2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Seninki şimdiden çıkış yolu aramaya başlamış, tünel falan kazmasin

Canım ben cumartesi randevum Allahtan özel klinik açtı hoca sağolsun biz oraya gidicez. Ama genede bir endişe var zaten bu durum olmasada biz anne olduğumuzdan mıdır nedir herşeye takıntılı davranıcaz

Çok büyüdüler artık kız ne yapsınlar bı sey de diyemiyo insan oğlum yavaş diyorum bazen eşim hemen küçük o daha bilmiyo napsin diyo deli herif sanki karnimi yumrukladim vuruyo diye
Valla bazen inliyorum ya acıdan yapma kızım diyorum ama yok karnımın ince derisini bulsa cıkacak sanki yaa

Canım ya biz böle bişey almadık yün vardı evde sağolsun annem geldi 1 ay oldu yapalı yün yorgan yaptık daha sağlıklı
Aynen canım. Ama yapma imkanı olmayan için yine en güzel alternatif hazır yün yorgan canım. Kışın biz de kullanıyoruz, eskilerin varmış bir bildiği. Hem hava alıyor hem sıcak tutuyor

Allah ıslah etsin hamile kadını soktukları ruh haline bak. Ne diyeyim bilmiyorum canım. Gitme yanlarına da sinirin bozulmasın bari. Burada konuşalım duyma onları boşver.
Ya bi de zaten hassaslaştim iyice en ufak bisey de ağlamak geliyor icimden niye agliyorsun diyorlar. Onların keyfi önemli zaten kayinbabam keyfine düşkündür gayet kaynanamda sevmem der önce gider. Aslında kocamla aram gayet iyi ama böyle durumlarda yol iyi gelmez sancılı bisey olur diyememesi canımı sıkıyor

Zaten etraf virüs çıkmayın diye bagiriyolar bana yat dinlen diyorlar daha kalmanın peşindeler burda sohbet cok

İnşallah kuzum. Pazartesi kontrolümüz var bakalım doktorumuz ne diyecek inşallah hayırlı olur hepimiz için

Valla bazen inliyorum ya acıdan yapma kızım diyorum ama yok karnımın ince derisini bulsa cıkacak sanki yaa
Benimki de kukuma kafa atıyor sanırım Ay nasıl batıyor bazen iki büklüm oluyorum. Ama doğmaya da çalışmıyor ki sıpa, anca eziyet etsin dursun

Canım iş kocanda bitiyor zaten. Siz gidin hem virüs var hem bu kadının sancısı var gelemeyiz diyecek. Keşke sen deseydin siz gidin ben yola gelemiyorum bebek sıkışıyor falan deseydin.

Eve geldim kızlar.agrılarım var üzüntüden dolayı çok fazla gerginim psikolojim bozuk olduğundan dolayı herşeye dahada hassaslaştım belkide ağrıyı o yüzden çok fazlada hissediyor olabilirim. Bebeğimi hastanede bırakıp gelmek çok dokundu bana.ve görüş ziyarette yasak kesinlikle virüsten dolayı.nezaman çıkacağı belli değil.bırakın bebekleriniz vaktinde nezamansa günü ozaman doğsun. Evet ortalık iyi değil kötü bir dönemden geçiyoruz ama erken dogupta sıkıntılı olup küvezde kalacağına vaktinde gelsin sağlıkla gelsin 1günde taburcu olup evinize gidin inşaallah.keşke bennimde bebeğim yanımda olabilseydi öpüp koklasaydım.birkere bile kucağıma alamadım.sarılamadım çok kötü birşey.rabbim kimseye yaşatmasın.

Ah canım keşke gitmeseydin sen. Hen ortalık kötü, hem sancın varmış. Nasıl bir anlayışsızlık? Allah vicdan versin valla ne diyim. Sen çıkma odadan yat dinlen. Sonra eşinle konuşursun bu durumu.
Ya ne güzel çıkmışsın annesi
Ya teşekkür ederim
Çok büyüdüler artık kız ne yapsınlar bı sey de diyemiyo insan oğlum yavaş diyorum bazen eşim hemen küçük o daha bilmiyo napsin diyo deli herif sanki karnimi yumrukladim vuruyo diye
Kız kocalarımız aynı bazen hafif tempo tutuyorum karnımda ne vuruyorsun çocuğa diyor
Canım ben cumartesi randevum Allahtan özel klinik açtı hoca sağolsun biz oraya gidicez. Ama genede bir endişe var zaten bu durum olmasada biz anne olduğumuzdan mıdır nedir herşeye takıntılı davranıcaz
Ah canım artık nereye gidersen git şüpheyle yaklaşıyorsun zaten. İnsan endişe ediyor.

Ah canım, çok üzgünüm inan. Ama bebişin çok kısa zamanda kollarında olacak allahın izniyle ben biliyorum. Bugün kandil senin ve bebeğin içinde dua edeceğim. Üzülme demiyorum illaki üzüleceksin ama sakin kalmaya çalış. Sütün etkilenmesin, o bebeğine şifa olacak.

Canım iş kocanda bitiyor zaten. Siz gidin hem virüs var hem bu kadının sancısı var gelemeyiz diyecek. Keşke sen deseydin siz gidin ben yola gelemiyorum bebek sıkışıyor falan deseydin.
Daha önce de düşük tehlikem vardı 2 gün yatış yapıldı yol yasak dediler ilaç verdiler. Kayinbabam la kaynanam yanımdaydı kocam işteydi eve geldik hadi köye dedi yine ben gitmem dedim yasak dedi daha yarim saat önce bunlar gidelim diyor bilmediklerinden değil ya

Ya bir seferinde bacağımda tempo tutuyorum müziğe. Dehşet içinde bir yüz ifadesiyle dönüp karnına mi vuruyosun sen dedi Kız bunlar normal değil bence

Canımm... Ne desem bilemedim. Ne kadar zor allahım inşallah yakın zamnda kavuşursunuz.
Dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…