- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Aa öyle diyorsan bir paket indireyim ben arabada dursun. Lazım olursa eşim iner alır. Sağol canımİsıne karışmak gibi olmasın ama, 15 tane bebek bezi bence az. Tabi bebekten bebeğe degisiyor. Benim kızım cirt cırt surekli kaka yaptı. Az yapiyor ama mecburen tutamiyorsun altında. İlk gunler çok kullanıliyor. Birde temiz bezi koydugum anada tekrar yaptı bosa giden bezlerimde oldu
Bazı insanlar ne kadar düşüncesiz ve boş ya. Benim arkadaşım da 2 ay önce doğum yaptı ve bana asla olumsuz hiçbişey anlatmadı. Tek dediği zordu son anlarım ama değdi hepsi geçti .
Dün gece düşünmekten resmen sabahı sabah ettim. Zaman yaklaştıkça cidden düşünüyorum.
Doğumdan sonra geliriz veya gelmeyiz demedi annemler şimdi gelmeyin desem bi türlü,gelin desem bi türlü. Benim annem gelirse ablam da gelicek. Ve yeğenim var tabi zor bi çocuk sürekli bağırır ağlar. Eşimin ailesi de benimkiler geldi diye gelir ev curcuna olur.Kızımı odadan çıkartmam ama illaki girip kucaklarına almak isteyecekler.
kimseyi istemiyorum desem tek başıma napıcamBelki sokağa çıkma yasağı gelir doğuma kadar tek umudum bu.
Bana bi akıl verin ya.
Kızlar çok defa yazdınız bilmiyorum ama ben erinmem tekrar yazarım diyen olursa..
Hastane çantasına neler koydunuz.
Olmazsa olmaz şunu sakın unutma diyeceğiniz bir şey var mı?
Malum ben yeni başladım tam şuan
Mutlaka glt. Hic bekleme plasenta ile igili olabilir.Kızlar ya kanamam var benim bildiğiniz kırmızı leke geldi avuç içi kadar napsam gitsemmi acile bi.
YaaaO kadar güzel ki Kumsal ın onu uyandrmasıben hep öyle yapyrum allahım nasip etsin size de. Gidiyo yanına üstüne tırmanıyo öpüyo saçıyla oynuyo yanına yatıyo gülüyo beni sevsn diye uğraşıyo. Sonra bi gülüşmeler sarılmalar öpüşmeler.. İki dk sonra eşim yanımda
Kuzum ne bekliyorsun gitsene doktoraKızlar ya kanamam var benim bildiğiniz kırmızı leke geldi avuç içi kadar napsam gitsemmi acile bi.
Bebeğe dokunduklarını düşündükçe delirecek gibi hissediyorumben açik açik soyledim valla.ne yapayim.bebek de önemli gelecek olanlar da.2 cocuk ve sezaryen.ve virus.ve refakatci yok..kendimi atesten bir cemberden gececek gibi hissediyorum bi an yikiliyor ama sonra topluyorum.Allahim buyuk.anneyim ben diyerek kendimi guclu hissediyorum
Benim beklemelik bi durumum yok zaten☺ ayy şu günlerimize ilaç givi gelsin bebeklerimiz insallahBekledim canm ama dedigim gibi 40 dolunca beklemek risk .. gerek yok al kucagina bebisi tamamdırsaglikla kavuşalım insallahh
Evet yakında olanlar illaki gelir 1. Derece akrabalar. Annemler gelirse mecbur kalacaklar ne kadar kalacakları belli değilHiç sorma bende asla anlatmam.
Gerek yok ki endişe ettirmeye.
Benim annem gelecekti onun gelmesini iptal ettik. Ama nisanın 1inde kardeşim gelecek.
O konuda da tedirginim ama bilmiyorum.Burada zaten çok çevrem yok uzaktan gelenler olacaktı onlar ertelendi dediğim gibi. Sadece eşimin ailesi anne babası abisi gelir sanırım görmeye.
Yani ne kadar az insan o kadar iyi özellikle uzakta olanlar mecburen ertelenmesi lazım. Yakın olanlar anne baba mecbur gelir görür onlar dışındakileri özellikle yatılı olacakları kabul etmezdim sanırım. Gerçekten ciddiye alınması gereken bir durum çünkü.
Hayırlı zamanda gelsin kuzularolsun nisan grubu canim. martin 15nden sonra ben kendimden degil ama baskalarindan bekliyordum. doğumlar 37 42 arasi gerçekleşir çünkü.
kizlarda takip ettiğim gruplarda hep öyle olmustu. bizimkiler tembel çıktı yahuu. el ense içerde yatmanin derdindeler.
Valla okadar buyuduler doya doya emsin tospiklerAynn ben de oleyim . Bnmkisi simdiden parmagini emio icerde. Cikinca emmezse patlatirim totosuna
Açılmıyor canımKim bole yapti hadi itiraf edin
Adet ağrısı gibi belden kasığa vuran ağrım var.
gaz sancısı değil bu sefer eminim. Hadi inşalaaahh
Takip etmyenlere acik deilmisAçılmıyor canım
Geliyo sanki ilk doğumum bilmiyorum kigeliyormu kuzucuk tam dogum sancisi tarif ediyorsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?