Yaa o zaman cok tatlı oluyorlar yaa ellerini öpesim geliyo hepUltrasonun sesinden rahatsız oluyo herhalde kız kıyamam. Geçen elini yüzüne kapatmıştı
Bende hala çatlamadım ama çok kaşınıyorum yakındır bi çatlasam harita gibi olucamKız siz beni yiyo musunuz yoksa cidden bi çatlayan ben miyim
Benimki de suan küçük damat 3 tane var bizde ama kız kardeşim hala evlenmediHe benimki de küçük damatgerçi 2 damat var ama olsun. Kıymetlisi benimkisi
Yok kız bizde de kalmadı romantizmYok allahtan benimki birşey demiyor
Ay ne güzel işte. Bayılırım tatlı dilli insanlarabenimki hep öyle de tabi sevgili romantizmi yok artık valla ne yalan söyliyim
GelmiyeeeahÖncelik senin buyur
Dogsalar da sevsek be artıkYaa o zaman cok tatlı oluyorlar yaa ellerini öpesim geliyo hep
Bende hala çatlamadım ama çok kaşınıyorum yakındır bi çatlasam harita gibi olucam
Benimki de suan küçük damat 3 tane var bizde ama kız kardeşim hala evlenmedisen sus küçük enişte diyoruz biz benimkine
Ay evet suan hepimize en iyi gelecek sey doğmalarıYok kız bizde de kalmadı romantizmhala tatlı dillidir ama hep geyik goygoy bıcır bıcır konuşur hiç susmaz ama o gözlerimin içine bakıp çok güzelsin diyen adam gitti nereye gitti bilmiyorum ulasilamiyor kendisine
Gelmiyeeeah
Dogsalar da sevsek be artık
Kız niye eziyorsunuz adamıYaa o zaman cok tatlı oluyorlar yaa ellerini öpesim geliyo hep
Bende hala çatlamadım ama çok kaşınıyorum yakındır bi çatlasam harita gibi olucam
Benimki de suan küçük damat 3 tane var bizde ama kız kardeşim hala evlenmedisen sus küçük enişte diyoruz biz benimkine
Hahahaha benim ki bana çok çirkinsin diyor aksineYok kız bizde de kalmadı romantizmhala tatlı dillidir ama hep geyik goygoy bıcır bıcır konuşur hiç susmaz ama o gözlerimin içine bakıp çok güzelsin diyen adam gitti nereye gitti bilmiyorum ulasilamiyor kendisine
Gelmiyeeeah
Dogsalar da sevsek be artık
benım yanlarımda catlak olmus canımKız siz beni yiyo musunuz yoksa cidden bi çatlayan ben miyim
Kız şaka yapıyoz herşeye gülüyo zaten diğer ikisi gibi değil o yüzden çok takılıyoruzKız niye eziyorsunuz adamı
Hahahaha benim ki bana çok çirkinsin diyor aksinegülerek söylüyor ama şaka mı yapıyor yoksa ciddi mi bilemiyorum
Valla ya ne romantikti eskiden. Yağmur yağmışsa mesela yerde su birikintisi varsa ayaklarım ıslanmasın diye kucağına alıp geçirirdi beni ordan. Ahh ahhşimdi yapmaz, gerçi şu an kilodan dolayk yapamazda bebek doğduktan sonrada pabucum dama atılacağı için hiç sanmıyorum
Hamileyken seyrek çıkıyor dimi tüyler keşke hep böyle olsaHerkes son haftalarda bu kafada
Ben normalde lazere gidiyorum ama ev tipi cihazımda var. Lazer merkezi hamileyken yapmıyor ama ev tipi olanların etkisi o kadar çok olmadığı için bacağımda ve kolumda çıkan 3-5 taneyi onunla alıyorum bendeama genitale cesaret edemiyorum acıyor ya
Sezaryeni teklif edicem ciddi ciddi gidince ben koydum kafaya. Aslında evde bi anda sancı başlasın yada nişan gelsin falan o heyecanıda yaşamak istiyorum amaNeyse ki benmki cumartesi geliyeaaahhsen de çok beklemezsn inşallah günlerimiz aynı oldu artık bizim bebeler
Benimki de gelip naber hacı diyorKız niye eziyorsunuz adamı
