- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
O kadar güzel ki Kumsal ın onu uyandrmasıHikaye pozitifse hoşuma gidiyor o zaman anlatılabilir ama kötü etkilenceğini düşünüyorsan anlatamazsın. Arkadaşın düşüncesizlik etmiş biraz. Neyse boşver, herkesin hikayesi farklı oluyor. İnşallah bizimki pozitif olanlardan olur.
Ay mısır ekmeğini çok severim.Benim ekmeğimde fırında pişiyor şu an. Bence de sen kumsalı sal üzerine uyansın. Benimde gelecekte eşimi uyandırma planım tam olarak kızımızı üzerine salmak
Ayyyy hayatımın şu günlerine ışınlanabilir miyim bir an önceO kadar güzel ki Kumsal ın onu uyandrmasıben hep öyle yapyrum allahım nasip etsin size de. Gidiyo yanına üstüne tırmanıyo öpüyo saçıyla oynuyo yanına yatıyo gülüyo beni sevsn diye uğraşıyo. Sonra bi gülüşmeler sarılmalar öpüşmeler.. İki dk sonra eşim yanımda
yok canim bence vakti saati gelmeyen bebeğe ne yapsan boş. hareket, yürüyüş vakti gelen bebeğin doğumunu kolaylaştırıyor süreci hızlandırıyor sadece. süreç dediğim de saatler. yoksa bir haffta öne çekme durumu yok bence.Aaayy 40 ne yaaçok çok fazla. Siz egzersiz falan bşyler yapın. Yok mu hiç bunu hızlandırmanın bir yolu. Kızjmda normal doğum beklediğimden sürekli yürürdüm. Çakıllı taşlı bozuk yollardı o zaman yürdğm yollar. Acaba etkisi mi oldu diye düşünmüştm. Bi de asansör yoktu kayv de 5 kat in çık yapardım hergün.
SuRMeLi66 yav doğurdun doğuracak görümcenin oğulları niye sende
agacsizkoalaa tarifi ver bugün ben de ekmek denicem
Hahaha aynen ben de üzerime alındım okurkenBu cevap aklımaeggplantlover arkadaşımızı getirdi
Ben beyazda yiyorum kız bence genetik o daaman boşver uzun bir süre kimseyle görüşemicez nasıl olsa o zamana kadar toparlarız
Kız aammmaaannnbizde uzun süre ses çıkmayınca doğurdun zannediyoruz, hevesleniyoruz
Canım baş ucuna tuzlu birşeyler koy, yataktan kalkmadan ye. Belki bir faydası dokunur.
Aa niye olur ki kan? Git bence..Kızlar ya kanamam var benim bildiğiniz kırmızı leke geldi avuç içi kadar napsam gitsemmi acile bi.
Bence evde kalmaya çokta zorlama kakasını falan yapar nst ye gir kalp atışı VS dinlensin önlemini al gitKızlar ya kanamam var benim bildiğiniz kırmızı leke geldi avuç içi kadar napsam gitsemmi acile bi.
SuRMeLi66 yav doğurdun doğuracak görümcenin oğulları niye sende
agacsizkoalaa tarifi ver bugün ben de ekmek denicem
Kuzum git mutlakaKızlar ya kanamam var benim bildiğiniz kırmızı leke geldi avuç içi kadar napsam gitsemmi acile bi.
Kızlar ya kanamam var benim bildiğiniz kırmızı leke geldi avuç içi kadar napsam gitsemmi acile bi.
git canim kirmizi kanda gidilmesi lazim diye biliyorum ben.Kızlar ya kanamam var benim bildiğiniz kırmızı leke geldi avuç içi kadar napsam gitsemmi acile bi.
Geçmiş olsun inşallh hayırlı haber alırsınGidiyorum kızlar dua edin açılma olmuş olsun yaa..
Hayırlısı olsun doğumun başlamış gibi görünüyor, akşamına alırsın kucağına inşallahGidiyorum kızlar dua edin açılma olmuş olsun yaa..
Hadi inşallah sağlıkla alıp gelirsin yavrunu canımcımGidiyorum kızlar dua edin açılma olmuş olsun yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?