2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Vicdansız karı ya sinir oldum kaynanana. Allah ıslah etsin ne diyeyim kuzum...
Valla kendi kuzenim bi düğünde gördü kaynanam olduğunu bilmiyordu onun görünce sordu annemlere bu kadın kim hiç sevmedim yüzünde nur bile yok dedi valla kaynanam dedim şaşırdı Allah yardm etsin dedi direk. Insan yüzünden de belli ediyor kendini

O cidden doğru insanın ömür boyu yaptığı mimiklerin oluşturduğu çizgiler kişiliğini ele veriyor resmen.

Seni o kadar iyi anloyorumki kuzenimde yasadık acısını birbirebir gördüm.rabbim bugünün hayrına evladına tez zamanda kavuştursun.şükürler olsun iyi bebişin ve çok yakında evde olucak olabildiğince güçlü ol sütün en degerli şey.

Ortadaki çizgi ne kadar belli ne zamandan beri o kadar belirgin oldu canım
Kuzum altıncı aydan beri böyle. Başlarda hiç yoktu hatta şaşırmıştım. Bir çıktı tam çıktı böyle. Kukum boyunca da devam ediyor buradan dogurtunuz der gibi

Amin canim,Allah hepimizin yardimcisi olsun ,az kaldi dayanicaz bu gunlerde gecicek insallah

Kuzum altıncı aydan beri böyle. Başlarda hiç yoktu hatta şaşırmıştım. Bir çıktı tam çıktı böyle. Kukum boyunca da devam ediyor buradan dogurtunuz der gibi
Benim çok hafif bir renk var orada. Göbek deliği in etrafında renk yok hiç. Gerçi benim göbeğim senin füzeyle boy ölçülemez ama benim göbüş neden büyümüyor acep yahu

Hayır özelde bundan sonra poliniklikte doktorlar nöbetleşe bulunacaklarmış benim doktorunun da perşembe nöbetçiymiş doğum vs acil bir şeyde tek gelecekmiş nöbeti dışındaki günlerde istersem pazartesi nöbetçi doktora sorabilirim de pazartesiue kadar bekleyemdim 0-10 olan Aralık 600 lerde olunca korktum biranda

Evlendiğinizden beri mi birlikte yaşıyosunuz sen calışıyor musun canım bebiş biraz büyüyünce eşini ikna etmeye bak çıkın bence.bizim kayınvalidem alt katını teklif etti şimdi kirada oturuyoruz istemiyorum dedim biliyorumki ister istemez karışcak benim rahatım iyi şimdi.ilk zamanlar sürekli geliyor karışıyor bir kere konuştum kırmadan düşüncelerimi dile getirdim sonra vazgecti

Benim çok hafif bir renk var orada. Göbek deliği in etrafında renk yok hiç. Gerçi benim göbeğim senin füzeyle boy ölçülemez ama benim göbüş neden büyümüyor acep yahu
Kuzum bebeğin kilosu iyiyse karninin karşıdan görünüşü büyük küçük bir anlam ifade etmiyor o tamamen yapısal bir şey. Belki iç karnın geniştir senin de. Mesela ben bebekten önce de hatta çok zayifken de az yemek yesem karnım siserdi. İç karnım çok dar diye düşünüyorum direkt dışarıya yansirdi çünkü.

Moralini bozma insallah biranonce bebek toparlar alirsin kucagina yavrunu cok uzme kendini sutun gitmesin aslinda bebegin haftasi iyi gibi neden kuveze aldilar?
solunumunun düzelmesi için solunum cihazına bağladılar.nezamam kendi kendine alırsa ozaman cıkaracaklar makinadan

Oy vicdansız kadın ya. Kendi kızına yapmaz, Allah ım merhamet versin, sen de tez günde kendi evine çıkasın inşallah. Çok üzüldüm kuzum. Karışanımız katışanımız yok yine herşey zorluyor. Allah yardımcın olsun canım

Aynen canım. Ama yapma imkanı olmayan için yine en güzel alternatif hazır yün yorgan canım. Kışın biz de kullanıyoruz, eskilerin varmış bir bildiği. Hem hava alıyor hem sıcak tutuyor

Aynen canım bizde kullanıyoruz evlendim evleneli her kış kullanıyorum zaten benim şimdi oturduğum ev sobalı seneye evimize geçicez o yüzden kışları onu örtüyoz sıcak tutuyor bizi.tabiki imkanı olmayan mecbur ne yapıcaksın

Olabilir canım

Aslında ankaradaydim 5 ay orda kendi evimdeydim kiradaydık öyle de duracaktık da kriz e denk geldi işte büyük bi şirketteydi cıktı öyle 1 ay da bulamadı iş e kira su elektrik doğalgaz kış günüydü bi de ekstra borç var kredi kartlarına olmadı 1 seneliğine geldik aslında öyle konuştuk eşimle borcunu bitirecekti. Ama tık yok daha da zor biraz sırf sevdiğim için katlanıyorum azcık sevgim azalsa bi an durulacak ev değil

Yasakta geldi benim astımım var ondan hiç çıkmıyorum karşıda market çok zorunlu kalırsam ona gittim 1 haftadır haftaya kız kardesim gelicek çok bunaldım evin içinde yürümek çok iyi geliyordu

Sorma ya ama herşey bebeklerimiz için onlar iyi olsunlar gene gezeriz gene çıkarız korkuyor insan zaten kimse laf anlamıyor çıkma diyolar kimsenin bişeye uyduğu yok . İnsan evde yapıcagı şeyde kısıtlı olunca yapamıyor bişey malasef .. şu günleride bir atlatsak zaten haftaya göre önden gidiyor bizim kız ama tüp bebek olduğu için hoca ona göre hesaplıyor inşallah erken gelmez .. korkuyorum da ..

Amiiiinnnnn insallah canm
Kendi kızı evlenmeden önce hiç birşey yapmıyormuş evlendi kendi evinde yapıyor kızı .gelsende bana yardım etsen dedi telefonda laf misali bile olsa gelirim demedi banane diyo direk. Ha ama kıymetli düşük yaptı ben 5 aylık hamileydim o zman bana laf söyledi arkamdan duydum snra düşük yaptı kaynanam uzakta başka sehirde yanına gotti 1 hafta o kadar abarttı ki 1 ay düşük ağrısı çekti ah sancım ah karnım diye her gün ilgi istedi. Bende kürtaj oldum ki beni zehirleme noktasına kadar gelmişti çocuk alındığında 2 gün yattım çok kan kaybettim diye. Kızını nasıl abartti dogum dan zormuş kürtaj da bilmem ne evde 1 ay hatta daha fazla öyle onu konustuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…