2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benim bu sıpam görürsünüz beni böyle uğraştırıp 39+ larda gelecek

Günaydın herkese. bakalim bugün kimler doguracak? ☺☺☺ yok ama bizim grubun bebeleri tembel çıktı anacim. ne yapalim bekleyeceğiz minnaklarin keyiflerini.

sabah alt karnımda bir ağrı vardi. ama sancı degil, sürekli ağrıyor. dur azcık hareket edeyim belki kanala neyim girer bu bücürük dedim. bir iki hareket sonucu ağrı magri pufff diye gitti. galiba hareketsizliktenmis

Damperli gamyon olmamızı istiyorlar
Bu cevap aklıma eggplantlover arkadaşımızı getirdi
Ben beyazda yiyorum kız bence genetik o da aman boşver uzun bir süre kimseyle görüşemicez nasıl olsa o zamana kadar toparlarız
Kız aammmaaannn bizde uzun süre ses çıkmayınca doğurdun zannediyoruz, hevesleniyoruz
Kızlar sabahları ayakta pek duramıyorum. Tansiyonum düşüyor bayılcak gibi oluyorum. Doktor normal dedi ama başına gelen var mı? Yapabileceğim bildiğiniz birşey var mı?
Canım baş ucuna tuzlu birşeyler koy, yataktan kalkmadan ye. Belki bir faydası dokunur.

Günaydın ,özel hastanelerde son durum nedir ,bazı sitelerde randevularını iptal edildiğini okudum,kendi hastanemi aradım,burada Corona virüsüne teşhis ve tanı yapılıyor ancak burada yatırılmıyor dendi

Benim bu sıpam görürsünüz beni böyle uğraştırıp 39+ larda gelecek
sürmeli 39+ yine iyi bacım. az kalmış.

benimkiler 40 olmayınca gelmiyor. yerleri mi rahat kendileri mi rahat anlamıyorum ki

şaka bir yana sağlıkla gelsinler ama azcik da erken gelsinler insallah. şu virüs muhabbeti olmayaydi daha sakin beklerdik amaaa

Ay evde herkes tedirgin biran önce doğsada rahat bir nefes alsak diyorlar. Kp eşim kızlar arayan arayana herkes beni merak ediyor. Bende haliyle strese giriyorum doğmuyor diye. Bugün yine merdiven in çık yapacam bebeği kanala sokuyormuş bakalım belki faydası olur

Işin gıcık tarafı bebek ne durumda şuan bilemiyorum yani kanala girdi mi açılma var mı yokmu
Evde olunca insanın aklı sürekli doğumda oluyor. Dışarı çıkıp bi rahat nefes alamıyoruz.
Rabbim hayırlısı ile hepimizi tez vakitte kurtarsın.

maalesef benim hastanemde ozel oldugu halde sadece dogum icin gelen acillere bakiyor polikliniği kapatti doktorum

Kızlar sabahları ayakta pek duramıyorum. Tansiyonum düşüyor bayılcak gibi oluyorum. Doktor normal dedi ama başına gelen var mı? Yapabileceğim bildiğiniz birşey var mı?
Kahvaltı yapana kadar ben de öyle oluyorum, kahvaltıyı geciktirmemeye çalışın açlıktan oluyor gibi

Günaydın kızlar herkese.
Gece baya yazışma olmuş anca okudum.
Dün normal doğum yapan bir arkadaşla konuştum çok korkuttu beni.
Hayır şunu anlamıyorum ben daha doğurmadı bekliyorum moral vereceği yerde neden böyle korkutur ki insanlar.
Neyse güne pozitif başlayalım inşallah

Denge bozukluğu var sanırım o arkadaşında

D dilzar 8-4 oluyor benimde bazen tuzlu ayran deniyorum arada ama tansiyonum çıksa bile ayakta duramıyorum sabahları.. agacsizkoalaa onuda denedim bir kaç kere.. Sanki ayaktayken karnım sertleşiyor baygınlık geliyor gibi tuhaf bir hal.. Pek dinlenemiyorum. Öyleyken bile ayakta durmaya çalışıyorum. Az kaldı diyip kendimi avutuyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…