2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benim annem o kadar kişi içinden bunu mu buldun dedi ilk başta ama sonra çok sevdi

Benim uzun değil çok ya kısa ama sık yani, görüntü rahatsız edici

Doğuma giderken ben
Damat pek kıymetli oluyor kız cidden. Bugün eşim anneme kandil mesajı atmış, annem de cevap yazmış sonuna da eklemiş Blup'u op benim için diye

Ayy ben artık doğurmak istiyoruuuuum
Ben bugün epilasyon aletiyle giriştim bir güzel
Herkes son haftalarda bu kafada
Ben normalde lazere gidiyorum ama ev tipi cihazımda var. Lazer merkezi hamileyken yapmıyor ama ev tipi olanların etkisi o kadar çok olmadığı için bacağımda ve kolumda çıkan 3-5 taneyi onunla alıyorum bende ama genitale cesaret edemiyorum acıyor ya

Çok üzüldüm canim ya Rabbim sabır versin göremedin ama neticede seninle 1 hafta 10 güne insallah çok zor yasadigin gercekten umarım hemen geçer zaman size gelir yanına annesi

Kızlar allah ne verdiyse girişin jiletle konforlu değil ağda gibi ama yapacak birşey yok
Bence cokta konforlu ada gibi uzamasini beklemeye gerek yok. Ben gratisin venus permatini kullaniyorum, ne egilmem gerekiyor ne görmem gerekiyor. Kesmiyor tahris etmiyor uzamasi beklenmiyor, kolayca aliyorum. Hepte temiz geziyorum. Bana göre çok konforlu

Ev tipi hangi marka model aldın kuzu? Ben de düşünüyorum. Memnun musun ise yarıyor mu cidden?

Az once ayni dedgin gibi kasildim ben de . Hatta okurken ay evt su an onu yasiorm dedim yarin bende de temzlik var kocaylan
Aynen bende kocayı çalıştırıyorum ama ister istemez bende yoruluyorum
Damat pek kıymetli oluyor kız cidden. Bugün eşim anneme kandil mesajı atmış, annem de cevap yazmış sonuna da eklemiş Blup'u op benim için diye
Hahha aynen öyle. Bizde görüntülü aradık eşim diyor anne bişeye ihtiyacınız olursa siz çıkmayın bana söyleyin ben alır getiririm. Annemde diyor ay söylemen yeter oğlum benim ilk yılımızı doldurduğumuzda eşim 2 çiçek almıştı biri bana, diğeride beni doğurduğu için annemeymiş adam işini biliyor yahu

Zaten onlra solerken ayri yoruluorz bide trip atio bisey solwyince

Bende ondan kullanıyorum, dediğin gibi çok rahat oluyor. Görmesende kesmiyorsun.
Ev tipi hangi marka model aldın kuzu? Ben de düşünüyorum. Memnun musun ise yarıyor mu cidden?
Philips lumea canım bizdeki. Düzenli kullansam daha çok işe yarar eminim, düzenli kullanmadığım halde bence fayda ediyor.

Valla seninki cidden işini biliyormuş he benimkinde de tatlı dil var Allah'ım bir anne diyo bı daha çıkıyo ağzından
Yazarken o geldi zaten aklima. Daha 5 hafta var millet 1 gunde catlio sen dur dedim
Yok kız çatlamaz inşallah

Bende ondan kullanıyorum, dediğin gibi çok rahat oluyor. Görmesende kesmiyorsun.

Philips lumea canım bizdeki. Düzenli kullansam daha çok işe yarar eminim, düzenli kullanmadığım halde bence fayda ediyor.
Kodu falan ne kız tam yaz

Zaten onlra solerken ayri yoruluorz bide trip atio bisey solwyince
Yok allahtan benimki birşey demiyor
Valla seninki cidden işini biliyormuş he benimkinde de tatlı dil var Allah'ım bir anne diyo bı daha çıkıyo ağzından

Yok kız çatlamaz inşallah
Ay ne güzel işte. Bayılırım tatlı dilli insanlara benimki hep öyle de tabi sevgili romantizmi yok artık valla ne yalan söyliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…