2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hadi hayırlısı olsun Hayırlısı ile bencilini kucağına alırsın inşallah

Canım hadi gözün aydın. Habersiz bırakma bizi. Tez zamanda kucağına sağlıkla al Bebişini inşallah
Hadi hayırlısı olsun ❤ Hayırlısı ile bencilini kucağına alırsın inşallah
Ah bu otomatik düzeltmeler yok mu istemsiz güldüm mesajına. Allah da seni güldürsün inşallah

Hastaneden yeni geldiniz ya refakatçi olayları ve hastahanede ki durumlar nasıl Bilgi verdiler mi burda ki herkes şu an onu merak ediyoruz

Ben o üzerine bastırmayı çok duydum ya ama hep eskilerden, inşallah abartıdır
üzülerek söylüyorum amacım korkutmak değil.bu üçüncü sezeryanım son iki sezeryanımdada malesef bebeği bastırarak çıkarttılar. Bu doğumumda daha fazla bastırdılar ve ben ameliyathanede bağıra bağıra çıkarttılar bebeği.erken doğum olduğu için belkide bebeği aşağı doğru iteklemek zorunda kalmışlardır. Ben bağırınca Dr kendini sıkma sıkarsan bebek çıkamıyor dedi Derin nefes al ve kendini serbest bırak dedi yaptım bende ve bebek rahat çıktı.ama tabiki herkesin ki bir değil.tedirgin olmayın

Ayyyy valla geliyor bu sefer sanırım hadi sağlıkla gelsin, kolay bir doğum olsun inşallah

İlk doğumum sezaryen olduğunda bende belden altı uyuşturuldu kızım 38 +5 te alındı , Çıkması için üstten iyice bastırarak ittiriyorlar , korkmayın doktorunuza güvenin derim

Nasıl oluyor zaten hissizken bastımaları ve sizin bunu hissetmeniz çok kötü olmuş hangi hastane de oldu bu

Allah yardımcın olsun iyi haberlerini bekliyoruz

Nasıl oluyor zaten hissizken bastımaları ve sizin bunu hissetmeniz çok kötü olmuş hangi hastane de oldu bu
sadece uyuşan yeriniz belden aşağı uyuşuyor.belden yukarısında uyuşma olmuyor.yukarıya yapılan her teması biliyorsunuz. Ben adanada özel büyük bir hastanede doğum yaptım. Ama dediğim gibi kimisi fazla kimisi az hissediyor.ilk doğumumda hiçbirşey hissetmedim mesela.

Allah bir avazda doğurmayı nasip etsin inşallah hayırla gelsin . Dualarımız sizinle olsun inşallah

Hadi bakalim Allah kolaylik versin canim. bir avazda insallah.

Oy canımmm tez zamanda gelsin bebeğin çok çektirmeden inşallah. Sağlıklı al kucağına inşallah

Kızlar öglenden beri benimde kasiklarimda tuhaf bir agri var anlamlandiramiyorum sanki idararini tutarsinda işedikten sonra kasiklarin agrir ya onun gibi oturup kalkarken yururkende zorluyor sanki kasiklarimda kaya tasiyorum asagiya dogru cekiyor gibi bu normalmi sizce benim gibi olanlar varmi aranizda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…