2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar selamlarYazdıklarınızı okumayı anca bitirebildim. Ufak tefek ev işlerimi hallettim. Yoğurt mayaladım oturdum. Kendime biraz bakım falan yapasım var. Yoksa evde zaman geçmiyor gerçekten. Hem moral olur dedim. Bu arada @SuRMeLi naptın kız doğurabildin mi? Çok da geç gitme hastaneye. Benim annem beni az kalsın takside doğuracak mış geç gitmiş de

Canim bazi hastaneler 24 saat bazilari 48 saati doldurtturuyorlar.Bebek veya senlik bir sıkıntı yoksa 36 haftalik almazlar diye biliyorum. Canim stres yapma 1 hafta once 1 hafta sonra, bunlari takma kendine. Senin ve bebeğin için hayırlısı ne zmansa ozaman olsun. Seni cok iyi anlıyorum ortaliktan dolayı telaşlandın doğal olarak, ve cok haklisin. Hersey gönlunce olsun

Canım arkadaşım sabah bebeği alıp akşama bıraktığımız oldu demşti ben de doktora söyledim bu durumu ama kabul etmedi. Öğle 12de gtcez öğleden sonra bebeği alcklar sabaha bırakcklar. Ben de süit odayı ayarlamaya çalşyrum en azından daha temiz olur daha özenli olur diye. İnşallah cumartesi boş olur da orayı ayarlayablrz.

Doğrudur. Yani bu da gösteriyor ki vaka sadece açıkladıkları kadar değil! Öyle talihsiz bir zamana denk geldik ki Allah sonumuzu hayretsin

ben o rakamlara adla inanmıyorum o rakamlarla Türkler okul tatil etmezdi internette ölenlere coronavirüs yerine solunum yetmezliği yazıyorlar gibi haberler var umreden gelip direkt köyüne gidip herkesle kucaklaşanlar var test yapılmayan bana bişi olmaz biraz ateş sadece diyip sokakta gezen hafif atlatıp normal girip sanıp başkasına bulaştıran var ..

Kızlar iki doğumumda spinal oldu bu sefer genel olacak nasıl uyanmak ağrı VS olanlar fikir verebilir mi
Ben genel olmustum tansiyon düşüklüğü sebebi ile hiç ağrım olmadı aynı bahar gibi çok rahattım

kabul etmiyorlar ben iki haftadır yalvarıyorum en son 37+4 e ikna ettim o da kesin değil pazartesi net söylücek.. diyor ki ciğerinde sorun olup yoğun bakım falan olursa zaten yine hastanede kalacak senin smacın hastaneden çıkmak derken daha çok kalma diyor ikna olup dönüyorum

Işte dogurunca da bitmiyor iğneler testler yapılması lazim bi an evvel son bulur umarım

Işte dogurunca da bitmiyor iğneler testler yapılması lazim bi an evvel son bulur umarım
İnsallah biran evvel biter. Cocuk dogduktan sonra daha zor oluyor, onu koruyabilmek. 3 gun sonra muaneye cagiriyolar kilo alisina bakiyolar yok sarilik, yok isitme testi, yok ultrasyon. Muane eden doktordan bile huylaniyor insan. Bizdeyken o eldiven degistimi degismedimi şüpesi, iyice paronayak oldum. Allah herkesi korusun

