2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Denge bozukluğu var sanırım o arkadaşında

Aslında naif düşünceli bir insan ama neye yoracağımı bilemedim bu davranışını. Düşüncesizlik etti resmen. Zaten kimse olmayacak nasıl yapacağım diye düşünürken, dün ağlayacaktım neredeyse.

Aaayy 40 ne yaaçok çok fazla. Siz egzersiz falan bşyler yapın. Yok mu hiç bunu hızlandırmanın bir yolu. Kızjmda normal doğum beklediğimden sürekli yürürdüm. Çakıllı taşlı bozuk yollardı o zaman yürdğm yollar. Acaba etkisi mi oldu diye düşünmüştm. Bi de asansör yoktu kayv de 5 kat in çık yapardım hergün.

Canım çok mu yoruluyosun?

O da yeni çıkmş doğumdan kimsryi düşünecek hali yoktr canı çok yanıyosa bi de canım o yüzdendr. Herkes aynı olacak diye bşy yokki.

Bende merak ediyorum normalde yarına kontrolüm var ama hiç gitmek istemiyorum

O da yeni çıkmş doğumdan kimsryi düşünecek hali yoktr canı çok yanıyosa bi de canım o yüzdendr. Herkes aynı olacak diye bşy yokki.

4 ay oldu o doğum yapalı. Çoktan toparladı kendine geldi aslında. Ben ne olursa olsun karşımdaki insanı düşünürüm ya. Burada bazı arkadaşlardan önce doğum yapacağım mesela. Gelip anlattığımı düşünsene şöyle zordu, şöyle yalnızdım, şöyle ağladım...
Üstelik ben sormadan başladı anlatmaya.
Allah yardımcımız olsun. Her türlü zor olacak zaten normalde sezeryanıda kaçış yok artık.

4 ay mıkız ben yeni yaptı sandım. O zaman hiç olmamış yaptığı hakkaten.

Normal doğumu Rabbim herkese nasip etsin canım. Çok güzel bir duygu inş. Yaşayıp görürsün.
Ilk gün sancilandigimda merdiven in çık yaptydm bakalım bugünde yapacam faydası olacakmı.
37+4tten günaydın annem geldi memleketten kuş gibi hafifledm hissediyorum
Gözün aydın canım.

4 ay mıkız ben yeni yaptı sandım. O zaman hiç olmamış yaptığı hakkaten.

Aynen ya yaşı da biraz küçük cahilliğine veriyorum artık. Ya normalde ben çok etkilenmem anlatılanlardan ama yalnız olucam, ortalığın durumu derken psikolojim bozulmuş resmen. Birde arada hafif kasılmalar oldu gözüm korktu.

Allahümme sabrin
Mümkünse doğurana kadar o arkadaşınla görüşme canım.

Dışardan ekmek alamayınca mısır ekmeği yapıyorm. Ev mis gibi oldubi de yoğurt mayalamştım parmak kadar kaymak olmuş. Kahvaltı hazrlıcam da eşim uyanabilirsebayılacaam açlıktano değil kaynv de de bekliyo uyanmasını kadın eridi açlıktanen iyisi Kumsal ı üstüme salim de uyandrsın.

Ay bu herifler haftasonu uyanmayı bilmiyor ya benimkide uyuyor evde bugün görümcenim oğlanları da var herkes beni bekliyor. Bende eşimn markete gitmesini bekliyorum.

Nefret ediyorum öyle insanlardan...
1 doğum yaptm çok güzelde geçmedi çok kötüde ama her soran hamileye hiç korkma dedim çünkü hepsi gelip geçiyor Allah yardım ediyor dedim
Zorluğundan çok güzelliklerinden bahsettim hep

İnşallah herşey gizel olacak canım ben inanıyrum ya bebişler bize iyi gelecek. Üstelik tek de olsan gayet üstesinden gelirsinherkesin bi doğum hikayesi var işte. Ben de mesela o kadar sancı çekip boşu boşuna sonra sezaryene girmek zorunda kalmştım ama hemen ayaklandım. Ertesi gün ütü yemek bulaşık herşeyi yapar haldeydim yaptım da. Kız pasta bile yapmştımbu işler hakkaten çok değişken. Nolcğı belli olmaz ama içimizi ferah tutalım

Hikaye pozitifse hoşuma gidiyor o zaman anlatılabilir ama kötü etkilenceğini düşünüyorsan anlatamazsın. Arkadaşın düşüncesizlik etmiş biraz. Neyse boşver, herkesin hikayesi farklı oluyor. İnşallah bizimki pozitif olanlardan olur.
Ay mısır ekmeğini çok severim. Benim ekmeğimde fırında pişiyor şu an. Bence de sen kumsalı sal üzerine uyansın. Benimde gelecekte eşimi uyandırma planım tam olarak kızımızı üzerine salmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…