Ya benim haftam senden dusuk ama bende orda hissediyorum donmedi daha benimkiKızlar bebeği şurada hisseden var mı? Eli sanki. Böyle kemigimi itiyor gibi yapıyor
Eki Görüntüle 2607410
Seninki şimdiden çıkış yolu aramaya başlamış, tünel falan kazmasinYa benimki her gün inatla karnımın sağına vuruyor, vurmak da değil son gücüyle iteliyor, karnım hep yamukEşim senin karnın yamuk diyor, dedim neden acabaaaa?? Bu çocuk çıkacağı yeri yanlış biliyor bence, delip geçecek oradan
Kızlar nst'den geldim şimdi. Sancı falan yok maksimum 60'ı gördüm bir sefer. Eşim sıkıntıdan uyuyacaktı, alt tarafı 20 dk durdukdoktoru gördüm hocam ben korkuyorum bu virüsten ötürü haftaya kontrole geldiğimde hala yan yatıyorsa 1 hafta erkene çeksek mi dedim. Güldü, herkes aybı taleple geliyor bana haftaya geldiğinde bakalım kilosu durumu iyiyse konuşuruz 1 hafta öne çekme işini dedi. Tamam dedim. Cumartesi yine gidicem bakalım. Bu arada hastane bomboştu kızlar, girerken ne için geldiğimizi sordular ve ateş ölçtüler. Ziyaretçi belli bir saat aralığında alıyorlarmış ancak ailelere onların sağlığı için almıyorlar demeye karar verdik. Benden de haberler böyle.
Valla bazen inliyorum ya acıdanÇok büyüdüler artık kız ne yapsınlar bı sey de diyemiyo insanoğlum yavaş diyorum bazen eşim hemen küçük o daha bilmiyo napsin diyo deli herif sanki karnimi yumrukladim vuruyo diye
Aynen canım. Ama yapma imkanı olmayan için yine en güzel alternatif hazır yün yorgan canım. Kışın biz de kullanıyoruz, eskilerin varmış bir bildiği. Hem hava alıyor hem sıcak tutuyorCanım ya biz böle bişey almadık yün vardı evde sağolsun annem geldi 1 ay oldu yapalı yün yorgan yaptık daha sağlıklı
Ya bi de zaten hassaslaştim iyice en ufak bisey de ağlamak geliyor icimden niye agliyorsun diyorlar. Onların keyfi önemli zaten kayinbabam keyfine düşkündür gayet kaynanamda sevmem der önce gider. Aslında kocamla aram gayet iyi ama böyle durumlarda yol iyi gelmez sancılı bisey olur diyememesi canımı sıkıyorAllah ıslah etsin hamile kadını soktukları ruh haline bak. Ne diyeyim bilmiyorum canım. Gitme yanlarına da sinirin bozulmasın bari. Burada konuşalım duyma onları boşver.
Sen ayaklarini hissediyor olabilirsinYa benim haftam senden dusuk ama bende orda hissediyorum donmedi daha benimki
Zaten etraf virüs çıkmayın diye bagiriyolar bana yat dinlen diyorlar daha kalmanın peşindeler burda sohbet cokİnşallah her şey güzel olur. Zaman zaman bende çok endişeleniyorum ama sonra bir ferahlık kaplıyor tekrar içimi nedense.
Az kaldı biraz daha dayansak, bebişlerimizi sağlıkla alıp gelsek tamamdır.
Bencillik yaptıkları ama.. Gelde sinir olma. Şöyle bir ortamda insanların hiç korkusuda yok.
İnşallah kuzum. Pazartesi kontrolümüz var bakalım doktorumuz ne diyecek inşallah hayırlı olur hepimiz içinİnşallah her şey güzel olur. Zaman zaman bende çok endişeleniyorum ama sonra bir ferahlık kaplıyor tekrar içimi nedense.
Az kaldı biraz daha dayansak, bebişlerimizi sağlıkla alıp gelsek tamamdır.
Bencillik yaptıkları ama.. Gelde sinir olma. Şöyle bir ortamda insanların hiç korkusuda yok.
Sonunda Vala şükürler olsun.
Benimki de kukuma kafa atıyor sanırımValla bazen inliyorum ya acıdanyapma kızım diyorum ama yok karnımın ince derisini bulsa cıkacak sanki yaa
Canım iş kocanda bitiyor zaten. Siz gidin hem virüs var hem bu kadının sancısı var gelemeyiz diyecek. Keşke sen deseydin siz gidin ben yola gelemiyorum bebek sıkışıyor falan deseydin.Ya bi de zaten hassaslaştim iyice en ufak bisey de ağlamak geliyor icimden niye agliyorsun diyorlar. Onların keyfi önemli zaten kayinbabam keyfine düşkündür gayet kaynanamda sevmem der önce gider. Aslında kocamla aram gayet iyi ama böyle durumlarda yol iyi gelmez sancılı bisey olur diyememesi canımı sıkıyor
Ah canım keşke gitmeseydin sen. Hen ortalık kötü, hem sancın varmış. Nasıl bir anlayışsızlık? Allah vicdan versin valla ne diyim. Sen çıkma odadan yat dinlen. Sonra eşinle konuşursun bu durumu.Kızlar çok canm sıkılıyor sancım var yine eşime dedim diğerleri gibi öyle hastaneye mi gideceksin gerek yok dedi direk. Sanki ben gidelim dedim gitmem zaten çok büyük değil biliyor aslında ama direk laf söyledi. Köye gidelim dediler 1 saat uzakta dedikleri yer sancım olsa dedim bisey olmaz dedi kaynanamgil de doğum olma ihtimali yüksek benim birde daha dün doktor yanında dedi duydular ama gezmeden mahrum kalmayıp beni de peşlerinde sürüklüyorlar daha burda kalalım dediler birde geldikten sonra bilerek evde demediler de. Gezmek daha çok mutlu ediyor ben odanın birinde yatiyorum onlar içerde gülerek gayet memnunlar arada bi iyi misin diyolar bitti.
