2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hee olabilir Bakırköy Bahçelievler de oturuyorduk

Refakatçı olmaması çok kötü Bari eşlerimiz girebilse. Gitgide can sıkıcı bi hal almaya başladı bu durum.
Bu arada bende sancı falan kalmadı yanlış alarm boşuna heveslendim

Kızlar bugün geceden beri çok agrım oldu hiç uyuyamadım sabah ailecek hepimiz evdeydik.ama 1 saate bir sancılarım oldu .tabi ben takip ediyorum sürekli kendimi ama hemen annemleri aradım en azından yanımda olsunlar diye kadıncağız hemen yarına bilet aşmış gelicekler ne biliyim inşallah 2 hafta daha bekler canım kızım içim içimi yiyor ya kızlar doğru o bende bursa medicana doğum yapıcam öle olursa nasıl olucak gerçekten morelim bozuldu iyce

Selam arkadaşlar,

İki günden beri ada gece hanımı döndürebilmek için türlü egzersizler yapıyorum ama sanırım banamısın demiyor. Duruşu itibariyle kafası tam sağ göğsümün altında. Ve görünüyor ki hala orada.

Hareketler beni çok yordu. Sanırım artık yapmayacağım. Dönerse döner dönmezse kesileceğiz ne yapalım. Hiç tercih etmiyorum oysa ki çünkü bana refakat edebilecek kimsem yok eşim dışında.

Sezeryanda hastanede 2 gün kalınıyor bildiğim kadarıyla. Ne kadar sürede ayağa kalkılıyor?

Off çok canım sıkıldı şu an.. Bu o zaman tek bir hastaneye özel değil. Zaten açıklamada sağlık bakanlığından gelen talimat doğrultusunda diyor

Off çok canım sıkıldı şu an.. Bu o zaman tek bir hastaneye özel değil. Zaten açıklamada sağlık bakanlığından gelen talimat doğrultusunda diyor
Ben şimdi hastanede çalışan arkadaşıma sordum, refakatçi 1 kişi kalabiliyor dedi.

Bir öneri alirsan benide etiketle canim. Tam hepsini okuyacağim diye giriyorum olmuyor.
Ben kızımda lansinoh çift başlıklı elektrikli aldım çekiş gücü çok iyiydi mastitten çoğu zaman o kurtardı beni şimdide onu kullanıcam inş.ama yeni alıcaklar teklisini alsa da olur

Kızlar açılma 1cm kadar.
Gider gitmez alttan muayene ve nstye bağlandım. Sancılar düzenli ve 100 bulunca serum takıldı. Yalancı sancımı değilmi diye anlamak için taktılar. Sonra tekrar nstye bağlandım sonuç bu resimdeki gibi düzenli ve 90-100 bulan sancılar. Ve tekrar çatı muayenesi yapıldı dr sancın var açılman çok az dayanabilirmisin yardım ediyimmi dedi dayanırım hocam dedm kuvvetli bi şekilde bastırınca sancılarım çoşaldı şiddeti arttı. İmza atıp eve geldim. Kolumdaki damaryolunu çıkarttırmayı unutmuşum. Geride dönmedik nasıl olsa gece geri gideriz diye. Evimde çekiyorum sancıyı anlayacağınız. Şuan 5 dkya bir geliyor.

kızlar yaa biz Bugün fotoğraf çekinmek için çıktım dışarı korkuyorum hamişlerin duası kabuldür allahım hiçbirimize zorluk hastalık vermesin inş sağlıkla gelsin bebişler

Eklentiler

• 8977BD03-8F08-4644-BD15-5CF59E35A169.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 78
Hadi ya o nasıl bir şeymiş öyle bazen abarttıklarını düşünüyorum
Valla ben de abarttigini düşünüyorum
Ya yok biz böyle olmayız. İnada mi yapiyolar nedir anlamadim ki.
Ben o üzerine bastırmayı çok duydum ya ama hep eskilerden, inşallah abartıdır
Bence salliyolar

Hadi bakalım Rabbim kolaylık versin bi avazda sağlıkla doğsun inş.

İnş bu gece doğurusun canım 1 haftadır çekiyrosun peki çok sancın var mı yani hissediyor musun şiddetli mi bende bugğn benle hamile olan 4 kişi doğurduğunu öğrendim hepsi 35-36-37. Haftalarda doğurmuş bende 38 gircem tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…