Kızlar öglenden beri benimde kasiklarimda tuhaf bir agri var anlamlandiramiyorum sanki idararini tutarsinda işedikten sonra kasiklarin agrir ya onun gibi oturup kalkarken yururkende zorluyor sanki kasiklarimda kaya tasiyorum asagiya dogru cekiyor gibi bu normalmi sizce benim gibi olanlar varmi aranizda?
Suan sola dogru yattim bacak aramada yastik aldim oyle rahatladim diger turlu ayakta dik zor yuruyorum mahfediyor beni kasiklarim bir tuhaf hergun degisik bisey cikiyorBenimde sağ kasığımda aynı ağrı var. Otururken falan hissetmiyorum ama ayağa kalkınca eğilirken sadece neden oluyor hiç bilmiyorum.
Afiyet olsunBenim canım yine salata çekti kızlar yaptım bir kase yiyiyorumtavsiye ederim mor lahana soğan domates maydanoz 4lüsünü
Senin canında hep sağlıklı şeyler çekiyor ya bu nasıl canBenim canım yine salata çekti kızlar yaptım bir kase yiyiyorumtavsiye ederim mor lahana soğan domates maydanoz 4lüsünü
İki sezeryanım var ikisinden de hiçbir şey hatırlamıyorum neler oluyormuş meğer ben aygın baygınken :)İlk doğumum sezaryen olduğunda bende belden altı uyuşturuldu kızım 38 +5 te alındı , Çıkması için üstten iyice bastırarak ittiriyorlar , korkmayın doktorunuza güvenin derim ☺
Ay ne yaptın cok merak ettimSenin canında hep sağlıklı şeyler çekiyor ya bu nasıl canbenimkide istedi birşeyler şu anda fırında bende başında olmasını bekliyorum 4 gözle
Salata mı yedinBenim canım yine salata çekti kızlar yaptım bir kase yiyiyorumtavsiye ederim mor lahana soğan domates maydanoz 4lüsünü
Canım hadi bir avazda kurtul inşallah. Peki bu 100ü bulan sancılar çok can yakıyor mu?Eki Görüntüle 2607685
Kızlar açılma 1cm kadar.
Gider gitmez alttan muayene ve nstye bağlandım. Sancılar düzenli ve 100 bulunca serum takıldı. Yalancı sancımı değilmi diye anlamak için taktılar. Sonra tekrar nstye bağlandım sonuç bu resimdeki gibi düzenli ve 90-100 bulan sancılar. Ve tekrar çatı muayenesi yapıldı dr sancın var açılman çok az dayanabilirmisin yardım ediyimmi dedi dayanırım hocam dedm kuvvetli bi şekilde bastırınca sancılarım çoşaldı şiddeti arttı. İmza atıp eve geldim. Kolumdaki damaryolunu çıkarttırmayı unutmuşum. Geride dönmedik nasıl olsa gece geri gideriz diye. Evimde çekiyorum sancıyı anlayacağınız. Şuan 5 dkya bir geliyor.
Tereyağını eritip pekmezle karıştırıp yedin mi canım?Kızlar ya 2 buçuk haftadır boğazım yanıyordu, bugün hepten coştu. Ihlamur içiyorum, sirkeli suyla gargara yapıyorum. Zencefil vs ekliyorum çaya.. Alerjik mi değil mi emin olamadım, başta alerjik diye düşündüm ama.. Yutkunurken yırtılmış gibi acıyorBana evdeki malzemelerle yapılabilecek birkaç bir şey daha önerir misiniz?
Pekmez yokTereyağını eritip pekmezle karıştırıp yedin mi canım?
İşte aradığım can buAy ne yaptın cok merak ettimbende baklava gömdüm dondurmayla
Belden altı uyuştuğu için yukarsı olup biteni takip ediyor tam uyutulunca bilmiyor insan ne oldu ne bittiİki sezeryanım var ikisinden de hiçbir şey hatırlamıyorum neler oluyormuş meğer ben aygın baygınken :)
Bir ayva'nın kabuğu, bir elma'nın kabuğu, çeyrekten az limon kabuğu ve biraz nane kaynat bunları iç. Çok iyi geliyor. Ne zaman boğazım ağrısa veya grip olacak gibi olsam yapıyorum. Ayva boğazı yumuşatıyor. İçerken bal da koyabilirsin. Geçmiş olsun.Kızlar ya 2 buçuk haftadır boğazım yanıyordu, bugün hepten coştu. Ihlamur içiyorum, sirkeli suyla gargara yapıyorum. Zencefil vs ekliyorum çaya.. Alerjik mi değil mi emin olamadım, başta alerjik diye düşündüm ama.. Yutkunurken yırtılmış gibi acıyorBana evdeki malzemelerle yapılabilecek birkaç bir şey daha önerir misiniz?
Bunu deneyeyim ama yarına kaldı artık çünkü bıgünkü bitki limitimi doldurdum ıhlamurla.. Bir sıkıntı olmasın sonra.. Çok teşekkür ederim.Bir ayva'nın kabuğu, bir elma'nın kabuğu, çeyrekten az limon kabuğu ve biraz nane kaynat bunları iç. Çok iyi geliyor. Ne zaman boğazım ağrısa veya grip olacak gibi olsam yapıyorum. Ayva boğazı yumuşatıyor. İçerken bal da koyabilirsin. Geçmiş olsun.
Bir bardak suya 1 yemek kaşığı sirke koy gargara yap canımKızlar ya 2 buçuk haftadır boğazım yanıyordu, bugün hepten coştu. Ihlamur içiyorum, sirkeli suyla gargara yapıyorum. Zencefil vs ekliyorum çaya.. Alerjik mi değil mi emin olamadım, başta alerjik diye düşündüm ama.. Yutkunurken yırtılmış gibi acıyorBana evdeki malzemelerle yapılabilecek birkaç bir şey daha önerir misiniz?
İkincide belden yaptırdım ama bebeğin sesi dışında birşey hatırlamıyorum hiçbir görüntü ses yok, ben biraz fazla aygın baygınım maalesefBelden altı uyuştuğu için yukarsı olup biteni takip ediyor tam uyutulunca bilmiyor insan ne oldu ne bitti ☺
Canım hadi bir avazda kurtul inşallah. Peki bu 100ü bulan sancılar çok can yakıyor mu?
Ohhhh valla ye seninki gene süt bi nebze daha saglıklıİşte aradığım can bubak nasıl sağlıksız şeyler istiyor fırın sütlaç yaptım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?