Aynen senin yasadıklarını yasıyorum birebir bi de daha küçük benim ki bazen vurdukça sızı geliyor inceden kukumdan sende de oluyor muBenimki de kukuma kafa atıyor sanırımAy nasıl batıyor bazen iki büklüm oluyorum. Ama doğmaya da çalışmıyor ki sıpa, anca eziyet etsin dursun
Canım üzülme bebeğine hiçbişey olmayacak sağ salim evine dönecek ama azıcık zaman sonraEve geldim kızlar.agrılarım var üzüntüden dolayı çok fazla gerginim psikolojim bozuk olduğundan dolayı herşeye dahada hassaslaştım belkide ağrıyı o yüzden çok fazlada hissediyor olabilirim. Bebeğimi hastanede bırakıp gelmek çok dokundu bana.ve görüş ziyarette yasak kesinlikle virüsten dolayı.nezaman çıkacağı belli değil.bırakın bebekleriniz vaktinde nezamansa günü ozaman doğsun. Evet ortalık iyi değil kötü bir dönemden geçiyoruz ama erken dogupta sıkıntılı olup küvezde kalacağına vaktinde gelsin sağlıkla gelsin 1günde taburcu olup evinize gidin inşaallah.keşke bennimde bebeğim yanımda olabilseydi öpüp koklasaydım.birkere bile kucağıma alamadım.sarılamadım çok kötü birşey.rabbim kimseye yaşatmasın.
Kız olmaz mı hatta benimki iğne batirmislar gibi zıplatıyor birden yerimden. Çok sertiz daha boyuna kilosuna bakmadan kendini erkek saniyo herhaldeAynen senin yasadıklarını yasıyorum birebir bi de daha küçük benim ki bazen vurdukça sızı geliyor inceden kukumdan sende de oluyor mu
Canım üzülme bebeğine hiçbişey olmayacak sağ salim evine dönecek ama azıcık zaman sonrabol bol dua ediyorum herkese bu kandil gecesi sağ salim yavrularımıza kavuşmak nasip olsun
Anladim hayirlisi bakalim ne sekilde iyi olucaksa oyle olalim.Devlet hastanesinde sordum bir sıkıntı olmadıkça genel yapmıyoruz dedi, özelde kendi doktoruma sordum o da genel yapmıyorum gerekmedikçe dedi. Sizin durumunuzda gereklilik olduğu için genel önermiştir doktorunuz. İlkim geneldi bebeği göremediğim için pişman olmuştum ikinci spinaldi bi fark göremediğim için yine genel olayım dedim. Çünkü genel anestezi daha kolay kolunuzdan bir iğne yapıyorlar iş bitiyor ama spinal de belden iğne yapıyorlar.
Az bak yaaa herif oldu desene yerim onun küçük bacaklarınıKız olmaz mı hatta benimki iğne batirmislar gibi zıplatıyor birden yerimden. Çok sertiz daha boyuna kilosuna bakmadan kendini erkek saniyo herhalde
Moralini bozma insallah biranonce bebek toparlar alirsin kucagina yavrunu cok uzme kendini sutun gitmesin aslinda bebegin haftasi iyi gibi neden kuveze aldilar?Eve geldim kızlar.agrılarım var üzüntüden dolayı çok fazla gerginim psikolojim bozuk olduğundan dolayı herşeye dahada hassaslaştım belkide ağrıyı o yüzden çok fazlada hissediyor olabilirim. Bebeğimi hastanede bırakıp gelmek çok dokundu bana.ve görüş ziyarette yasak kesinlikle virüsten dolayı.nezaman çıkacağı belli değil.bırakın bebekleriniz vaktinde nezamansa günü ozaman doğsun. Evet ortalık iyi değil kötü bir dönemden geçiyoruz ama erken dogupta sıkıntılı olup küvezde kalacağına vaktinde gelsin sağlıkla gelsin 1günde taburcu olup evinize gidin inşaallah.keşke bennimde bebeğim yanımda olabilseydi öpüp koklasaydım.birkere bile kucağıma alamadım.sarılamadım çok kötü birşey.rabbim kimseye yaşatmasın.
