Bende kahvaltım ve akşam yemeğim çok güzel ama senin gibi çayın yanında sapıtıyorum resmenBen kahvaltı ve akşam yemeğinde çok sağlıklı besleniyorum ama çayın yanında boğazımı tutamıyorum akşamları ve kapanışşş gece aklıma çok kötü şeyler geliyor, sabaha karşı vicdan azabı ve ertesi gün diyete devam kararı yaklaşık 1 haftadır böyleTartıya çıkınca aklım başıma gelir
Evet söyledim pembemsi az bişeydi diye akşam oldu aradım ozeldekini devlette bakmıyorlar pek diye yarın gel dedi. Bebek çok düşmüş belki 3 saat snra belki daha snra doğum olabilir dedi dikkat et dedi. Düzensiz sancim sürekli var zaten 30.ncu haftadan beri çekiyorum sancıyı ama son zamanlarda arttı sancım nerdeyse 1 gün arayla çekiyorum ama çok da fazla bi sancı değil geçmiyor hemenpembe mukuslu bir yapıda oluyor nişan. nişan gelince hemen doğum başlamıyor ama artık uzak değil demek ki. Benim nişanımdan bir gün sonra başlamıştı. Artık hafif ama düzensiz sancılarınız başlayınca anlarsınız zaten net olarak doğumun başladığını. Sancılar düzene girince de hastaneye gitme faslı oluyor zaten. Doktorunuza pembe kanı söylemişmiydiniz
Ben bu sene gribi cok agir gecirdim gunde 3 kere ictim bu karisimdan cok iyi geldi bogazlarima zararli oldugunu hic duymadim canim bilmiyorumTarçın zararlı değil mi hamilelikte? Sanki öyle kalmış aklımda..
Ay aynısından arakladım ben de. Eşim çok sever onu. Biraz ağzım tatlanmış olduYuvarlaya Yuvarlaya götürürlerdi bizi artık doğumaben evde otururken neler geliyo aklıma yanımda biri olsa hele neler yapar yerim bilmiyorum
Yessss sende bizdensin
Ben dün aksam bi paket ketçaplı lays gömdümeşim hoop napıyosun sen diyodu
Aynı ağrı bende iki gündür akşamları oluyor. Şimdi de aynı bahsettiğin gibi aşağıya doğru çeken bir ağrı var.Kızlar öglenden beri benimde kasiklarimda tuhaf bir agri var anlamlandiramiyorum sanki idararini tutarsinda işedikten sonra kasiklarin agrir ya onun gibi oturup kalkarken yururkende zorluyor sanki kasiklarimda kaya tasiyorum asagiya dogru cekiyor gibi bu normalmi sizce benim gibi olanlar varmi aranizda?
Bende cok seviyorum yaaAy aynısından arakladım ben de. Eşim çok sever onu. Biraz ağzım tatlanmış oldu
Sen anlatırken canım doğurmayı çektiBir yandan gelen sancıları karşılıyom bir yandan boğaz depiştiriyorum
Ooof ooofBende cok seviyorum yaaya bu ara deli gibi şey içesim var buzzz gibi kola ama böle o gazı yüzüne vursun içerken cısss diye niye böyleyim ben bilmiyorum içim yanıyo sanki bi tencere kavurma yedim
Korkulacak bişey yok canım pozitif olacaksın geleceği varsa göreceği de varSen anlatırken canım doğurmayı çektiöyle tatlı tatlı bizi korkutmadan anlatıyorsun ki inşallah bi avazda doğurursun
Amin canım dualarım seninle inşallah bizde senin gibi karşılarız doğumu sancılarıKorkulacak bişey yok canım pozitif olacaksın geleceği varsa göreceği de var
Ayy inşaallah uyku yok şuan 6-7 dk da bir geliyor bakalım Rabbim kimseyi darda koymasın.
HahhahaYuvarlaya Yuvarlaya götürürlerdi bizi artık doğumaben evde otururken neler geliyo aklıma yanımda biri olsa hele neler yapar yerim bilmiyorum
Yessss sende bizdensin
Ben dün aksam bi paket ketçaplı lays gömdümeşim hoop napıyosun sen diyodu
Beni 10.kattan balkondan vinçle çekersinizHahhahavalla öyle.
Of valla ben de ne yapacağım bilmiyorum. O kadar ağdaya alıştırdım kukumu zor zahmet. Boyu posu devrilsin bu virüsünKızlar salı günü kontrolüm var belki çatı muayenesi yapar diye kendi kendime çok az olan tüylerimi almaya çalıştım ilk kez jilet kullandım çok zorlandımaynayla yapmaya çalıştım ama kendimi keserim diye de korktum eşimden de istemedim o da yönüne yap gibi şeyler söyledi, siz nasıl hallediyosunuz bu durumu ya el yordamıyla yaptıım bişiler kuaförlerinin kapanması kötü oldu
Ay hiç ağzım boş durmuyor çenem ağrıyor bir şeyler yemektenSon haftalarda bende bulduğumu yedim
Bu sancılar dayanılmayacak gibi mi peki ya da gittikçe mi şiddetleniyor nasıl oluyor?Korkulacak bişey yok canım pozitif olacaksın geleceği varsa göreceği de var
Ayy inşaallah uyku yok şuan 6-7 dk da bir geliyor bakalım Rabbim kimseyi darda koymasın.
36. Haftaya kadar gelmişsin neyse ki, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinEvet söyledim pembemsi az bişeydi diye akşam oldu aradım ozeldekini devlette bakmıyorlar pek diye yarın gel dedi. Bebek çok düşmüş belki 3 saat snra belki daha snra doğum olabilir dedi dikkat et dedi. Düzensiz sancim sürekli var zaten 30.ncu haftadan beri çekiyorum sancıyı ama son zamanlarda arttı sancım nerdeyse 1 gün arayla çekiyorum ama çok da fazla bi sancı değil geçmiyor hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?