Sen kendini düşün ayagımızla ite kaka koycaz seni asansöreAaa aşkolsun be, sen benim midd yoldaşımsın seninle hiç dalga geçer miyim
Ben sancı gelince güya evde duşa girip öle gidicem o ara duşta halledicemBende çantama jilet koydum. Yatış falan yapıldığında ilk işim duş olacak
Evlenmeden önce lazere başlayacaktım ben aslında hatta sırf o yüzden jiletle başlamıştım. Sonra bir katakulli oldu noldu bilmiyorum. Kaldı öyle. Yapılan hastane de yakın yer değil. 1 saat yol gitmem lazım. Herhalde üşengeç tarafıma geldiKız sen niye lazere gitmiyorsun
Ayyyy nowzaradan karşılayacak mı hastaneye gittiğimizdeSen kendini düşün ayagımızla ite kaka koycaz seni asansöretlc agır yaşamlarız resmen
Ben sancı gelince güya evde duşa girip öle gidicem o ara duşta halledicemhastanede duş almam
İşin kötüsü benim kukumu ben ve Ağdacı kızdan başka kimse görmedi. Şu Ağdacı kızın telefonunu alsaymışım iyiymiş. Doğuma yanımda götürürdümYa ben eşime anneme falan diyorum herkesten önce açın bakın da hemen jilet millet halledersiniz diyebende kesin bu gece doğuma gidicem ama kıllıyım falan
Ay çok büyük rahatlık ama yaEvlenmeden önce lazere başlayacaktım ben aslında hatta sırf o yüzden jiletle başlamıştım. Sonra bir katakulli oldu noldu bilmiyorum. Kaldı öyle. Yapılan hastane de yakın yer değil. 1 saat yol gitmem lazım. Herhalde üşengeç tarafıma geldi
Eve çağırsan gelmez mi ya, benim anneme geliyordu bir kadın öyleİşin kötüsü benim kukumu ben ve Ağdacı kızdan başka kimse görmedi. Şu Ağdacı kızın telefonunu alsaymışım iyiymiş. Doğuma yanımda götürürdüm
Ay bende eşime sordum nasıl durumu diye oda temiz gerek yok dedi ahahaha zaten hazirlikliydim kiiiYa ben eşime anneme falan diyorum herkesten önce açın bakın da hemen jilet millet halledersiniz diyebende kesin bu gece doğuma gidicem ama kıllıyım falan
Nereden bulup çağıracağım ki telefonu yok evini bilmiyorumEve çağırsan gelmez mi ya, benim anneme geliyordu bir kadın öyle
Bakalım doğumdan sonra başlarım belkiAy çok büyük rahatlık ama yabazen diyorum keşke tamamen bitseydi öyle hamile kalsaydım ama şans işte
Ne agrisi bu acaba bebekler tam dönuyorlarmi dogum kanalinami giriuorlar acabaAynı ağrı bende iki gündür akşamları oluyor. Şimdi de aynı bahsettiğin gibi aşağıya doğru çeken bir ağrı var.
Bendede birkac gundur cok hissettiriyor bu agri kendini epey rahatsiz ediyor.biraz ayakta kalırsam oluyor benim. iki haftadir var neredeyse.
Bizden cok yorulduklari kesin. Ondan galibaBen zaten hayranım gözünü kapattığı an horlamaya başlıyor. Ne ara uyudun da horlama evresine geldin be adam. Hiç mi kafanda düşünceler deli sorular yok
Ben de doner dururumOo cay mi kaldi yahu gececilerhic oyle uykucu olamadim döner dururum hep . Esimde yastığı gördüğü an horlamaya baslar cebinde uykusu
Nereden bulup çağıracağım ki telefonu yok evini bilmiyorumelimde sadece ismi var
Hee o zaman sıkıntı.Bakalım doğumdan sonra başlarım belki
Malesef sansimiza bebekler kotu bir dönemde dunyaya gelicekler hayirlisiyla saglikla kucagimiza aliriz insallahKızlar ben hep geriden geliyorum yetişemiyorum yazılanlara 36+1 olduk biZ de hafif kokulu akıntım var fitil verdi yine doktorum doğumdan önce bitseydi şu koku yoksa cerrahi operasyondan sonra çoğalır başedemem bu corona dolayısıyla çok stresliyim erken doğurmasam bari beşiği kurduk bugün ve parçalar yanlış gelmiş alalı da baya oldu geri verilmez moralim bozuldu mecbur öyle kullanıcaz yalnız ben bebek nevresimi almamışım yatağı da küçük aslomda hemen nevresim yorgan kullanmaz ama altına ne sericem müslinler tam kapatmaz dışarı da çıkamıyorum alsam bir takım int de alasım yok korkuyorum kargolardan valla çok bekledim bu bebeği doğduğu ortam çok kötü çok korkuyorum
Doktor now karşılayacak ben ağlicam yapamıyorum kilo veremiyorum diye sjsjsjsAyyyy nowzaradan karşılayacak mı hastaneye gittiğimizde
Valla bende öyle planlıyorum normal olursa, olmazsa ben bir evde yaparım bir de hastanede garanti olsun.
Ben eşime gösterdim bilsin neye benziyoİşin kötüsü benim kukumu ben ve Ağdacı kızdan başka kimse görmedi. Şu Ağdacı kızın telefonunu alsaymışım iyiymiş. Doğuma yanımda götürürdüm
Sen ne zamandır bekliyodun ama ondan hazırlıklısınAy bende eşime sordum nasıl durumu diye oda temiz gerek yok dedi ahahaha zaten hazirlikliydim kiii
Valla bende geceleri zor uykuya daliyorum hamileligimden beri ama eşim masallah bir daliyor fosur fosur sabah uyaniyor deliksiz uyku bende 10 defa tuvalete kalk hayal deliksiz uykuBizden cok yorulduklari kesin. Ondan galibahatta bi iki dkka gecio. Tam bisey soruorm ya da soluorm. Korkup sıcrio yerinde
Ben de doner dururumcok kiskaniorm bolelerini zaten.
Aynen bende senin gibiyim geziyorum evde hayalet gibiValla bende geceleri zor uykuya daliyorum hamileligimden beri ama eşim masallah bir daliyor fosur fosur sabah uyaniyor deliksiz uyku bende 10 defa tuvalete kalk hayal deliksiz uyku
Doğru ya bebek olacakHee o zaman sıkıntı.
Hiç sanmam, bebekle çok zor olur 1 saatlik mesafede ise.Sen ağdacı kıza açmaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?