Yemekten bahsedilmiskızlar ben umarsızca yiyorum son 1 haftadır doyma yetimi kaybetmiş gibiyim sıkıntı da var etken olarak ne bulsam yiyorum ya mesela midem de yeter daha fazla yeme insafsiz demiyor valla bir an evvel dogurayim yoksa bin kilo olcam
Hala birşeyler yiyesim var aslında ama bilemedim bu saatteO ne be bende onu ilk kez duydum
Kız valla salatalık turşusunu bandırıp yiyordu. Görünce bende şok olmuştum. Hiç öyle kombinasyonlar çekmedi canım benimde
kaç haftalık oluyor canim o zaman. haftasi uyumluysa alirlar. en azindan eşi alirlar gibi geliyor ama bakalim hayırlısı.Kızlar yarın doktor günüm, refakatçım eşim olacaktı, şimdi ona da izin verilmezse, sezaryen Doğum, ya çocuğu kaçırırlarsa gibi paranoyak düşünceler geliyor soracağım yarın. 3. Basamak yoğun bakım ünitesi yokmuş hastanemin ama ileriki zamanlarda 2. Basmak yoğun bakım olanlar da pandemi HASTANESi olabilecekmiş, 10 Nisan gibi alsın isteyecem eğer kuzumun kilosu iyiyse, sonra belki hastane çok daha güvensiz olacak, Rabbim yardımcımız olsun. Zor günleri biran önce atlatalım inşallah.CocoChanelmademoiselle den haber var mı onu çok merak ediyorum. Hepiniz dualarımdasınız. Allah a emanet olun.
Seni kötü emellerimize alet ettikyemekten bahsedilince ben de uzun zaman sonra diyetimi bozdum. pff sonrasinda bir de vicdan azabi. bir saat sonra şeker ölçümü yapacağım.
sonucu çok merak ediyorum.
Benim en başından beri ayda bir defa yeme hakkım var, o da pringles.. Ayın 1 i oldu mu tutmayın beniYa benim de canım cips çekiyor. Kocam yedirtmiyor. Geçen almış bir paket saklamış bir de. Yakaladımver ben de yiyeceğim dedim vermem diyor zorla birkaç tane arakladım
Ya benim de canım cips çekiyor. Kocam yedirtmiyor. Geçen almış bir paket saklamış bir de. Yakaladımver ben de yiyeceğim dedim vermem diyor zorla birkaç tane arakladım
Ay bende yıllar sonra 1 paket cipsi tek başıma bitirdimHala birşeyler yiyesim var aslında ama bilemedim bu saatte
Evet ben de çok severim onuBenim en başından beri ayda bir defa yeme hakkım var, o da pringles.. Ayın 1 i oldu mu tutmayın beni
Benim bebiş hıçkırıyor 5dk dır. Ben de yemesem mi napsam artıkAy bende yıllar sonra 1 paket cipsi tek başıma bitirdimben sütlacımı yedim daha da birşey yemem
ama nasil iyi geldi. özlemişim yaaa. dogunca hemen geçiyor mu acaba bu şeker. doğum çantama ölçüm cihazını da mi eklesemSeni kötü emellerimize alet ettik
Afiyet olsun ama bal şeker olmasın inşallahama nasil iyi geldi. özlemişim yaaa. dogunca hemen geçiyor mu acaba bu şeker. doğum çantama ölçüm cihazını da mi eklesem
Tam bunu okurken benimkide hıçkırmaya başladıBenim bebiş hıçkırıyor 5dk dır. Ben de yemesem mi napsam artık
Ay böyle doğum yapanlar yazınca çok seviniyorum. Tecrübelerinden faydalanmış oluyoruz. Sağol canımBirkaç tecrübemden bahsetmek istedim yazılanları okuyuncailk doğumumdu spinal oldum ama hiçbirşey hissetmedim bebek çıkacağı zaman sedye böyle sarsıldı sallandı orda anladım çıkacağını o an onu görmek mükemmeldi öpüp kokladıktan sonra beni uyuttular kısa süreliğine. Odaya çıktım 4 saat sonra kadar uyuşukluğum geçti ağrı kesici istedim ilk gün biraz zordu o akşam hemşireyle biraz yürüdüm canım yandı ama dayanabildim ağrım oldukça ağrı kesici verdiler epidural istememiştim sonradan bel ağrısı yapabiliyor diye. 1 gece kalıp çıktım normalde doktor yatıracaktı ama ben istemedim, pijama olaeak 2 takım götürdüm ama ikisi de pislendi bence 3 takım götürmek daha mantıklı , birkaç kere karnıma bastırdılar pis kan için o biraz can yakıcıydı, bebek için 4 takım götürmüştüm 3ünü kullandık bide ilk gün bez çok gidiyor aklınızda bulunsun bol alın yanınıza şimdilik söyleyeceklerim bunlae
Gecelik olarak 2 t az ne yeni lohusa pijaması 2 de günlük giydiğimi koydum. Bebeğe de 4 takım koydum bez den de bi 15 tane var ama yetmezmi kiBirkaç tecrübemden bahsetmek istedim yazılanları okuyuncailk doğumumdu spinal oldum ama hiçbirşey hissetmedim bebek çıkacağı zaman sedye böyle sarsıldı sallandı orda anladım çıkacağını o an onu görmek mükemmeldi öpüp kokladıktan sonra beni uyuttular kısa süreliğine. Odaya çıktım 4 saat sonra kadar uyuşukluğum geçti ağrı kesici istedim ilk gün biraz zordu o akşam hemşireyle biraz yürüdüm canım yandı ama dayanabildim ağrım oldukça ağrı kesici verdiler epidural istememiştim sonradan bel ağrısı yapabiliyor diye. 1 gece kalıp çıktım normalde doktor yatıracaktı ama ben istemedim, pijama olaeak 2 takım götürdüm ama ikisi de pislendi bence 3 takım götürmek daha mantıklı , birkaç kere karnıma bastırdılar pis kan için o biraz can yakıcıydı, bebek için 4 takım götürmüştüm 3ünü kullandık bide ilk gün bez çok gidiyor aklınızda bulunsun bol alın yanınıza şimdilik söyleyeceklerim bunlae
Alışmaya çalışıyoruz emmekte biraz zorlandık ama öğreniyor yavaş yavaş minnoşAy böyle doğum yapanlar yazınca çok seviniyorum. Tecrübelerinden faydalanmış oluyoruz. Sağol canımnasıl gidiyor annelik? Alıştınız mı birbirinize?
Benim 2 takım pijama vardı canım ama kan oldu bezden dışarı çıktı falan lekeleniyo bişey oluyo illaki, bebeğe 4 yeter benceGecelik olarak 2 t az ne yeni lohusa pijaması 2 de günlük giydiğimi koydum. Bebeğe de 4 takım koydum bez den de bi 15 tane var ama yetmezmi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?