Benim ilk doğumun epiduraldi bel altım komple uyşuktu ikinci doğumda sadece karnım uyşuktu ayaklarım hareket ediyordu demek ki farklı oluyır canım bundada genel olacak bütün anestezi şekillerini denedşm yaCanım epiduralle spinal farklı şeyler. Epiduralde uyuşturlp normal doğum yapıyosn. Spinalde sezaryen. Sen hangisini oldun?
Doktor neden önermedi genel anesteziyi? Benim doktorumda genele daha yatkin gibi birde bebek tam dönmezse spinal ve epiduralse baski hissedersin dedi birde belim sinir sıkısmasi var o yuzdende genele yatkinim ben, peki ikisi spinalken ucuncuyu neden genel istediniz?Neden genel olacak acaba? Benim ilki genel ikinci epidural-spinaldi. Bunu da genel yapsam mı diye düşündüm ama doktorlar önermedi
Zor bir durum zaten dogum stresin var uzerinede babanla eşinin gerginligi seni dahada yorar sezeryan olsaydin gunun net belli olurdu eve gecerdin ama normal dogumsa hersey olabilir hakkinda hayirlisi bebegine odaklan okadar ugrasmissin bebegin icin onu hayal et o sana teselli olsun,Allah yardimcin olsunKuzum ya keşke hiç gitmeseydiniz bence gecebiliosan evine geç zaten yeterince stres var bizim için bir de bu gelmesin üstüne
Göbüşün ve sen çok tatlısınızOoo göbüş fotoları gelmiş, bende çekimimden bir tane atayım o zaman. Yüzümü kesmek istemediğim için böyle bir şey yaptım, komik oldu ama idare edin
Eki Görüntüle 2607382
Kız sen doğurana dek biz burada dokuz doğurduk vallaBen daha doguramadımmm
Yürüyüş yaptım bi 45 dk eve geldm duş aldım..
Kasılmalarım düzensiz devam ediyor. ✌
Akşama doğru da merdiven in çık yapacağım.
Allahım inşaallah ya rabbimmm
Sensin şekerOy çok şeker
Teşekkür ederim tatlımGayet iyi gözukuyorsun masallah
Sende öylesin valla, kırmızının enerjisini bir verdin ortalığa bende devam ettireyim dedimGöbüşün ve sen çok tatlısınız
Kız sen doğurana dek biz burada dokuz doğurduk valla
Ben hissediyorum öyleKızlar bebeği şurada hisseden var mı? Eli sanki. Böyle kemigimi itiyor gibi yapıyor
Eki Görüntüle 2607410
Oyle valla her iki turlüde zor.Allah yardimcımiz olsunAy doğumu erkene aldırmakta iyi değil sanırım ya napacagiz bilemedik ya
Geçeceğim inşallah pazartesi . Keşke gelmeseydik ama eşim durdurmadı bir şey olursa yetişemezsek korkusuyla . Bakalım hayırlısı pazartesi doktora da danışıp geçerim evime inşallah bir sıkıntı yoksaKuzum ya keşke hiç gitmeseydiniz bence gecebiliosan evine geç zaten yeterince stres var bizim için bir de bu gelmesin üstüne
Kızlar bebeği şurada hisseden var mı? Eli sanki. Böyle kemigimi itiyor gibi yapıyor
Eki Görüntüle 2607410
Geçeceğim inşallah pazartesi . Keşke gelmeseydik ama eşim durdurmadı bir şey olursa yetişemezsek korkusuyla . Bakalım hayırlısı pazartesi doktora da danışıp geçerim evime inşallah bir sıkıntı yoksa
Sezeryan yapacak doktor , 10 nisana gün verdi bekletmeye çalışıyor ama benim düzensiz sancılarım olduğu için sürekli nst istiyor . O beni sıkıntıya sokuyor ama gideceğim , olmadı git gel yaparım yapacak bir şey yokZor bir durum zaten dogum stresin var uzerinede babanla eşinin gerginligi seni dahada yorar sezeryan olsaydin gunun net belli olurdu eve gecerdin ama normal dogumsa hersey olabilir hakkinda hayirlisi bebegine odaklan okadar ugrasmissin bebegin icin onu hayal et o sana teselli olsun,Allah yardimcin olsun