Hahahaha benim ki bana çok çirkinsin diyor aksinegülerek söylüyor ama şaka mı yapıyor yoksa ciddi mi bilemiyorum
Valla ya ne romantikti eskiden. Yağmur yağmışsa mesela yerde su birikintisi varsa ayaklarım ıslanmasın diye kucağına alıp geçirirdi beni ordan. Ahh ahhşimdi yapmaz, gerçi şu an kilodan dolayk yapamazda bebek doğduktan sonrada pabucum dama atılacağı için hiç sanmıyorum
Olsun canım yaa buluruz bir yolunubenım yanlarımda catlak olmus canım
Hahahhaa kız bende evlilik teklifi almadım ona say sendeKız şaka yapıyoz herşeye gülüyo zaten diğer ikisi gibi değil o yüzden çok takılıyoruzaboww o nasıl bi koca sendeki demek su birikintisinden kucagına alıp geçirdi ha ben filmlerde oluyo sanıyodum bunu benimki odun o zaman yok kütük hatta ağaç hiç yontulmamış hali hiç romantik değil çok şakacı sürekli goygoy gülme eğlenme falan evlilik teklifinde bile güldü dayanamadı gerizekalı yaa sinirlerim bozuldu bak
Ay evet keşke böyle çıksa hepHamileyken seyrek çıkıyor dimi tüyler keşke hep böyle olsa
Aman başına geçsin teklifi salak salak gülüyo pıskırdı suratımaHahahhaa kız bende evlilik teklifi almadım ona say sendeyani daha doğrusu ben istemedim. Biz nisan mayıs gibi evleniriz diyorduk ama annem ciddi bir ameliyata girecekti. Birşey falan olur o da görsün diye öne çektik. Nikah tarihimizi aldıktan sonra eşim aldı yüzüğü. Bende sakın teklif etme komik olur artık dedim, o da direk taktı parmağıma
Ay evet keşke böyle çıksa hep
Hahhahahaha ya blupBenimki de gelip naber hacı diyor
Kız bu su birikintisinden geçirmeyi benimki de yapıyorduŞaşırdım okuyunca Tabii o zaman 43 kiloydum kuş gibiydim hop almıştı kucağına. Haberlerde çok bekledim mobeseye yakalanmissak gösterirler diye ama göstermediler hiç
Olsun canım yaa buluruz bir yolunu
Kız boşuna tükürme adama, hepsi geride kaldı şimdi her gün farklı bir lakap takıyor bana
Bizde de tam tersi, ben saklarım o hiç umursamaz bileHahhahahaha ya blupbende insanlar bakınca utanıyordum ben biraz odunum eşimin aksine garibime gidiyordu. İlk sinemeya gittik daha sevgili değildik sanırım. Çıktık filmden durdurdu beni aa biletleri almadım ben dedi. Napcaksın ki biletleri dedim. Ee saklıcam, ilk gittiğimiz film ya dedi. Aman saçmalama ne eve çer çöp biriktircen demiştim
Bende eşimi kendime benzettim. Odun oldu o daBizde de tam tersi, ben saklarım o hiç umursamaz bilehoş beni de kendine benzetti yıllar içinde ben de odunspor olurum artık birkaç yıla
Geçen bende yazmıştım kuzum aynısını yaşıyorum pozisyonla alakalı olabilir ☺Kızlar ben çok kasılıyorum ya. Göbeğim sertleşiyor, nefes almakta zorlanıyorum ama herhangi bir sancım, ağrım vs bir şey yok. Pozisyondan kaynaklı sanırım. Oluyor mu sizde de böyle?
İnşallah öyledir kuzumGeçen bende yazmıştım kuzum aynısını yaşıyorum pozisyonla alakalı olabilir ☺
en hayirlisi en sagliklisiCanım arkadaşım sabah bebeği alıp akşama bıraktığımız oldu demşti ben de doktora söyledim bu durumu ama kabul etmedi. Öğle 12de gtcez öğleden sonra bebeği alcklar sabaha bırakcklar. Ben de süit odayı ayarlamaya çalşyrum en azından daha temiz olur daha özenli olur diye. İnşallah cumartesi boş olur da orayı ayarlayablrz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?