2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Rabbim en kısa zamanda bebeğini sana yuvasına kavuştursun inşallah canim. Allah'ım iyilik versin. hep dua edeceğim.

Kızlar ben çok kasılıyorum ya. Göbeğim sertleşiyor, nefes almakta zorlanıyorum ama herhangi bir sancım, ağrım vs bir şey yok. Pozisyondan kaynaklı sanırım. Oluyor mu sizde de böyle?

Reactions: Kuf
Kızlar ben çok kasılıyorum ya. Göbeğim sertleşiyor, nefes almakta zorlanıyorum ama herhangi bir sancım, ağrım vs bir şey yok. Pozisyondan kaynaklı sanırım. Oluyor mu sizde de böyle?
Canım o tam olarak yalancı sancı işte. Benm yaşadışım geçen haftalarda. Yorulmak tetikliyo baya. Yoruldnmu buara?

Valla benimki kaç haftadır böyle hiç durmuyor hala daha hareketli bazen cok yoruyor beni
Ayy Allahım kaşlarını da mı çatıyı baksen

Canım o tam olarak yalancı sancı işte. Benm yaşadışım geçen haftalarda. Yorulmak tetikliyo baya. Yoruldnmu buara?
Mutfağı temizledik bugün eşimle iyi bari yalancı kasılmalar nasıl oluyormuş böylece anlamış oldum sonunda.

Hey maşallah tosun paşa mı geliyor neee
3 kiloyu geçti güreşçi olacak herhalde
Allah iyiliğini versin
Amin kız hepimizin
Sağlıkla gelsin insallah nezaman yırtılmaya başladı acaba son haftalardami
Amin Aynen canım. Seviniyordum catlamadim diye bı baktım alttan başlamış bir gün. İki üç hafta falan olmuştur sanırım.
Kız allah seni napmasın benimde çizgim senin gibi. Ne güzel sen hiç tüylenmemişsin, beniö göbeğim tüylendi baya.
Tuylenmedim catladim ben de Amaan kuzum sağlıklı doğsun büyüsün, ben de sağlıklı kalayım doğumdan sonra da kozmetik estetik kısmını hallederiz inşallah
Olmaz ki aylardır oluyor. Yalancı kasılma işte kuzum onlar. Sende geç başladığı için korkuyosun, korkma senin kız doğuma hazırlanıyor minik poposuyla

Valla benimki kaç haftadır böyle hiç durmuyor hala daha hareketli bazen cok yoruyor beni

Ayy Allahım kaşlarını da mı çatıyı baksen
Ultrasonun sesinden rahatsız oluyo herhalde kız kıyamam. Geçen elini yüzüne kapatmıştı

Aynen artık doğumdan sonra bakacağız çaresine buz lazere randevu alıcam emzirme bitince
Aynen ya korktum bir an, birden çok sık başlayınca

Aynen artık doğumdan sonra bakacağız çaresine buz lazere randevu alıcam emzirme bitince
Aynen ya korktum bir an, birden çok sık başlayınca
Kendini yorma o çok tetikliyor. Bak Çarşamba hastaneye gittim, beyimiz daha bugün hareketlendi. Hemen bi sinir bi tavır bi şeyler

Mutfağı temizledik bugün eşimle iyi bari yalancı kasılmalar nasıl oluyormuş böylece anlamış oldum sonunda.
Hah işte neden bulundu. Temzlik sonrası yorgunlukyorulduğum için oluyomş benmkiler de. Buara kızım enerjisini az da olsa babaannesyle atınca birazck dinlenmş oldum gerçi şer işler tam gaz devam ama olsun bu bile işe yaradı. Nst de sancı çıkmadı. 100lere vuruyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…