguma gittigimde, mskatimda zonklama bebekte cok hareket vardi. Bebek hareket ettikce canim aciyordu. Tuvaletim var gibi hissediyor ama gittigimde yoktu.Bebekte aksine cok hareketliydi.
Sancılar sıklasana kadar bekle bari canım. Hastanede beklemek daha zor zaten. Hem de şu durumda. Hadi inşallah bir an önce düzenli hala gelip sıklaşır da gider bir avazda dogurursunEvdeyim canım gitmedim daha gece 3 dkya düşmesini bekledim duşa girdim ıcak suya oturdum biraz rahatlamışım. Sabahta çişe kalktıydm pembe akıntı gelmiş. Açılma olmuştur mutlaka o değil de hastaneye de gidemiyorum.
Yidin mi?Hiç uykum yok ve aklım dolaptaki makarnada
Ayy canım sancıların başlamış gece okudum Allah yardımcın olsun inşallah . Şuan sancın oluyor mu ?Dün ki sancılar beni çok yormuş sanırım heryerim ağrıyor.
Bazı iller değil hepsi dönüştü canım.. Artık her hastane bakmak zorunda coronaya..Bazı illerdeki özel hastaneleri pandemi hastanesine çevirmişler. Özelde Doğum yapacak arkadaşlar görüşmenizi tavsiye ederim.
Bazı iller değil hepsi dönüştü canım.. Artık her hastane bakmak zorunda coronaya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?