Benim de yarın kontrolüm var. Ben de aynayla yaptım ama ne oldu ne bitti bilemiyorum :) Çok zorlandım.Kızlar salı günü kontrolüm var belki çatı muayenesi yapar diye kendi kendime çok az olan tüylerimi almaya çalıştım ilk kez jilet kullandım çok zorlandımaynayla yapmaya çalıştım ama kendimi keserim diye de korktum eşimden de istemedim o da yönüne yap gibi şeyler söyledi, siz nasıl hallediyosunuz bu durumu ya el yordamıyla yaptıım bişiler kuaförlerinin kapanması kötü oldu
Ay her ayrıntıyı yazmışsınBirkaç tecrübemden bahsetmek istedim yazılanları okuyuncailk doğumumdu spinal oldum ama hiçbirşey hissetmedim bebek çıkacağı zaman sedye böyle sarsıldı sallandı orda anladım çıkacağını o an onu görmek mükemmeldi öpüp kokladıktan sonra beni uyuttular kısa süreliğine. Odaya çıktım 4 saat sonra kadar uyuşukluğum geçti ağrı kesici istedim ilk gün biraz zordu o akşam hemşireyle biraz yürüdüm canım yandı ama dayanabildim ağrım oldukça ağrı kesici verdiler epidural istememiştim sonradan bel ağrısı yapabiliyor diye. 1 gece kalıp çıktım normalde doktor yatıracaktı ama ben istemedim, pijama olaeak 2 takım götürdüm ama ikisi de pislendi bence 3 takım götürmek daha mantıklı , birkaç kere karnıma bastırdılar pis kan için o biraz can yakıcıydı, bebek için 4 takım götürmüştüm 3ünü kullandık bide ilk gün bez çok gidiyor aklınızda bulunsun bol alın yanınıza şimdilik söyleyeceklerim bunlae
Eldiven takıp iki parmağıyla kontrol ediyorBu çatı muayenesinde doktor açıp bakıyor mu kukuya yoksa el yordamıyla mı muayene ediyor kızlar? Ben hamilelikten önce alttan ultrason ile muayene olmuştum. Üzerime Örtü örtüp bakmadan yapmıştı doktor.
Aayyy heyecan bastı beniKorkulacak bişey yok canım pozitif olacaksın geleceği varsa göreceği de var
Ayy inşaallah uyku yok şuan 6-7 dk da bir geliyor bakalım Rabbim kimseyi darda koymasın.
Yok canım bakmiyor sadece örtü var ve eli varBu çatı muayenesinde doktor açıp bakıyor mu kukuya yoksa el yordamıyla mı muayene ediyor kızlar? Ben hamilelikten önce alttan ultrason ile muayene olmuştum. Üzerime Örtü örtüp bakmadan yapmıştı doktor.
Off hiç sorma yaa ağdamı olur giderim diyordum ne güzel simdi ugras dur işin yoksaOf valla ben de ne yapacağım bilmiyorum. O kadar ağdaya alıştırdım kukumu zor zahmet. Boyu posu devrilsin bu virüsün
Ay önce makinayla deneyeyim dedim kıstırdım
Bende aynen senin gibi bi iki bişiler yaptım ama nasıl oldu bilmiyorumBenim de yarın kontrolüm var. Ben de aynayla yaptım ama ne oldu ne bitti bilemiyorum :) Çok zorlandım.
Ben valla el yordami yapıyorum bir şeyler ama ne kadar başarılı oluyorum tartışılır şimdi son zamanlarda pek yapamadım doktorda sancıyı görünce çatı muayenesini yaptı çok müsait değildim ama tıpta ayıp olmaz değil miKızlar salı günü kontrolüm var belki çatı muayenesi yapar diye kendi kendime çok az olan tüylerimi almaya çalıştım ilk kez jilet kullandım çok zorlandımaynayla yapmaya çalıştım ama kendimi keserim diye de korktum eşimden de istemedim o da yönüne yap gibi şeyler söyledi, siz nasıl hallediyosunuz bu durumu ya el yordamıyla yaptıım bişiler kuaförlerinin kapanması kötü oldu
Bir yandan gelen sancıları karşılıyom bir yandan boğaz depiştiriyorum
[/QUOTE
Bu şey değil mi ya ben
Kız vinçle ne uğraşcaz merdivenlerden yuvarlarız seke seke inersinBeni 10.kattan balkondan vinçle çekersinizasansöre sığmam daha
Bakmıyor bakmiyor. Parmakla ölçüm yapıyor. Geçen hafta bana yaptı ya. İki doğum yaptım, yine de heyecan yaptım. Ayağımın tekinde ayakkabım, tekinde oradaki terlik çıktım çatala.Bu çatı muayenesinde doktor açıp bakıyor mu kukuya yoksa el yordamıyla mı muayene ediyor kızlar? Ben hamilelikten önce alttan ultrason ile muayene olmuştum. Üzerime Örtü örtüp bakmadan yapmıştı doktor.
Bu sancılar dayanılmayacak gibi mi peki ya da gittikçe mi şiddetleniyor nasıl oluyor?
İşte bende ondan çekiniyorum ayıp olacak doktora diyeBen valla el yordami yapıyorum bir şeyler ama ne kadar başarılı oluyorum tartışılır şimdi son zamanlarda pek yapamadım doktorda sancıyı görünce çatı muayenesini yaptı çok müsait değildim ama tıpta ayıp olmaz değil mihele hamilelikte hiç olmaz
Kız çok kötüsünKız vinçle ne uğraşcaz merdivenlerden yuvarlarız seke seke inersin
Doktordan doktora değişir benimki bakıyor alttan muayene ederkenBu çatı muayenesinde doktor açıp bakıyor mu kukuya yoksa el yordamıyla mı muayene ediyor kızlar? Ben hamilelikten önce alttan ultrason ile muayene olmuştum. Üzerime Örtü örtüp bakmadan yapmıştı doktor.
Anlık benBen çok bunaldım evde ya siz bunalmadınız mıŞu an herşey batıyor bana eşim karşımda oyun oynuyor aşırı gıcık oluyorum
Yok canım bakmiyor sadece örtü var ve eli vargörmeden yapiyor yani
Bakmasın ya kocama göstermedim ben hey yavrum heyBakmıyor bakmiyor. Parmakla ölçüm yapıyor. Geçen hafta bana yaptı ya. İki doğum yaptım, yine de heyecan yaptım. Ayağımın tekinde ayakkabım, tekinde oradaki terlik çıktım çatala.
Ayy rezillik diz boyu
Ay benimki bakmasın gıcık olurumDoktordan doktora değişir benimki bakıyor alttan muayene ederken
Kimisi bakar kimisi bakmaz.Bu çatı muayenesinde doktor açıp bakıyor mu kukuya yoksa el yordamıyla mı muayene ediyor kızlar? Ben hamilelikten önce alttan ultrason ile muayene olmuştum. Üzerime Örtü örtüp bakmadan yapmıştı doktor.
İnş cnmAayyy heyecan bastı benihadi inşallah bir avazda sağlıcakla gelsin artık yolunu gözledik o kadar
Ayy vallahi heyecan yaptım buradan. Allah kolaylık versinVaayhh ben ne acılar yaşadım gülüm.
Şuan dayanılmıyacak gibi değil ama siddetlenecek sanırım. 3 dkya düşünce gidecem hastaneye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?