2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İnşallah tez vakitte gelir evinize kuzucuk. Üzülme canım sütün etkilenmesin. Yeğenim de kalmıştı anne için zor biliyorum. Duan için de kendi adıma Teşekkür ederim.

Desene bunlarda vicdan yok. Biraz dişini göster kuzum ya olmaz böyle vallahi.

Ah canım keşke gitmeseydin sen. Hen ortalık kötü, hem sancın varmış. Nasıl bir anlayışsızlık? Allah vicdan versin valla ne diyim. Sen çıkma odadan yat dinlen. Sonra eşinle konuşursun bu durumu.
Dün sancım olduktan snra kaynanama kızdı kalkmasın yatsın diyor çünkü doktor oğlum sor istiyosan kaldırmam ki hiç diyor. Ha ama tuvaleti yıkıyorum yerleri siliyorum toz bende banyonun yerini silerim. Söylesem de beni suçlu çıkarıyor onu da denedim ama geçenlerde dedim bi kalkma diyorum sen durmuyorsun dedi bende yap deyince yapamam mi deyim ne bekliyosun o zman suçlu olan ben oluyorum dedim gizliden bi dedi. Dün hastaneden geldim sabah yine aynı işleri yaptırdı ne deyim

Desene bunlarda vicdan yok. Biraz dişini göster kuzum ya olmaz böyle vallahi.
Beraber yaşadığımız için eşim bisey demiyor bi kendi evime çıksaydım hayırlısıyla artık. Ha ama bana çektiriyor ya kendi kızı da evlendiği yerde çekiyor. Zaten görümcemle aram hiç iyi değil hiç sevmeyiz birbirimizi. O da çektirmeye çalıştı ama bende herkese söyledim daha doğrusu gösterdim nasıl biri olduğunu

Canım çok zor bir durum ama bebeğin haftası iyi çabucak toparlayacak inş çok yakında sarılıp koklayacaksın dualarımız bebişinle

Ya bir seferinde bacağımda tempo tutuyorum müziğe. Dehşet içinde bir yüz ifadesiyle dönüp karnına mi vuruyosun sen dedi Kız bunlar normal değil bence
Bence de valla sanki dövüyorum çocuğunu
Canım yapma neden yapıyorsun? Bırak b.k götürsün evi kendi yaparsa yapsın, yapmazsa bir şey yok. Kimse sana madalya takmayacak. Allah korusun bebeğine, sana bir şey olsa iki ah vah eder geçer otururlar kenara. Sen kendini düşüneceksin, bebeğini düşüneceksin. Lütfen hiç birşey yapma. Yat dinlen sadece. Lütfen.

Yapma ya Burak öyle kalsın sen daha önemlisin ben yapmazdım odamdan çöıkmazdım sancım olmasa da ah vah derdim

Bunlar sancılanıp doktora gidiyorum ya yatış da vermeyince bişeyim yok sanıyorlar ama benim kalkıp dolanıp biseyler yapmam erken doğmasını sağlayacak. Ki ben biliyorum da hamileligim sürecinde ağır işler yaptım babannesigilin evini komple temizledim 6 buçuk aylıkken belim ağrıya ağrıya evini yaptırdı toz oldu her yer diyerek. Bu sancılarım onun birikintisi gbi geliyor normal işten birşey olmazdı yoksa

Yapma ya Burak öyle kalsın sen daha önemlisin ben yapmazdım odamdan çöıkmazdım sancım olmasa da ah vah derdim
Yine diyor ki ağır ağır yap diyerek ha ama inan birşey olursa da eğer dogum olup çocuğum küveze alınırsa o zman herşeyi diyeceğim. Erken dogmasindaki korkum küvez de yatması daha 35 hafta 5 haftam var az uz değil

Canım yapma boşver sende nazlan dur sen yapıyorsun diye yap diyor değişim gibi bir durum olsa üzülecek mi sanıyorsun ben diyordum o dikkat ermiyordu der seni suçlar onun yüzünden oldu der hem senin canın yandıktan sonra desen de değişen bir şey olmaz hiç kalkma K bakma anne çok kötüyüm de seslensede cevap verme inle dur valla ben sinirlendim senin yerine

Ah be kuzum keşke ayrı eve çıkmadan çocuk yapmasaydın.
Bazen aşağıyı da yokluyor ama ikna olmadı hala karnımdan çıkacağına inanıyor
Hacı beni uğraştırma sezaryen olalım mı diyor acaba

Canım elbet bunlar yanına kalmaz ama sende yapma artık. Birşey derse bu zamana kadar yaptıklarıma say, erken doğurmak istemiyorum dersin. Ya keşke şu virüs işi olmasaydı doktoruna söylerdin yatış verirdi sana.

Eğer dogumum olrsa suçlunun annesi olacağını çok iyi biliyor. Ha bende yatma meraklısı değilim ama mecburum hareket eğilip kalkmak zorluyor karnım düştü iyice zaten 30.ncu haftadan beri smdi daha çok düştü. Herşeyin farkında da işte güya çok titiz temiz pis kokar artık utansın diye git banyo yap diyorum yeminle. Hamilelikten önce ben yapıyorum her şeyi smdi o yapiyo ay yoruldum ay bilmem ne diyerek genç de gayet zayıf diri biri maksat acindirmak

Zaten gitsem yatırırlar da az sancım olduğu için yatırmıyorlar yani her türlü yine yatislik durumum var aslında. Daha 2 gün önce kaynanam duydu özelde yanıma girebiliyor ya doktor dedi hazırlıklı ol çocuk çok düşmüş dikkat et yat dinlen diye. Rabbim görüyor bende Rabbime havale ettim zaten cıktı da çıkıyor kendi kızından kendinden

Ahh ahh kuzum Allah kolaylık versin az dişini göster derim ama benim de kv sıkıntılı baya konuşmuyorum şuan her şeye sustuğumda tepeme çıktı ağzının payını aldı şimdi konuşmaya cesareti yok hoş yüzsüz bir süre sonra yine aynı şeyleri dener de tabi artık eski ben olmayacağı için yapamaz

Çocuğun erken doğduktan sonra istediğini de ne işe yarar ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…