Ben haritaya döndüm kızValla bacım ben şu an çatlak falan göremiyorum ama doğumdan sonra çıkar mı bilmiyorum
Eh işte nadiren. Düzenli krem alışkanlığım hiç olmadı ya ömrümceŞimdiye dek olmadı ama ben geriden geliyomSen yağ krem falan kullanıyor musun?
Küçük damat ne kızBabası da küçük damat ya ona ozeniyo herhalde. Tutmayın küçük enisteyi saliverin gitsin
O desene yarında kasılıcaz o zamanHah işte neden bulundu. Temzlik sonrası yorgunlukyorulduğum için oluyomş benmkiler de. Buara kızım enerjisini az da olsa babaannesyle atınca birazck dinlenmş oldum gerçi şer işler tam gaz devam ama olsun bu bile işe yaradı. Nst de sancı çıkmadı. 100lere vuruyodu
Anamın babamın en küçük damadıKüçük damat ne kız
O desene yarında kasılıcaz o zamanyarında temizlik var evdee
He benimki de küçük damatAnamın babamın en küçük damadı
Ee biz seçtik tabii kıymetli olacaklarHe benimki de küçük damatgerçi 2 damat var ama olsun. Kıymetlisi benimkisi
aynn ya benimde böyle uzun uzun birDe ve aşırı çatlakKız allah seni napmasınbenimde çizgim senin gibi. Ne güzel sen hiç tüylenmemişsin, beniö göbeğim tüylendi baya.
Bende sendenim senin göbüşten daha fazla ama benim göbek hep öne doğru büyüdü füze gibi aynı sanırım o yüzden belime kadar çatladımBen haritaya döndüm kızÇıkmaz inşallah ki olsaydı görürdün zaten kuzucum
Allah razı olsun hepinizden.Rabbim en kısa zamanda bebeğini sana yuvasına kavuştursun inşallah canim. Allah'ım iyilik versin. hep dua edeceğim.
Yaaa bazen çok gülüyorum bende canımmm dediğin gibi kızlar çok oynak galiba sürekli içerde kıpır kıpır bazen içerden çıkıcakmış gibi geliyorBizimde öyle suyu çok seviyor kocaman oluyor göbegimin bir kısmı dün iyice fatkettim sesleri tanıyor sevdiği müzikte,sürekli takip ettiğim programlarda kıpır kıpır eşim noluyor çıkcak bu kız diyor.miniğim ya artık zevkleri var
Ya bugün ben de onu düşündüm. Doğumdan önce ağdaya gidecektim. O zamana kadar açılır inşallah kuaförler. Kendim de yapamamKızlar benimde yeni oldu çatlakları ama gerilime hemen sürdüğüm hrp çatlak hem bebek yağı sürdüm hep dediğimiz gibi o tüyler bendede oldu o değil kuaförde kapandı nasıl olacak bende muayne den önce ağdaya komple girerim diye düşündüm nasıl olucak inşallah kuaförüm yardımcı olur yoksa utancımdan nasıl yaparım ya zaten o muayne hep aklımda
Benim de aynı, füze gibi öne doğru büyüdüBende sendenim senin göbüşten daha fazla ama benim göbek hep öne doğru büyüdü füze gibi aynı sanırım o yüzden belime kadar çatladım
Benim annem o kadar kişi içinden bunu mu buldun dedi ilk başta ama sonra çok sevdiEe biz seçtik tabii kıymetli olacaklar
Benim uzun değil çok ya kısa ama sık yani, görüntü rahatsız ediciA
aynn ya benimde böyle uzun uzun birDe ve aşırı çatlak
Doğuma giderken benNeymiş bu korona
Kızlar benimde yeni oldu çatlakları ama gerilime hemen sürdüğüm hrp çatlak hem bebek yağı sürdüm hep dediğimiz gibi o tüyler bendede oldu o değil kuaförde kapandı nasıl olacak bende muayne den önce ağdaya komple girerim diye düşündüm nasıl olucak inşallah kuaförüm yardımcı olur yoksa utancımdan nasıl yaparım ya zaten o muayne hep aklımda
Kızlar allah ne verdiyse girişin jiletleYa bugün ben de onu düşündüm. Doğumdan önce ağdaya gidecektim. O zamana kadar açılır inşallah kuaförler. Kendim de yapamam
Ben bugün epilasyon aletiyle giriştim bir güzelKızlar allah ne verdiyse girişin jiletlekonforlu değil ağda gibi ama yapacak birşey yok
Geçmiş olsun canım. Ne desem bilemedim insallah biran evvel bebegine kavusursun. Allah bebegine şifa sanada sabır versin. Allah,ın izniyle hersey çok güzel inşallah.solunumunun düzelmesi için solunum cihazına bağladılar.nezamam kendi kendine alırsa ozaman cıkaracaklar makinadan
Kız bu 40a 41e kadar bekleyenler napıyo acaba yaAyy ben artık doğurmak istiyoruuuuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?