- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Niye böyle oldu ya? Tekrar bir tatlıya düştükBen hergün yiyorum çikolata9 ayda almadığım kiloyu son 2 haftada alıcam galiba
Heh benim adam da bir tek sabahları neşeliYok kızlar ya her sabah mutlu uyanması beni sinir ediyo ne vvar da bu kadar mutlusun bu kadar mı seviyosun hayatı diyorumbilmiyorum aşırı mutlu güleryüzlü arada sinir bozuyor
Bu sağlıksız beslenme konusunda beni kimse geçemez neler yediğimi söylemicem taşlanırım valla
Ben sabahları genelde huysuzum yaaNiye böyle oldu ya? Tekrar bir tatlıya düştük
Heh benim adam da bir tek sabahları neşelibende çok asabi, suratsız uyanırım. O da bana söyleniyor. Uykumu alınca pamuk gibiyim ama öf ben yedikten sonra vicdan azabı çekiyorum
Kız cidden kaziklanmis yazıkÖyle ama, yazık günahbir kere gitmiş orkide almış dedim kaça aldın bunu 120 dedi. Dedim seni gebertirim aynısı carrefourda 30 tl adam neye uğradığını şaşırdı. Sonra diyor ki iyi kazıklanmışım
Emin ol değilsinDeğilimdir diye umuyorum
Kesinlikle helede ilerlemis haftalarda zorlamamak riski azaltiyor .Çok şükür30 saat sancı çektiğini yazmış biri çokta zorlamamak lazım herhalde
Bende çok karamsarım ya hep en kötüyü düşünürüm sürekli dert edinecek birşeylerim vardırCidden ama öyle.. haberleri acmaya korkuyorum adam dunyaya hasta gözüyle bakar mazallah sonra yine negatif konusur kendimi resmen hasta hissettirir diyorum
İnşallah eşine çeker o zaman, güleç bir kız olurBen sabahları genelde huysuzum yaakalktı huysuz şirin diyo bana gıdıklıyo gülüyo zaten beni de kendine benzetti artık mutsuz uyanamıyorum ay bizim kız bana benzemesi bari bende vicdan yapıyorum ama yemesem aklım kalıyo
İşte o orkide dönüm noktasıydı, zirvede bıraktıKız cidden kaziklanmis yazık
Emin ol değilsin
Super tebrik ediyorum esini cok guzel bir insanlığı varmisBende çok karamsarım ya hep en kötüyü düşünürüm sürekli dert edinecek birşeylerim vardırİyi dayanıyorsunuz bizim gibi insanlara Son zamanlarda biraz biraz kendime gelmeye başladım eşim sayesinde. Psikolog gibi konuşuyor benimle Hergün kendimi mutlu edecek birşey buluyorum artık. Pozitif yönlerinide görmeye başladım hayatın
Beni her gören aa hiç kilo almamışsın . Yüzünde hiç şişlik yok vs vs dediği için şımardım ondan bu yemelerim . Ama yakında görenler ikiz mi falan diye soracakNiye böyle oldu ya? Tekrar bir tatlıya düştük
Heh benim adam da bir tek sabahları neşelibende çok asabi, suratsız uyanırım. O da bana söyleniyor. Uykumu alınca pamuk gibiyim ama öf ben yedikten sonra vicdan azabı çekiyorum
Benim ki aç yavrum kıpırdamaya hali yokYa bu bebek hala uyumadı beni de uyutmuyo cıldıriciiiim
Bana da sen nasıl hamilesin hiç yüzün gözün şişmemiş diyorlarBeni her gören aa hiç kilo almamışsın . Yüzünde hiç şişlik yok vs vs dediği için şımardım ondan bu yemelerim . Ama yakında görenler ikiz mi falan diye soracak
Kız yok yemiştir o kordondan çekmiştir güzelce yattı uyudu aferim uslu bebeBenim ki aç yavrum kıpırdamaya hali yok
Alış annesiYa bu bebek hala uyumadı beni de uyutmuyo cıldıriciiiim
Kız önemli olan masajin şekli, iri vardır da dirisini bilemicemBoyle iri ve diri göğüs mu varki net masaj yapalimama süt dolarsa olur mu olur
Benimki sinemada gözümün parlamasindan ağlayacağımı anlayıp kulağıma sacmasapan şeyler fisildar guldururdu sevgiliyken o geldi aklımaBilmiyorum canımı sıkıyor mutluluğukavga edilmiyor olaylara kötü taraftan baktırtmıyo az iki depresyona gireyim desem yok bunalım yaşatmıyo bunlarda ihtiyacım var benim yaaa
Damperli gamyon olmamızı istiyorlarBana da sen nasıl hamilesin hiç yüzün gözün şişmemiş diyorlarşişse daha mı iyi ay ne istiyor bu insanlar gebişlerden
Kız sus anlatma tekme yedi smdi benden uykusundaKız önemli olan masajin şekli, iri vardır da dirisini bilemicem
Benimki sinemada gözümün parlamasindan ağlayacağımı anlayıp kulağıma sacmasapan şeyler fisildar guldururdu sevgiliyken o geldi aklımaaman suratsız insan hiç cekilmiyo ne güzel neşeli işte adam. Benimki de başkalarının yanında ciddi, yalnızken şapşal
Evet ne kadar güzel düşünürsek herşey o kadar iyiye gidiyor. Pozitifliğin gücü adınaaSuper tebrik ediyorum esini cok guzel bir insanlığı varmissu aralar dunya da bir negatif bakis açısı var tabi dogal olarak ama tedbirli sakin ve umutlu olmakta huzur var ☺
Kiz vurma adama öp sev ne güzel senin neşe kaynağın işteKız sus anlatma tekme yedi smdi benden uykusundaolsun seninki de ideal olanı bizimki her ortamda güler o kötü bence
Aferin annem aferin doğuncada bu performansı bekliyorumKız yok yemiştir o kordondan çekmiştir güzelce yattı uyudu aferim uslu bebe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?