Şimdi hepiniz böyle diyince gaza geldim kesin kalkar yerimAsla yanlız degilsinya ben bu evde kalma olayına geçince inanilmaz yemeye başladım 10 günde 10 kilo alcam sanirim
Ben hergün yiyorum çikolataBen yatmadan yolluk yapıyorum.Bu ara canım hep sağlıksız şeyler istiyor ama. Felaket çikolata yemeye başladım, dün orta boy cips paketini bitirdim.
Boyle iri ve diri göğüs mu varki net masaj yapalimKızlar bu aklımızda bulunsun
Günü dolunca niye bekliyor bu doktorlar anlamıyorum tehlikeli sonuçta. Benim doktorun sekreteri 42 kadar bekliyor doktor dediBen canm ilkte bekledik gelmedi 41+ da dogum icin suni degil jel gibi birşeyle sanci aldim .
Zorrrrtabi icerde mekonyum yapinca su gelince sezeryan oldum . Bosuna bekledim sipayi . Ben sezeryan yaparken rahim normal doguma devam etmis rahim kendini toparlamadi atoniye girdim şükür yogun mudahale sonucunda rahim alinmadi .
Geldi geldi gelmedi fazla beklemenin anlami yok diye düşünüyorum.
Bide anne ve bebek saglikli olsun yeter ki dogumdan hic korkmayin normaldede sezeryandada sanci acı gecer yeter ki saglik sıkıntısı olusmasin .
Bende tuylenme yok,catlak icimde 3.aydan beri duzenli catlak kremi kullandim bisey yoktu 10 gundur basladi alt taraftan yani kukumun uzerinden sol kasigimdan basladi cok yok ama devami gelmez.umarim özendigim.halde kasimiyorum bile catlamasin diye göbegimde cok buyuk degil ama yinede olabiliyor sanirim anlamadim3 kiloyu geçti güreşçi olacak herhalde
Amin kız hepimizin
AminAynen canım. Seviniyordum catlamadim diye bı baktım alttan başlamış bir gün. İki üç hafta falan olmuştur sanırım.
Tuylenmedim catladim ben deAmaan kuzum sağlıklı doğsun büyüsün, ben de sağlıklı kalayım doğumdan sonra da kozmetik estetik kısmını hallederiz inşallah
Olmaz ki aylardır oluyor. Yalancı kasılma işte kuzum onlar. Sende geç başladığı için korkuyosun, korkma senin kız doğuma hazırlanıyor minik poposuyla
Ooo bana takılan lakaplardan ufak bir el kitabı çıkarAlıştım ben de hacı diyorum ona artık kız laf aramızda çiçeğe verilen paraya ben de aciyorum
Aynen öyleben de bir gün aynada gördüm aa catlamisim dedim. Daha bir gün önce yoktu oysa
Olsun kız neşeli insan iyidir.
Yok kızlar ya her sabah mutlu uyanması beni sinir ediyo ne vvar da bu kadar mutlusun bu kadar mı seviyosun hayatı diyorumÖyleymiş, inşallah dökülür hepsi
En azından güleryüzlü, benimki karamsardır normalde. Ben yanaşırım hep, güldürürüm, konuştururum. Çok konuşkanda değildir çünkü
Bu sağlıksız beslenme konusunda beni kimse geçemez neler yediğimi söylemicem taşlanırım vallaBen yatmadan yolluk yapıyorum.Bu ara canım hep sağlıksız şeyler istiyor ama. Felaket çikolata yemeye başladım, dün orta boy cips paketini bitirdim.
