2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bebeğe dokunduklarını düşündükçe delirecek gibi hissediyorum ☹
yaklasmak isteyen maske taksin elini yikasın besikten sevsin diyebilirsin.uzucu tabi bu durum
onlarda sarılsın ister.ama ben kendimden bile korkarim o psikolojiyla herhalde

ama Allah a emanet edicez ben 14 gun ozellikle kimse gelmesin biz hastaneden geldik belki bir hastalik olur gelmeyin diyicem.korkup gelmezler belki

Offf migdem yine yanmaya başladiiii yeter artık şu migde yanması ne pis birseymis
İki hamileliğimde de beni en çok yorun şey mide yanması ilk hamileliğinde oturarak uyuduğunu çok bilirim ağlaya ağlaya..şükür bunda o kadar olmadı ama şu şişesi gibi gaviskon taşıyorum yanımda..

Geliyo sanki ilk doğumum bilmiyorum ki
Şu an geçti mesela bakalım tekrar başlayacak mı? Ayy çok heyecanlandım
Hayirlisi insallah gercek sancilar belden vurup gobek altinda toplanan agrilar oluyor hayirli zamanda gelsin saglikla

Duruma göre hareket edicem bende şu an kimseye gelin yada gelmeyin demedim. Ama ablam sürekli dışarı çıkmıyoruz çıksakta hemen elimizi yıkıyoruz vs diyor her konuşmada. Bizde bişey yok gelicez demeye getiriyor lafı.

Sağ olasın kuxum. Bu listeye göre bir şey unutmamışım.
Benim listede bu listeye yakin gittigimde giydigim kiyafetimi giyerim diye dusundum eşime kiyafet koymadim o evde giyinir zaten annem kalicak yanimda, makyaj malzemesi tarak dis fircasini valize koymadim cantama koyarim dedim, birde bebegin agiz bezi koymayi unuttum,kullan at alt acma bezi koydum bebege daha aklima gelmiuor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…