Bazen spinal tercihlerde 2 gece yatırabiliyorlar. Ben 2 gece yatmıştım. Çoğunlukla 1 gece yatıyorsun.Arkadaşlar, sezeryan olunca en erken ne zaman taburcu oluyorsun? Uyyşturma tercihini sana bırakıyorlar mı??
Ben bütün planımı normal Doğuma göre yapmıştım. Ama benim kızım dönmedi ve sanırım bu saatten sonra da dönmez.
Son ana kadar dönme şansı var mı?
Ay çok şükür kuzumDoğurdummmm
Süreç boyunca burdaydın , hep pozitiftin , hepimiz merakla senin doğurmanı bekledikSıpa uyusa yazacam kızlar tavsiyelerde bulunacağım da yapıştı memeye
Ben de kendi şafağımı senden takip ediyorum çoğunlukla yorum yazmadığımda2'li rakamlara düştük çok şükür, artık şafak 29
Inşallah güzel haberlerle gelirsin canm. Rabbimin izniyle birşey olmaz inşallahKızlar günaydın bugün 37+3, doktordan çıktım bebeğimin suyu azalmış yarın sabah 9 da sezaryen olucamCiğer geliştirici yapıldı akşam bi tane daha yapılcak, Dualarınızı esirgemeyin
Doğurdummmm
Kızlar günaydın bugün 37+3, doktordan çıktım bebeğimin suyu azalmış yarın sabah 9 da sezaryen olucamCiğer geliştirici yapıldı akşam bi tane daha yapılcak, Dualarınızı esirgemeyin
Neden ciğer geliştirici yapıldı ki? Heriden mi geliyo bebeğin? Artık gerek yok normalde miyadında zamanında doğum olarak sayılıyo 37den sonraKızlar günaydın bugün 37+3, doktordan çıktım bebeğimin suyu azalmış yarın sabah 9 da sezaryen olucamCiğer geliştirici yapıldı akşam bi tane daha yapılcak, Dualarınızı esirgemeyin
Ohhh çok şükür hadi gözün aydın çok geçmiş olsun sağlıkla büyüsün inşDoğurdummmm
Bu gece rüyamda doğurdum ve hemen tartıya çıkıp bakalım kaç kilo gitmiş dedim. Önce 46 gördüm vay anasını erimisim resmen dedim sonra bir daha çıktım 76 gördümBende saldim sonum hayır olsun insallah
Doğurdummmm
Ayy yeminle yüzümde bi gülümseme oluştu yapıştı kaldıSıpa uyusa yazacam kızlar tavsiyelerde bulunacağım da yapıştı memeye
Hadi canım inşallah sağlıkla ve kolaylıkla al kucağına.Kızlar günaydın bugün 37+3, doktordan çıktım bebeğimin suyu azalmış yarın sabah 9 da sezaryen olucamCiğer geliştirici yapıldı akşam bi tane daha yapılcak, Dualarınızı esirgemeyin
Gözün aydın canım, çok sevindimDoğurdummmm
Aslında bir sorun yok ama nolur nolmaz diye yapalım dedi bilmiyorumki canım zararı olur mu acabaNeden ciğer geliştirici yapıldı ki? Heriden mi geliyo bebeğin? Artık gerek yok normalde miyadında zamanında doğum olarak sayılıyo 37den sonra
Ayyyy sonunda Allah analı babalı büyütsün darısı bize inş sen ve bebek nasılsınızDoğurdummmm
Normalde yapılmaz canım şaşırdım o yüzden ama doktorun vardr bi bildiği.Aslında bir sorun yok ama nolur nolmaz diye yapalım dedi bilmiyorumki canım zararı olur mu acaba
Ayy bende doğuma gittiğimi görüyordum ve çok sakindim suyum geldi diyordum hadi doğurmaya falan hiç sancı da yoktuBu gece rüyamda doğurdum ve hemen tartıya çıkıp bakalım kaç kilo gitmiş dedim. Önce 46 gördüm vay anasını erimisim resmen dedim sonra bir daha çıktım 76 gördüm
Ayy yeminle yüzümde bi gülümseme oluştu yapıştı kaldıBugün güzel başladı Allah'ım çok şükür inşallah ikiniz de çok iyisinizdir ki öyle görünüyor ❤ Harikasın ya anlatacaklarini sabırsızlıkla bekliyorum
Çok heyecanlı dimi şafak saymakBen de kendi şafağımı senden takip ediyorum çoğunlukla yorum yazmadığımdaben de düşmüşüm ya 28 e gerçi doktor fikir değiştirmezse benim Şafak 18
Canım öncelikle sağlıkla al kucağına inşallahKızlar günaydın bugün 37+3, doktordan çıktım bebeğimin suyu azalmış yarın sabah 9 da sezaryen olucamCiğer geliştirici yapıldı akşam bi tane daha yapılcak, Dualarınızı esirgemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?