- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Valla kendi kuzenim bi düğünde gördü kaynanam olduğunu bilmiyordu onun görünce sordu annemlere bu kadın kim hiç sevmedim yüzünde nur bile yok dedi valla kaynanam dedim şaşırdı Allah yardm etsin dedi direk. Insan yüzünden de belli ediyor kendiniVicdansız karı ya sinir oldum kaynanana. Allah ıslah etsin ne diyeyim kuzum...
O cidden doğru insanın ömür boyu yaptığı mimiklerin oluşturduğu çizgiler kişiliğini ele veriyor resmen.Valla kendi kuzenim bi düğünde gördü kaynanam olduğunu bilmiyordu onun görünce sordu annemlere bu kadın kim hiç sevmedim yüzünde nur bile yok dedi valla kaynanam dedim şaşırdı Allah yardm etsin dedi direk. Insan yüzünden de belli ediyor kendini
Seni o kadar iyi anloyorumki kuzenimde yasadık acısını birbirebir gördüm.rabbim bugünün hayrına evladına tez zamanda kavuştursun.şükürler olsun iyi bebişin ve çok yakında evde olucak olabildiğince güçlü ol sütün en degerli şey.Eve geldim kızlar.agrılarım var üzüntüden dolayı çok fazla gerginim psikolojim bozuk olduğundan dolayı herşeye dahada hassaslaştım belkide ağrıyı o yüzden çok fazlada hissediyor olabilirim. Bebeğimi hastanede bırakıp gelmek çok dokundu bana.ve görüş ziyarette yasak kesinlikle virüsten dolayı.nezaman çıkacağı belli değil.bırakın bebekleriniz vaktinde nezamansa günü ozaman doğsun. Evet ortalık iyi değil kötü bir dönemden geçiyoruz ama erken dogupta sıkıntılı olup küvezde kalacağına vaktinde gelsin sağlıkla gelsin 1günde taburcu olup evinize gidin inşaallah.keşke bennimde bebeğim yanımda olabilseydi öpüp koklasaydım.birkere bile kucağıma alamadım.sarılamadım çok kötü birşey.rabbim kimseye yaşatmasın.
Ortadaki çizgi ne kadar belliTikkabilla @agacsizkoalaa sizin gobisler instamom gobisi, benimki buram buram Anadolu kokan ana gobisi çatlak patlak yusyuvarlak dicem ama yamulttu sıpa yuvarlak da değil
Eki Görüntüle 2607497
Kuzum altıncı aydan beri böyle. Başlarda hiç yoktu hatta şaşırmıştım. Bir çıktı tam çıktı böyle. Kukum boyunca da devam ediyorOrtadaki çizgi ne kadar belline zamandan beri o kadar belirgin oldu canım
Amin canim,Allah hepimizin yardimcisi olsun ,az kaldi dayanicaz bu gunlerde gecicek insallahSeni çok iyi anlıyorum canım, Allah ım yardımcın olsun, biraz daha sabır geçecek inşallah. Bugün ben de hiç iyi değilim. Dün özel hastanelerin pandemi hastanesine dönüştüğü genelgesinden sonra adeta kolum kanadım gitti, bugün halsizim ve burun akıntısı ile uyandım. Kaşıntım hat safhada, tansiyonum ilaçlara rağmen yüksek, reflü derken enerjim kalmadı gibi. Hayatım boyunca anne olmak istedim, bebeğim ne zor yollardan tüp bebekle geldi, 8 aydır evdeyim gıkım çıkmadı, isyan etmedim. Şimdi onu nasıl koruyacağım sağlıkla evimize gelebilecek miyiz, bilemiyorum. Bir yandan cahil halk, hala sokaklarda, bize bişey olmaz. Allah ın dediği olur mantığı. Tabi ki Allah ın dediği olur ona itirazımız olabilir mi?Ama Rabbim önce tedbir, sonra tevekkül demiş. Akıl fikir vermiş. Bir kişinin tedbirsizliği binlerceyi vuruyor. Şu mübarek kandil günü rabbim hepimizi ülkemizi dünyamızı korusun. Tüm hamile kardeşlerime içi sıra bana sağlıklı doğum diliyorum. Allah a emanet
Benim çok hafif bir renk var orada. Göbek deliği in etrafında renk yok hiç. Gerçi benim göbeğim senin füzeyle boy ölçülemez amaKuzum altıncı aydan beri böyle. Başlarda hiç yoktu hatta şaşırmıştım. Bir çıktı tam çıktı böyle. Kukum boyunca da devam ediyorburadan dogurtunuz der gibi
Hayır özelde bundan sonra poliniklikte doktorlar nöbetleşe bulunacaklarmış benim doktorunun da perşembe nöbetçiymiş doğum vs acil bir şeyde tek gelecekmiş nöbeti dışındaki günlerde istersem pazartesi nöbetçi doktora sorabilirim de pazartesiue kadar bekleyemdim 0-10 olan Aralık 600 lerde olunca korktum birandaAnti hbs hepatit B demek, 100 ün uzerinde ciktiginda hepatit B ye karsi bagisikligi oldugunu gosteriyormus yinede doktorun daha iyi degerlendirir,devlet hastanesimdemi dogum yapicaksin neden persembeye kadar bekletiyorlarki? Hamilesin sonucta ilginc..
