2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ultrasonun sesinden rahatsız oluyo herhalde kız kıyamam. Geçen elini yüzüne kapatmıştı
Yaa o zaman cok tatlı oluyorlar yaa ellerini öpesim geliyo hep
Kız siz beni yiyo musunuz yoksa cidden bi çatlayan ben miyim
Bende hala çatlamadım ama çok kaşınıyorum yakındır bi çatlasam harita gibi olucam
He benimki de küçük damat gerçi 2 damat var ama olsun. Kıymetlisi benimkisi
Benimki de suan küçük damat 3 tane var bizde ama kız kardeşim hala evlenmedi sen sus küçük enişte diyoruz biz benimkine

Yok allahtan benimki birşey demiyor

Ay ne güzel işte. Bayılırım tatlı dilli insanlara benimki hep öyle de tabi sevgili romantizmi yok artık valla ne yalan söyliyim
Yok kız bizde de kalmadı romantizm hala tatlı dillidir ama hep geyik goygoy bıcır bıcır konuşur hiç susmaz ama o gözlerimin içine bakıp çok güzelsin diyen adam gitti nereye gitti bilmiyorum ulasilamiyor kendisine
Öncelik senin buyur
Gelmiyeeeah
Dogsalar da sevsek be artık

Ay evet suan hepimize en iyi gelecek sey doğmaları

Kız niye eziyorsunuz adamı
Hahahaha benim ki bana çok çirkinsin diyor aksine gülerek söylüyor ama şaka mı yapıyor yoksa ciddi mi bilemiyorum
Valla ya ne romantikti eskiden. Yağmur yağmışsa mesela yerde su birikintisi varsa ayaklarım ıslanmasın diye kucağına alıp geçirirdi beni ordan. Ahh ahh şimdi yapmaz, gerçi şu an kilodan dolayk yapamazda bebek doğduktan sonrada pabucum dama atılacağı için hiç sanmıyorum

Kız şaka yapıyoz herşeye gülüyo zaten diğer ikisi gibi değil o yüzden çok takılıyoruz aboww o nasıl bi koca sendeki demek su birikintisinden kucagına alıp geçirdi ha ben filmlerde oluyo sanıyodum bunubenimki odun o zaman yok kütük hatta ağaç hiç yontulmamış hali hiç romantik değil çok şakacı sürekli goygoy gülme eğlenme falan evlilik teklifinde bile güldü dayanamadı gerizekalı yaa sinirlerim bozuldu bak

Hamileyken seyrek çıkıyor dimi tüyler keşke hep böyle olsa

Benimki de gelip naber hacı diyor
Kız bu su birikintisinden geçirmeyi benimki de yapıyordu Şaşırdım okuyunca Tabii o zaman 43 kiloydum kuş gibiydim hop almıştı kucağına. Haberlerde çok bekledim mobeseye yakalanmissak gösterirler diye ama göstermediler hiç
benım yanlarımda catlak olmus canım
Olsun canım yaa buluruz bir yolunu

Hahahhaa kız bende evlilik teklifi almadım ona say sende yani daha doğrusu ben istemedim. Biz nisan mayıs gibi evleniriz diyorduk ama annem ciddi bir ameliyata girecekti. Birşey falan olur o da görsün diye öne çektik. Nikah tarihimizi aldıktan sonra eşim aldı yüzüğü. Bende sakın teklif etme komik olur artık dedim, o da direk taktı parmağıma
Hamileyken seyrek çıkıyor dimi tüyler keşke hep böyle olsa
Ay evet keşke böyle çıksa hep

Aman başına geçsin teklifi salak salak gülüyo pıskırdı suratıma bende dedim aha ilk kez ciddi olacak romantizm geliyo dedim ama yokkkk bak K Kuf kocasında sudan geçiriyomuş yüzüne tükürcem kalkıp

Hahhahahaha ya blup bende insanlar bakınca utanıyordum ben biraz odunum eşimin aksine garibime gidiyordu. İlk sinemeya gittik daha sevgili değildik sanırım. Çıktık filmden durdurdu beni aa biletleri almadım ben dedi. Napcaksın ki biletleri dedim. Ee saklıcam, ilk gittiğimiz film ya dedi. Aman saçmalama ne eve çer çöp biriktircen demiştim

Kız dur yapma öyle birşey, adam hepimize bilencek valla

Kız boşuna tükürme adama, hepsi geride kaldı şimdi her gün farklı bir lakap takıyor bana Geçen Muhterem diyodu

Bizde de tam tersi, ben saklarım o hiç umursamaz bile hoş beni de kendine benzetti yıllar içinde ben de odunspor olurum artık birkaç yıla

Bizde de tam tersi, ben saklarım o hiç umursamaz bile hoş beni de kendine benzetti yıllar içinde ben de odunspor olurum artık birkaç yıla
Bende eşimi kendime benzettim. Odun oldu o da ilk evlendiğimizde falan sürekli çiçek alıyordu, dedim 2-3 güne soluyor boşuna para verme bunlara Artık almıyor o yüzden özel günlerde çalıştığım yere gönderirdi ama hala aşkım diye seslenir mesela öyle lakap takma falan yok

en hayirlisi en sagliklisi

dilim başka biseye donmuyor artik...oyle tuhaf bi zamandayim ki sanki ruya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…