2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benimki de kukuma kafa atıyor sanırım Ay nasıl batıyor bazen iki büklüm oluyorum. Ama doğmaya da çalışmıyor ki sıpa, anca eziyet etsin dursun
Aynen senin yasadıklarını yasıyorum birebir bi de daha küçük benim ki bazen vurdukça sızı geliyor inceden kukumdan sende de oluyor mu
Canım üzülme bebeğine hiçbişey olmayacak sağ salim evine dönecek ama azıcık zaman sonra bol bol dua ediyorum herkese bu kandil gecesi sağ salim yavrularımıza kavuşmak nasip olsun

Kız olmaz mı hatta benimki iğne batirmislar gibi zıplatıyor birden yerimden. Çok sertiz daha boyuna kilosuna bakmadan kendini erkek saniyo herhalde

Anladim hayirlisi bakalim ne sekilde iyi olucaksa oyle olalim.

Moralini bozma insallah biranonce bebek toparlar alirsin kucagina yavrunu cok uzme kendini sutun gitmesin aslinda bebegin haftasi iyi gibi neden kuveze aldilar?

Kızlar bebeği şurada hisseden var mı? Eli sanki. Böyle kemigimi itiyor gibi yapıyor
Eki Görüntüle 2607410
Ben de o bölgede baskı hissediyorum sürekli.
Şu kaşımı bıyığımı aldıraydıM iyiydi yaaa amca gibi oldum çocuk bu babam mı diyecek beni görünce
Kuaförler de kapattılar bugün ya yandık valla
Valla bazen inliyorum ya acıdan yapma kızım diyorum ama yok karnımın ince derisini bulsa cıkacak sanki yaa
Benimki de kukuma kafa atıyor sanırım Ay nasıl batıyor bazen iki büklüm oluyorum. Ama doğmaya da çalışmıyor ki sıpa, anca eziyet etsin dursun
K Kuf Cherrygum şu an tam da ikinizin bahsettiği durumdayım kıvranıyorum bebiş hareket ettikçe. Kukum bir yandan deşiliyor, karnımın her yerini delecek gibi hareketler yapıyor. Normal mi ya benim haftam o kadar ileride de değil

Canım benim merak etme en kısa zamanda kollarına alacaksın bebeğini Allahın izniyle Üzme kendini iyi olacak bebeğin

Ne yapalım canım benim yapıcaz artık bişler bugün ilk defa cumartesi dışarya çıkmadım
Yasakta geldi benim astımım var ondan hiç çıkmıyorum karşıda market çok zorunlu kalırsam ona gittim 1 haftadır haftaya kız kardesim gelicek çok bunaldım evin içinde yürümek çok iyi geliyordu

Herkesin bunyesi farkli tepki veriyor bazi arkadaslarim spinali tavsiye ediyor bazilari geneli herkesin vucudunun tepkisi farkli hayirlisi artik hakkimizda

Az bak yaaa herif oldu desene yerim onun küçük bacaklarını
Yi teyzesi ultrasonda da kaşları çatıp bakiyodu zaten minik bitirim
Yok kuzum normal merak etme. Ben de bir aydır yaşıyorum zaten
Kız o aklıma hiç gelmemişti
Bu yeni nesil başına buyruk, canı nasıl isterse öyle doğar bizim söz hakkımız yok artık

Aynı evde yaşamasam bende lafımı çekmem de işte haklı olsam da beni eşime karşı haksız çıkarıyor aram bozuluyor boşuna o yüzden susuyorum arkamda dursa eşim bende derim se işte napiyim

Canını sıkma eşinle yalnız kalınca durumunuzu anlat dışarı çıkmak çok tiskli ce senin sancın var sakinleşince evladınız büyütülürkende karışcaklarınını aileninde makul isteklerini yerine getirebileceginizi anlat zor durum şu anda hepimizin eşleri ilginç seyler yapabiliyor bu aralar

Kızlar bazen öyle bir tekme atıyor nefesim kesiliyor . Duşa girdim orda bile bir dönüyor bir dönüyor .Valla yavrum hissediyor herşeyi hakkımızda hayırlısı
Bizimde öyle suyu çok seviyor kocaman oluyor göbegimin bir kısmı dün iyice fatkettim sesleri tanıyor sevdiği müzikte,sürekli takip ettiğim programlarda kıpır kıpır eşim noluyor çıkcak bu kız diyor.miniğim ya artık zevkleri var

Ayrı eve çıkmadan bisey diyemem ki canm malesef eşim arkamda durmuyor ha sancilandiktan snra anne yatsın kalkmasın diyor sancı geçince evde değil ya işte olunca ağır ağır yap yine aynı yani
Vicdansız karı ya sinir oldum kaynanana. Allah ıslah etsin ne diyeyim kuzum...

Valla onun yerini yapıyorum o konuda şımartacaklar bildiğim için diyorum kural koyunca bozmayın sakın diye gerçi o da lafta kalır ilk torun bi de ya

Anti hbs hepatit B demek, 100 ün uzerinde ciktiginda hepatit B ye karsi bagisikligi oldugunu gosteriyormus yinede doktorun daha iyi degerlendirir,devlet hastanesimdemi dogum yapicaksin neden persembeye kadar bekletiyorlarki? Hamilesin sonucta ilginc..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…