2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Babası da küçük damat ya ona ozeniyo herhalde. Tutmayın küçük enisteyi saliverin gitsin
Küçük damat ne kız
O desene yarında kasılıcaz o zaman yarında temizlik var evdee

Ben haritaya döndüm kız Çıkmaz inşallah ki olsaydı görürdün zaten kuzucum
Bende sendenim senin göbüşten daha fazla ama benim göbek hep öne doğru büyüdü füze gibi aynı sanırım o yüzden belime kadar çatladım

Reactions: Kuf
Yaaa bazen çok gülüyorum bende canımmm dediğin gibi kızlar çok oynak galiba sürekli içerde kıpır kıpır bazen içerden çıkıcakmış gibi geliyor doğunca nasıl baş edicez bunları

Kızlar benimde yeni oldu çatlakları ama gerilime hemen sürdüğüm hrp çatlak hem bebek yağı sürdüm hep dediğimiz gibi o tüyler bendede oldu o değil kuaförde kapandı nasıl olacak bende muayne den önce ağdaya komple girerim diye düşündüm nasıl olucak inşallah kuaförüm yardımcı olur yoksa utancımdan nasıl yaparım ya zaten o muayne hep aklımda

Ya bugün ben de onu düşündüm. Doğumdan önce ağdaya gidecektim. O zamana kadar açılır inşallah kuaförler. Kendim de yapamam

Ya bugün ben de onu düşündüm. Doğumdan önce ağdaya gidecektim. O zamana kadar açılır inşallah kuaförler. Kendim de yapamam
Kızlar allah ne verdiyse girişin jiletle konforlu değil ağda gibi ama yapacak birşey yok

solunumunun düzelmesi için solunum cihazına bağladılar.nezamam kendi kendine alırsa ozaman cıkaracaklar makinadan
Geçmiş olsun canım. Ne desem bilemedim insallah biran evvel bebegine kavusursun. Allah bebegine şifa sanada sabır versin. Allah,ın izniyle hersey çok güzel inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…