yaklasmak isteyen maske taksin elini yikasın besikten sevsin diyebilirsin.uzucu tabi bu durumBebeğe dokunduklarını düşündükçe delirecek gibi hissediyorum ☹
Ayyy sende mi doğurucan, heyecanlandımAdet ağrısı gibi belden kasığa vuran ağrım var.
gaz sancısı değil bu sefer eminim. Hadi inşalaaahh
İki hamileliğimde de beni en çok yorun şey mide yanması ilk hamileliğinde oturarak uyuduğunu çok bilirim ağlaya ağlaya..şükür bunda o kadar olmadı ama şu şişesi gibi gaviskon taşıyorum yanımda..Offf migdem yine yanmaya başladiiii yeter artık şu migde yanması ne pis birseymis
Rica ederim arabaya koymak mantıklı. Belkide yetecek benim kız gibi b.klu olmayacak.Olsun sen genede tedbirini almış oldun.Aa öyle diyorsan bir paket indireyim ben arabada dursun. Lazım olursa eşim iner alır. Sağol canım
Adet ağrısı gibi belden kasığa vuran ağrım var.
gaz sancısı değil bu sefer eminim. Hadi inşalaaahh
Ay doğsunlarda bezler feda olsunRica ederim arabaya koymak mantıklı. Belkide yetecek benim kız gibi b.klu olmayacak.Olsun sen genede tedbirini almış oldun.
Hayirlisi insallah gercek sancilar belden vurup gobek altinda toplanan agrilar oluyor hayirli zamanda gelsin sagliklaGeliyo sanki ilk doğumum bilmiyorum ki
Şu an geçti mesela bakalım tekrar başlayacak mı? Ayy çok heyecanlandım
Bende öyle algıladım valla, arayıp bir sor istersen canımEki Görüntüle 2607654
Benim hastane paylaşmış. Okuyunca sanki refakatçi de yok gibi anlıyorum ben ya..
Duruma göre hareket edicem bende şu an kimseye gelin yada gelmeyin demedim. Ama ablam sürekli dışarı çıkmıyoruz çıksakta hemen elimizi yıkıyoruz vs diyor her konuşmada. Bizde bişey yok gelicez demeye getiriyor lafı.yaklasmak isteyen maske taksin elini yikasın besikten sevsin diyebilirsin.uzucu tabi bu durum
onlarda sarılsın ister.ama ben kendimden bile korkarim o psikolojiyla herhalde
ama Allah a emanet edicez ben 14 gun ozellikle kimse gelmesin biz hastaneden geldik belki bir hastalik olur gelmeyin diyicem.korkup gelmezler belki
Bende çok heyecanlandım birden ama geçti yaAyyy sende mi doğurucan, heyecanlandım
İnşallah öyledirAyy doğum sancısı mı acaba bu
Yaklaşık 45 dk önce geçti şimdi hafif hafif tekrar başladı bakalım hayırlısıHayirlisi insallah gercek sancilar belden vurup gobek altinda toplanan agrilar oluyor hayirli zamanda gelsin saglikla
Eki Görüntüle 2607654
Benim hastane paylaşmış. Okuyunca sanki refakatçi de yok gibi anlıyorum ben ya..
Olsun bir heyecan yarattı, belki yine gelirBende çok heyecanlandım birden ama geçti ya
Oyle bile Dogum icin gecerli degildir diye duaunuyorum heme bebk hem anen nasil ilgilencekler mumkun degil sezeryanliysa bideBende öyle algıladım valla, arayıp bir sor istersen canım
Benim listede bu listeye yakin gittigimde giydigim kiyafetimi giyerim diye dusundum eşime kiyafet koymadim o evde giyinir zaten annem kalicak yanimda, makyaj malzemesi tarak dis fircasini valize koymadim cantama koyarim dedim, birde bebegin agiz bezi koymayi unuttum,kullan at alt acma bezi koydum bebege daha aklima gelmiuor..Sağ olasın kuxum. Bu listeye göre bir şey unutmamışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?