Devlet hastanesinde sordum bir sıkıntı olmadıkça genel yapmıyoruz dedi, özelde kendi doktoruma sordum o da genel yapmıyorum gerekmedikçe dedi. Sizin durumunuzda gereklilik olduğu için genel önermiştir doktorunuz. İlkim geneldi bebeği göremediğim için pişman olmuştum ikinci spinaldi bi fark göremediğim için yine genel olayım dedim. Çünkü genel anestezi daha kolay kolunuzdan bir iğne yapıyorlar iş bitiyor ama spinal de belden iğne yapıyorlar.Doktor neden önermedi genel anesteziyi? Benim doktorumda genele daha yatkin gibi birde bebek tam dönmezse spinal ve epiduralse baski hissedersin dedi birde belim sinir sıkısmasi var o yuzdende genele yatkinim ben, peki ikisi spinalken ucuncuyu neden genel istediniz?
Tam olarak böyle işte. Hep alt tarafım ağrıyor aylardır. Bir aydır falan da isaretledigim yeri gidikliyor sanki minikEvet hatta o kemiklere hissediyorum. Leğen kemiği miydi adı. Bir de pubik bölgesi mi neyse orada çok ağrı var kaç gündür. Alt taraf komple ağrıyor benim galiba.
Hepatit diye biliyorum canım ama anti hbs ile hbsag ikisi farklı yorumlanıyor, bu yüzden doktorla bile sorun yaşamıştım ben o yüzden doktorun en doğrusunu söyler sana.Kızlar yaa bugün normal doğum için tahililler yaptı da doktorum ama sonuçları hastane nöbetleşe Artık çalışacağı için perşembe günü ancak arayıp doktora sorabilirmişim merak ediyorum testleri yapanalar Ve sorun olmayanlar benim anti hbs siye bir değerim 600lerde çıkmış ne acaba
Canım ne gezmesi delirmisler mi? Sen hamilesin üstelik sancin var ve ortalıkta berbat bir virüs dolaşıyor neyin derdinde bunlar? Eşine söyle gitmeyin sakin.Kızlar çok canm sıkılıyor sancım var yine eşime dedim diğerleri gibi öyle hastaneye mi gideceksin gerek yok dedi direk. Sanki ben gidelim dedim gitmem zaten çok büyük değil biliyor aslında ama direk laf söyledi. Köye gidelim dediler 1 saat uzakta dedikleri yer sancım olsa dedim bisey olmaz dedi kaynanamgil de doğum olma ihtimali yüksek benim birde daha dün doktor yanında dedi duydular ama gezmeden mahrum kalmayıp beni de peşlerinde sürüklüyorlar daha burda kalalım dediler birde geldikten sonra bilerek evde demediler de. Gezmek daha çok mutlu ediyor ben odanın birinde yatiyorum onlar içerde gülerek gayet memnunlar arada bi iyi misin diyolar bitti.
Saol canımHepatit diye biliyorum canım ama anti hbs ile hbsag ikisi farklı yorumlanıyor, bu yüzden doktorla bile sorun yaşamıştım ben o yüzden doktorun en doğrusunu söyler sana.
Benim de aklımda kalan bu anlattığın şey canım. Ya hastalık gecirmissin yA da aşı olmuşsun.Saol canımtüm değerlerim iyi gibi de bir bu böyle perşembeye de çok korktum bir an ani bir doğum olsa sıkıntı olur diye biraz bakındım şimdi Aralık 0-10 benim 600 kerde internetten baktım hepatit b karşı direnci gösteriyormuş aşı olanlarda çıkabilir 1000 kadar yazıyor inş sıkıntılı bir şey değildir
Ya ne güzel çıkmışsın annesiOoo göbüş fotoları gelmiş, bende çekimimden bir tane atayım o zaman. Yüzümü kesmek istemediğim için böyle bir şey yaptım, komik oldu ama idare edin
Eki Görüntüle 2607382
Anne babası gidelim derse ağzını açmaz ki açamaz hem zaten şimdi de gönlümü yapmaya çabalıyor köye geldik bile o sancıyla arabada soruyor bide Geçti mi sancin diye sanki ne sanıyorsa hemen bitiyor sanıyor. Birde hastaneye gidip sürekli geri geliyorum ya sanıyor ki bisey yok. Evde öyle deyince oturdum ağladım sinirimden ona da bağırdı şimdi konuşmak bile istemiyorum. Içerde o keyifli zaten hepsi zaten erken dogum korkutuyor bide böyle yapmaları canımı sıkıyorCanım ne gezmesi delirmisler mi? Sen hamilesin üstelik sancin var ve ortalıkta berbat bir virüs dolaşıyor neyin derdinde bunlar? Eşine söyle gitmeyin sakin.
