2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ayyyy hayatımın şu günlerine ışınlanabilir miyim bir an önce okurken gözlerimden böyle kalpler fışkırdı
Allahım sana da nasip etsin o günleri daha güzellerini canımm
Sanırım bu da yapısal ya. Hrpsi öyle olduysa demekki yapıyla alakalı. Brnm kız 38+2 de doğmuştu. Doktr buna da 38+2yi vermişti. Biz zorla iki gün öne çektik 38+0 olacak. Dursak belki benmki de 38+larda gelir diğeri gibi.
bizim gene

oglum hadi babani uyandır..
babaaaa uyaaaann diyerek adamcagzin ustune hooop diye saliyor kendini
istersen uyanma
Oğlanla kız farkı işte. Kızlar bi naif bi prenses oluyolar ya krndilerini sevdiriyolarçoğu zaman onlara ben de katılıyrum yatak gülüşmelerimiz yarım saati buluyo sonra anca kahvaltıya geçeblyruz

Kızlar çok defa yazdınız bilmiyorum ama ben erinmem tekrar yazarım diyen olursa..

Hastane çantasına neler koydunuz.
Olmazsa olmaz şunu sakın unutma diyeceğiniz bir şey var mı?

Malum ben yeni başladım tam şuan

Seninki hadi yaşı küçük, yeni doğum yaptı dusunemedi desen bi derece yani. Benim kv anlatiyo hemşireler üstüne çıkmış bastırmış da hay Allah'ım dedim niye bu kadar düşüncesiz acaba
Yok artık yaaa bu kadarı da fazlanekadr düşüncesizler ya. Bu kayv demek hep böyle. Hayr üstünden 40 yıl geçmiş doşumunun hala dün yapmış gibi anlatıyo benmki de herşeyi ay biz de mi böyle oluruz acepallah korusun

Reactions: Kuf
Ben bitirdim şükürler olsun sonunda
Şimfi balkona çıkıp kaktüslerin saksılarını değştrcem kızım uyumuşken. sonra yazarım kuzum uzun uzun.

Benimki kocaman oldu zaten dolgundu simdi aynada gorunce gözum korkuyor insallah kuculur boyle fuze gibi oldular sutum bol.gelir insallah bebesim cuk cuk içer
Aynn ben de oleyim . Bnmkisi simdiden parmagini emio icerde. Cikinca emmezse patlatirim totosuna

Canım ben 15 tane bebek bezi, 3 takım, 2 yedek iç zıbın, biberon, ıslak mendil, 2 müslin 1 battaniye, 3 tane ağız mendili, depend, tarak, diş macunu ve fırçası, şampuan, kendime 2 gecelik 1 pijama, terlik, çorap, eşime kıyafet, göğüs pedi, roll on, emzirme sütyeni, hastane çıkışı için kıyafet koydum. Birde makyaj malzemelerimi

32.hafta izne ayrılınca ohh bi güzel dinlenirim demiştim eşim okula kızım anaokuluna ben bütün gün yatış diye hayal ediyordum ki bir hafta yaşayabildim şimdi ikiside evde kızım sürekli bişey yapmak istiyor eşim her fırsatta eline telefon veriyor de benimde sürekli onunla ilgilenecek mezalim olmuyor şimdi mutfakta oyaladım biraz kurabiye falan yaptık beraber geldim az uzanayım diye benim peşimden hemen odasına salıncağa elinde tabi ki telefonla

Ben o üzerine bastırmayı çok duydum ya ama hep eskilerden, inşallah abartıdır

Reactions: Kuf
Kız dur nisan annesi grubu daha nisan gelmedi
olsun nisan grubu canim. martin 15nden sonra ben kendimden degil ama baskalarindan bekliyordum. doğumlar 37 42 arasi gerçekleşir çünkü.

kizlarda takip ettiğim gruplarda hep öyle olmustu. bizimkiler tembel çıktı yahuu. el ense içerde yatmanin derdindeler.

Sağ olasın kuxum. Bu listeye göre bir şey unutmamışım.

Bazı insanlar ne kadar düşüncesiz ve boş ya. Benim arkadaşım da 2 ay önce doğum yaptı ve bana asla olumsuz hiçbişey anlatmadı. Tek dediği zordu son anlarım ama değdi hepsi geçti .

İsıne karışmak gibi olmasın ama, 15 tane bebek bezi bence az. Tabi bebekten bebeğe degisiyor. Benim kızım cirt cırt surekli kaka yaptı. Az yapiyor ama mecburen tutamiyorsun altında. İlk gunler çok kullanıliyor. Birde temiz bezi koydugum anada tekrar yaptı bosa giden bezlerimde oldu

Dün gece düşünmekten resmen sabahı sabah ettim. Zaman yaklaştıkça cidden düşünüyorum.
Doğumdan sonra geliriz veya gelmeyiz demedi annemler şimdi gelmeyin desem bi türlü,gelin desem bi türlü. Benim annem gelirse ablam da gelicek. Ve yeğenim var tabi zor bi çocuk sürekli bağırır ağlar. Eşimin ailesi de benimkiler geldi diye gelir ev curcuna olur.Kızımı odadan çıkartmam ama illaki girip kucaklarına almak isteyecekler.
kimseyi istemiyorum desem tek başıma napıcam Belki sokağa çıkma yasağı gelir doğuma kadar tek umudum bu.
Bana bi akıl verin ya.

Mrblar gelecek kişileri sırayla çağırın mesela doğumuna annenler gelsin annenler gidince kv gelsin

bi an kizimi hayal ettim Allahim saglikla kucagimiza alsak ve buyutsek

oglanlar zipır surekli babayla güreş istiyor.ama onlarin da yeri ayrı

ben açik açik soyledim valla.ne yapayim.bebek de önemli gelecek olanlar da.2 cocuk ve sezaryen.ve virus.ve refakatci yok..kendimi atesten bir cemberden gececek gibi hissediyorum bi an yikiliyor ama sonra topluyorum.Allahim buyuk.anneyim ben diyerek kendimi guclu hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…