Evlendiğinizden beri mi birlikte yaşıyosunuz sen calışıyor musun canım bebiş biraz büyüyünce eşini ikna etmeye bak çıkın bence.bizim kayınvalidem alt katını teklif etti şimdi kirada oturuyoruz istemiyorum dedim biliyorumki ister istemez karışcak benim rahatım iyi şimdi.ilk zamanlar sürekli geliyor karışıyor bir kere konuştum kırmadan düşüncelerimi dile getirdim sonra vazgectiBeraber yaşadığımız için eşim bisey demiyor bi kendi evime çıksaydım hayırlısıyla artık. Ha ama bana çektiriyor ya kendi kızı da evlendiği yerde çekiyor. Zaten görümcemle aram hiç iyi değil hiç sevmeyiz birbirimizi. O da çektirmeye çalıştı ama bende herkese söyledim daha doğrusu gösterdim nasıl biri olduğunu
Kuzum bebeğin kilosu iyiyse karninin karşıdan görünüşü büyük küçük bir anlam ifade etmiyor o tamamen yapısal bir şey. Belki iç karnın geniştir senin de. Mesela ben bebekten önce de hatta çok zayifken de az yemek yesem karnım siserdi. İç karnım çok dar diye düşünüyorum direkt dışarıya yansirdi çünkü.Benim çok hafif bir renk var orada. Göbek deliği in etrafında renk yok hiç. Gerçi benim göbeğim senin füzeyle boy ölçülemez amabenim göbüş neden büyümüyor acep yahu
solunumunun düzelmesi için solunum cihazına bağladılar.nezamam kendi kendine alırsa ozaman cıkaracaklar makinadanMoralini bozma insallah biranonce bebek toparlar alirsin kucagina yavrunu cok uzme kendini sutun gitmesin aslinda bebegin haftasi iyi gibi neden kuveze aldilar?
Oy vicdansız kadın ya. Kendi kızına yapmaz, Allah ım merhamet versin, sen de tez günde kendi evine çıkasın inşallah. Çok üzüldüm kuzum. Karışanımız katışanımız yok yine herşey zorluyor. Allah yardımcın olsun canımDün sancım olduktan snra kaynanama kızdı kalkmasın yatsın diyor çünkü doktor oğlum sor istiyosan kaldırmam ki hiç diyor. Ha ama tuvaleti yıkıyorum yerleri siliyorum toz bende banyonun yerini silerim. Söylesem de beni suçlu çıkarıyor onu da denedim ama geçenlerde dedim bi kalkma diyorum sen durmuyorsun dedi bende yap deyince yapamam mi deyim ne bekliyosun o zman suçlu olan ben oluyorum dedim gizliden bi dedi. Dün hastaneden geldim sabah yine aynı işleri yaptırdı ne deyim
Evet bende cizgi yok oyle bazilarinda oluyorOrtadaki çizgi ne kadar belline zamandan beri o kadar belirgin oldu canım
Aynen canım. Ama yapma imkanı olmayan için yine en güzel alternatif hazır yün yorgan canım. Kışın biz de kullanıyoruz, eskilerin varmış bir bildiği. Hem hava alıyor hem sıcak tutuyor
Olabilir canımKuzum bebeğin kilosu iyiyse karninin karşıdan görünüşü büyük küçük bir anlam ifade etmiyor o tamamen yapısal bir şey. Belki iç karnın geniştir senin de. Mesela ben bebekten önce de hatta çok zayifken de az yemek yesem karnım siserdi. İç karnım çok dar diye düşünüyorum direkt dışarıya yansirdi çünkü.
E nolacak herkese karşı böyle bi kendi tarafına farklı sevgisi yok boş olay çıkarır nolsunO cidden doğru insanın ömür boyu yaptığı mimiklerin oluşturduğu çizgiler kişiliğini ele veriyor resmen.
Aslında ankaradaydim 5 ay orda kendi evimdeydim kiradaydık öyle de duracaktık da kriz e denk geldi işte büyük bi şirketteydi cıktı öyle 1 ay da bulamadı iş e kira su elektrik doğalgaz kış günüydü bi de ekstra borç var kredi kartlarına olmadı 1 seneliğine geldik aslında öyle konuştuk eşimle borcunu bitirecekti. Ama tık yok daha da zor biraz sırf sevdiğim için katlanıyorum azcık sevgim azalsa bi an durulacak ev değilEvlendiğinizden beri mi birlikte yaşıyosunuz sen calışıyor musun canım bebiş biraz büyüyünce eşini ikna etmeye bak çıkın bence.bizim kayınvalidem alt katını teklif etti şimdi kirada oturuyoruz istemiyorum dedim biliyorumki ister istemez karışcak benim rahatım iyi şimdi.ilk zamanlar sürekli geliyor karışıyor bir kere konuştum kırmadan düşüncelerimi dile getirdim sonra vazgecti
Yasakta geldi benim astımım var ondan hiç çıkmıyorum karşıda market çok zorunlu kalırsam ona gittim 1 haftadır haftaya kız kardesim gelicek çok bunaldım evin içinde yürümek çok iyi geliyordu
Hey maşallah tosun paşa mı geliyor neeeTikkabilla @agacsizkoalaa sizin gobisler instamom gobisi, benimki buram buram Anadolu kokan ana gobisi çatlak patlak yusyuvarlak dicem ama yamulttu sıpa yuvarlak da değil
Eki Görüntüle 2607497
Amiiiinnnnn insallah canmOy vicdansız kadın ya. Kendi kızına yapmaz, Allah ım merhamet versin, sen de tez günde kendi evine çıkasın inşallah. Çok üzüldüm kuzum. Karışanımız katışanımız yok yine herşey zorluyor. Allah yardımcın olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?