Ben yüzümün şişmemesini tam buğday ekmeğe bağlıyorumBana da sen nasıl hamilesin hiç yüzün gözün şişmemiş diyorlarşişse daha mı iyi ay ne istiyor bu insanlar gebişlerden
Şey dermişim Hard seviyorum benKiz vurma adama öp sev ne güzel senin neşe kaynağın işte
O zaman uyumazlar daha kesinAferin annem aferin doğuncada bu performansı bekliyorum
Kayınvalidemlerinde en kötü huyu kaynımın çocuklarına yapmışlar şimdi hep istediğim olsun istiyor çocuklar otorite yok inş seninki düzene girer içini ferah tut rabbim tez zamanda kendi yuvanı nasip etsin evladınla eşinle musmutlu bir yasam sütValla onun yerini yapıyorum o konuda şımartacaklar bildiğim için diyorum kural koyunca bozmayın sakın diye gerçi o da lafta kalır ilk torun bi de ya
Benim yüzüm sisti biraz burnumda da hissediyorum o sismeyiBen yüzümün şişmemesini tam buğday ekmeğe bağlıyorumŞişsek ayy ne kadar kilo almışsın derler , şişmesek bebeğin gelişimi kilosu nasıl diye sorarlar Doğumdan sonra neler duycaz bakalım asıl macera o zaman başlıyor
Vay çılgınŞey dermişim Hard seviyorum ben
O zaman uyumazlar daha kesin
Evet ödem çabuk gidiyor illaki oluyor az da olsa hamilelikte.Benim yüzüm sisti biraz burnumda da hissediyorum o sismeyiama dogumdan sonra ödem cabuk gidiyor sukur ki ☺
Korkma gelmez bence zorlu süreci atlattık bundan sonra doğunca daha güçlü oluyorlar.eşim bugün sigarayı bırakmış nasıl mutluyum kızın seni sevmiycek vs derken bırakırım diyodu az kaldı diye mi babalığa şükürler olsun kendime dikkat edicem her yönden diyor.kandil kutlamalarındada kendi akrabalarına bir süre görüşemeyiz falan diye söyledi üstümden yük kalktı ben diyemezdim yanlış anlarlar diye.evde de yapılcak çey sınırlı haldır haldır temizlik olmuyor yatmayıda sevmiyorum az kaldı artık dayancaz dediğin gibiSorma ya ama herşey bebeklerimiz için onlar iyi olsunlar gene gezeriz gene çıkarız korkuyor insan zaten kimse laf anlamıyor çıkma diyolar kimsenin bişeye uyduğu yok . İnsan evde yapıcagı şeyde kısıtlı olunca yapamıyor bişey malasef .. şu günleride bir atlatsak zaten haftaya göre önden gidiyor bizim kız ama tüp bebek olduğu için hoca ona göre hesaplıyor inşallah erken gelmez .. korkuyorum da ..
Babasına kitlemeyi düşünüyorum zaten şimdiden diyor doğunca vermem sana bir aglayışınca geri iade eder günler geçmiyor artık 9 ay nasıl dayanmışız biz süt kokusunu içime çekicegim günün hayali bile mutlu ediyorYaaa bazen çok gülüyorum bende canımmm dediğin gibi kızlar çok oynak galiba sürekli içerde kıpır kıpır bazen içerden çıkıcakmış gibi geliyordoğunca nasıl baş edicez bunları
Resmen uykum gelmiyor bende uyumak istemiyorum psikolojilerimizEvet ödem çabuk gidiyor illaki oluyor az da olsa hamilelikte.
Severler severler Bir iki ağladığı an annesiiiiiiiii demeye baslarlarBabasına kitlemeyi düşünüyorum zaten şimdiden diyor doğunca vermem sana bir aglayışınca geri iade eder günler geçmiyor artık 9 ay nasıl dayanmışız biz süt kokusunu içime çekicegim günün hayali bile mutlu ediyor
İnş canım hamile kalınca planlar değişti ev almsya çok niyetlenmiştik şimdi işime yakın yer olsun istiyoruz ya maddi bizi aştı ya ev içimize sinmedi bebek uğuru ile gelir inş bizde çıkarız.ev sahibimiz muhitimiz iyi şimdi saglık ocagı karşımızda işim 5 dk yürüme o konularda şanslıyız.kızlar anne bebek özel saglık sigortasını yaptırcakmısınız veya fiyat doran oldu muEv ev ustune olmuyor demis buyuklerimiz gercekten dogru herkesin kendi duzeni kendi hayati olmali,mesafede olmali ic ice olunca mudahale edilebiliyor umarim kendi evine gecersin.
En çok duş bile alamıyosun diyolarya onu düşünüyorum ben uyuyamamki öyle zaten uyutmuyolarmış bebişler ama o kadarda temel ihtiyac için bakar herhaldeSeverler severler Bir iki ağladığı an annesiiiiiiiii demeye baslarlar
Ya son ay çok yorgun olunur deniyordu.hatta nerde okudum enerjik uyanınca sabah o gün doğum yapmış hergün ümitleniyorum normal iş saati kalkıyorum eşime kahvaltı hazırlıyorum uyumuyorumda yok allahım gram uyku enerjimi atamıyorum iyiki çalışıyomuşum yoksa evde huni takardım 8 hafta eşim psikopat çıkma yapma ye iç sürekli komut halinde bu araResmen uykum gelmiyor bende uyumak istemiyorum psikolojilerimiz
Inşallah canm hamilelerin duası kabul olur derler en kısa zamanda kendi evime giderim bendeKayınvalidemlerinde en kötü huyu kaynımın çocuklarına yapmışlar şimdi hep istediğim olsun istiyor çocuklar otorite yok inş seninki düzene girer içini ferah tut rabbim tez zamanda kendi yuvanı nasip etsin evladınla eşinle musmutlu bir yasam süt
Aay ben kızımı beklerken normal doğum için suyum gelmişti yaşadım o ekşını. Yetti bana şimdi normal giderek doğm yapmk istyorum bi de bunun tadına bakalımSezaryeni teklif edicem ciddi ciddi gidince ben koydum kafaya. Aslında evde bi anda sancı başlasın yada nişan gelsin falan o heyecanıda yaşamak istiyorum ama
Zor ya insan gttkçe ağırlaşıyor bi de sabırsızlanıyosn da. Üstelik bi de virüs miris buara heryerden sıkıştk bakalm nolcak.Bende onu düşündüm ben 37 deyim bu kadar zorlaniosam bu 41 42 olanlar nasıl duruyor diye
tansiyonum 9. 6 çıkıyor benim. hemsilereler tuzlu ayran dediler bana.. hiç içmedim ama iyi gelir mi bilmem. hamilelikte benim normalim bu çünkü fiziksel olarak etkilemiyor beni.Kızlar sabahları ayakta pek duramıyorum. Tansiyonum düşüyor bayılcak gibi oluyorum. Doktor normal dedi ama başına gelen var mı? Yapabileceğim bildiğiniz birşey var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?