Kaç haftalıksın sağlıkla doğar inşallah sancı dediğin nasıl birşey inşallah açılma da bardır da kolaycık doğarKızlar sancılar 3-5 dk ya düştü hastaneye gidiyorum bakalım açılma var mı
Allh yardimcin olsn. En kisa surede kucagina al saglckla insllhKızlar sancılar 3-5 dk ya düştü hastaneye gidiyorum bakalım açılma var mı
Inşallah bu sefer bebisini alırsın kucağınaKızlar sancılar 3-5 dk ya düştü hastaneye gidiyorum bakalım açılma var mı
Ayy canm sağlıkla sıhhatle kucağına alırısn inşaAllahKızlar sancılar 3-5 dk ya düştü hastaneye gidiyorum bakalım açılma var mı
Hayırlı olsuuun,Doğurdummmm
Aaaaaaaaayyyy oohh bee sanki ben doğurdumDoğurdummmm
Uyanir uyanmaz sana baktmDoğurdummmm
Amin canm inşallah hepimiz sağlıcakla kucagimiza alırız bebeklerimizi inşallah.3
36. Haftaya kadar gelmişsin neyse ki, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Gözün aydın rabbim sırasıyla bizlere de nasip etsin inşallah. Rabbim anali babalı büyütmeyi nasip etsinDoğurdummmm
Çok şükürDoğurdummmm
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsünDoğurdummmm
Bir gece kalıyorsun hastanede, uyuşturma tercihini özelde soruyorlar devlette bilmiyorum .doğum anında bile dönme ihtimali bile var ama o ihtimale bırakmıyor doktorlar, hala tersse sezeryan kararı verirlerArkadaşlar, sezeryan olunca en erken ne zaman taburcu oluyorsun? Uyyşturma tercihini sana bırakıyorlar mı??
Ben bütün planımı normal Doğuma göre yapmıştım. Ama benim kızım dönmedi ve sanırım bu saatten sonra da dönmez.
Son ana kadar dönme şansı var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?