2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Devlet hastanesinde sordum bir sıkıntı olmadıkça genel yapmıyoruz dedi, özelde kendi doktoruma sordum o da genel yapmıyorum gerekmedikçe dedi. Sizin durumunuzda gereklilik olduğu için genel önermiştir doktorunuz. İlkim geneldi bebeği göremediğim için pişman olmuştum ikinci spinaldi bi fark göremediğim için yine genel olayım dedim. Çünkü genel anestezi daha kolay kolunuzdan bir iğne yapıyorlar iş bitiyor ama spinal de belden iğne yapıyorlar.

Evet hatta o kemiklere hissediyorum. Leğen kemiği miydi adı. Bir de pubik bölgesi mi neyse orada çok ağrı var kaç gündür. Alt taraf komple ağrıyor benim galiba.
Tam olarak böyle işte. Hep alt tarafım ağrıyor aylardır. Bir aydır falan da isaretledigim yeri gidikliyor sanki minik

Kızlar öncelikle hepimize Hayırlı Kandiller Rabbim bugün dualarımızı kabul buyursun bizlere ve bebeklerimize saglik huzur versin . Saglikli hamilelik saglikli dogum saglikli dogum sonrasi surec versin yavrularimizi saglikla buyutelim guzel guzel . Ülkemize huzur saglik esenlik versin .
Bugun bir magazada bebegin bütün alışverişini bir mağazada da kendi lohusa pijama takımlarımı alisverisimi yaptim cok şükür . Rabbim saglikla huzurla giymeyi giydirmeyi nasip etsin hepimize cok mutlu oldum
Epey bir masraf oluyor yahu ama canlari canlarımız sagolsun .
Var mi dogum yapan sanci gelen haberler var mi

Kızlar çok canm sıkılıyor sancım var yine eşime dedim diğerleri gibi öyle hastaneye mi gideceksin gerek yok dedi direk. Sanki ben gidelim dedim gitmem zaten çok büyük değil biliyor aslında ama direk laf söyledi. Köye gidelim dediler 1 saat uzakta dedikleri yer sancım olsa dedim bisey olmaz dedi kaynanamgil de doğum olma ihtimali yüksek benim birde daha dün doktor yanında dedi duydular ama gezmeden mahrum kalmayıp beni de peşlerinde sürüklüyorlar daha burda kalalım dediler birde geldikten sonra bilerek evde demediler de. Gezmek daha çok mutlu ediyor ben odanın birinde yatiyorum onlar içerde gülerek gayet memnunlar arada bi iyi misin diyolar bitti.

Hepatit diye biliyorum canım ama anti hbs ile hbsag ikisi farklı yorumlanıyor, bu yüzden doktorla bile sorun yaşamıştım ben o yüzden doktorun en doğrusunu söyler sana.

Canım ne gezmesi delirmisler mi? Sen hamilesin üstelik sancin var ve ortalıkta berbat bir virüs dolaşıyor neyin derdinde bunlar? Eşine söyle gitmeyin sakin.

Hepatit diye biliyorum canım ama anti hbs ile hbsag ikisi farklı yorumlanıyor, bu yüzden doktorla bile sorun yaşamıştım ben o yüzden doktorun en doğrusunu söyler sana.
Saol canım tüm değerlerim iyi gibi de bir bu böyle perşembeye de çok korktum bir an ani bir doğum olsa sıkıntı olur diye biraz bakındım şimdi Aralık 0-10 benim 600 kerde internetten baktım hepatit b karşı direnci gösteriyormuş aşı olanlarda çıkabilir 1000 kadar yazıyor inş sıkıntılı bir şey değildir

Benim de aklımda kalan bu anlattığın şey canım. Ya hastalık gecirmissin yA da aşı olmuşsun.

Canım ne gezmesi delirmisler mi? Sen hamilesin üstelik sancin var ve ortalıkta berbat bir virüs dolaşıyor neyin derdinde bunlar? Eşine söyle gitmeyin sakin.
Anne babası gidelim derse ağzını açmaz ki açamaz hem zaten şimdi de gönlümü yapmaya çabalıyor köye geldik bile o sancıyla arabada soruyor bide Geçti mi sancin diye sanki ne sanıyorsa hemen bitiyor sanıyor. Birde hastaneye gidip sürekli geri geliyorum ya sanıyor ki bisey yok. Evde öyle deyince oturdum ağladım sinirimden ona da bağırdı şimdi konuşmak bile istemiyorum. Içerde o keyifli zaten hepsi zaten erken dogum korkutuyor bide böyle yapmaları canımı sıkıyor

Kızlar bebeği şurada hisseden var mı? Eli sanki. Böyle kemigimi itiyor gibi yapıyor
Eki Görüntüle 2607410
Aynen benimde orayı kaza kaza cıkacak gibi sanki başı mı eli mi bilmiyorum sürekli orda baskı varayakları da tam gögüs altımda oralarımda cok acıyor zaten vucudum bitti artık heryeri tekmeliyo

Allah ıslah etsin hamile kadını soktukları ruh haline bak. Ne diyeyim bilmiyorum canım. Gitme yanlarına da sinirin bozulmasın bari. Burada konuşalım duyma onları boşver.

Aynen benimde orayı kaza kaza cıkacak gibi sanki başı mı eli mi bilmiyorum sürekli orda baskı varayakları da tam gögüs altımda oralarımda cok acıyor zaten vucudum bitti artık heryeri tekmeliyo
Çok büyüdüler artık kız ne yapsınlar bı sey de diyemiyo insan oğlum yavaş diyorum bazen eşim hemen küçük o daha bilmiyo napsin diyo deli herif sanki karnimi yumrukladim vuruyo diye

Allah allahbenm bildiğim epidural olan prenses doğum diyolar ya o.
Ben daha doguramadımmm
Yürüyüş yaptım bi 45 dk eve geldm duş aldım..
Kasılmalarım düzensiz devam ediyor.
Akşama doğru da merdiven in çık yapacağım.
Allahım inşaallah ya rabbimmm
Kız doğur artık valla ben bile burda beklyorm seni39 oldun ayy

Çok büyüdüler artık kız ne yapsınlar bı sey de diyemiyo insan oğlum yavaş diyorum bazen eşim hemen küçük o daha bilmiyo napsin diyo deli herif sanki karnimi yumrukladim vuruyo diye
Ya benimki her gün inatla karnımın sağına vuruyor, vurmak da değil son gücüyle iteliyor, karnım hep yamuk Eşim senin karnın yamuk diyor, dedim neden acabaaaa?? Bu çocuk çıkacağı yeri yanlış biliyor bence, delip geçecek oradan

İnşallah her şey güzel olur. Zaman zaman bende çok endişeleniyorum ama sonra bir ferahlık kaplıyor tekrar içimi nedense.
Az kaldı biraz daha dayansak, bebişlerimizi sağlıkla alıp gelsek tamamdır.

Bencillik yaptıkları ama.. Gelde sinir olma. Şöyle bir ortamda insanların hiç korkusuda yok.

Ay kızlar 65 yaş üstüne yasak geldi çok şükür..

Sonunda Vala şükürler olsun.

Kızlar bebeğine yün yorgan almak isteyen varsa gördüğüm en düşük fiyat, kargosu da bedava. Ben alma niyetindeyim ama annem ben yaptırıcam dediği için vazgeçtim.
Eki Görüntüle 2607078

Canım ya biz böle bişey almadık yün vardı evde sağolsun annem geldi 1 ay oldu yapalı yün yorgan yaptık daha sağlıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…