Amin inşallahAllah yardımcın olsun canim.. iyice bunalmışsın belli. bir tarafta eşin bir tarafta baban. sen zaten streslisin bir de bu gerginlik eklenmis. az kaldi sabir demekten başka bir şey bulamadim.
her zorluğun ardindan bir kolaylik gelir. hamileligimizin sonu stresli geçti insallah evlatlarimizla yüzümüz güler.
Her konuda deyim . Eşim bir çok zaman alttan alıyor He deyip geçiyor ben strese girmeyim diye . Ama bazen o da cevap veriyor . Birinin beyaz dediğine diğeri yok siyah diyor . Bakalım pazartesi evime dönüp gerekirse her seferinde git gel yaparım . Acil bir durum olmaz inşallah 10 nisana kadar .Üzücü ve zor bir durum. Ne konuda zitlasiyorlar mesela?
Ben de çok inanıyorum buna , inşallahO kadar zor ki herşey bi de üstüne zıtlaşmalar eklenmş. Allah yardımcın olsun canım zır hakkaten. Keşke evinde olablseydin en azından kafan rahat olurdu.
Sabredelim mutlaka bu karanlığın sonu aydınlıkbebeklerimiz mutluluk getrck sağlık huzuur getrcek ben buna inanıyorum
özel hastanelerin bir kismı salgin tedavisi yapacakmis.Hayirdir ne oldu , ne sormamiz gerekiuor hastanelere? Bende kac gundur sakinlesemedim agla agla icim gecti,heveslrrim kaldi,organizisyonu iptal ettim, benim dogumumu merak eden hastaneye gelmeye okadar sevenlerim vardi hicbirisi gelemeyecek hadi onlari gectim sanki yanliz kalacak doguma girecek gibi kotu hissediyorum cok kotu bir doneme denk geldik bebeklerimiz saglikla gelsin tek temennim bu
Oy çok şekerOoo göbüş fotoları gelmiş, bende çekimimden bir tane atayım o zaman. Yüzümü kesmek istemediğim için böyle bir şey yaptım, komik oldu ama idare edin
Eki Görüntüle 2607382
İnşallah canım. Yani baban da ne var biraz sussa? Dört yetişkin aynı evde zordur ya. Evine dönsen kafan rahat olur en azından.Her konuda deyim . Eşim bir çok zaman alttan alıyor He deyip geçiyor ben strese girmeyim diye . Ama bazen o da cevap veriyor . Birinin beyaz dediğine diğeri yok siyah diyor . Bakalım pazartesi evime dönüp gerekirse her seferinde git gel yaparım . Acil bir durum olmaz inşallah 10 nisana kadar .
Neden genel olacak acaba? Benim ilki genel ikinci epidural-spinaldi. Bunu da genel yapsam mı diye düşündüm ama doktorlar önermediKızlar iki doğumumda spinal oldu bu sefer genel olacak nasıl uyanmak ağrı VS olanlar fikir verebilir mi
Enerjine sağlık tatlimKarantinadayız diye salacak değiliz, bugün giydim elbisemi, yaptım makyajımı, bebişime hatıra pozlar çekildim
Kızlar haydin göbek fotoları gelsin, ilki benden..
33+2
Eki Görüntüle 2607330 Eki Görüntüle 2607331
Genelde sadece uyanmak biraz zaman alıyor, onun dışında ağrısı da sızısı da aynı, ben bi fark göremedim, hatta spinal sonrası 40 gün bel ağrım olduKalpten dolayı tansiyon aşırı düşebilir 3. Çocuk old in dedi
Ay doğumu erkene aldırmakta iyi değil sanırım ya napacagiz bilemedik yaİnsallah biran evvel biter. Cocuk dogduktan sonra daha zor oluyor, onu koruyabilmek. 3 gun sonra muaneye cagiriyolar kilo alisina bakiyolar yok sarilik, yok isitme testi, yok ultrasyon. Muane eden doktordan bile huylaniyor insan. Bizdeyken o eldiven degistimi degismedimi şüpesi, iyice paronayak oldum. Allah herkesi korusun
Evet onu bende duydum sinir oldumözel hastanelerin bir kismı salgin tedavisi yapacakmis.
