2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar bu arada yoğurulmayan, uğraştırmayan çok basit bir ekmek tarifi buldum. Bugün ilk kez deniyorum. Bakıyım eğer geçer not alırsa sizinle de paylaşırım. Çok basit çünkü, herkes yapabilir.

O kadar güzel ki Kumsal ın onu uyandrmasıben hep öyle yapyrum allahım nasip etsin size de. Gidiyo yanına üstüne tırmanıyo öpüyo saçıyla oynuyo yanına yatıyo gülüyo beni sevsn diye uğraşıyo. Sonra bi gülüşmeler sarılmalar öpüşmeler.. İki dk sonra eşim yanımda

Ayyyy hayatımın şu günlerine ışınlanabilir miyim bir an önce okurken gözlerimden böyle kalpler fışkırdı

yok canim bence vakti saati gelmeyen bebeğe ne yapsan boş. hareket, yürüyüş vakti gelen bebeğin doğumunu kolaylaştırıyor süreci hızlandırıyor sadece. süreç dediğim de saatler. yoksa bir haffta öne çekme durumu yok bence.

ben iki hamileligimde de 37ye kadar çalıştim. yürüyüş ayakta kalma gırla gitsin. ama 40ta doğdular. nasip işte.

Hahaha aynen ben de üzerime alındım okurken

Kızlar bu pita ekmeğinden denedim geçen gün, 12 tane çıkıyor. Buzluğa atmıştım ama bitirdik bile o kadar güzel oluyor ki.. Dün buzluktaki donmuş etten döner yapıp arasına koyduk mesela enfesti. Kahvaltıda da ısıtıp arasına tereyağı falan sürüyoruz. Boşnak varsa aramızda bilir, orada çok meşhurdur bu ekmek Arasına köfte ve kuru soğan konur hatta cevabi yapılır. Çok basit yapımı ve malzemesi de az.. Öneririm mutlaka..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…