- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Allah iyiliğini versinKuzum altıncı aydan beri böyle. Başlarda hiç yoktu hatta şaşırmıştım. Bir çıktı tam çıktı böyle. Kukum boyunca da devam ediyorburadan dogurtunuz der gibi
İnşallah canımmm hepiniz dualarımdasınızAmin canim,Allah hepimizin yardimcisi olsun ,az kaldi dayanicaz bu gunlerde gecicek insallah
Eve geldim kızlar.agrılarım var üzüntüden dolayı çok fazla gerginim psikolojim bozuk olduğundan dolayı herşeye dahada hassaslaştım belkide ağrıyı o yüzden çok fazlada hissediyor olabilirim. Bebeğimi hastanede bırakıp gelmek çok dokundu bana.ve görüş ziyarette yasak kesinlikle virüsten dolayı.nezaman çıkacağı belli değil.bırakın bebekleriniz vaktinde nezamansa günü ozaman doğsun. Evet ortalık iyi değil kötü bir dönemden geçiyoruz ama erken dogupta sıkıntılı olup küvezde kalacağına vaktinde gelsin sağlıkla gelsin 1günde taburcu olup evinize gidin inşaallah.keşke bennimde bebeğim yanımda olabilseydi öpüp koklasaydım.birkere bile kucağıma alamadım.sarılamadım çok kötü birşey.rabbim kimseye yaşatmasın.
Sağlıkla gelsin insallahTikkabilla agacsizkoalaa sizin gobisler instamom gobisi, benimki buram buram Anadolu kokan ana gobisi çatlak patlak yusyuvarlak dicem ama yamulttu sıpa yuvarlak da değil
Eki Görüntüle 2607497
Kız allah seni napmasınTikkabilla agacsizkoalaa sizin gobisler instamom gobisi, benimki buram buram Anadolu kokan ana gobisi çatlak patlak yusyuvarlak dicem ama yamulttu sıpa yuvarlak da değil
Eki Görüntüle 2607497
Canım o tam olarak yalancı sancı işte. Benm yaşadışım geçen haftalarda. Yorulmak tetikliyo baya. Yoruldnmu buara?Kızlar ben çok kasılıyorum ya. Göbeğim sertleşiyor, nefes almakta zorlanıyorum ama herhangi bir sancım, ağrım vs bir şey yok. Pozisyondan kaynaklı sanırım. Oluyor mu sizde de böyle?
Valla benimki kaç haftadır böyle hiç durmuyor hala daha hareketli bazen cok yoruyor beniBen de o bölgede baskı hissediyorum sürekli.
Kuaförler de kapattılar bugün ya yandık valla
K KufCherrygum şu an tam da ikinizin bahsettiği durumdayım kıvranıyorum bebiş hareket ettikçe. Kukum bir yandan deşiliyor, karnımın her yerini delecek gibi hareketler yapıyor. Normal mi ya benim haftam o kadar ileride de değil
Ayy Allahım kaşlarını da mı çatıyı baksenYi teyzesiultrasonda da kaşları çatıp bakiyodu zaten minik bitirim
Yok kuzum normal merak etme. Ben de bir aydır yaşıyorum zaten
Bu yeni nesil başına buyruk, canı nasıl isterse öyle doğar bizim söz hakkımız yok artık
Mutfağı temizledik bugün eşimleCanım o tam olarak yalancı sancı işte. Benm yaşadışım geçen haftalarda. Yorulmak tetikliyo baya. Yoruldnmu buara?
3 kiloyu geçti güreşçi olacak herhaldeHey maşallah tosun paşa mı geliyor neee
Amin kız hepimizinAllah iyiliğini versin
AminSağlıkla gelsin insallahnezaman yırtılmaya başladı acaba son haftalardami
Tuylenmedim catladim ben deKız allah seni napmasınbenimde çizgim senin gibi. Ne güzel sen hiç tüylenmemişsin, beniö göbeğim tüylendi baya.
Olmaz ki aylardır oluyor. Yalancı kasılma işte kuzum onlar. Sende geç başladığı için korkuyosun, korkma senin kız doğuma hazırlanıyor minik poposuylaKızlar ben çok kasılıyorum ya. Göbeğim sertleşiyor, nefes almakta zorlanıyorum ama herhangi bir sancım, ağrım vs bir şey yok. Pozisyondan kaynaklı sanırım. Oluyor mu sizde de böyle?
Ultrasonun sesinden rahatsız oluyo herhalde kız kıyamam. Geçen elini yüzüne kapatmıştıValla benimki kaç haftadır böyle hiç durmuyor hala daha hareketli bazen cok yoruyor beni
Ayy Allahım kaşlarını da mı çatıyı baksen
Aynen artık doğumdan sonra bakacağız çaresine3 kiloyu geçti güreşçi olacak herhalde
Amin kız hepimizin
AminAynen canım. Seviniyordum catlamadim diye bı baktım alttan başlamış bir gün. İki üç hafta falan olmuştur sanırım.
Tuylenmedim catladim ben deAmaan kuzum sağlıklı doğsun büyüsün, ben de sağlıklı kalayım doğumdan sonra da kozmetik estetik kısmını hallederiz inşallah
Olmaz ki aylardır oluyor. Yalancı kasılma işte kuzum onlar. Sende geç başladığı için korkuyosun, korkma senin kız doğuma hazırlanıyor minik poposuyla
Kendini yorma o çok tetikliyor. Bak Çarşamba hastaneye gittim, beyimiz daha bugün hareketlendi. Hemen bi sinir bi tavır bi şeylerAynen artık doğumdan sonra bakacağız çaresinebuz lazere randevu alıcam emzirme bitince
Aynen ya korktum bir an, birden çok sık başlayınca
Tam bir küçük enişteKendini yorma o çok tetikliyor. Bak Çarşamba hastaneye gittim, beyimiz daha bugün hareketlendi. Hemen bi sinir bi tavır bi şeyler
Babası da küçük damat ya ona ozeniyo herhalde. Tutmayın küçük enisteyi saliverin gitsinTam bir küçük enişte
Valla bacım ben şu an çatlak falan göremiyorum ama doğumdan sonra çıkar mı bilmiyorumKız siz beni yiyo musunuz yoksa cidden bi çatlayan ben miyim
Hah işte neden bulundu. Temzlik sonrası yorgunlukMutfağı temizledik bugün eşimleiyi bari yalancı kasılmalar nasıl oluyormuş böylece anlamış oldum sonunda.
Şimdiye dek olmadı ama ben geriden geliyomKız siz beni yiyo musunuz yoksa cidden bi çatlayan ben miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?