2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İşte bende ondan çekiniyorum ayıp olacak doktora diye bir de ani bişi olursa kıllı tüylü gelmiş demesinler

Kız çok kötüsün 5.katta bebeği alırsınız artık ben sekerken çıkar
En büyük kabusum kıllı olarak birinin beni görmesi kuafördeki Ağdacı kız hariç

Tüh. Aldirabilirsen dene bunu iyi gelir boğaza.
Yok kuzum dayanılmıyacak kadar değil.
Süpersin ya cesaret geliyor seni gördükçe
Amaaan dogurunca veririm deyip dünyaları yiyorum ben de

Vaayhh ben ne acılar yaşadım gülüm.
Şuan dayanılmıyacak gibi değil ama siddetlenecek sanırım. 3 dkya düşünce gidecem hastaneye.
Hiçç korkma ben normal doğurdum ilkini sancıyı evde çektim hastanede birden açıldı epidural taktılar hiçbirşey anlamadım

eggplantlover Ya o sanırım doktordan doktora değişiyor. Benimki bir dahakine hazırlıklı gel dedi sağlam inceleyecek belli ki ay hiç kusura bakmasın jilet vurup gidiyorum ben. Kendim de yapamıyorum eşim yapıyor, Allah bilir nasıl yapıyor o da

Hiçç korkma ben normal doğurdum ilkini sancıyı evde çektim hastanede birden açıldı epidural taktılar hiçbirşey anlamadım
Ay inş. Diğerlerini bende evde çektim korkmuyorum da işte açılma olmayınca canım sıkılıyor ama pozitif düşünüyorum minnakımı kucağıma alıp ablalarına getireceğim inş.

Ay deme kızz kesin gece rüyama girecek

İşte bende ondan çekiniyorum ayıp olacak doktora diye bir de ani bişi olursa kıllı tüylü gelmiş demesinler

Kız çok kötüsün 5.katta bebeği alırsınız artık ben sekerken çıkar
Tamam işte kız, sen iki 'ay, of, kafam, gözüm' derken anlamadan çıkar çocuk daha ne istiyorsun

Ben napiiyiim benim herif yanımda yatakta uyuyooo
Kıyamam ama çok yoruldu buğün beni götür getir gelincede duşa soktu beni bi güzel yıkadı sonra pazardı yemekti derken adam pert oldu. Ara ara sesime uyanıyo ama

Biz daha cay iciyok ara uykusunu da aldi okuzum. Yine de yastk gordu mu ilk dkkada horlar
Ben zaten hayranım gözünü kapattığı an horlamaya başlıyor. Ne ara uyudun da horlama evresine geldin be adam. Hiç mi kafanda düşünceler deli sorular yok

Ya ben eşime anneme falan diyorum herkesten önce açın bakın da hemen jilet millet halledersiniz diye bende kesin bu gece doğuma gidicem ama kıllıyım falan
Bende çantama jilet koydum. Yatış falan yapıldığında ilk işim duş olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…