2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benim de yarın kontrolüm var. Ben de aynayla yaptım ama ne oldu ne bitti bilemiyorum :) Çok zorlandım.

Bu çatı muayenesinde doktor açıp bakıyor mu kukuya yoksa el yordamıyla mı muayene ediyor kızlar? Ben hamilelikten önce alttan ultrason ile muayene olmuştum. Üzerime Örtü örtüp bakmadan yapmıştı doktor.

Ay her ayrıntıyı yazmışsın bakalım bizim maceralar nasıl geçecek kolay olsun insallah

Eldiven takıp iki parmağıyla kontrol ediyor

Korkulacak bişey yok canım pozitif olacaksın geleceği varsa göreceği de var
Ayy inşaallah uyku yok şuan 6-7 dk da bir geliyor bakalım Rabbim kimseyi darda koymasın.
Aayyy heyecan bastı benihadi inşallah bir avazda sağlıcakla gelsin artık yolunu gözledik o kadar

Of valla ben de ne yapacağım bilmiyorum. O kadar ağdaya alıştırdım kukumu zor zahmet. Boyu posu devrilsin bu virüsün
Off hiç sorma yaa ağdamı olur giderim diyordum ne güzel simdi ugras dur işin yoksa
Cherrygum ben de görmeden makina tutmaya çalışıyorum
Ay önce makinayla deneyeyim dedim kıstırdım makinaya ordan alana kadar akla karayı seçtim
Benim de yarın kontrolüm var. Ben de aynayla yaptım ama ne oldu ne bitti bilemiyorum :) Çok zorlandım.
Bende aynen senin gibi bi iki bişiler yaptım ama nasıl oldu bilmiyorum eşimde dalga geçiyor naptın sinek kaydı oldumu diye Üfff

Ben valla el yordami yapıyorum bir şeyler ama ne kadar başarılı oluyorum tartışılır şimdi son zamanlarda pek yapamadım doktorda sancıyı görünce çatı muayenesini yaptı çok müsait değildim ama tıpta ayıp olmaz değil mi hele hamilelikte hiç olmaz

Bakmıyor bakmiyor. Parmakla ölçüm yapıyor. Geçen hafta bana yaptı ya. İki doğum yaptım, yine de heyecan yaptım. Ayağımın tekinde ayakkabım, tekinde oradaki terlik çıktım çatala.

Ayy rezillik diz boyu

İşte bende ondan çekiniyorum ayıp olacak doktora diye bir de ani bişi olursa kıllı tüylü gelmiş demesinler
Kız vinçle ne uğraşcaz merdivenlerden yuvarlarız seke seke inersin
Kız çok kötüsün 5.katta bebeği alırsınız artık ben sekerken çıkar

Doktordan doktora değişir benimki bakıyor alttan muayene ederken

Yok canım bakmiyor sadece örtü var ve eli var görmeden yapiyor yani
Bakmasın ya kocama göstermedim ben hey yavrum hey
Doktordan doktora değişir benimki bakıyor alttan muayene ederken
Ay benimki bakmasın gıcık olurum

SuRMeLi66 güzel bir doğumun olacak inşallah . Ne güzel sancı çekerken bizimle de ilgileniyorsun

inş cnm
Kimisi bakar kimisi bakmaz.
Aayyy heyecan bastı benihadi inşallah bir avazda sağlıcakla gelsin artık yolunu gözledik o kadar
İnş cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…