Ben de o bölgede baskı hissediyorum sürekli.Kızlar bebeği şurada hisseden var mı? Eli sanki. Böyle kemigimi itiyor gibi yapıyor
Eki Görüntüle 2607410
Kuaförler de kapattılar bugün ya yandık vallaŞu kaşımı bıyığımı aldıraydıM iyiydi yaaa amca gibi oldumçocuk bu babam mı diyecek beni görünce
Valla bazen inliyorum ya acıdanyapma kızım diyorum ama yok karnımın ince derisini bulsa cıkacak sanki yaa
K KufBenimki de kukuma kafa atıyor sanırımAy nasıl batıyor bazen iki büklüm oluyorum. Ama doğmaya da çalışmıyor ki sıpa, anca eziyet etsin dursun
Kız o aklıma hiç gelmemiştiHacı beni uğraştırma sezaryen olalım mı diyor acaba
Canım benim merak etme en kısa zamanda kollarına alacaksın bebeğini Allahın izniyleEve geldim kızlar.agrılarım var üzüntüden dolayı çok fazla gerginim psikolojim bozuk olduğundan dolayı herşeye dahada hassaslaştım belkide ağrıyı o yüzden çok fazlada hissediyor olabilirim. Bebeğimi hastanede bırakıp gelmek çok dokundu bana.ve görüş ziyarette yasak kesinlikle virüsten dolayı.nezaman çıkacağı belli değil.bırakın bebekleriniz vaktinde nezamansa günü ozaman doğsun. Evet ortalık iyi değil kötü bir dönemden geçiyoruz ama erken dogupta sıkıntılı olup küvezde kalacağına vaktinde gelsin sağlıkla gelsin 1günde taburcu olup evinize gidin inşaallah.keşke bennimde bebeğim yanımda olabilseydi öpüp koklasaydım.birkere bile kucağıma alamadım.sarılamadım çok kötü birşey.rabbim kimseye yaşatmasın.
Yasakta geldi benim astımım var ondan hiç çıkmıyorum karşıda market çok zorunlu kalırsam ona gittim 1 haftadır haftaya kız kardesim gelicek çok bunaldım evin içinde yürümek çok iyi geliyorduNe yapalım canım benim yapıcaz artık bişler bugün ilk defa cumartesi dışarya çıkmadım
Herkesin bunyesi farkli tepki veriyor bazi arkadaslarim spinali tavsiye ediyor bazilari geneli herkesin vucudunun tepkisi farkli hayirlisi artik hakkimizdaHerkesede spinal olmuyormus ama. Ben spinal istedim burada aldığim bilgilerle. Tm dendi amaliyatta oturttular omuzlarını düsüŕ cok yorgun gibi çök dediler. Bende öyle yaptım 4 defa igneyi sapladı cok canim yanmadı ama hissettim. Bana olmuyor kemiklerin cok kalın denemediğim misket kalmadı dedi. Ve genele döndü yoksa spinal istemiştim. Ben cok hissetmemisim ama belim hep morarmış halada morluk geçmedi. Çok kurcaladı heralde, çok tavsiye üzerine deniyecektim,kısmetimde yokmuş. 3 çu cocuguda yapmıyacağım o yuzden onu hicbir zaman bilemicem.
Yi teyzesiAz bak yaaa herif oldu desene yerim onun küçük bacaklarını
Yok kuzum normal merak etme. Ben de bir aydır yaşıyorum zatenBen de o bölgede baskı hissediyorum sürekli.
