Kan nişan olabilir ama nisan geldi yada plesenta yerinden oynamis olabilir . En iyisini doktorun bilir mutlaka git bence . Hayirli haberler olsunGidiyorum kızlar dua edin açılma olmuş olsun yaa..
Canim ins tez zamanda eve gelir minigin, sen içini rahat tut.Eve geldim kızlar.agrılarım var üzüntüden dolayı çok fazla gerginim psikolojim bozuk olduğundan dolayı herşeye dahada hassaslaştım belkide ağrıyı o yüzden çok fazlada hissediyor olabilirim. Bebeğimi hastanede bırakıp gelmek çok dokundu bana.ve görüş ziyarette yasak kesinlikle virüsten dolayı.nezaman çıkacağı belli değil.bırakın bebekleriniz vaktinde nezamansa günü ozaman doğsun. Evet ortalık iyi değil kötü bir dönemden geçiyoruz ama erken dogupta sıkıntılı olup küvezde kalacağına vaktinde gelsin sağlıkla gelsin 1günde taburcu olup evinize gidin inşaallah.keşke bennimde bebeğim yanımda olabilseydi öpüp koklasaydım.birkere bile kucağıma alamadım.sarılamadım çok kötü birşey.rabbim kimseye yaşatmasın.
Hiç bekleme bence. Hadi bakalim umarım güzel haberlerle dönersinKızlar ya kanamam var benim bildiğiniz kırmızı leke geldi avuç içi kadar napsam gitsemmi acile bi.
Ya canim benim neler yasamissin dediğin çok doğru geldi geldi gelmedi beklemenin bir anlami yok☺ ben dayanamiyorum daha fazla iyi beklemissin vallaBen canm ilkte bekledik gelmedi 41+ da dogum icin suni degil jel gibi birşeyle sanci aldim .
Zorrrrtabi icerde mekonyum yapinca su gelince sezeryan oldum . Bosuna bekledim sipayi . Ben sezeryan yaparken rahim normal doguma devam etmis rahim kendini toparlamadi atoniye girdim şükür yogun mudahale sonucunda rahim alinmadi .
Geldi geldi gelmedi fazla beklemenin anlami yok diye düşünüyorum.
Bide anne ve bebek saglikli olsun yeter ki dogumdan hic korkmayin normaldede sezeryandada sanci acı gecer yeter ki saglik sıkıntısı olusmasin .
Evet son 9 gün bende safakAyy minnoş sinyallerçok az kaldı kavuşmamıza çok şükür
Kız ye boşver şimdi yemeyeceksin ne zaman yiyceksinŞimdi hepiniz böyle diyince gaza geldim kesin kalkar yerimen büyük hobim gece tv karşısında bişeyler yemek
Hiç çatlağınız olmamış ne güzelDışarıya çıkamayınca balkona sardık
Naptın canm doğum başladı mı. Inşallah güzel haberlerle gelirsinGidiyorum kızlar dua edin açılma olmuş olsun yaa..
Bnmki kocamaaanBoyle iri ve diri göğüs mu varki net masaj yapalimama süt dolarsa olur mu olur
Bekledim canm ama dedigim gibi 40 dolunca beklemek risk .. gerek yok al kucagina bebisi tamamdırYa canim benim neler yasamissin dediğin çok doğru geldi geldi gelmedi beklemenin bir anlami yok☺ ben dayanamiyorum daha fazla iyi beklemissin valla
6 dan sonra söndü benimkiler insallah dogumda ve sonrasinda sütle tekrar kocaman olurlarBnmki kocamaaan
Eşlere izletelim severek yaparlarBoyle iri ve diri göğüs mu varki net masaj yapalimama süt dolarsa olur mu olur
Onlar once minciklarlar sonra da cocuk yerine emerlerEşlere izletelim severek yaparlar
Kız dur nisan annesi grubu daha nisan gelmediGünaydın herkese. bakalim bugün kimler doguracak? ☺☺☺ yok ama bizim grubun bebeleri tembel çıktı anacim. ne yapalim bekleyeceğiz minnaklarin keyiflerini.
sabah alt karnımda bir ağrı vardi. ama sancı degil, sürekli ağrıyor. dur azcık hareket edeyim belki kanala neyim girer bu bücürük dedim. bir iki hareket sonucu ağrı magri pufff diye gitti. galiba hareketsizliktenmis
Illa ki dolar ya bence. Benmki simdiden ucunda azicik birikip kuruo valla6 dan sonra söndü benimkiler insallah dogumda ve sonrasinda sütle tekrar kocaman olurlar
Allah gönlüne göre versin, sigorta olayini bende arastiricam ama şuanki durumlar malum ortalik karisik..İnş canım hamile kalınca planlar değişti ev almsya çok niyetlenmiştik şimdi işime yakın yer olsun istiyoruz ya maddi bizi aştı ya ev içimize sinmedi bebek uğuru ile gelir inş bizde çıkarız.ev sahibimiz muhitimiz iyi şimdi saglık ocagı karşımızda işim 5 dk yürüme o konularda şanslıyız.kızlar anne bebek özel saglık sigortasını yaptırcakmısınız veya fiyat doran oldu mu
Benimki kocaman oldu zaten dolgundu simdi aynada gorunce gözum korkuyor insallah kuculur boyle fuze gibi oldularIlla ki dolar ya bence. Benmki simdiden ucunda azicik birikip kuruo valla
O kadar güzel ki Kumsal ın onu uyandrmasıben hep öyle yapyrum allahım nasip etsin size de. Gidiyo yanına üstüne tırmanıyo öpüyo saçıyla oynuyo yanına yatıyo gülüyo beni sevsn diye uğraşıyo. Sonra bi gülüşmeler sarılmalar öpüşmeler.. İki dk sonra eşim yanımda
Seninki hadi yaşı küçük, yeni doğum yaptı dusunemedi desen bi derece yani. Benim kv anlatiyo hemşireler üstüne çıkmış bastırmış da hay Allah'ım dedim niye bu kadar düşüncesiz acaba4 ay oldu o doğum yapalı. Çoktan toparladı kendine geldi aslında. Ben ne olursa olsun karşımdaki insanı düşünürüm ya. Burada bazı arkadaşlardan önce doğum yapacağım mesela. Gelip anlattığımı düşünsene şöyle zordu, şöyle yalnızdım, şöyle ağladım...
Üstelik ben sormadan başladı anlatmaya.
Allah yardımcımız olsun. Her türlü zor olacak zaten normalde sezeryanıda kaçış yok artık.
Git kuzum bakalım inşallah sağ salim alırsın kucağına kısa sürede.Adet sancısı yaşıyorum şuan
Seninki hadi yaşı küçük, yeni doğum yaptı dusunemedi desen bi derece yani. Benim kv anlatiyo hemşireler üstüne çıkmış bastırmış da hay Allah'ım dedim niye bu kadar düşüncesiz acaba
Git kuzum bakalım inşallah sağ salim alırsın kucağına kısa sürede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?