Allahım sana da nasip etsin o günleri daha güzellerini canımmAyyyy hayatımın şu günlerine ışınlanabilir miyim bir an önceokurken gözlerimden böyle kalpler fışkırdı
Sanırım bu da yapısal ya. Hrpsi öyle olduysa demekki yapıyla alakalı. Brnm kız 38+2 de doğmuştu. Doktr buna da 38+2yi vermişti. Biz zorla iki gün öne çektik 38+0 olacak. Dursak belki benmki de 38+larda gelir diğeri gibi.yok canim bence vakti saati gelmeyen bebeğe ne yapsan boş. hareket, yürüyüş vakti gelen bebeğin doğumunu kolaylaştırıyor süreci hızlandırıyor sadece. süreç dediğim de saatler. yoksa bir haffta öne çekme durumu yok bence.
ben iki hamileligimde de 37ye kadar çalıştim. yürüyüş ayakta kalma gırla gitsin. ama 40ta doğdular. nasip işte.
Oğlanla kız farkı işte. Kızlar bi naif bi prenses oluyolar ya krndilerini sevdiriyolarbizim gene
oglum hadi babani uyandır..
babaaaa uyaaaann diyerek adamcagzin ustune hooop diye saliyor kendini
istersen uyanma
Yok artık yaaa bu kadarı da fazlaSeninki hadi yaşı küçük, yeni doğum yaptı dusunemedi desen bi derece yani. Benim kv anlatiyo hemşireler üstüne çıkmış bastırmış da hay Allah'ım dedim niye bu kadar düşüncesiz acaba
Ben bitirdim şükürler olsun sonundaKızlar çok defa yazdınız bilmiyorum ama ben erinmem tekrar yazarım diyen olursa..
Hastane çantasına neler koydunuz.
Olmazsa olmaz şunu sakın unutma diyeceğiniz bir şey var mı?
Malum ben yeni başladım tam şuan
Aynn ben de oleyim . Bnmkisi simdiden parmagini emio icerde. Cikinca emmezse patlatirim totosunaBenimki kocaman oldu zaten dolgundu simdi aynada gorunce gözum korkuyor insallah kuculur boyle fuze gibi oldularsutum bol.gelir insallah bebesim cuk cuk içer
Hayırlı haberlerle kucağına sağlıkla bebişini almış olarak gel inş.Gidiyorum kızlar dua edin açılma olmuş olsun yaa..
Canım ben 15 tane bebek bezi, 3 takım, 2 yedek iç zıbın, biberon, ıslak mendil, 2 müslin 1 battaniye, 3 tane ağız mendili, depend, tarak, diş macunu ve fırçası, şampuan, kendime 2 gecelik 1 pijama, terlik, çorap, eşime kıyafet, göğüs pedi, roll on, emzirme sütyeni, hastane çıkışı için kıyafet koydum. Birde makyaj malzemelerimiKızlar çok defa yazdınız bilmiyorum ama ben erinmem tekrar yazarım diyen olursa..
Hastane çantasına neler koydunuz.
Olmazsa olmaz şunu sakın unutma diyeceğiniz bir şey var mı?
Malum ben yeni başladım tam şuan
Ben o üzerine bastırmayı çok duydum ya ama hep eskilerden, inşallah abartıdırSeninki hadi yaşı küçük, yeni doğum yaptı dusunemedi desen bi derece yani. Benim kv anlatiyo hemşireler üstüne çıkmış bastırmış da hay Allah'ım dedim niye bu kadar düşüncesiz acaba
Git kuzum bakalım inşallah sağ salim alırsın kucağına kısa sürede.
olsun nisan grubu canim. martin 15nden sonra ben kendimden degil ama baskalarindan bekliyordum. doğumlar 37 42 arasi gerçekleşir çünkü.Kız dur nisan annesi grubu daha nisan gelmedi
Canım ben 15 tane bebek bezi, 3 takım, 2 yedek iç zıbın, biberon, ıslak mendil, 2 müslin 1 battaniye, 3 tane ağız mendili, depend, tarak, diş macunu ve fırçası, şampuan, kendime 2 gecelik 1 pijama, terlik, çorap, eşime kıyafet, göğüs pedi, roll on, emzirme sütyeni, hastane çıkışı için kıyafet koydum. Birde makyaj malzemelerimi
Bazı insanlar ne kadar düşüncesiz ve boş ya. Benim arkadaşım da 2 ay önce doğum yaptı ve bana asla olumsuz hiçbişey anlatmadı. Tek dediği zordu son anlarım ama değdi hepsi geçti .4 ay oldu o doğum yapalı. Çoktan toparladı kendine geldi aslında. Ben ne olursa olsun karşımdaki insanı düşünürüm ya. Burada bazı arkadaşlardan önce doğum yapacağım mesela. Gelip anlattığımı düşünsene şöyle zordu, şöyle yalnızdım, şöyle ağladım...