Kuaförler de kapattılar bugün ya yandık valla
K KufCherrygum şu an tam da ikinizin bahsettiği durumdayım kıvranıyorum bebiş hareket ettikçe. Kukum bir yandan deşiliyor, karnımın her yerini delecek gibi hareketler yapıyor. Normal mi ya benim haftam o kadar ileride de değil
Bu yeni nesil başına buyruk, canı nasıl isterse öyle doğar bizim söz hakkımız yok artıkKız o aklıma hiç gelmemişti
Aynı evde yaşamasam bende lafımı çekmem de işte haklı olsam da beni eşime karşı haksız çıkarıyor aram bozuluyor boşuna o yüzden susuyorum arkamda dursa eşim bende derim se işte napiyimAhh ahh kuzum Allah kolaylık versin az dişini göster derim ama benim de kv sıkıntılı baya konuşmuyorum şuan her şeye sustuğumda tepeme çıktı ağzının payını aldı şimdi konuşmaya cesareti yok hoş yüzsüz bir süre sonra yine aynı şeyleri dener de tabi artık eski ben olmayacağı için yapamaz
Anladim hayirlisi hakkinda uzme kendini sabir et.Sezeryan yapacak doktor , 10 nisana gün verdi bekletmeye çalışıyor ama benim düzensiz sancılarım olduğu için sürekli nst istiyor . O beni sıkıntıya sokuyor ama gideceğim , olmadı git gel yaparım yapacak bir şey yok
Canını sıkma eşinle yalnız kalınca durumunuzu anlat dışarı çıkmak çok tiskli ce senin sancın var sakinleşince evladınız büyütülürkende karışcaklarınını aileninde makul isteklerini yerine getirebileceginizi anlat zor durum şu anda hepimizin eşleri ilginç seyler yapabiliyor bu aralarYa bi de zaten hassaslaştim iyice en ufak bisey de ağlamak geliyor icimden niye agliyorsun diyorlar. Onların keyfi önemli zaten kayinbabam keyfine düşkündür gayet kaynanamda sevmem der önce gider. Aslında kocamla aram gayet iyi ama böyle durumlarda yol iyi gelmez sancılı bisey olur diyememesi canımı sıkıyor
Ayrı eve çıkmadan bisey diyemem ki canm malesef eşim arkamda durmuyor ha sancilandiktan snra anne yatsın kalkmasın diyor sancı geçince evde değil ya işte olunca ağır ağır yap yine aynı yaniÇocuğun erken doğduktan sonra istediğini de ne işe yarar ki?
Bizimde öyle suyu çok seviyor kocaman oluyor göbegimin bir kısmı dün iyice fatkettim sesleri tanıyor sevdiği müzikte,sürekli takip ettiğim programlarda kıpır kıpır eşim noluyor çıkcak bu kız diyor.miniğim ya artık zevkleri varKızlar bazen öyle bir tekme atıyor nefesim kesiliyor . Duşa girdim orda bile bir dönüyor bir dönüyor .Valla yavrum hissediyor herşeyihakkımızda hayırlısı
Vicdansız karı ya sinir oldum kaynanana. Allah ıslah etsin ne diyeyim kuzum...Ayrı eve çıkmadan bisey diyemem ki canm malesef eşim arkamda durmuyor ha sancilandiktan snra anne yatsın kalkmasın diyor sancı geçince evde değil ya işte olunca ağır ağır yap yine aynı yani
Valla onun yerini yapıyorum o konuda şımartacaklar bildiğim için diyorum kural koyunca bozmayın sakın diye gerçi o da lafta kalır ilk torun bi de yaCanını sıkma eşinle yalnız kalınca durumunuzu anlat dışarı çıkmak çok tiskli ce senin sancın var sakinleşince evladınız büyütülürkende karışcaklarınını aileninde makul isteklerini yerine getirebileceginizi anlat zor durum şu anda hepimizin eşleri ilginç seyler yapabiliyor bu aralar
Anti hbs hepatit B demek, 100 ün uzerinde ciktiginda hepatit B ye karsi bagisikligi oldugunu gosteriyormus yinede doktorun daha iyi degerlendirir,devlet hastanesimdemi dogum yapicaksin neden persembeye kadar bekletiyorlarki? Hamilesin sonucta ilginc..Kızlar yaa bugün normal doğum için tahililler yaptı da doktorum ama sonuçları hastane nöbetleşe Artık çalışacağı için perşembe günü ancak arayıp doktora sorabilirmişim merak ediyorum testleri yapanalar Ve sorun olmayanlar benim anti hbs siye bir değerim 600lerde çıkmış ne acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?