2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bazen spinal tercihlerde 2 gece yatırabiliyorlar. Ben 2 gece yatmıştım. Çoğunlukla 1 gece yatıyorsun.
Tercihi Özel hastanelerde sana bırakıyorlar ama Spinal sezaryeni araştır derim. İlk doğumumda bu yöntemle ben çok rahat ettim.

Ay çok şükür kuzum ikinizde iyisiniz anladığım kadarıyla, en önemlisi bu. Sağlıkla, huzurla büyüt inşallah sen rahata erince yaz bize, bekliyoruz biz bebişi sev bizim yerimize, teyzelerin bekledi seni benimle birlilte de ona

Sıpa uyusa yazacam kızlar tavsiyelerde bulunacağım da yapıştı memeye
Süreç boyunca burdaydın , hep pozitiftin , hepimiz merakla senin doğurmanı bekledik nedense böyle bir bayram coşkusu oluşturdu içimde senin doğumun Gözün aydın diyelim , sağlıkla büyüt yavrunu . Darısı hepimize inşallah

Kızlar günaydın bugün 37+3, doktordan çıktım bebeğimin suyu azalmış yarın sabah 9 da sezaryen olucam Ciğer geliştirici yapıldı akşam bi tane daha yapılcak, Dualarınızı esirgemeyin
Inşallah güzel haberlerle gelirsin canm. Rabbimin izniyle birşey olmaz inşallah

Ohhh maşallah hadi gözün aydın. Yazacaklarını merakla bekliyorum.

Kızlar günaydın bugün 37+3, doktordan çıktım bebeğimin suyu azalmış yarın sabah 9 da sezaryen olucam Ciğer geliştirici yapıldı akşam bi tane daha yapılcak, Dualarınızı esirgemeyin

Canım hayırlı güzel kolay doğum olsun inşallah. Allah yardımcın olsun.

Neden ciğer geliştirici yapıldı ki? Heriden mi geliyo bebeğin? Artık gerek yok normalde miyadında zamanında doğum olarak sayılıyo 37den sonra

Bende saldim sonum hayır olsun insallah
Bu gece rüyamda doğurdum ve hemen tartıya çıkıp bakalım kaç kilo gitmiş dedim. Önce 46 gördüm vay anasını erimisim resmen dedim sonra bir daha çıktım 76 gördüm
Sıpa uyusa yazacam kızlar tavsiyelerde bulunacağım da yapıştı memeye
Ayy yeminle yüzümde bi gülümseme oluştu yapıştı kaldı Bugün güzel başladı Allah'ım çok şükür inşallah ikiniz de çok iyisinizdir ki öyle görünüyor Harikasın ya anlatacaklarini sabırsızlıkla bekliyorum

Hadi canım inşallah sağlıkla ve kolaylıkla al kucağına.

Ayy bende doğuma gittiğimi görüyordum ve çok sakindim suyum geldi diyordum hadi doğurmaya falan hiç sancı da yoktu

Ben de kendi şafağımı senden takip ediyorum çoğunlukla yorum yazmadığımda ben de düşmüşüm ya 28 e gerçi doktor fikir değiştirmezse benim Şafak 18
Çok heyecanlı dimi şafak saymak
Canım öncelikle sağlıkla al kucağına inşallah bende neden ciğer geliştirici yapıldı diye soracaktım ki cevap vermişsin. Miadında artık ondan şaşırdık. Belki suyunun azalmasıyla ilgili birşeydir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…