Anlayamadım,Dr sadece doğum mu yaptıtıyormaalesef benim hastanemde ozel oldugu halde sadece dogum icin gelen acillere bakiyor polikliniği kapatti doktorum
Denge bozukluğu var sanırım o arkadaşında
Aaayy 40 ne yaasürmeli 39+ yine iyi bacım. az kalmış.
benimkiler 40 olmayınca gelmiyor. yerleri mi rahat kendileri mi rahat anlamıyorum ki
şaka bir yana sağlıkla gelsinler ama azcik da erken gelsinler insallah. şu virüs muhabbeti olmayaydi daha sakin beklerdik amaaa
Canım çok mu yoruluyosun?@dilzar 8-4 oluyor benimde bazen tuzlu ayran deniyorum arada ama tansiyonum çıksa bile ayakta duramıyorum sabahları..agacsizkoalaa onuda denedim bir kaç kere.. Sanki ayaktayken karnım sertleşiyor baygınlık geliyor gibi tuhaf bir hal.. Pek dinlenemiyorum. Öyleyken bile ayakta durmaya çalışıyorum. Az kaldı diyip kendimi avutuyorum işte
O da yeni çıkmş doğumdan kimsryi düşünecek hali yoktr canı çok yanıyosa bi de canım o yüzdendr. Herkes aynı olacak diye bşy yokki.Aslında naif düşünceli bir insan ama neye yoracağımı bilemedim bu davranışını. Düşüncesizlik etti resmen. Zaten kimse olmayacak nasıl yapacağım diye düşünürken, dün ağlayacaktım neredeyse.
Senden önce doğurursam şaşırmayım o zamansenin işin de zor ne diyim bekle bekle benm bile içim şişti ay
Bi de böyle demiyo musırayla bu işler bebişleri ateşleme sus
Bende merak ediyorum normalde yarına kontrolüm var ama hiç gitmek istemiyorumIşin gıcık tarafı bebek ne durumda şuan bilemiyorum yani kanala girdi mi açılma var mı yokmu
Evde olunca insanın aklı sürekli doğumda oluyor. Dışarı çıkıp bi rahat nefes alamıyoruz.
Rabbim hayırlısı ile hepimizi tez vakitte kurtarsın.
O da yeni çıkmş doğumdan kimsryi düşünecek hali yoktr canı çok yanıyosa bi de canım o yüzdendr. Herkes aynı olacak diye bşy yokki.
Öyle olur37nin üstü gelsinnnnn diğerleri eccuk daha bekleyebiliranacum sıra mı kaldı bozdular sırayı
4 ay mı4 ay oldu o doğum yapalı. Çoktan toparladı kendine geldi aslında. Ben ne olursa olsun karşımdaki insanı düşünürüm ya. Burada bazı arkadaşlardan önce doğum yapacağım mesela. Gelip anlattığımı düşünsene şöyle zordu, şöyle yalnızdım, şöyle ağladım...
Üstelik ben sormadan başladı anlatmaya.
Allah yardımcımız olsun. Her türlü zor olacak zaten normalde sezeryanıda kaçış yok artık.
Normal doğumu Rabbim herkese nasip etsin canım. Çok güzel bir duygu inş. Yaşayıp görürsün.Aslında naif düşünceli bir insan ama neye yoracağımı bilemedim bu davranışını. Düşüncesizlik etti resmen. Zaten kimse olmayacak nasıl yapacağım diye düşünürken, dün ağlayacaktım neredeyse.
Ilk gün sancilandigimda merdiven in çık yaptydm bakalım bugünde yapacam faydası olacakmı.Aaayy 40 ne yaaçok çok fazla. Siz egzersiz falan bşyler yapın. Yok mu hiç bunu hızlandırmanın bir yolu. Kızjmda normal doğum beklediğimden sürekli yürürdüm. Çakıllı taşlı bozuk yollardı o zaman yürdğm yollar. Acaba etkisi mi oldu diye düşünmüştm. Bi de asansör yoktu kayv de 5 kat in çık yapardım hergün.
Gözün aydın canım.37+4tten günaydınannem geldi memleketten kuş gibi hafifledm hissediyorum
4 ay mıkız ben yeni yaptı sandım. O zaman hiç olmamış yaptığı hakkaten.
4 ay oldu o doğum yapalı. Çoktan toparladı kendine geldi aslında. Ben ne olursa olsun karşımdaki insanı düşünürüm ya. Burada bazı arkadaşlardan önce doğum yapacağım mesela. Gelip anlattığımı düşünsene şöyle zordu, şöyle yalnızdım, şöyle ağladım...
Üstelik ben sormadan başladı anlatmaya.
Allah yardımcımız olsun. Her türlü zor olacak zaten normalde sezeryanıda kaçış yok artık.
Ay bu herifler haftasonu uyanmayı bilmiyor ya benimkide uyuyor evde bugün görümcenim oğlanları da var herkes beni bekliyor. Bende eşimn markete gitmesini bekliyorum.Dışardan ekmek alamayınca mısır ekmeği yapıyorm. Ev mis gibi oldubi de yoğurt mayalamştım parmak kadar kaymak olmuş. Kahvaltı hazrlıcam da eşim uyanabilirse bayılacaam açlıktan o değil kaynv de de bekliyo uyanmasını kadın eridi açlıktan en iyisi Kumsal ı üstüme salim de uyandrsın.
Nefret ediyorum öyle insanlardan...Günaydın kızlar herkese.
Gece baya yazışma olmuş anca okudum.
Dün normal doğum yapan bir arkadaşla konuştum çok korkuttu beni.
Hayır şunu anlamıyorum ben daha doğurmadı bekliyorum moral vereceği yerde neden böyle korkutur ki insanlar.
Neyse güne pozitif başlayalım inşallah
İnşallah herşey gizel olacak canım ben inanıyrum ya bebişler bize iyi gelecek. Üstelik tek de olsan gayet üstesinden gelirsinAynen ya yaşı da biraz küçük cahilliğine veriyorum artık. Ya normalde ben çok etkilenmem anlatılanlardan ama yalnız olucam, ortalığın durumu derken psikolojim bozulmuş resmen. Birde arada hafif kasılmalar oldu gözüm korktu.
Sağol canmGözün aydın canım.
Hikaye pozitifse hoşuma gidiyor o zaman anlatılabilir ama kötü etkilenceğini düşünüyorsan anlatamazsın. Arkadaşın düşüncesizlik etmiş biraz. Neyse boşver, herkesin hikayesi farklı oluyor. İnşallah bizimki pozitif olanlardan olur.Günaydın kızlar herkese.
Gece baya yazışma olmuş anca okudum.
Dün normal doğum yapan bir arkadaşla konuştum çok korkuttu beni.
Hayır şunu anlamıyorum ben daha doğurmadı bekliyorum moral vereceği yerde neden böyle korkutur ki insanlar.
Neyse güne pozitif başlayalım inşallah
Ay mısır ekmeğini çok severim.Dışardan ekmek alamayınca mısır ekmeği yapıyorm. Ev mis gibi oldubi de yoğurt mayalamştım parmak kadar kaymak olmuş. Kahvaltı hazrlıcam da eşim uyanabilirse bayılacaam açlıktan o değil kaynv de de bekliyo uyanmasını kadın eridi açlıktan en iyisi Kumsal ı üstüme salim de uyandrsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?