2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım bende geçenlerde aldım vestiyere koydum kargoyu 2 gün sonra açtım paketi

Okudugumdan beri gülüyorum yaaaa bende rüyamda hep şeyi görüyorum okula gidiyorum ama ayagımda tuvalet terliği varmıs
Ben ilkokulda cidden terlikle gitmiştim okula unutup tuvalet terliği değildi ama terlikti sonuçta

Görmeden yapıyorum ya, ya kaldıysa bi taraflarda diye üstünden geçerim böyle de garantici bir insanımdır

Ay sonra napmıştın
Kız bir de sınıf başkanıydim. Bı arkadaşım vardı o ayakkabilarini verdi ders baslayana kadar. Benim de ayaklar cücük kadar, kızın ayakkabısı bana kocaman oldu. Öyle böyle ders baslayana kadar durdum. Akşam terlikle döndüm eve napiyim

Yine aynı şekilde yapıyor örtüyle canim ama catalda oluyorsun tabi adam elini atarken bir göz atiyor mecbur

İşte bende ondan çekiniyorum ayıp olacak doktora diye bir de ani bişi olursa kıllı tüylü gelmiş demesinler
Aman çok fazla değildi benimki önce bi çekindim sonra dedim neler görüyordur benim azcik tuyumede takilmasin nolcak kocaman karnım var yapamiom bi şey doguma doğru kocama yaptircam mecbur o durum beni daha çok rahatsız edio elin doktorundansa

Ben çok bunaldım evde ya siz bunalmadınız mı Şu an herşey batıyor bana eşim karşımda oyun oynuyor aşırı gıcık oluyorum
Ay sanki çok dışarı çıkabilir haldeymisim givi bir sıkıntı geldi bana da sabah markete giderken kocamın peşine takildim bende gelcem diye yok dio adam çocuk givi banane gelcem patlıcam yoksa deyip gittim

Ay sanki çok dışarı çıkabilir haldeymisim givi bir sıkıntı geldi bana da sabah markete giderken kocamın peşine takildim bende gelcem diye yok dio adam çocuk givi banane gelcem patlıcam yoksa deyip gittim
Arabayla biraz dolaştık bi yere çekip sohbet ettik azcık açıldım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…