2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Allah bir avazda kurtarsın. İnşallah sağıkla kucağına alıp bebeğini çocuklarına kavuşursun. Darısı başımıza.

Kızlar kaynar suyu sancı geldiğinde kasıklarıma tutuyorum banamısın demiyor. Eğer rahatlatmıyorsa ve adet sancısının birazcık ağırı ise bilinki doğum sancısıdır.
Geçenlerde ebe ile konuştum. Sancı geldiğinde doğru nefesle ağrı azalabilir diyordu. 4'e kadar sayarak nefes alıp 8'e kadar sayarak daha yavaş bir şekilde veriyormuşsun. Dene istersen gerçi sen tecrübelisin ama umarım işe yarar.

Senin canında hep sağlıklı şeyler çekiyor ya bu nasıl can benimkide istedi birşeyler şu anda fırında bende başında olmasını bekliyorum 4 gözle
Ay salata üstüne iğrenç gelecek size şimdi ama üstüne süt içtim canım çekti Bu akşam aya çıkarım artık gazman olarak Neyseki kocam yan odada yatacak

biraz ayakta kalırsam oluyor benim. iki haftadir var neredeyse.

Ay salata üstüne iğrenç gelecek size şimdi ama üstüne süt içtim canım çekti Bu akşam aya çıkarım artık gazman olarak Neyseki kocam yan odada yatacak
Kız tövbe ya o nasıl mide gerçi benim kuzenimde turşuyu nutellaya bandırıp yiyordu

Sancılar daha çok hangi bölgede oluyor, belden mi vuruyor rahimden mi, Allah bir nefeste kurtarsın inşallah
Kasık ve bel de oluyor.
Yok valla azalmıyor squat işe yarıyor ama

Yemekten bahsedilmis kızlar ben umarsızca yiyorum son 1 haftadır doyma yetimi kaybetmiş gibiyim sıkıntı da var etken olarak ne bulsam yiyorum ya mesela midem de yeter daha fazla yeme insafsiz demiyor valla bir an evvel dogurayim yoksa bin kilo olcam

Ben abur cubur partisi yapıyorum ne salatası sütü İlerleyen saatlerde de tost planım var
Ya benim de canım cips çekiyor. Kocam yedirtmiyor. Geçen almış bir paket saklamış bir de. Yakaladım ver ben de yiyeceğim dedim vermem diyor zorla birkaç tane arakladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…