Günaydıınnvar mı doğuran? Kız SuRMeLi66 naptın yok mu gelen giden? Nişan değlmiymş acep kız o gelen?
Bu cevap aklımaDamperli gamyon olmamızı istiyorlar
Ben beyazda yiyorum kız bence genetik o daBen yüzümün şişmemesini tam buğday ekmeğe bağlıyorumŞişsek ayy ne kadar kilo almışsın derler , şişmesek bebeğin gelişimi kilosu nasıl diye sorarlar Doğumdan sonra neler duycaz bakalım asıl macera o zaman başlıyor
Kız aammmaaannnSelam kızlar doğuramadım malesef.38+2 olduk bakalım keyfi ne zaman yetecek hanfendinin..
Buarada çok sert kasılmalarım var kasıklarımda geçmeyen ağrı dra gitmeye korkuyorum ooooyy normalde olaydım kaç kefe gittiydm.
Canım baş ucuna tuzlu birşeyler koy, yataktan kalkmadan ye. Belki bir faydası dokunur.Kızlar sabahları ayakta pek duramıyorum. Tansiyonum düşüyor bayılcak gibi oluyorum. Doktor normal dedi ama başına gelen var mı? Yapabileceğim bildiğiniz birşey var mı?
At bakalım şu bir türlü gelmeyen sıpayı görelim
sürmeli 39+ yine iyi bacım. az kalmış.Benim bu sıpam görürsünüz beni böyle uğraştırıp 39+ larda gelecek
Ay evde herkes tedirgin biran önce doğsada rahat bir nefes alsak diyorlar. Kp eşim kızlar arayan arayana herkes beni merak ediyor. Bende haliyle strese giriyorum doğmuyor diye. Bugün yine merdiven in çık yapacam bebeği kanala sokuyormuş bakalım belki faydası olursürmeli 39+ yine iyi bacım. az kalmış.
benimkiler 40 olmayınca gelmiyor. yerleri mi rahat kendileri mi rahat anlamıyorum ki
şaka bir yana sağlıkla gelsinler ama azcik da erken gelsinler insallah. şu virüs muhabbeti olmayaydi daha sakin beklerdik amaaa
maalesef benim hastanemde ozel oldugu halde sadece dogum icin gelen acillere bakiyor polikliniği kapatti doktorumGünaydın ,özel hastanelerde son durum nedir ,bazı sitelerde randevularını iptal edildiğini okudum,kendi hastanemi aradım,burada Corona virüsüne teşhis ve tanı yapılıyor ancak burada yatırılmıyor dendi
Kahvaltı yapana kadar ben de öyle oluyorum, kahvaltıyı geciktirmemeye çalışın açlıktan oluyor gibiKızlar sabahları ayakta pek duramıyorum. Tansiyonum düşüyor bayılcak gibi oluyorum. Doktor normal dedi ama başına gelen var mı? Yapabileceğim bildiğiniz birşey var mı?
Senden önce doğurursam şaşırmayım o zamanYok bacim yok gelmiyor sipa. Ay benim nişanım doğurana kadar gelirrahim ağzı anca yumuşuyor. 3 gün 2 cmle beklediğimi bilirim.
Günaydın kızlar herkese.
Gece baya yazışma olmuş anca okudum.
Dün normal doğum yapan bir arkadaşla konuştum çok korkuttu beni.
Hayır şunu anlamıyorum ben daha doğurmadı bekliyorum moral vereceği yerde neden böyle korkutur ki insanlar.
Neyse güne pozitif başlayalım inşallah
Bi de böyle demiyo muHadi ya birileri dogursunda heyecanlanalimkendim doğurmuş gibi sevinecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?