2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya kızlar 5dk da bir veya daha sık bazen vajinal bölgemde ani bir sancı oluyor. Yerimden sıçrıyorum. Tok bir ağrı değil sızı şeklinde ama şiddetli. Sanki bebek bir anda oraya ittiriyor kendini de sancı giriyor malum yerime gibi. Kasılma yok ama. Anlamadım

Amin inşallah

Üzücü ve zor bir durum. Ne konuda zitlasiyorlar mesela?
Her konuda deyim . Eşim bir çok zaman alttan alıyor He deyip geçiyor ben strese girmeyim diye . Ama bazen o da cevap veriyor . Birinin beyaz dediğine diğeri yok siyah diyor . Bakalım pazartesi evime dönüp gerekirse her seferinde git gel yaparım . Acil bir durum olmaz inşallah 10 nisana kadar .

Ben de çok inanıyorum buna , inşallah

özel hastanelerin bir kismı salgin tedavisi yapacakmis.

İnşallah canım. Yani baban da ne var biraz sussa? Dört yetişkin aynı evde zordur ya. Evine dönsen kafan rahat olur en azından.

Ay doğumu erkene aldırmakta iyi değil sanırım ya napacagiz bilemedik ya

Genelde sadece uyanmak biraz zaman alıyor, onun dışında ağrısı da sızısı da aynı, ben bi fark göremedim, hatta spinal sonrası 40 gün bel ağrım oldu
Demekki kişiden kişiye ya da doktordan doktora değişiyo bu durum. Ben spinal oldum o kadar rahattımki çok şükür. Hiç bel ağrım olmadı hatta. Allahım inşallah bu da öyle olur da hemen eve rahatça gelebiliriz

Canım epiduralle spinal farklı şeyler. Epiduralde uyuşturlp normal doğum yapıyosn. Spinalde sezaryen. Sen hangisini oldun?
Yok canım üç çeşit var,hatta doktorumla daha yeni konuştum. İlkinde genel deniyim dedim genelde bebeği falan göremiyorsun hemen, bir sorunun yoksa doktorlar önermiyor. Bebeği görmek için ikincide spinal ol dediler anestezi uzmanına sordum ne öneriyorsunuz diye epidural-spinal yapalım daha konforlu dedi,karma oluyor ,spinal tek olunca ayrı. epidural spinal karma yaparlarsa bir de onun için fiyat farkı alıyorlar. Bu kez doktoruna sadece spinal istiyorum dedim ben karma öneriyorum epidural-spinal olsun dedi ama sadece spinal denemeye kararlıyım.

Benimde belimde sinir sıkışmasi var, kardesimdede vardi epidural oldu dogum sonrasi sıkıntı cok yasadi, bende doktoruma danistim bendede ayni sıkıntı olabilirmi olabilir dedi net bisey soylemedi genel anestezi öneriyor gibi sanki benimde ilk bebek acikcasi arada kaldim

Kuzum ya keşke hiç gitmeseydiniz bence gecebiliosan evine geç zaten yeterince stres var bizim için bir de bu gelmesin üstüne

Canım epiduralle spinal farklı şeyler. Epiduralde uyuşturlp normal doğum yapıyosn. Spinalde sezaryen. Sen hangisini oldun?
[/QUOTE]
Memorial sayfasından kopyaladım canım :
günümüzde tercih edilen yöntem; sezaryen operasyonlarında spinal ve epidural anestezi yöntemleri birlikte uygulamak. Bu birleşik yönteme ise, kombine spinal epidural anestezi adı veriliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…