Ya teşekkür ederimYa ne güzel çıkmışsın annesi
Kız kocalarımız aynıÇok büyüdüler artık kız ne yapsınlar bı sey de diyemiyo insanoğlum yavaş diyorum bazen eşim hemen küçük o daha bilmiyo napsin diyo deli herif sanki karnimi yumrukladim vuruyo diye
Ah canım artık nereye gidersen git şüpheyle yaklaşıyorsun zaten. İnsan endişe ediyor.Canım ben cumartesi randevum Allahtan özel klinik açtı hoca sağolsun biz oraya gidicez. Ama genede bir endişe var zaten bu durum olmasada biz anne olduğumuzdan mıdır nedir herşeye takıntılı davranıcaz
Sağol canım
Ayaklari olabilir cok bastiriyor cunkuSen ayaklarini hissediyor olabilirsin
Ah canım, çok üzgünüm inan. Ama bebişin çok kısa zamanda kollarında olacak allahın izniyle ben biliyorum. Bugün kandil senin ve bebeğin içinde dua edeceğim. Üzülme demiyorum illaki üzüleceksin ama sakin kalmaya çalış. Sütün etkilenmesin, o bebeğine şifa olacak.Eve geldim kızlar.agrılarım var üzüntüden dolayı çok fazla gerginim psikolojim bozuk olduğundan dolayı herşeye dahada hassaslaştım belkide ağrıyı o yüzden çok fazlada hissediyor olabilirim. Bebeğimi hastanede bırakıp gelmek çok dokundu bana.ve görüş ziyarette yasak kesinlikle virüsten dolayı.nezaman çıkacağı belli değil.bırakın bebekleriniz vaktinde nezamansa günü ozaman doğsun. Evet ortalık iyi değil kötü bir dönemden geçiyoruz ama erken dogupta sıkıntılı olup küvezde kalacağına vaktinde gelsin sağlıkla gelsin 1günde taburcu olup evinize gidin inşaallah.keşke bennimde bebeğim yanımda olabilseydi öpüp koklasaydım.birkere bile kucağıma alamadım.sarılamadım çok kötü birşey.rabbim kimseye yaşatmasın.
Daha önce de düşük tehlikem vardı 2 gün yatış yapıldı yol yasak dediler ilaç verdiler. Kayinbabam la kaynanam yanımdaydı kocam işteydi eve geldik hadi köye dedi yine ben gitmem dedim yasak dedi daha yarim saat önce bunlar gidelim diyor bilmediklerinden değil yaCanım iş kocanda bitiyor zaten. Siz gidin hem virüs var hem bu kadının sancısı var gelemeyiz diyecek. Keşke sen deseydin siz gidin ben yola gelemiyorum bebek sıkışıyor falan deseydin.
Ya bir seferinde bacağımda tempo tutuyorum müziğe. Dehşet içinde bir yüz ifadesiyle dönüp karnına mi vuruyosun sen dediAh canım keşke gitmeseydin sen. Hen ortalık kötü, hem sancın varmış. Nasıl bir anlayışsızlık? Allah vicdan versin valla ne diyim. Sen çıkma odadan yat dinlen. Sonra eşinle konuşursun bu durumu.
Ya teşekkür ederim
Kız kocalarımız aynıbazen hafif tempo tutuyorum karnımda ne vuruyorsun çocuğa diyor
Ah canım artık nereye gidersen git şüpheyle yaklaşıyorsun zaten. İnsan endişe ediyor.
Canımm... Ne desem bilemedim. Ne kadar zor allahım inşallah yakın zamnda kavuşursunuz.Eve geldim kızlar.agrılarım var üzüntüden dolayı çok fazla gerginim psikolojim bozuk olduğundan dolayı herşeye dahada hassaslaştım belkide ağrıyı o yüzden çok fazlada hissediyor olabilirim. Bebeğimi hastanede bırakıp gelmek çok dokundu bana.ve görüş ziyarette yasak kesinlikle virüsten dolayı.nezaman çıkacağı belli değil.bırakın bebekleriniz vaktinde nezamansa günü ozaman doğsun. Evet ortalık iyi değil kötü bir dönemden geçiyoruz ama erken dogupta sıkıntılı olup küvezde kalacağına vaktinde gelsin sağlıkla gelsin 1günde taburcu olup evinize gidin inşaallah.keşke bennimde bebeğim yanımda olabilseydi öpüp koklasaydım.birkere bile kucağıma alamadım.sarılamadım çok kötü birşey.rabbim kimseye yaşatmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?