Üstelik ben sormadan başladı anlatmaya.
Allah yardımcımız olsun. Her türlü zor olacak zaten normalde sezeryanıda kaçış yok artık.
İsıne karışmak gibi olmasın ama, 15 tane bebek bezi bence az. Tabi bebekten bebeğe degisiyor. Benim kızım cirt cırt surekli kaka yaptı. Az yapiyor ama mecburen tutamiyorsun altında. İlk gunler çok kullanıliyor. Birde temiz bezi koydugum anada tekrar yaptı bosa giden bezlerimde olduCanım ben 15 tane bebek bezi, 3 takım, 2 yedek iç zıbın, biberon, ıslak mendil, 2 müslin 1 battaniye, 3 tane ağız mendili, depend, tarak, diş macunu ve fırçası, şampuan, kendime 2 gecelik 1 pijama, terlik, çorap, eşime kıyafet, göğüs pedi, roll on, emzirme sütyeni, hastane çıkışı için kıyafet koydum. Birde makyaj malzemelerimi
Mrblar gelecek kişileri sırayla çağırın mesela doğumuna annenler gelsin annenler gidince kv gelsinDün gece düşünmekten resmen sabahı sabah ettim. Zaman yaklaştıkça cidden düşünüyorum.
Doğumdan sonra geliriz veya gelmeyiz demedi annemler şimdi gelmeyin desem bi türlü,gelin desem bi türlü. Benim annem gelirse ablam da gelicek. Ve yeğenim var tabi zor bi çocuk sürekli bağırır ağlar. Eşimin ailesi de benimkiler geldi diye gelir ev curcuna olur.Kızımı odadan çıkartmam ama illaki girip kucaklarına almak isteyecekler.
kimseyi istemiyorum desem tek başıma napıcam ☹ Belki sokağa çıkma yasağı gelir doğuma kadar tek umudum bu.
Bana bi akıl verin ya.
Allahım sana da nasip etsin o günleri daha güzellerini canımm
Sanırım bu da yapısal ya. Hrpsi öyle olduysa demekki yapıyla alakalı. Brnm kız 38+2 de doğmuştu. Doktr buna da 38+2yi vermişti. Biz zorla iki gün öne çektik 38+0 olacak. Dursak belki benmki de 38+larda gelir diğeri gibi.
Oğlanla kız farkı işte. Kızlar bi naif bi prenses oluyolar ya krndilerini sevdiriyolarçoğu zaman onlara ben de katılıyrum yatak gülüşmelerimiz yarım saati buluyo sonra anca kahvaltıya geçeblyruz
Canim sagol tsk ederim ama oldu ya malesef yanlarımda var burda sort kapamis:) birde ameliyat izlerim var safra kesesini aldırmıştım o yüzden çok takılmıyorum artikHiç çatlağınız olmamış ne güzel ☺
Dün gece düşünmekten resmen sabahı sabah ettim. Zaman yaklaştıkça cidden düşünüyorum.
Doğumdan sonra geliriz veya gelmeyiz demedi annemler şimdi gelmeyin desem bi türlü,gelin desem bi türlü. Benim annem gelirse ablam da gelicek. Ve yeğenim var tabi zor bi çocuk sürekli bağırır ağlar. Eşimin ailesi de benimkiler geldi diye gelir ev curcuna olur.Kızımı odadan çıkartmam ama illaki girip kucaklarına almak isteyecekler.
kimseyi istemiyorum desem tek başıma napıcam ☹ Belki sokağa çıkma yasağı gelir doğuma kadar tek umudum bu.
Bana bi akıl verin ya.
Temel olan şeyler bunlar canım zatenSağ olasın kuxum. Bu listeye göre bir şey unutmamışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?