Aynen benimde orayı kaza kaza cıkacak gibi sanki başı mı eli mi bilmiyorum sürekli orda baskı varKızlar bebeği şurada hisseden var mı? Eli sanki. Böyle kemigimi itiyor gibi yapıyor
Eki Görüntüle 2607410
Allah ıslah etsin hamile kadını soktukları ruh haline bak. Ne diyeyim bilmiyorum canım. Gitme yanlarına da sinirin bozulmasın bari. Burada konuşalım duyma onları boşver.Anne babası gidelim derse ağzını açmaz ki açamaz hem zaten şimdi de gönlümü yapmaya çabalıyor köye geldik bile o sancıyla arabada soruyor bide Geçti mi sancin diye sanki ne sanıyorsa hemen bitiyor sanıyor. Birde hastaneye gidip sürekli geri geliyorum ya sanıyor ki bisey yok. Evde öyle deyince oturdum ağladım sinirimden ona da bağırdı şimdi konuşmak bile istemiyorum. Içerde o keyifli zaten hepsi zaten erken dogum korkutuyor bide böyle yapmaları canımı sıkıyor
Çok büyüdüler artık kız ne yapsınlar bı sey de diyemiyo insanAynen benimde orayı kaza kaza cıkacak gibi sanki başı mı eli mi bilmiyorum sürekli orda baskı varayakları da tam gögüs altımda oralarımda cok acıyor zaten vucudum bitti artık heryeri tekmeliyo
Allah allahYok canım üç çeşit var,hatta doktorumla daha yeni konuştum. İlkinde genel deniyim dedim genelde bebeği falan göremiyorsun hemen, bir sorunun yoksa doktorlar önermiyor. Bebeği görmek için ikincide spinal ol dediler anestezi uzmanına sordum ne öneriyorsunuz diye epidural-spinal yapalım daha konforlu dedi,karma oluyor ,spinal tek olunca ayrı. epidural spinal karma yaparlarsa bir de onun için fiyat farkı alıyorlar. Bu kez doktoruna sadece spinal istiyorum dedim ben karma öneriyorum epidural-spinal olsun dedi ama sadece spinal denemeye kararlıyım.
Kız doğur artık valla ben bile burda beklyorm seniBen daha doguramadımmm
Yürüyüş yaptım bi 45 dk eve geldm duş aldım..
Kasılmalarım düzensiz devam ediyor.
Akşama doğru da merdiven in çık yapacağım.
Allahım inşaallah ya rabbimmm
Ya benimki her gün inatla karnımın sağına vuruyor, vurmak da değil son gücüyle iteliyor, karnım hep yamukÇok büyüdüler artık kız ne yapsınlar bı sey de diyemiyo insanoğlum yavaş diyorum bazen eşim hemen küçük o daha bilmiyo napsin diyo deli herif sanki karnimi yumrukladim vuruyo diye
Seni çok iyi anlıyorum canım, Allah ım yardımcın olsun, biraz daha sabır geçecek inşallah. Bugün ben de hiç iyi değilim. Dün özel hastanelerin pandemi hastanesine dönüştüğü genelgesinden sonra adeta kolum kanadım gitti, bugün halsizim ve burun akıntısı ile uyandım. Kaşıntım hat safhada, tansiyonum ilaçlara rağmen yüksek, reflü derken enerjim kalmadı gibi. Hayatım boyunca anne olmak istedim, bebeğim ne zor yollardan tüp bebekle geldi, 8 aydır evdeyim gıkım çıkmadı, isyan etmedim. Şimdi onu nasıl koruyacağım sağlıkla evimize gelebilecek miyiz, bilemiyorum. Bir yandan cahil halk, hala sokaklarda, bize bişey olmaz. Allah ın dediği olur mantığı. Tabi ki Allah ın dediği olur ona itirazımız olabilir mi?Ama Rabbim önce tedbir, sonra tevekkül demiş. Akıl fikir vermiş. Bir kişinin tedbirsizliği binlerceyi vuruyor. Şu mübarek kandil günü rabbim hepimizi ülkemizi dünyamızı korusun. Tüm hamile kardeşlerime içi sıra bana sağlıklı doğum diliyorum. Allah a emanet
Kızlar çok canm sıkılıyor sancım var yine eşime dedim diğerleri gibi öyle hastaneye mi gideceksin gerek yok dedi direk. Sanki ben gidelim dedim gitmem zaten çok büyük değil biliyor aslında ama direk laf söyledi. Köye gidelim dediler 1 saat uzakta dedikleri yer sancım olsa dedim bisey olmaz dedi kaynanamgil de doğum olma ihtimali yüksek benim birde daha dün doktor yanında dedi duydular ama gezmeden mahrum kalmayıp beni de peşlerinde sürüklüyorlar daha burda kalalım dediler birde geldikten sonra bilerek evde demediler de. Gezmek daha çok mutlu ediyor ben odanın birinde yatiyorum onlar içerde gülerek gayet memnunlar arada bi iyi misin diyolar bitti.
Ay kızlar 65 yaş üstüne yasak geldi çok şükür..
Ne yapalım canım benim yapıcaz artık bişler bugün ilk defa cumartesi dışarya çıkmadımÇok güzelmişler en iyisi bişeylerle oyalanmak ben sarma sarıyorum misafirde gelmiycek ama çıkarır yeriz sonra kitap okumak kesmiyor artık
Aynen çok şükür biraz daha alta çekselerdi daha iyi olurdu 55 falan. Evde durmuyor bu yaşlılarAy kızlar 65 yaş üstüne yasak geldi çok şükür..
Kızlar bebeğine yün yorgan almak isteyen varsa gördüğüm en düşük fiyat, kargosu da bedava. Ben alma niyetindeyim ama annem ben yaptırıcam dediği için vazgeçtim.
Eki Görüntüle 2607078
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?