2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar iki doğumumda spinal oldu bu sefer genel olacak nasıl uyanmak ağrı VS olanlar fikir verebilir mi

Günaydınhayırlı kandiller bol bol dua edelim kızlar bebişlerimiz ülkemiz ve dünyamız için Rabbim korusun ve bir an önce kurtulalım şu musibetten
Amin, hem dua edince kandil hürmetine Rabbim yardımcı olur ve hemen gonderir şifayı inşallah

hay allahim acaba ne zaman taburcu oluruz en erken her doktor farkli. T Tbfth sabah dogum aksama taburculuk demisti sanki ama.su an 35+2 deyim.36 bitince al desem sıkinti olur mu acaba? 15 gun sonra cook gec olabilir heryer hasta dolabilir.

Hiç bilmiyorum kızlar ne halt yiyeceğimizi.
Yani varya bebeklerimize uzuluyorum nasil bir döneme denk geldiler,insallah yasadigimiz stres uzuntu huzursuzluk bebeklerimize gecmez cok baski altina girdik şurda sayili gunlerimiz kaldi,persembe doktorum cagirdi gunu saati konusucaz sezeryan oluyorum ben,saglik durumlari ve bebegin tam donmeyiside uzerine hayirlisi artik, agacsizkoalaa senin belli durumun normalmi sezeryanmi?

haklisin esim de yapma deyip duruyor ama farkindayim hormonal bi durum ama yok sakinlesmiyor icim.hastanemi aradim bize gelen bir bilgi yok dedi.hastanelerinizi arasaniza bakalim sizin ne diyecekelr?
Hayirdir ne oldu , ne sormamiz gerekiuor hastanelere? Bende kac gundur sakinlesemedim agla agla icim gecti,heveslrrim kaldi,organizisyonu iptal ettim, benim dogumumu merak eden hastaneye gelmeye okadar sevenlerim vardi hicbirisi gelemeyecek hadi onlari gectim sanki yanliz kalacak doguma girecek gibi kotu hissediyorum cok kotu bir doneme denk geldik bebeklerimiz saglikla gelsin tek temennim bu

Kızlar iki doğumumda spinal oldu bu sefer genel olacak nasıl uyanmak ağrı VS olanlar fikir verebilir mi
Tatlim herkesin bunyesi farkli. Şükurler olsun benim çok iyi geçti. Hatta benim agrı kesici alerjim olduğu halde. Ben agri kesici dahi kullanmadım. Ilk 4 saatten sonra yurumem istendi, desteksiz tek basına kalktim ve kolidora kadar yürüdum. Ertesi gün direk iyiydim 4 gunden sonra, her isimi yapabilecek durumdaydim. Ķişiden kisiye değisiyor benden 1 gün once spinal dogum yapan biri ile tanistım. Onunkisi cok kotü gecmisti yuruyemedi. Hatta ben ondan once taburcu oldum. Biraz doktorla alakali sanirim. Ilk sezarayanim zor 2. Cok kolay oldu. İnsallah seninde güzel geçer sıkıntısız atlatırsın

Kozlar kontrolden geldik hastane çok sakindi nts de sıfır sancı çöktü doktor acil bir şey olmadıkça gelme dedi pazartesiden sonra da nöbetleşe devam edeceklermiş her gün polinikliğe bir doktor bakacakmış çatı muayenesi yaptı hiç ama hiç acımadı ki ben çok korkuyordum çatı muayenesi olacaklar rahat olsun 37+4 olduk 2900 olmuş 49 cm 3 ü geçer doğuma kadar dedi

Gözün Aydın canım bir an önce de çıkar inşallah küvetsen allah sağlık şifa versin virüs yayılmadan kurtarmış rabbim

Meraba kızlar ilk kez yazıyorum buraya ama sessiz takipçinizim hiç bisey bebislerin sagligindan onemli degil. Evet virus var istediğimiz organizasyonlar olmayacak benim gibi gurbette olanlar belki de tek başına doğum yapacak çok zor bi surec ama nolur stres yapmayın ben stresli annenin bebeğinin de stresli asi inatçı olacağına inanıyorum nedense gittiğim hastanede pandemi oldu muhtemelen ama bu tamamen farklı bir kısım ve doğumhane ameliyathane gibi bölümlerle ilişkili olmayacak. Bugün de bol bol dua edelim güzel olacak inşallah bu da bizim güneşten önceki son karanligimiz olsun beterinden korusun güzel mevlam hepimize sağlıklı hayırlı dogumlar ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…