- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Canım o zaman zaten opere olan yani ameliyat olan herkese aynısını yapmaları lazım. Daha ağır ameliyat geçirenler var kalp, beyin gibi. Bence böyle bir şey varsa doğumu ayrı tutmazlar.Oyle bile Dogum icin gecerli degildir diye duaunuyorum heme bebk hem anen nasil ilgilencekler mumkun degil sezeryanliysa bide
Ben ilk bebegimde wee ninkini almistim pek bilmiyordum manuel olani aldim cok memnun kaldim simdi de ondan aldim cantama koydumKızlar göğüs pompası ne aldınız? Kullananların önerilerine ihtiyacım var
Orasi da dogru ya insallah oyle bisey yoktur refakatci olsun bariCanım o zaman zaten opere olan yani ameliyat olan herkese aynısını yapmaları lazım. Daha ağır ameliyat geçirenler var kalp, beyin gibi. Bence böyle bir şey varsa doğumu ayrı tutmazlar.
Hoplayıp zıplasam mı napsamOlsun bir heyecan yarattı, belki yine gelir
Bende öyle algıladım valla, arayıp bir sor istersen canım
Bu hafta kontrole gittiğimde sorayım. Eğer öyleyse öksüz gibi nasıl olacak öyle yaServise girmeden yazılmış ya bana da öyle geldi canım.
işte o ağrı sürekli belli araliklarla gelmeye başlayınca başlasın dogummmmBende çok heyecanlandım birden ama geçti ya
Hadi başlasııın lütfeenişte o ağrı sürekli belli araliklarla gelmeye başlayınca başlasın dogummmm
Hadi başlasııın lütfeen
İnşallah canımOrasi da dogru ya insallah oyle bisey yoktur refakatci olsun bari
Squat yapHoplayıp zıplasam mı napsam
Aynen bende baya ağlarım. Hatta genel anestezi yapmak zorunda bile kalabilirlerBu hafta kontrole gittiğimde sorayım. Eğer öyleyse öksüz gibi nasıl olacak öyle yaİlk doğum, tecrübesizlik, yalnızlık hissi.. Ben eşim olmadan ağlarım ki..
Bu hafta kontrole gittiğimde sorayım. Eğer öyleyse öksüz gibi nasıl olacak öyle yaİlk doğum, tecrübesizlik, yalnızlık hissi.. Ben eşim olmadan ağlarım ki..
Bende bugun baya iş yaptim yoruldum uzandim 2 dk da bir hafif kasilmalarim başladi devam ederse gitcem bir yandan dogum olsun istiyorum bir yandan korkuyorum olmasin diyorum
Bezin fazla kullanilmasinda bir sıkıntı yokta. O çırpı bacaklarına o bezi takmak, birde göbegindeki koca mandal. O kaka yaptikça ben sinir oluyordum. Stres oluyordum zor taktığım için.Hatta keske yenidogan degil prameture bez alsaydım bile dedim. Benim sıskaya bez büyük geldiAy doğsunlarda bezler feda olsun
Bir öneri alirsan benide etiketle canim. Tam hepsini okuyacağim diye giriyorum olmuyor.Kızlar göğüs pompası ne aldınız? Kullananların önerilerine ihtiyacım var
Canım ben de öyle anladım sankiEki Görüntüle 2607654
Benim hastane paylaşmış. Okuyunca sanki refakatçi de yok gibi anlıyorum ben ya..
Ben lansinoh Manuel aldım canım. Yorumları iyi diye aldım. Emzik de aynı marka almıştım. İlk defa deneyeceğim ilk hamilelik olunca.Kızlar göğüs pompası ne aldınız? Kullananların önerilerine ihtiyacım var
Evet refakatci yok arkadaşım spinal dogum yapti 1 hafta önce. Florya Acibademde hic kimse alınmadı. Hasta çantasi dahi kapidan personele teslim edildi. Baba bebeğini dogum yapinca camli ekrandan 1 dk görmüş sadece. Bebege bebek hemsiresi, anneye sağlık çalışanı bakıyor. Yurumeye baslayinca sadece onlardan yardım istersen geliyorlarmış.Eki Görüntüle 2607654
Benim hastane paylaşmış. Okuyunca sanki refakatçi de yok gibi anlıyorum ben ya..
Ya bugün ben de onu düşündüm. Doğumdan önce ağdaya gidecektim. O zamana kadar açılır inşallah kuaförler. Kendim de yapamam
Doğrudur canım, erkende geldi ya seninki birazcık.Bezin fazla kullanilmasinda bir sıkıntı yokta. O çırpı bacaklarına o bezi takmak, birde göbegindeki koca mandal. O kaka yaptikça ben sinir oluyordum. Stres oluyordum zor taktığım için.Hatta keske yenidogan degil prameture bez alsaydım bile dedim. Benim sıskaya bez büyük geldi
Kız senin dediğin bahçelievlerdeki medicana. Tikkabillanın gittiği anadolu yakasında.Canım ben de öyle anladım sankisen yine de bir görüş bence. Bu arada ben de o hastanede doğdum o zaman ismi Haznedar Hastanesi idi
Ben lansinoh Manuel aldım canım. Yorumları iyi diye aldım. Emzik de aynı marka almıştım. İlk defa deneyeceğim ilk hamilelik olunca.
Aynen ya Allah beterinden korusun napalımValla bende yapamam nasıl olucak bende bilmiyorum zaten endişe için deyim herşey üst üstüne geldi sanki
Annemlere gelince gidin diyemem ki burdalarken sokağa çıkma yasağıda ilan edilebilir. Kv dem de annemler burdayken onu çağırmazsam çok alınırMrblar gelecek kişileri sırayla çağırın mesela doğumuna annenler gelsin annenler gidince kv gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?