2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Oyle bile Dogum icin gecerli degildir diye duaunuyorum heme bebk hem anen nasil ilgilencekler mumkun degil sezeryanliysa bide
Canım o zaman zaten opere olan yani ameliyat olan herkese aynısını yapmaları lazım. Daha ağır ameliyat geçirenler var kalp, beyin gibi. Bence böyle bir şey varsa doğumu ayrı tutmazlar.

Orasi da dogru ya insallah oyle bisey yoktur refakatci olsun bari
İnşallah canım
Hoplayıp zıplasam mı napsam
Squat yap
Bu hafta kontrole gittiğimde sorayım. Eğer öyleyse öksüz gibi nasıl olacak öyle ya İlk doğum, tecrübesizlik, yalnızlık hissi.. Ben eşim olmadan ağlarım ki..
Aynen bende baya ağlarım. Hatta genel anestezi yapmak zorunda bile kalabilirler

Bu hafta kontrole gittiğimde sorayım. Eğer öyleyse öksüz gibi nasıl olacak öyle ya İlk doğum, tecrübesizlik, yalnızlık hissi.. Ben eşim olmadan ağlarım ki..

Ay kıyamam sana ben inşallah öyle değildir ya..

Bende bugun baya iş yaptim yoruldum uzandim 2 dk da bir hafif kasilmalarim başladi devam ederse gitcem bir yandan dogum olsun istiyorum bir yandan korkuyorum olmasin diyorum

Hadi bakalım vakti ise gelsin kuzucuk

Ay doğsunlarda bezler feda olsun
Bezin fazla kullanilmasinda bir sıkıntı yokta. O çırpı bacaklarına o bezi takmak, birde göbegindeki koca mandal. O kaka yaptikça ben sinir oluyordum. Stres oluyordum zor taktığım için.Hatta keske yenidogan degil prameture bez alsaydım bile dedim. Benim sıskaya bez büyük geldi

Eki Görüntüle 2607654
Benim hastane paylaşmış. Okuyunca sanki refakatçi de yok gibi anlıyorum ben ya..
Canım ben de öyle anladım sanki sen yine de bir görüş bence. Bu arada ben de o hastanede doğdum o zaman ismi Haznedar Hastanesi idi
Kızlar göğüs pompası ne aldınız? Kullananların önerilerine ihtiyacım var
Ben lansinoh Manuel aldım canım. Yorumları iyi diye aldım. Emzik de aynı marka almıştım. İlk defa deneyeceğim ilk hamilelik olunca.

Eki Görüntüle 2607654
Benim hastane paylaşmış. Okuyunca sanki refakatçi de yok gibi anlıyorum ben ya..
Evet refakatci yok arkadaşım spinal dogum yapti 1 hafta önce. Florya Acibademde hic kimse alınmadı. Hasta çantasi dahi kapidan personele teslim edildi. Baba bebeğini dogum yapinca camli ekrandan 1 dk görmüş sadece. Bebege bebek hemsiresi, anneye sağlık çalışanı bakıyor. Yurumeye baslayinca sadece onlardan yardım istersen geliyorlarmış.

Doğrudur canım, erkende geldi ya seninki birazcık.
Kız senin dediğin bahçelievlerdeki medicana. Tikkabillanın gittiği anadolu yakasında. Nerde oturuyordunuz egeye taşımadan önce?Bende o hastaneye çok yakın oturuyordum. Doğma büyüme oralardaydım.

Mrblar gelecek kişileri sırayla çağırın mesela doğumuna annenler gelsin annenler gidince kv gelsin
Annemlere gelince gidin diyemem ki burdalarken sokağa çıkma yasağıda ilan edilebilir. Kv dem de annemler burdayken onu çağırmazsam çok alınır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…