2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Günü dolunca niye bekliyor bu doktorlar anlamıyorum tehlikeli sonuçta. Benim doktorun sekreteri 42 kadar bekliyor doktor dedi

Bende tuylenme yok,catlak icimde 3.aydan beri duzenli catlak kremi kullandim bisey yoktu 10 gundur basladi alt taraftan yani kukumun uzerinden sol kasigimdan basladi cok yok ama devami gelmez.umarim özendigim.halde kasimiyorum bile catlamasin diye göbegimde cok buyuk degil ama yinede olabiliyor sanirim anlamadim

Reactions: Kuf
Öyleymiş, inşallah dökülür hepsi

En azından güleryüzlü, benimki karamsardır normalde. Ben yanaşırım hep, güldürürüm, konuştururum. Çok konuşkanda değildir çünkü
Yok kızlar ya her sabah mutlu uyanması beni sinir ediyo ne vvar da bu kadar mutlusun bu kadar mı seviyosun hayatı diyorum bilmiyorum aşırı mutlu güleryüzlü arada sinir bozuyor
Ben yatmadan yolluk yapıyorum. Bu ara canım hep sağlıksız şeyler istiyor ama. Felaket çikolata yemeye başladım, dün orta boy cips paketini bitirdim.
Bu sağlıksız beslenme konusunda beni kimse geçemez neler yediğimi söylemicem taşlanırım valla

Benimde yeni çatladı alt kısım çok değil ama var aşağı baskı yaptıkça son haftalarda çatlıyoruz galiba. İyice artmadan doğurmak istiyorum

Günü dolunca niye bekliyor bu doktorlar anlamıyorum tehlikeli sonuçta. Benim doktorun sekreteri 42 kadar bekliyor doktor dedi
Aynen beklememek daha tedbirli bir davranis oluyor . 42 de kendi sancisiyla gayet dogan bebekler de var ama risk..
Vaktinde gelsin bebisler saglicakla insallah

Ev ev ustune olmuyor demis buyuklerimiz gercekten dogru herkesin kendi duzeni kendi hayati olmali,mesafede olmali ic ice olunca mudahale edilebiliyor umarim kendi evine gecersin.

Ayy ne guzel iste neden sinirin bozuluyor pozitif guler yüzlü mutlu bir es benim esimin tam tersi bay memnumiyetsiz herseyden sikayetci hayattan bıkmış miskin

Aynen beklememek daha tedbirli bir davranis oluyor . 42 de kendi sancisiyla gayet dogan bebekler de var ama risk..
Vaktinde gelsin bebisler saglicakla insallah
Aminn çokta bekletmesinler bizi Salı günü kontrolde bunuda konuşayım bari günümü geçirmek istemiyorum diye.
Cinnetnur diye bir üye var oda günü geçmesine rağmen normal olsun diye beklemişti bebek kakasını yapıp yemiş.

Kac kere mart annelerinde yazayim fazla beklemesin diye kendi durumumu elim gitti gitti geldi .. sonra herkes benim gibi olacak degil ya neden beklemesine mani olayim da dedim etkilemek istemedim .. ama maalesef düşündüğüm gibi olmus üzüldüm. Neyseki sagliklilar .

Ayy ne guzel iste neden sinirin bozuluyor pozitif guler yüzlü mutlu bir es benim esimin tam tersi bay memnumiyetsiz herseyden sikayetci hayattan bıkmış miskin
Bilmiyorum canımı sıkıyor mutluluğu kavga edilmiyor olaylara kötü taraftan baktırtmıyo az iki depresyona gireyim desem yok bunalım yaşatmıyo bunlarda ihtiyacım var benim yaaa

Çok şükür 30 saat sancı çektiğini yazmış biri çokta zorlamamak lazım herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…