2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

doktor da haklı canim ne diyeyim

Ooo bana takılan lakaplardan ufak bir el kitabı çıkar Alıştım ben de hacı diyorum ona artık kız laf aramızda çiçeğe verilen paraya ben de aciyorum
Aynen öyle ben de bir gün aynada gördüm aa catlamisim dedim. Daha bir gün önce yoktu oysa
Ee anlatırdım bende eskiden şöyleydi burdan atlatırdı ordan hoplatırdı diye yok sürekli sırıtsın
Olsun kız neşeli insan iyidir.

Hamilelikdeki tüylenme dogumdan sonra dökülüyor kizlar göbüsler eski haline dönüyor
Öyleymiş, inşallah dökülür hepsi
Ee anlatırdım bende eskiden şöyleydi burdan atlatırdı ordan hoplatırdı diye yok sürekli sırıtsın
En azından güleryüzlü, benimki karamsardır normalde. Ben yanaşırım hep, güldürürüm, konuştururum. Çok konuşkanda değildir çünkü

Öyle ama, yazık günah bir kere gitmiş orkide almış dedim kaça aldın bunu 120 dedi. Dedim seni gebertirim aynısı carrefourda 30 tl adam neye uğradığını şaşırdı. Sonra diyor ki iyi kazıklanmışım

Ya ben geceleri çok acıkıyorum dünyaları yiyesim var yalnız mıyım bu konuda
Ben yatmadan yolluk yapıyorum. Bu ara canım hep sağlıksız şeyler istiyor ama. Felaket çikolata yemeye başladım, dün orta boy cips paketini bitirdim.

Ayse Allah en kısa zamanda kavuşmak nasip etsin..üzülme o senin bebegin ve bunu hissediyor.dualarini yolla ona.biz de sana burada dua edecegiz canim

Bende onu düşündüm ben 37 deyim bu kadar zorlaniosam bu 41 42 olanlar nasıl duruyor diye
Ben canm ilkte bekledik gelmedi 41+ da dogum icin suni degil jel gibi birşeyle sanci aldim .
Zorrrr tabi icerde mekonyum yapinca su gelince sezeryan oldum . Bosuna bekledim sipayi . Ben sezeryan yaparken rahim normal doguma devam etmis rahim kendini toparlamadi atoniye girdim şükür yogun mudahale sonucunda rahim alinmadi .
Geldi geldi gelmedi fazla beklemenin anlami yok diye düşünüyorum.
Bide anne ve bebek saglikli olsun yeter ki dogumdan hic korkmayin normaldede sezeryandada sanci acı gecer yeter ki saglik sıkıntısı olusmasin .

Oyledir öyledir. Ben doğurmadım kaç gündür yaşıyorum bak bugün bacaklarımin iç kısmına belden asagi kısma anı bi şancı geldi dedim kesin doguruyorum ama olmadi ufak sinyaller geliyor
Ayy minnoş sinyaller çok az kaldı kavuşmamıza çok şükür

Pazartesi sor aklinda suphe kalmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…