2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben hergün yiyorum çikolata 9 ayda almadığım kiloyu son 2 haftada alıcam galiba
Niye böyle oldu ya? Tekrar bir tatlıya düştük
Heh benim adam da bir tek sabahları neşeli bende çok asabi, suratsız uyanırım. O da bana söyleniyor. Uykumu alınca pamuk gibiyim ama öf ben yedikten sonra vicdan azabı çekiyorum

Ben sabahları genelde huysuzum yaa kalktı huysuz şirin diyo bana gıdıklıyo gülüyo zaten beni de kendine benzetti artık mutsuz uyanamıyorum ay bizim kız bana benzemesi bari bende vicdan yapıyorum ama yemesem aklım kalıyo

Cidden ama öyle.. haberleri acmaya korkuyorum adam dunyaya hasta gözüyle bakar mazallah sonra yine negatif konusur kendimi resmen hasta hissettirir diyorum
Bende çok karamsarım ya hep en kötüyü düşünürüm sürekli dert edinecek birşeylerim vardır İyi dayanıyorsunuz bizim gibi insanlara Son zamanlarda biraz biraz kendime gelmeye başladım eşim sayesinde. Psikolog gibi konuşuyor benimle Hergün kendimi mutlu edecek birşey buluyorum artık. Pozitif yönlerinide görmeye başladım hayatın

İnşallah eşine çeker o zaman, güleç bir kız olur ye o zaman zaten son ay

Super tebrik ediyorum esini cok guzel bir insanlığı varmis su aralar dunya da bir negatif bakis açısı var tabi dogal olarak ama tedbirli sakin ve umutlu olmakta huzur var ☺

Beni her gören aa hiç kilo almamışsın . Yüzünde hiç şişlik yok vs vs dediği için şımardım ondan bu yemelerim . Ama yakında görenler ikiz mi falan diye soracak

Beni her gören aa hiç kilo almamışsın . Yüzünde hiç şişlik yok vs vs dediği için şımardım ondan bu yemelerim . Ama yakında görenler ikiz mi falan diye soracak
Bana da sen nasıl hamilesin hiç yüzün gözün şişmemiş diyorlar şişse daha mı iyi ay ne istiyor bu insanlar gebişlerden

Boyle iri ve diri göğüs mu varki net masaj yapalim ama süt dolarsa olur mu olur
Kız önemli olan masajin şekli, iri vardır da dirisini bilemicem
Bilmiyorum canımı sıkıyor mutluluğu kavga edilmiyor olaylara kötü taraftan baktırtmıyo az iki depresyona gireyim desem yok bunalım yaşatmıyo bunlarda ihtiyacım var benim yaaa
Benimki sinemada gözümün parlamasindan ağlayacağımı anlayıp kulağıma sacmasapan şeyler fisildar guldururdu sevgiliyken o geldi aklıma aman suratsız insan hiç cekilmiyo ne güzel neşeli işte adam. Benimki de başkalarının yanında ciddi, yalnızken şapşal

Kız sus anlatma tekme yedi smdi benden uykusunda olsun seninki de ideal olanı bizimki her ortamda güler o kötü bence

Reactions: Kuf
Kız sus anlatma tekme yedi smdi benden uykusunda olsun seninki de ideal olanı bizimki her ortamda güler o kötü bence
Kiz vurma adama öp sev ne güzel senin neşe kaynağın işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…