Benimde yeni çatladı alt kısım çok değil ama var aşağı baskı yaptıkça son haftalarda çatlıyoruz galiba. İyice artmadan doğurmak istiyorumBende tuylenme yok,catlak icimde 3.aydan beri duzenli catlak kremi kullandim bisey yoktu 10 gundur basladi alt taraftan yani kukumun uzerinden sol kasigimdan basladi cok yok ama devami gelmez.umarim özendigim.halde kasimiyorum bile catlamasin diye göbegimde cok buyuk degil ama yinede olabiliyor sanirim anlamadim
Aynen beklememek daha tedbirli bir davranis oluyor . 42 de kendi sancisiyla gayet dogan bebekler de var ama risk..Günü dolunca niye bekliyor bu doktorlar anlamıyorum tehlikeli sonuçta. Benim doktorun sekreteri 42 kadar bekliyor doktor dedi
Ev ev ustune olmuyor demis buyuklerimiz gercekten dogru herkesin kendi duzeni kendi hayati olmali,mesafede olmali ic ice olunca mudahale edilebiliyor umarim kendi evine gecersin.Evlendiğinizden beri mi birlikte yaşıyosunuz sen calışıyor musun canım bebiş biraz büyüyünce eşini ikna etmeye bak çıkın bence.bizim kayınvalidem alt katını teklif etti şimdi kirada oturuyoruz istemiyorum dedim biliyorumki ister istemez karışcak benim rahatım iyi şimdi.ilk zamanlar sürekli geliyor karışıyor bir kere konuştum kırmadan düşüncelerimi dile getirdim sonra vazgecti
Ayy ne guzel iste neden sinirin bozuluyor pozitif guler yüzlü mutlu bir es benim esimin tam tersiYok kızlar ya her sabah mutlu uyanması beni sinir ediyo ne vvar da bu kadar mutlusun bu kadar mı seviyosun hayatı diyorumbilmiyorum aşırı mutlu güleryüzlü arada sinir bozuyor
Bu sağlıksız beslenme konusunda beni kimse geçemez neler yediğimi söylemicem taşlanırım valla
Aminn çokta bekletmesinler biziAynen beklememek daha tedbirli bir davranis oluyor . 42 de kendi sancisiyla gayet dogan bebekler de var ama risk..
Vaktinde gelsin bebisler saglicakla insallah
Aynen cogalmadan doguralimmBenimde yeni çatladı alt kısım çok değil ama var aşağı baskı yaptıkça son haftalarda çatlıyoruz galiba. İyice artmadan doğurmak istiyorum
Ay ne gömdün adamı öyleAyy ne guzel iste neden sinirin bozuluyor pozitif guler yüzlü mutlu bir es benim esimin tam tersibay memnumiyetsiz herseyden sikayetci hayattan bıkmış miskin
Kac kere mart annelerinde yazayim fazla beklemesin diye kendi durumumu elim gitti gitti geldi .. sonra herkes benim gibi olacak degil ya neden beklemesine mani olayim da dedim etkilemek istemedim .. ama maalesef düşündüğüm gibi olmus üzüldüm. Neyseki sagliklilar .Aminn çokta bekletmesinler biziSalı günü kontrolde bunuda konuşayım bari günümü geçirmek istemiyorum diye.
Cinnetnur diye bir üye var oda günü geçmesine rağmen normal olsun diye beklemişti bebek kakasını yapıp yemiş.
Bilmiyorum canımı sıkıyor mutluluğuAyy ne guzel iste neden sinirin bozuluyor pozitif guler yüzlü mutlu bir es benim esimin tam tersibay memnumiyetsiz herseyden sikayetci hayattan bıkmış miskin
Guzel seylerden sikayet edilmez kuzum kiymetini bil derim ben esininBilmiyorum canımı sıkıyor mutluluğukavga edilmiyor olaylara kötü taraftan baktırtmıyo az iki depresyona gireyim desem yok bunalım yaşatmıyo bunlarda ihtiyacım var benim yaaa
Çok şükürKac kere mart annelerinde yazayim fazla beklemesin diye kendi durumumu elim gitti gitti geldi .. sonra herkes benim gibi olacak degil ya neden beklemesine mani olayim da dedim etkilemek istemedim .. ama maalesef düşündüğüm gibi olmus üzüldüm. Neyseki sagliklilar .
Biliyoz aman basımıza cıktı zatenGuzel seylerden sikayet edilmez kuzum kiymetini bil derim ben esinin
Ne güzel işte bencede kıymetini bilmelisinBilmiyorum canımı sıkıyor mutluluğukavga edilmiyor olaylara kötü taraftan baktırtmıyo az iki depresyona gireyim desem yok bunalım yaşatmıyo bunlarda ihtiyacım var benim yaaa
Cidden ama öyle.. haberleri acmaya korkuyorum adam dunyaya hasta gözüyle bakar mazallah sonra yine negatif konusur kendimi resmen hasta hissettirir diyorumAy ne gömdün adamı öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?