Canım epiduralle spinal farklı şeyler. Epiduralde uyuşturlp normal doğum yapıyosn. Spinalde sezaryen. Sen hangisini oldun?Neden genel olacak acaba? Benim ilki genel ikinci epidural-spinaldi. Bunu da genel yapsam mı diye düşündüm ama doktorlar önermedi
Demekki kişiden kişiye ya da doktordan doktora değişiyo bu durum. Ben spinal oldum o kadar rahattımki çok şükür. Hiç bel ağrım olmadı hatta. Allahım inşallah bu da öyle olur da hemen eve rahatça gelebilirizGenelde sadece uyanmak biraz zaman alıyor, onun dışında ağrısı da sızısı da aynı, ben bi fark göremedim, hatta spinal sonrası 40 gün bel ağrım oldu
Yok canım üç çeşit var,hatta doktorumla daha yeni konuştum. İlkinde genel deniyim dedim genelde bebeği falan göremiyorsun hemen, bir sorunun yoksa doktorlar önermiyor. Bebeği görmek için ikincide spinal ol dediler anestezi uzmanına sordum ne öneriyorsunuz diye epidural-spinal yapalım daha konforlu dedi,karma oluyor ,spinal tek olunca ayrı. epidural spinal karma yaparlarsa bir de onun için fiyat farkı alıyorlar. Bu kez doktoruna sadece spinal istiyorum dedim ben karma öneriyorum epidural-spinal olsun dedi ama sadece spinal denemeye kararlıyım.Canım epiduralle spinal farklı şeyler. Epiduralde uyuşturlp normal doğum yapıyosn. Spinalde sezaryen. Sen hangisini oldun?
Gayet iyi gözukuyorsun masallahOoo göbüş fotoları gelmiş, bende çekimimden bir tane atayım o zaman. Yüzümü kesmek istemediğim için böyle bir şey yaptım, komik oldu ama idare edin
Eki Görüntüle 2607382
Benimde belimde sinir sıkışmasi var, kardesimdede vardi epidural oldu dogum sonrasi sıkıntı cok yasadi, bende doktoruma danistim bendede ayni sıkıntı olabilirmi olabilir dedi net bisey soylemedi genel anestezi öneriyor gibi sanki benimde ilk bebek acikcasi arada kaldimDemekki kişiden kişiye ya da doktordan doktora değişiyo bu durum. Ben spinal oldum o kadar rahattımki çok şükür. Hiç bel ağrım olmadı hatta. Allahım inşallah bu da öyle olur da hemen eve rahatça gelebiliriz
Kuzum ya keşke hiç gitmeseydiniz bence gecebiliosan evine geç zaten yeterince stres var bizim için bir de bu gelmesin üstüneO kadar daraldım o kadar bunaldım ki . Buraya yazmak istemedim ama paylaşacak kimse de yok . Geçen hafta perşembe sancım olduğu için annemlerin yanına Kayseri’ye geldim . Burda doğum yapacağım . Gönül ister ki doğum zamanında geleyim sonrasında da hemen evime geçeyim . Korktuğumuz için evime geçemedim de .Eşim de öğretmen , okullar tatil olunca mecburen araba kolaylığı olsun , eşim de yanımda olsun diye o da geldi Kayseri’ye . Ancak babamla hiç anlaşamıyorlar. Bir de virüsten dolayı hepimiz evdeyiz akşama kadar diken üstünde bir şey oldu olacak kalbim pır pır . Sürekli zıtlaşıyorlar . Dayanamıyorum artık . Ne eşim haklı ne babam haklı .ikisi de muhalif birbirine sadece . Annem de hem epilepsi hastası hem de göğüs kanserini atlattı . O üzülmesin diye diye susa susa bir oldum patlamak üzereyim . Şeytan diyor Çek git . Çok yoruldum çok . Zaten yaşanılanlar yeteri kadar strese sokuyor insanı , bir de evin içinde bunalıyorum . Pazartesi doktora sorup evime geçeceğim . Yaşadığım yer ile hastahane arası en az 2 saat . Doktor da haftada en az iki kere nst istedi . Yaşadığım yerde özel yok devlet de virüsten dolayı nst için kabul etmez beni muhtemelen . Bilmiyorum ne olacak bu şekilde .gerçekten kendimi çok çaresiz hissediyorum . Bilsem 10 nisana kadar bir şey olmayacak direkt giderim . Sancım Çıktığı için doktor nst ye bekletiyor hep . Yaşadığım yere lanet ediyorum şu an . İmkanları olsaydı da doğumumu tek yapsam evime gelseydim. YIllardır sağda solda farklı şehirlerde tüp bebek peşinde koştum . Şimdi de doğum . Rabbim inşallah evladıma sağlık verir de yaşadığım yerde idare edebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?