Hee olabilirDoğrudur canım, erkende geldi ya seninki birazcık.
Kız senin dediğin bahçelievlerdeki medicana. Tikkabillanın gittiği anadolu yakasında.Nerde oturuyordunuz egeye taşımadan önce?Bende o hastaneye çok yakın oturuyordum. Doğma büyüme oralardaydım.
Ay baya yakınmışızHee olabilir ☺ Bakırköy Bahçelievler de oturuyorduk
Sen nerdesin kiAy baya yakınmışız
Evlenmeden önce haznedar tarafındaydım şimdi Anadolu yakasındayım.Sen nerdesin ki
Off çok canım sıkıldı şu an.. Bu o zaman tek bir hastaneye özel değil. Zaten açıklamada sağlık bakanlığından gelen talimat doğrultusunda diyorEvet refakatci yok arkadaşım spinal dogum yapti 1 hafta önce. Florya Acibademde hic kimse alınmadı. Hasta çantasi dahi kapidan personele teslim edildi. Baba bebeğini dogum yapinca camli ekrandan 1 dk görmüş sadece. Bebege bebek hemsiresi, anneye sağlık çalışanı bakıyor. Yurumeye baslayinca sadece onlardan yardım istersen geliyorlarmış.
Philips avent elektrikli aldım çok memnundum ilk bebekte ,süt sıtması oldum kaç defa hep o kurtardıBir öneri alirsan benide etiketle canim. Tam hepsini okuyacağim diye giriyorum olmuyor.
Ben şimdi hastanede çalışan arkadaşıma sordum, refakatçi 1 kişi kalabiliyor dedi.Off çok canım sıkıldı şu an.. Bu o zaman tek bir hastaneye özel değil. Zaten açıklamada sağlık bakanlığından gelen talimat doğrultusunda diyor
Ay hadi inşallah öyledir canım.. Yoksa hepten yıkılırım.Ben şimdi hastanede çalışan arkadaşıma sordum, refakatçi 1 kişi kalabiliyor dedi.
Tamam cnmBir öneri alirsan benide etiketle canim. Tam hepsini okuyacağim diye giriyorum olmuyor.
Ben kızımda lansinoh çift başlıklı elektrikli aldım çekiş gücü çok iyiydi mastitten çoğu zaman o kurtardı beni şimdide onu kullanıcam inş.ama yeni alıcaklar teklisini alsa da olurBir öneri alirsan benide etiketle canim. Tam hepsini okuyacağim diye giriyorum olmuyor.
Valla ben de abarttigini düşünüyorumHadi ya o nasıl bir şeymiş öyle bazen abarttıklarını düşünüyorum
Ya yok biz böyle olmayız. İnada mi yapiyolar nedir anlamadim ki.Yok artık yaaa bu kadarı da fazlanekadr düşüncesizler ya. Bu kayv demek hep böyle. Hayr üstünden 40 yıl geçmiş doşumunun hala dün yapmış gibi anlatıyo benmki de herşeyi ay biz de mi böyle oluruz acep allah korusun
Bence salliyolarBen o üzerine bastırmayı çok duydum ya ama hep eskilerden, inşallah abartıdır
Hadi bakalım Rabbim kolaylık versin bi avazda sağlıkla doğsun inş.Eki Görüntüle 2607685
Kızlar açılma 1cm kadar.
Gider gitmez alttan muayene ve nstye bağlandım. Sancılar düzenli ve 100 bulunca serum takıldı. Yalancı sancımı değilmi diye anlamak için taktılar. Sonra tekrar nstye bağlandım sonuç bu resimdeki gibi düzenli ve 90-100 bulan sancılar. Ve tekrar çatı muayenesi yapıldı dr sancın var açılman çok az dayanabilirmisin yardım ediyimmi dedi dayanırım hocam dedm kuvvetli bi şekilde bastırınca sancılarım çoşaldı şiddeti arttı. İmza atıp eve geldim. Kolumdaki damaryolunu çıkarttırmayı unutmuşum. Geride dönmedik nasıl olsa gece geri gideriz diye. Evimde çekiyorum sancıyı anlayacağınız. Şuan 5 dkya bir geliyor.
İnş bu gece doğurusun canım 1 haftadır çekiyrosun peki çok sancın var mı yani hissediyor musun şiddetli mi bende bugğn benle hamile olan 4 kişi doğurduğunu öğrendim hepsi 35-36-37. Haftalarda doğurmuş bende 38 gircem tık yokEki Görüntüle 2607685
Kızlar açılma 1cm kadar.
Gider gitmez alttan muayene ve nstye bağlandım. Sancılar düzenli ve 100 bulunca serum takıldı. Yalancı sancımı değilmi diye anlamak için taktılar. Sonra tekrar nstye bağlandım sonuç bu resimdeki gibi düzenli ve 90-100 bulan sancılar. Ve tekrar çatı muayenesi yapıldı dr sancın var açılman çok az dayanabilirmisin yardım ediyimmi dedi dayanırım hocam dedm kuvvetli bi şekilde bastırınca sancılarım çoşaldı şiddeti arttı. İmza atıp eve geldim. Kolumdaki damaryolunu çıkarttırmayı unutmuşum. Geride dönmedik nasıl olsa gece geri gideriz diye. Evimde çekiyorum sancıyı anlayacağınız. Şuan 5 dkya bir geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?