2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aa öyle diyorsan bir paket indireyim ben arabada dursun. Lazım olursa eşim iner alır. Sağol canım

Bazı insanlar ne kadar düşüncesiz ve boş ya. Benim arkadaşım da 2 ay önce doğum yaptı ve bana asla olumsuz hiçbişey anlatmadı. Tek dediği zordu son anlarım ama değdi hepsi geçti .

Hiç sorma bende asla anlatmam.
Gerek yok ki endişe ettirmeye.

Benim annem gelecekti onun gelmesini iptal ettik. Ama nisanın 1inde kardeşim gelecek.
O konuda da tedirginim ama bilmiyorum. Burada zaten çok çevrem yok uzaktan gelenler olacaktı onlar ertelendi dediğim gibi. Sadece eşimin ailesi anne babası abisi gelir sanırım görmeye.

Yani ne kadar az insan o kadar iyi özellikle uzakta olanlar mecburen ertelenmesi lazım. Yakın olanlar anne baba mecbur gelir görür onlar dışındakileri özellikle yatılı olacakları kabul etmezdim sanırım. Gerçekten ciddiye alınması gereken bir durum çünkü.

ANNE
[v] Lohusa takımları
[v] Çorap
[v] Emzirme atleti
[v] Lohusa külodu
[v] Tülbent
• Göğüs kalkanları
[v] Terlik
• Toka, tarak
• Gözlük
[v] Kirli torbası
• Makyaj malzemeleri
[v] Pamuk
[v] Depend
[v] Yelek, şal
• Kağıt mendil
[v] Diş fırçası, macunu
[v] Sıcak su torbası
• Fatma Ana eli otu
[v] El yüz havlusu
[ ] Şarj aleti
[ ] Küçük sabun
BEBEK
[v] Hastane çıkışı
[v] Çıtçıtlı atlet
[v] Yedek kıyafetler
[v] Bebek bezi
[v] Ağız mendilleri
[v] Müslin örtüler
[v] Battaniye
[v] Islak mendil
[v] Çorap, patik
[v] Pişik kremi
• Peluş oyuncak
• Puset
[v] Emzik, biberon
[v] Tek kullanımlık alt açma örtüleri
[v] Sarı tülbent

Yaaa masallah benimde hayalim öyle bakalım nasip olsun inşallah saglikla

Bebeğe dokunduklarını düşündükçe delirecek gibi hissediyorum

Evet yakında olanlar illaki gelir 1. Derece akrabalar. Annemler gelirse mecbur kalacaklar ne kadar kalacakları belli değil

Hayırlı zamanda gelsin kuzular gerçi nisan dediğimize de 1 hafta kaldı nerdeyse o yüzden dökülmeler başlasın kavusalim saglikla kuzularimiza

Ben annem kayınvalidem hepsinin gelmesini iptal ettim kimseyi bayrama kadar kabul etmeyeceğim. Kalp hastası olduğum için risk grububdayım ve dikkt etmem gerekiyor yanımda eşim olacak sadece ne kadar kalabalık o kadar risk tedbir alalım da gerisine yapacak bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…