En büyük korkum zaten 40 haftaya kadar beklemesiKız bu 40a 41e kadar bekleyenler napıyo acaba yasonlara doğru insana bi bıkkınlık bi doğurma isteği geliyo hakkaten
Masllh diim ben de catlamdim dahaKız siz beni yiyo musunuz yoksa cidden bi çatlayan ben miyim
Az once ayni dedgin gibi kasildim ben de . Hatta okurken ay evt su an onu yasiorm dedimKüçük damat ne kız
O desene yarında kasılıcaz o zamanyarında temizlik var evdee
Damat pek kıymetli oluyor kız cidden.Benim annem o kadar kişi içinden bunu mu buldun dedi ilk başta ama sonra çok sevdi
Benim uzun değil çok ya kısa ama sık yani, görüntü rahatsız edici
Doğuma giderken ben
Ayy ben artık doğurmak istiyoruuuuum
Herkes son haftalarda bu kafadaBen bugün epilasyon aletiyle giriştim bir güzel
Çok üzüldüm canim ya Rabbim sabır versin göremedin ama neticede seninle 1 hafta 10 güne insallah çok zor yasadigin gercekten umarım hemen geçer zaman size gelir yanına annesiEve geldim kızlar.agrılarım var üzüntüden dolayı çok fazla gerginim psikolojim bozuk olduğundan dolayı herşeye dahada hassaslaştım belkide ağrıyı o yüzden çok fazlada hissediyor olabilirim. Bebeğimi hastanede bırakıp gelmek çok dokundu bana.ve görüş ziyarette yasak kesinlikle virüsten dolayı.nezaman çıkacağı belli değil.bırakın bebekleriniz vaktinde nezamansa günü ozaman doğsun. Evet ortalık iyi değil kötü bir dönemden geçiyoruz ama erken dogupta sıkıntılı olup küvezde kalacağına vaktinde gelsin sağlıkla gelsin 1günde taburcu olup evinize gidin inşaallah.keşke bennimde bebeğim yanımda olabilseydi öpüp koklasaydım.birkere bile kucağıma alamadım.sarılamadım çok kötü birşey.rabbim kimseye yaşatmasın.
Dur daha 35'tesin deyip korkutayim miMasllh diim ben de catlamdim dahaama tuylendim
Bence cokta konforlu ada gibi uzamasini beklemeye gerek yok. Ben gratisin venus permatini kullaniyorum, ne egilmem gerekiyor ne görmem gerekiyor. Kesmiyor tahris etmiyor uzamasi beklenmiyor, kolayca aliyorum. Hepte temiz geziyorum. Bana göre çok konforluKızlar allah ne verdiyse girişin jiletlekonforlu değil ağda gibi ama yapacak birşey yok
Ev tipi hangi marka model aldın kuzu? Ben de düşünüyorum. Memnun musun ise yarıyor mu cidden?Herkes son haftalarda bu kafada
Ben normalde lazere gidiyorum ama ev tipi cihazımda var. Lazer merkezi hamileyken yapmıyor ama ev tipi olanların etkisi o kadar çok olmadığı için bacağımda ve kolumda çıkan 3-5 taneyi onunla alıyorum bendeama genitale cesaret edemiyorum acıyor ya
Aynen bende kocayı çalıştırıyorum ama ister istemez bende yoruluyorumAz once ayni dedgin gibi kasildim ben de . Hatta okurken ay evt su an onu yasiorm dedimyarin bende de temzlik var kocaylan
Hahha aynen öyle. Bizde görüntülü aradık eşim diyor anne bişeye ihtiyacınız olursa siz çıkmayın bana söyleyin ben alır getiririm. Annemde diyor ay söylemen yeter oğlum benimDamat pek kıymetli oluyor kız cidden.Bugün eşim anneme kandil mesajı atmış, annem de cevap yazmış sonuna da eklemiş Blup'u op benim için diye
Yazarken o geldi zaten aklima. Daha 5 hafta var millet 1 gunde catlio sen dur dedimDur daha 35'tesin deyip korkutayim mi
Zaten onlra solerken ayri yoruluorzAynen bende kocayı çalıştırıyorum ama ister istemez bende yoruluyorum
Hahha aynen öyle. Bizde görüntülü aradık eşim diyor anne bişeye ihtiyacınız olursa siz çıkmayın bana söyleyin ben alır getiririm. Annemde diyor ay söylemen yeter oğlum benimilk yılımızı doldurduğumuzda eşim 2 çiçek almıştı biri bana, diğeride beni doğurduğu için annemeymiş adam işini biliyor yahu
Bende ondan kullanıyorum, dediğin gibi çok rahat oluyor. Görmesende kesmiyorsun.Bence cokta konforlu ada gibi uzamasini beklemeye gerek yok. Ben gratisin venus permatini kullaniyorum, ne egilmem gerekiyor ne görmem gerekiyor. Kesmiyor tahris etmiyor uzamasi beklenmiyor, kolayca aliyorum. Hepte temiz geziyorum. Bana göre çok konforlu
Philips lumea canım bizdeki. Düzenli kullansam daha çok işe yarar eminim, düzenli kullanmadığım halde bence fayda ediyor.Ev tipi hangi marka model aldın kuzu? Ben de düşünüyorum. Memnun musun ise yarıyor mu cidden?
Valla seninki cidden işini biliyormuş heAynen bende kocayı çalıştırıyorum ama ister istemez bende yoruluyorum
Hahha aynen öyle. Bizde görüntülü aradık eşim diyor anne bişeye ihtiyacınız olursa siz çıkmayın bana söyleyin ben alır getiririm. Annemde diyor ay söylemen yeter oğlum benimilk yılımızı doldurduğumuzda eşim 2 çiçek almıştı biri bana, diğeride beni doğurduğu için annemeymiş adam işini biliyor yahu
Yok kız çatlamaz inşallahYazarken o geldi zaten aklima. Daha 5 hafta var millet 1 gunde catlio sen dur dedim
Kodu falan ne kız tam yazBende ondan kullanıyorum, dediğin gibi çok rahat oluyor. Görmesende kesmiyorsun.
Philips lumea canım bizdeki. Düzenli kullansam daha çok işe yarar eminim, düzenli kullanmadığım halde bence fayda ediyor.
Neyse ki benmki cumartesi geliyeaaahhEn büyük korkum zaten 40 haftaya kadar beklemesiArtık nolacaksa olsun ne acı çekiceksem çekeyim de bitsin kafasındayım
Ben de dogurcam bananeNeyse ki benmki cumartesi geliyeaaahhsen de çok beklemezsn inşallah günlerimiz aynı oldu artık bizim bebeler
Yok allahtan benimki birşey demiyorZaten onlra solerken ayri yoruluorzbide trip atio bisey solwyince
Ay ne güzel işte. Bayılırım tatlı dilli insanlaraValla seninki cidden işini biliyormuş hebenimkinde de tatlı dil var Allah'ım bir anne diyo bı daha çıkıyo ağzından
Yok kız çatlamaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?