Allah bir avazda kurtarsın. İnşallah sağıkla kucağına alıp bebeğini çocuklarına kavuşursun. Darısı başımıza.Eki Görüntüle 2607685
Kızlar açılma 1cm kadar.
Gider gitmez alttan muayene ve nstye bağlandım. Sancılar düzenli ve 100 bulunca serum takıldı. Yalancı sancımı değilmi diye anlamak için taktılar. Sonra tekrar nstye bağlandım sonuç bu resimdeki gibi düzenli ve 90-100 bulan sancılar. Ve tekrar çatı muayenesi yapıldı dr sancın var açılman çok az dayanabilirmisin yardım ediyimmi dedi dayanırım hocam dedm kuvvetli bi şekilde bastırınca sancılarım çoşaldı şiddeti arttı. İmza atıp eve geldim. Kolumdaki damaryolunu çıkarttırmayı unutmuşum. Geride dönmedik nasıl olsa gece geri gideriz diye. Evimde çekiyorum sancıyı anlayacağınız. Şuan 5 dkya bir geliyor.
Vallahi canım çok dikkat ederdim gaz yapan şeyler yemeyeyim diye. Yesem de gazlıyım yemesem de gazlıyım. Koyverdim gittiAfiyet olsunaksam aksam gaz yapmasin
Sancılar daha çok hangi bölgede oluyor, belden mi vuruyor rahimden mi, Allah bir nefeste kurtarsın inşallahYok kuzum dayanılmıyacak kadar değil.
Geçenlerde ebe ile konuştum. Sancı geldiğinde doğru nefesle ağrı azalabilir diyordu. 4'e kadar sayarak nefes alıp 8'e kadar sayarak daha yavaş bir şekilde veriyormuşsun. Dene istersen gerçi sen tecrübelisin ama umarım işe yarar.Kızlar kaynar suyu sancı geldiğinde kasıklarıma tutuyorum banamısın demiyor. Eğer rahatlatmıyorsa ve adet sancısının birazcık ağırı ise bilinki doğum sancısıdır.
Ay salata üstüne iğrenç gelecek size şimdi ama üstüne süt içtim canım çektiSenin canında hep sağlıklı şeyler çekiyor ya bu nasıl canbenimkide istedi birşeyler şu anda fırında bende başında olmasını bekliyorum 4 gözle
Ohhhh valla ye seninki gene süt bi nebze daha saglıklıkendime yandaş buldum
biraz ayakta kalırsam oluyor benim. iki haftadir var neredeyse.Kızlar öglenden beri benimde kasiklarimda tuhaf bir agri var anlamlandiramiyorum sanki idararini tutarsinda işedikten sonra kasiklarin agrir ya onun gibi oturup kalkarken yururkende zorluyor sanki kasiklarimda kaya tasiyorum asagiya dogru cekiyor gibi bu normalmi sizce benim gibi olanlar varmi aranizda?
Kız tövbe ya o nasıl mideAy salata üstüne iğrenç gelecek size şimdi ama üstüne süt içtim canım çektiBu akşam aya çıkarım artık gazman olarak Neyseki kocam yan odada yatacak
Üzülme kızz ben de sağlıksız şeyler yiyiyorumSalata mı yedinben niye öyle sağlıklı seyler yemiyorum yaa nerde sağlıksız bişey var ben oradayım başında bekliyorum
Kasık ve bel de oluyor.Sancılar daha çok hangi bölgede oluyor, belden mi vuruyor rahimden mi, Allah bir nefeste kurtarsın inşallah
Yok valla azalmıyor squat işe yarıyor amaGeçenlerde ebe ile konuştum. Sancı geldiğinde doğru nefesle ağrı azalabilir diyordu. 4'e kadar sayarak nefes alıp 8'e kadar sayarak daha yavaş bir şekilde veriyormuşsun. Dene istersen gerçi sen tecrübelisin ama umarım işe yarar.
Hahaha o ne kız öyle ilk defa duydum. Çorbasına ketçap mayonez sıkanı duydum daKız tövbe ya o nasıl midegerçi benim kuzenimde turşuyu nutellaya bandırıp yiyordu
Kız tövbe ya o nasıl midegerçi benim kuzenimde turşuyu nutellaya bandırıp yiyordu
Hadi bakalım kuzucm hemencecik doğuruver de rahatla inşallahDoğumdan kimsenin haberi olmasın diye çabalarken milletin kalbine mi doğuyor ne akşama kadar kaç kişi aradı
Ya benim de canım cips çekiyor. Kocam yedirtmiyor. Geçen almış bir paket saklamış bir de. YakaladımBen abur cubur partisi yapıyorum ne salatası sütüİlerleyen saatlerde de tost planım var
O ne be bende onu ilk kez duydumHahaha o ne kız öyle ilk defa duydum. Çorbasına ketçap mayonez sıkanı duydum da
Kız valla salatalık turşusunu bandırıp yiyordu. Görünce bende şok olmuştum. Hiç öyle kombinasyonlar çekmedi canım benimdeIyyy o yenir mi yaa ikisinide çok severim ama beraber de ne biliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?