2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Son haftalarda bende bulduğumu yedim

Kızlar yarın doktor günüm, refakatçım eşim olacaktı, şimdi ona da izin verilmezse, sezaryen Doğum, ya çocuğu kaçırırlarsa gibi paranoyak düşünceler geliyor soracağım yarın. 3. Basamak yoğun bakım ünitesi yokmuş hastanemin ama ileriki zamanlarda 2. Basmak yoğun bakım olanlar da pandemi HASTANESi olabilecekmiş, 10 Nisan gibi alsın isteyecem eğer kuzumun kilosu iyiyse, sonra belki hastane çok daha güvensiz olacak, Rabbim yardımcımız olsun. Zor günleri biran önce atlatalım inşallah. CocoChanelmademoiselle den haber var mı onu çok merak ediyorum. Hepiniz dualarımdasınız. Allah a emanet olun.

yemekten bahsedilince ben de uzun zaman sonra diyetimi bozdum. pff sonrasinda bir de vicdan azabi. bir saat sonra şeker ölçümü yapacağım.

sonucu çok merak ediyorum.

kaç haftalık oluyor canim o zaman. haftasi uyumluysa alirlar. en azindan eşi alirlar gibi geliyor ama bakalim hayırlısı.

C cecenn sendn dmi canım hastane çantasını daha doğrusu valizinisoran. Ben
Bebek için 3 takım koydm. Herşeyiyle tam. Atlet zıbın şapka çorap eldiven şeklinde. Hemşireye verilecek olana bez de ekledim ince pamuklu battaniyesini de.
Ağız mendili 4-5 tane
Bebek bezi 10 tane
Eve dönerken giydrmek için kalın tüylü tulum bıraktım baktm cumartesi hava soğukmuş.
Bebek için çarşaf
Müslin bez
Kalın battaniye
Bunların hepsini kilitli gıda poşetlerine koydum ayrı ayrı ve etiketledim. Neyin ne olduğu bilinsin diye.

Kendim için
Bir lohusa takımı
Bir pijama takımı
Terlik
Havlu
4 tane külot
Pentiden aldığımz o konuştuğumuz sütyen vardı ya eggplantlover un tavsiye ettiği onu bıraktım.
4 tane atlet(ben çok terlemştm ilk doğumumdan sonra ondan çok aldım)
2 çorap
Bir hırka(anesteziden sonra üşüyosun hatta titriyosun)
Depend hasta bezi 5 tane
Normal ped uzun olanından
Kişisel temzlk malzemeleri(diş fırçası macunu, tarak, makyaj malzemesi muhtemelen kullanmcam yine de alasım geldi)
Kendm için çarşaf yastık kılıfı

Bunları yerleştrdm canım. Aklıma gelenler bunlar eksik olabilir unuttuğum yazmadığım ama genel olarak böyle.
Ben bebek için emzk biberon faln almcam yanıma. Sen tercih edeblrsin. İhtyaç olursa eşim getrr onları mikrop heryer zaten ye düşündm ki kızımda ihyaç duymamıştım.

Birkaç tecrübemden bahsetmek istedim yazılanları okuyunca ilk doğumumdu spinal oldum ama hiçbirşey hissetmedim bebek çıkacağı zaman sedye böyle sarsıldı sallandı orda anladım çıkacağını o an onu görmek mükemmeldi öpüp kokladıktan sonra beni uyuttular kısa süreliğine. Odaya çıktım 4 saat sonra kadar uyuşukluğum geçti ağrı kesici istedim ilk gün biraz zordu o akşam hemşireyle biraz yürüdüm canım yandı ama dayanabildim ağrım oldukça ağrı kesici verdiler epidural istememiştim sonradan bel ağrısı yapabiliyor diye. 1 gece kalıp çıktım normalde doktor yatıracaktı ama ben istemedim, pijama olaeak 2 takım götürdüm ama ikisi de pislendi bence 3 takım götürmek daha mantıklı , birkaç kere karnıma bastırdılar pis kan için o biraz can yakıcıydı, bebek için 4 takım götürmüştüm 3ünü kullandık bide ilk gün bez çok gidiyor aklınızda bulunsun bol alın yanınıza şimdilik söyleyeceklerim bunlae

Ay böyle doğum yapanlar yazınca çok seviniyorum. Tecrübelerinden faydalanmış oluyoruz. Sağol canım nasıl gidiyor annelik? Alıştınız mı birbirinize?

Gecelik olarak 2 t az ne yeni lohusa pijaması 2 de günlük giydiğimi koydum. Bebeğe de 4 takım koydum bez den de bi 15 tane var ama yetmezmi ki

Gecelik olarak 2 t az ne yeni lohusa pijaması 2 de günlük giydiğimi koydum. Bebeğe de 4 takım koydum bez den de bi 15 tane var ama yetmezmi ki
Benim 2 takım pijama vardı canım ama kan oldu bezden dışarı çıktı falan lekeleniyo bişey oluyo illaki, bebeğe 4 yeter bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…