Valla uykular haram oldu en yakin arkadasin klozetAynen bende senin gibiyim geziyorum evde hayalet gibieşimde hiç uykum yok diyip 1 dkka içinde uyuyo şaka gibi
Canım bende geçenlerde aldım vestiyere koydum kargoyu 2 gün sonra açtım paketiKızlar ben hep geriden geliyorum yetişemiyorum yazılanlara 36+1 olduk biZ de hafif kokulu akıntım var fitil verdi yine doktorum doğumdan önce bitseydi şu koku yoksa cerrahi operasyondan sonra çoğalır başedemem bu corona dolayısıyla çok stresliyim erken doğurmasam bari beşiği kurduk bugün ve parçalar yanlış gelmiş alalı da baya oldu geri verilmez moralim bozuldu mecbur öyle kullanıcaz yalnız ben bebek nevresimi almamışım yatağı da küçük aslomda hemen nevresim yorgan kullanmaz ama altına ne sericem müslinler tam kapatmaz dışarı da çıkamıyorum alsam bir takım int de alasım yok korkuyorum kargolardan valla çok bekledim bu bebeği doğduğu ortam çok kötü çok korkuyorum
Ben de hep rüyamda kıllı bacakla etek giydiğimi görürüm kabusa gelAy deme kızz kesin gece rüyama girecek
Hamile kadini refakatciz birakmazlar sikma canini icini ferah tut Allah buyukcanim hastanemle gorusmedim ama bircok hastane iptal etmis.benin ki de eder diye kendimi hazırlıyorum.benim daha çok var.o zamana dogum yapacak yatak bile bulamam korkusu sardı
Sinirim bozuldu buna nedenseBen de hep rüyamda kıllı bacakla etek giydiğimi görürüm kabusa gel
Kız rüyada çok fena oluyor utançtan ölüyorumSinirim bozuldu buna nedense
Okudugumdan beri gülüyorum yaaaaKız rüyada çok fena oluyor utançtan ölüyorum
Ben ilkokulda cidden terlikle gitmiştim okula unutupOkudugumdan beri gülüyorum yaaaabende rüyamda hep şeyi görüyorum okula gidiyorum ama ayagımda tuvalet terliği varmıs
Ay sonra napmıştınBen ilkokulda cidden terlikle gitmiştim okula unutuptuvalet terliği değildi ama terlikti sonuçta
Görmeden yapıyorum ya, ya kaldıysa bi taraflarda diye üstünden geçerimDoktor now karşılayacak ben ağlicam yapamıyorum kilo veremiyorum diye sjsjsjskız bi günde de cıkmaz ki iki kere niye yapıyon
Ben eşime gösterdim bilsin neye benziyokeşke bana da ağda yapsa Ağdacı kız 38de falan o beni idare ederdi
Sen ne zamandır bekliyodun ama ondan hazırlıklısıneşim benle dalga geçiyo ver ben seni sinek kaydı yaparım güzelce diye ona yaptırmadım ama utandım
Kız bir de sınıf başkanıydim.Ay sonra napmıştın
Yine aynı şekilde yapıyor örtüyle canim ama catalda oluyorsun tabi adam elini atarken bir göz atiyor mecburBu çatı muayenesinde doktor açıp bakıyor mu kukuya yoksa el yordamıyla mı muayene ediyor kızlar? Ben hamilelikten önce alttan ultrason ile muayene olmuştum. Üzerime Örtü örtüp bakmadan yapmıştı doktor.
Aman çok fazla değildi benimki önce bi çekindim sonra dedim neler görüyordur benim azcik tuyumede takilmasin nolcak kocaman karnım var yapamiom bi şeyİşte bende ondan çekiniyorum ayıp olacak doktora diyebir de ani bişi olursa kıllı tüylü gelmiş demesinler
Ay sanki çok dışarı çıkabilir haldeymisim givi bir sıkıntı geldi bana da sabah markete giderken kocamın peşine takildim bende gelcem diye yok dio adam çocuk givi banane gelcem patlıcam yoksa deyip gittimBen çok bunaldım evde ya siz bunalmadınız mıŞu an herşey batıyor bana eşim karşımda oyun oynuyor aşırı gıcık oluyorum
Bende saldim sonum hayır olsun insallahAmaaan dogurunca veririm deyip dünyaları yiyorum ben de
İnşallah vanım kucağına aldıktan sonra da koruması dert bir an ömce bitse şu salgınMalesef sansimiza bebekler kotu bir dönemde dunyaya gelicekler hayirlisiyla saglikla kucagimiza aliriz insallah
Aslında evet kuru yüzeylerde ölüyormuş hemen temas ermeyin bekletin diyorlar öyle yapmak lazımCanım bende geçenlerde aldım vestiyere koydum kargoyu 2 gün sonra açtım paketi
Arabayla biraz dolaştık bi yere çekip sohbet ettik azcık açıldım benAy sanki çok dışarı çıkabilir haldeymisim givi bir sıkıntı geldi bana da sabah markete giderken kocamın peşine takildim bende gelcem diye yok dio adam çocuk givi banane gelcem patlıcam yoksa deyip gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?