hay Allahım nolacak halimiz... erken alirsak da bir organ yetmezligi olsa kahrimdan olurumBenim bebişi 38+3ten önce alamam diye diretiyor doktorum.. Her taraftan sıkıştık
ben o rakamlara adla inanmıyorum o rakamlarla Türkler okul tatil etmezdi internette ölenlere coronavirüs yerine solunum yetmezliği yazıyorlar gibi haberler var umreden gelip direkt köyüne gidip herkesle kucaklaşanlar var test yapılmayan bana bişi olmaz biraz ateş sadece diyip sokakta gezen hafif atlatıp normal girip sanıp başkasına bulaştıran var ..
Ben genel olmustum tansiyon düşüklüğü sebebi ile hiç ağrım olmadı aynı bahar gibi çok rahattım
kabul etmiyorlar ben iki haftadır yalvarıyorum en son 37+4 e ikna ettim o da kesin değil pazartesi net söylücek.. diyor ki ciğerinde sorun olup yoğun bakım falan olursa zaten yine hastanede kalacak senin smacın hastaneden çıkmak derken daha çok kalma diyor ikna olup dönüyorum
Kız dur yapma öyle birşey, adam hepimize bilencek valla
Ee anlatırdım bende eskiden şöyleydi burdan atlatırdı ordan hoplatırdı diyeKız boşuna tükürme adama, hepsi geride kaldı şimdi her gün farklı bir lakap takıyor banaGeçen Muhterem diyodu
Bende onu düşündüm ben 37 deyim bu kadar zorlaniosam bu 41 42 olanlar nasıl duruyor diyeKız bu 40a 41e kadar bekleyenler napıyo acaba yasonlara doğru insana bi bıkkınlık bi doğurma isteği geliyo hakkaten
Ooo bana takılan lakaplardan ufak bir el kitabı çıkarBende eşimi kendime benzettim. Odun oldu o dailk evlendiğimizde falan sürekli çiçek alıyordu, dedim 2-3 güne soluyor boşuna para verme bunlara Artık almıyor o yüzden özel günlerde çalıştığım yere gönderirdi ama hala aşkım diye seslenir mesela öyle lakap takma falan yok
Aynen öyle
Olsun kız neşeli insan iyidir.Ee anlatırdım bende eskiden şöyleydi burdan atlatırdı ordan hoplatırdı diyeyok sürekli sırıtsın
Öyleymiş, inşallah dökülür hepsiHamilelikdeki tüylenme dogumdan sonra dökülüyor kizlar göbüsler eski haline dönüyor
En azından güleryüzlü, benimki karamsardır normalde. Ben yanaşırım hep, güldürürüm, konuştururum. Çok konuşkanda değildir çünküEe anlatırdım bende eskiden şöyleydi burdan atlatırdı ordan hoplatırdı diyeyok sürekli sırıtsın
SenceYa ben geceleri çok acıkıyorum dünyaları yiyesim var yalnız mıyım bu konuda
Öyle ama, yazık günahOoo bana takılan lakaplardan ufak bir el kitabı çıkarAlıştım ben de hacı diyorum ona artık kız laf aramızda çiçeğe verilen paraya ben de aciyorum
Aynen öyleben de bir gün aynada gördüm aa catlamisim dedim. Daha bir gün önce yoktu oysa
Olsun kız neşeli insan iyidir.
Oyledir öyledir. Ben doğurmadım kaç gündür yaşıyorum bakİnşallah öyledir kuzum
Ben yatmadan yolluk yapıyorum.Ya ben geceleri çok acıkıyorum dünyaları yiyesim var yalnız mıyım bu konuda
Eve geldim kızlar.agrılarım var üzüntüden dolayı çok fazla gerginim psikolojim bozuk olduğundan dolayı herşeye dahada hassaslaştım belkide ağrıyı o yüzden çok fazlada hissediyor olabilirim. Bebeğimi hastanede bırakıp gelmek çok dokundu bana.ve görüş ziyarette yasak kesinlikle virüsten dolayı.nezaman çıkacağı belli değil.bırakın bebekleriniz vaktinde nezamansa günü ozaman doğsun. Evet ortalık iyi değil kötü bir dönemden geçiyoruz ama erken dogupta sıkıntılı olup küvezde kalacağına vaktinde gelsin sağlıkla gelsin 1günde taburcu olup evinize gidin inşaallah.keşke bennimde bebeğim yanımda olabilseydi öpüp koklasaydım.birkere bile kucağıma alamadım.sarılamadım çok kötü birşey.rabbim kimseye yaşatmasın.
Ben canm ilkte bekledik gelmedi 41+ da dogum icin suni degil jel gibi birşeyle sanci aldim .Bende onu düşündüm ben 37 deyim bu kadar zorlaniosam bu 41 42 olanlar nasıl duruyor diye
Ayy minnoş sinyallerOyledir öyledir. Ben doğurmadım kaç gündür yaşıyorum bakbugün bacaklarımin iç kısmına belden asagi kısma anı bi şancı geldi dedim kesin doguruyorum ama olmadi ufak sinyaller geliyor
Asla yanlız degilsinYa ben geceleri çok acıkıyorum dünyaları yiyesim var yalnız mıyım bu konuda
Pazartesi sor aklinda suphe kalmasin.Hayır özelde bundan sonra poliniklikte doktorlar nöbetleşe bulunacaklarmış benim doktorunun da perşembe nöbetçiymiş doğum vs acil bir şeyde tek gelecekmiş nöbeti dışındaki günlerde istersem pazartesi nöbetçi doktora sorabilirim de pazartesiue kadar bekleyemdim 0-10 olan Aralık 600 lerde olunca korktum biranda
Değilimdir diye umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?