2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kız sen niye lazere gitmiyorsun
Evlenmeden önce lazere başlayacaktım ben aslında hatta sırf o yüzden jiletle başlamıştım. Sonra bir katakulli oldu noldu bilmiyorum. Kaldı öyle. Yapılan hastane de yakın yer değil. 1 saat yol gitmem lazım. Herhalde üşengeç tarafıma geldi

Sen kendini düşün ayagımızla ite kaka koycaz seni asansöre tlc agır yaşamlarız resmen

Ben sancı gelince güya evde duşa girip öle gidicem o ara duşta halledicem hastanede duş almam
Ayyyy nowzaradan karşılayacak mı hastaneye gittiğimizde
Valla bende öyle planlıyorum normal olursa, olmazsa ben bir evde yaparım bir de hastanede garanti olsun.

Ya ben eşime anneme falan diyorum herkesten önce açın bakın da hemen jilet millet halledersiniz diye bende kesin bu gece doğuma gidicem ama kıllıyım falan
İşin kötüsü benim kukumu ben ve Ağdacı kızdan başka kimse görmedi. Şu Ağdacı kızın telefonunu alsaymışım iyiymiş. Doğuma yanımda götürürdüm

Ay çok büyük rahatlık ama ya bazen diyorum keşke tamamen bitseydi öyle hamile kalsaydım ama şans işte

İşin kötüsü benim kukumu ben ve Ağdacı kızdan başka kimse görmedi. Şu Ağdacı kızın telefonunu alsaymışım iyiymiş. Doğuma yanımda götürürdüm
Eve çağırsan gelmez mi ya, benim anneme geliyordu bir kadın öyle

Ya ben eşime anneme falan diyorum herkesten önce açın bakın da hemen jilet millet halledersiniz diye bende kesin bu gece doğuma gidicem ama kıllıyım falan
Ay bende eşime sordum nasıl durumu diye oda temiz gerek yok dedi ahahaha zaten hazirlikliydim kiii

Kızlar ben hep geriden geliyorum yetişemiyorum yazılanlara 36+1 olduk biZ de hafif kokulu akıntım var fitil verdi yine doktorum doğumdan önce bitseydi şu koku yoksa cerrahi operasyondan sonra çoğalır başedemem bu corona dolayısıyla çok stresliyim erken doğurmasam bari beşiği kurduk bugün ve parçalar yanlış gelmiş alalı da baya oldu geri verilmez moralim bozuldu mecbur öyle kullanıcaz yalnız ben bebek nevresimi almamışım yatağı da küçük aslomda hemen nevresim yorgan kullanmaz ama altına ne sericem müslinler tam kapatmaz dışarı da çıkamıyorum alsam bir takım int de alasım yok korkuyorum kargolardan valla çok bekledim bu bebeği doğduğu ortam çok kötü çok korkuyorum

canim hastanemle gorusmedim ama bircok hastane iptal etmis.benin ki de eder diye kendimi hazırlıyorum.benim daha çok var.o zamana dogum yapacak yatak bile bulamam korkusu sardı

Ben zaten hayranım gözünü kapattığı an horlamaya başlıyor. Ne ara uyudun da horlama evresine geldin be adam. Hiç mi kafanda düşünceler deli sorular yok
Bizden cok yorulduklari kesin. Ondan galiba hatta bi iki dkka gecio. Tam bisey soruorm ya da soluorm. Korkup sıcrio yerinde
Oo cay mi kaldi yahu gececiler hic oyle uykucu olamadim döner dururum hep . Esimde yastığı gördüğü an horlamaya baslar cebinde uykusu
Ben de doner dururum cok kiskaniorm bolelerini zaten.

Malesef sansimiza bebekler kotu bir dönemde dunyaya gelicekler hayirlisiyla saglikla kucagimiza aliriz insallah

Ayyyy nowzaradan karşılayacak mı hastaneye gittiğimizde
Valla bende öyle planlıyorum normal olursa, olmazsa ben bir evde yaparım bir de hastanede garanti olsun.
Doktor now karşılayacak ben ağlicam yapamıyorum kilo veremiyorum diye sjsjsjs kız bi günde de cıkmaz ki iki kere niye yapıyon
Ben eşime gösterdim bilsin neye benziyo keşke bana da ağda yapsa Ağdacı kız 38de falan o beni idare ederdi
Ay bende eşime sordum nasıl durumu diye oda temiz gerek yok dedi ahahaha zaten hazirlikliydim kiii
Sen ne zamandır bekliyodun ama ondan hazırlıklısın eşim benle dalga geçiyo ver ben seni sinek kaydı yaparım güzelce diye ona yaptırmadım ama utandım

Bizden cok yorulduklari kesin. Ondan galiba hatta bi iki dkka gecio. Tam bisey soruorm ya da soluorm. Korkup sıcrio yerinde

Ben de doner dururum cok kiskaniorm bolelerini zaten.
Valla bende geceleri zor uykuya daliyorum hamileligimden beri ama eşim masallah bir daliyor fosur fosur sabah uyaniyor deliksiz uyku bende 10 defa tuvalete kalk hayal deliksiz uyku

Valla bende geceleri zor uykuya daliyorum hamileligimden beri ama eşim masallah bir daliyor fosur fosur sabah uyaniyor deliksiz uyku bende 10 defa tuvalete kalk hayal deliksiz uyku
Aynen bende senin gibiyim geziyorum evde hayalet gibi eşimde hiç uykum yok diyip 1 dkka içinde uyuyo şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…