2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Benimde sağ kasığımda aynı ağrı var. Otururken falan hissetmiyorum ama ayağa kalkınca eğilirken sadece neden oluyor hiç bilmiyorum.

Benimde sağ kasığımda aynı ağrı var. Otururken falan hissetmiyorum ama ayağa kalkınca eğilirken sadece neden oluyor hiç bilmiyorum.
Suan sola dogru yattim bacak aramada yastik aldim oyle rahatladim diger turlu ayakta dik zor yuruyorum mahfediyor beni kasiklarim bir tuhaf hergun degisik bisey cikiyor

Benim canım yine salata çekti kızlar yaptım bir kase yiyiyorum tavsiye ederim mor lahana soğan domates maydanoz 4lüsünü
Senin canında hep sağlıklı şeyler çekiyor ya bu nasıl can benimkide istedi birşeyler şu anda fırında bende başında olmasını bekliyorum 4 gözle

İlk doğumum sezaryen olduğunda bende belden altı uyuşturuldu kızım 38 +5 te alındı , Çıkması için üstten iyice bastırarak ittiriyorlar , korkmayın doktorunuza güvenin derim ☺
İki sezeryanım var ikisinden de hiçbir şey hatırlamıyorum neler oluyormuş meğer ben aygın baygınken :)

Canım hadi bir avazda kurtul inşallah. Peki bu 100ü bulan sancılar çok can yakıyor mu?

Kızlar ya 2 buçuk haftadır boğazım yanıyordu, bugün hepten coştu. Ihlamur içiyorum, sirkeli suyla gargara yapıyorum. Zencefil vs ekliyorum çaya.. Alerjik mi değil mi emin olamadım, başta alerjik diye düşündüm ama.. Yutkunurken yırtılmış gibi acıyor Bana evdeki malzemelerle yapılabilecek birkaç bir şey daha önerir misiniz?

Tereyağını eritip pekmezle karıştırıp yedin mi canım?

Bir ayva'nın kabuğu, bir elma'nın kabuğu, çeyrekten az limon kabuğu ve biraz nane kaynat bunları iç. Çok iyi geliyor. Ne zaman boğazım ağrısa veya grip olacak gibi olsam yapıyorum. Ayva boğazı yumuşatıyor. İçerken bal da koyabilirsin. Geçmiş olsun.

Bunu deneyeyim ama yarına kaldı artık çünkü bıgünkü bitki limitimi doldurdum ıhlamurla.. Bir sıkıntı olmasın sonra.. Çok teşekkür ederim.

Bir bardak suya 1 yemek kaşığı sirke koy gargara yap canım

Belden altı uyuştuğu için yukarsı olup biteni takip ediyor tam uyutulunca bilmiyor insan ne oldu ne bitti ☺
İkincide belden yaptırdım ama bebeğin sesi dışında birşey hatırlamıyorum hiçbir görüntü ses yok, ben biraz fazla aygın baygınım maalesef bünyem kaldırmıyor heralde kendimden geçiyorum. O yüzden içimde kalıyor doğumlarda bebeğimi en son gören ben oluyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…