En büyük kabusum kıllı olarak birinin beni görmesi kuafördeki Ağdacı kız hariçİşte bende ondan çekiniyorum ayıp olacak doktora diyebir de ani bişi olursa kıllı tüylü gelmiş demesinler
Kız çok kötüsün5.katta bebeği alırsınız artık ben sekerken çıkar
Tüh. Aldirabilirsen dene bunu iyi gelir boğaza.Pekmez yok
Süpersin ya cesaret geliyor seni gördükçeYok kuzum dayanılmıyacak kadar değil.
Amaaan dogurunca veririm deyip dünyaları yiyorum ben deYemekten bahsedilmiskızlar ben umarsızca yiyorum son 1 haftadır doyma yetimi kaybetmiş gibiyim sıkıntı da var etken olarak ne bulsam yiyorum ya mesela midem de yeter daha fazla yeme insafsiz demiyor valla bir an evvel dogurayim yoksa bin kilo olcam
Hiçç korkma ben normal doğurdum ilkini sancıyı evde çektim hastanede birden açıldı epidural taktılar hiçbirşey anlamadımVaayhh ben ne acılar yaşadım gülüm.
Şuan dayanılmıyacak gibi değil ama siddetlenecek sanırım. 3 dkya düşünce gidecem hastaneye.
Ben çok bunaldım evde ya siz bunalmadınız mıŞu an herşey batıyor bana eşim karşımda oyun oynuyor aşırı gıcık oluyorum
Ay inş. Diğerlerini bende evde çektim korkmuyorum da işte açılma olmayınca canım sıkılıyor ama pozitif düşünüyorum minnakımı kucağıma alıp ablalarına getireceğim inş.Hiçç korkma ben normal doğurdum ilkini sancıyı evde çektim hastanede birden açıldı epidural taktılar hiçbirşey anlamadım
Benim koca çoktan horlamaya başladı bileEki Görüntüle 2607838
Biz de cok farkli deilz
Oglum icerde yamultuo beni onla konusuorm. Koca da uzanmis bole oynuo
Ay deme kızz kesin gece rüyama girecekeggplantlover Ya o sanırım doktordan doktora değişiyor. Benimki bir dahakine hazırlıklı gel dedi sağlam inceleyecek belli ki ay hiç kusura bakmasın jilet vurup gidiyorum ben. Kendim de yapamıyorum eşim yapıyor, Allah bilir nasıl yapıyor o da
Benimde yaa yemin ederim hele yolculuk falan yapacaksam varya hep kaymak gibi olayım istiyorumEn büyük kabusum kıllı olarak birinin beni görmesi kuafördeki Ağdacı kız hariç
Tamam işte kız, sen iki 'ay, of, kafam, gözüm' derken anlamadan çıkar çocukİşte bende ondan çekiniyorum ayıp olacak doktora diyebir de ani bişi olursa kıllı tüylü gelmiş demesinler
Kız çok kötüsün5.katta bebeği alırsınız artık ben sekerken çıkar
Biz daha cay iciyokBenim koca çoktan horlamaya başladı bile
Ya bu kadar kıldan tüyden bahsettik kesin rüyamda herkes beni kıllı görecek pöhüfBenimde yaa yemin ederim hele yolculuk falan yapacaksam varya hep kaymak gibi olayım istiyorumen büyük korkum bişi olursa hastaneye düşersem kıllı olmak
Kız sen niye lazere gitmiyorsunAy deme kızz kesin gece rüyama girecek
Ayıp ayıp Dalga geçiyo bi de püüüTamam işte kız, sen iki 'ay, of, kafam, gözüm' derken anlamadan çıkar çocukdaha ne istiyorsun
Ya ben eşime anneme falan diyorum herkesten önce açın bakın da hemen jilet millet halledersiniz diyeYa bu kadar kıldan tüyden bahsettik kesin rüyamda herkes beni kıllı görecek pöhüf
Aaa aşkolsun be, sen benim midd yoldaşımsın seninle hiç dalga geçer miyimAyıp ayıp Dalga geçiyo bi de püüü
Ben zaten hayranım gözünü kapattığı an horlamaya başlıyor. Ne ara uyudun da horlama evresine geldin be adam. Hiç mi kafanda düşünceler deli sorular yokBiz daha cay iciyokara uykusunu da aldi okuzum. Yine de yastk gordu mu ilk dkkada horlar
Bende çantama jilet koydum. Yatış falan yapıldığında ilk işim duş olacakYa ben eşime anneme falan diyorum herkesten önce açın bakın da hemen jilet millet halledersiniz diyebende kesin bu gece doğuma gidicem ama kıllıyım falan
Oo cay mi kaldi yahu gececilerBiz daha cay iciyokara uykusunu da aldi okuzum. Yine de yastk gordu mu ilk dkkada horlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?