O kadar daraldım o kadar bunaldım ki . Buraya yazmak istemedim ama paylaşacak kimse de yok . Geçen hafta perşembe sancım olduğu için annemlerin yanına Kayseri’ye geldim . Burda doğum yapacağım . Gönül ister ki doğum zamanında geleyim sonrasında da hemen evime geçeyim . Korktuğumuz için evime geçemedim de .Eşim de öğretmen , okullar tatil olunca mecburen araba kolaylığı olsun , eşim de yanımda olsun diye o da geldi Kayseri’ye . Ancak babamla hiç anlaşamıyorlar. Bir de virüsten dolayı hepimiz evdeyiz akşama kadar diken üstünde bir şey oldu olacak kalbim pır pır . Sürekli zıtlaşıyorlar . Dayanamıyorum artık . Ne eşim haklı ne babam haklı .ikisi de muhalif birbirine sadece . Annem de hem epilepsi hastası hem de göğüs kanserini atlattı . O üzülmesin diye diye susa susa bir oldum patlamak üzereyim . Şeytan diyor Çek git . Çok yoruldum çok . Zaten yaşanılanlar yeteri kadar strese sokuyor insanı , bir de evin içinde bunalıyorum . Pazartesi doktora sorup evime geçeceğim . Yaşadığım yer ile hastahane arası en az 2 saat . Doktor da haftada en az iki kere nst istedi . Yaşadığım yerde özel yok devlet de virüsten dolayı nst için kabul etmez beni muhtemelen . Bilmiyorum ne olacak bu şekilde .gerçekten kendimi çok çaresiz hissediyorum . Bilsem 10 nisana kadar bir şey olmayacak direkt giderim . Sancım Çıktığı için doktor nst ye bekletiyor hep . Yaşadığım yere lanet ediyorum şu an . İmkanları olsaydı da doğumumu tek yapsam evime gelseydim. YIllardır sağda solda farklı şehirlerde tüp bebek peşinde koştum . Şimdi de doğum . Rabbim inşallah evladıma sağlık verir de yaşadığım yerde idare edebilirim

Benim bebişi 38+3ten önce alamam diye diretiyor doktorum.. Her taraftan sıkıştık

Canım sen Yozgatta mıydın? Ben görev gereği Sarıkayadaydım. Bir öğretmen arkadaşın eşi doğuma Sarıkayadan Kayseriye gitti o zamanlar, gayet de yetişmişler. Ama nst için git gel yorucu olabilir.

Canım sen Yozgatta mıydın? Ben görev gereği Sarıkayadaydım. Bir öğretmen arkadaşın eşi doğuma Sarıkayadan Kayseriye gitti o zamanlar, gayet de yetişmişler. Ama nst için git gel yorucu olabilir.
Aynen ben de sorgunda yım . Sancım Çıkıyor her seferinde nst de . Öyle olunca haftada 2 kere nst istiyor doktor . Burda da devlet randevu ile çalışıyor , randevular kapalı . Geçen sefer acil den giriş yapıp nst çekildim ama o zaman bu virüs durumları yoktu . Şu an acilden nst alırlar mı hiç bilmiyorum . Bakalım hayırlısı

Allah yardımcın olsun canim.. iyice bunalmışsın belli. bir tarafta eşin bir tarafta baban. sen zaten streslisin bir de bu gerginlik eklenmis. az kaldi sabir demekten başka bir şey bulamadim.

her zorluğun ardindan bir kolaylik gelir. hamileligimizin sonu stresli geçti insallah evlatlarimizla yüzümüz güler.

Üzücü ve zor bir durum. Ne konuda zitlasiyorlar mesela?

Yok canım önümüzdeki cumartesi kontrolüm var. Bebek dönmüşse normal doğumu beklicez. Dönmediyse sezeryanı konuşucaz. 37+larda oluyor nisanın başında. Eğer kabul ederse 3 nisanı isteyeceğim. 37+3 oluyor zaten. O saatten sonrada birşey olmaz diye düşünüyorum artık. Allah bilir tabi ama düşüncem böyle.

Rabbim kolaylık versin canım.. 3 yıl yalnız yaşadım orada ve bildiğin okula git gel sadece.. Karantinaya o zamandan alışığım yani.. Artık adını bile duymak istemiyorum Yozgatın..

O kadar zor ki herşey bi de üstüne zıtlaşmalar eklenmş. Allah yardımcın olsun canım zır hakkaten. Keşke evinde olablseydin en azından kafan rahat olurdu.

Sabredelim mutlaka bu karanlığın sonu aydınlıkbebeklerimiz mutluluk getrck sağlık huzuur getrcek ben buna inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…