Herkesede spinal olmuyormus ama. Ben spinal istedim burada aldığim bilgilerle. Tm dendi amaliyatta oturttular omuzlarını düsüŕ cok yorgun gibi çök dediler. Bende öyle yaptım 4 defa igneyi sapladı cok canim yanmadı ama hissettim. Bana olmuyor kemiklerin cok kalın denemediğim misket kalmadı dedi. Ve genele döndü yoksa spinal istemiştim. Ben cok hissetmemisim ama belim hep morarmış halada morluk geçmedi. Çok kurcaladı heralde, çok tavsiye üzerine deniyecektim,kısmetimde yokmuş. 3 çu cocuguda yapmıyacağım o yuzden onu hicbir zaman bilemicem.Benimde belimde sinir sıkışmasi var, kardesimdede vardi epidural oldu dogum sonrasi sıkıntı cok yasadi, bende doktoruma danistim bendede ayni sıkıntı olabilirmi olabilir dedi net bisey soylemedi genel anestezi öneriyor gibi sanki benimde ilk bebek acikcasi arada kaldim
Seni çok iyi anlıyorum canım, Allah ım yardımcın olsun, biraz daha sabır geçecek inşallah. Bugün ben de hiç iyi değilim. Dün özel hastanelerin pandemi hastanesine dönüştüğü genelgesinden sonra adeta kolum kanadım gitti, bugün halsizim ve burun akıntısı ile uyandım. Kaşıntım hat safhada, tansiyonum ilaçlara rağmen yüksek, reflü derken enerjim kalmadı gibi. Hayatım boyunca anne olmak istedim, bebeğim ne zor yollardan tüp bebekle geldi, 8 aydır evdeyim gıkım çıkmadı, isyan etmedim. Şimdi onu nasıl koruyacağım sağlıkla evimize gelebilecek miyiz, bilemiyorum. Bir yandan cahil halk, hala sokaklarda, bize bişey olmaz. Allah ın dediği olur mantığı. Tabi ki Allah ın dediği olur ona itirazımız olabilir mi?Ama Rabbim önce tedbir, sonra tevekkül demiş. Akıl fikir vermiş. Bir kişinin tedbirsizliği binlerceyi vuruyor. Şu mübarek kandil günü rabbim hepimizi ülkemizi dünyamızı korusun. Tüm hamile kardeşlerime içi sıra bana sağlıklı doğum diliyorum. Allah a emanetO kadar daraldım o kadar bunaldım ki . Buraya yazmak istemedim ama paylaşacak kimse de yok . Geçen hafta perşembe sancım olduğu için annemlerin yanına Kayseri’ye geldim . Burda doğum yapacağım . Gönül ister ki doğum zamanında geleyim sonrasında da hemen evime geçeyim . Korktuğumuz için evime geçemedim de .Eşim de öğretmen , okullar tatil olunca mecburen araba kolaylığı olsun , eşim de yanımda olsun diye o da geldi Kayseri’ye . Ancak babamla hiç anlaşamıyorlar. Bir de virüsten dolayı hepimiz evdeyiz akşama kadar diken üstünde bir şey oldu olacak kalbim pır pır . Sürekli zıtlaşıyorlar . Dayanamıyorum artık . Ne eşim haklı ne babam haklı .ikisi de muhalif birbirine sadece . Annem de hem epilepsi hastası hem de göğüs kanserini atlattı . O üzülmesin diye diye susa susa bir oldum patlamak üzereyim . Şeytan diyor Çek git . Çok yoruldum çok . Zaten yaşanılanlar yeteri kadar strese sokuyor insanı , bir de evin içinde bunalıyorum . Pazartesi doktora sorup evime geçeceğim . Yaşadığım yer ile hastahane arası en az 2 saat . Doktor da haftada en az iki kere nst istedi . Yaşadığım yerde özel yok devlet de virüsten dolayı nst için kabul etmez beni muhtemelen . Bilmiyorum ne olacak bu şekilde .gerçekten kendimi çok çaresiz hissediyorum . Bilsem 10 nisana kadar bir şey olmayacak direkt giderim . Sancım Çıktığı için doktor nst ye bekletiyor hep . Yaşadığım yere lanet ediyorum şu an . İmkanları olsaydı da doğumumu tek yapsam evime gelseydim. YIllardır sağda solda farklı şehirlerde tüp bebek peşinde koştum . Şimdi de doğum . Rabbim inşallah evladıma sağlık verir de yaşadığım yerde idare edebilirim
Evet hatta o kemiklere hissediyorum. Leğen kemiği miydi adı. Bir de pubik bölgesi mi neyse orada çok ağrı var kaç gündür. Alt taraf komple ağrıyor benim galiba.Kızlar bebeği şurada hisseden var mı? Eli sanki. Böyle kemigimi itiyor gibi yapıyor
Eki Görüntüle 2607410
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?