2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Sağ ol canım eksiksiz yazmışsın.
Birkaç unuttuğum şey varmış bebeğe kendime çarşaf gibi onlarıda yarın eklerim.

Yaaa ne güzel maşallah

Ne güzel ya maşallah.. Sağlıkla büyüt miniğini

Bence kalbin zorlandığı anda sakinleştirici basıyorlar ondan herşey siliktir

Kızlar çekinerek soruyorum aranızda bilen vardır illaki benm erken dogum riskim var rahme iyice inmiş. Ve ben 2 3 gün arayla sürekli cok afedersiniz migdem bozuk zor yetisiyorm lavaboya ondan once de kabızlık sorunum vardı smdi böyle oldum. Acaba doğum belirtilerinden biri mi ki.?

3. Gebeliğim, üçünde de doğuma bir ay kala ishal başlar, hele doğuma bir hafta kala falan yediğin an lavaboya çıkarsın, vücudun doğum için doğal lavman başlatır. Herkeste olmayabilir ama normal bir durum

Yani doğum belirtilerinden biri diyorsun. Zaten riskteyim her an herşey olabilir. 2 3 hafta önce de azıcık pembemsi kan geldi anlamadım o da nişan dedikleri şey midir acaba. Sancım oluyor zaten de başka doğum belirtisi nedir.?

Benim bildiğim doğumdan önce ishal görülür. Ama tabi yediğin birşey dokunmuş da olabilir canım.

1 kupaya gore Suyu kaynat icine yarim limon,bol tarcin,sirke(ev airkeai varsa daha iyi)ve bal sogutmadan ic hem tadi guzel oluyor hem de cok guzel bogazi yumusatiyor

pembe mukuslu bir yapıda oluyor nişan. nişan gelince hemen doğum başlamıyor ama artık uzak değil demek ki. Benim nişanımdan bir gün sonra başlamıştı. Artık hafif ama düzensiz sancılarınız başlayınca anlarsınız zaten net olarak doğumun başladığını. Sancılar düzene girince de hastaneye gitme faslı oluyor zaten. Doktorunuza pembe kanı söylemişmiydiniz

Kız komşu falan olsak yanmıştık en az 30 kilo
Yuvarlaya Yuvarlaya götürürlerdi bizi artık doğuma ben evde otururken neler geliyo aklıma yanımda biri olsa hele neler yapar yerim bilmiyorum
Üzülme kızz ben de sağlıksız şeyler yiyiyorum Mesela her gün intense gömüyorum
Yessss sende bizdensin
Ya benim de canım cips çekiyor. Kocam yedirtmiyor. Geçen almış bir paket saklamış bir de. Yakaladım ver ben de yiyeceğim dedim vermem diyor zorla birkaç tane arakladım
Ben dün aksam bi paket ketçaplı lays gömdüm eşim hoop napıyosun sen diyodu

Ben kahvaltı ve akşam yemeğinde çok sağlıklı besleniyorum ama çayın yanında boğazımı tutamıyorum akşamları ve kapanışşş gece aklıma çok kötü şeyler geliyor, sabaha karşı vicdan azabı ve ertesi gün diyete devam kararı yaklaşık 1 haftadır böyle Tartıya çıkınca aklım başıma gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…