2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
agacsizkoalaa Şafak bazen heyecanlı bazen ürkütücü
Princesssss çok şaşırdım gerçekten. Başta bende oraya giTmeden önce Cahit e mi gitsem acaba diye aklımda kalmıştı . Demek ortada kalırdık gitseydik . Ben işimi garantiye almışım o zaman Erşat zaten hastahanenin sahibi ama memnun musun Dersen hala içim ısınmadı, bir de şimdi bana sezeryan dedi içime kuşku düşürdü . Ama ne yapayım. adam yılların doktoru vardır bir bildiği herhalde güvenmek zorundayım . Hayırlısı ile bizler de sağlıkla ve zamanında kucağımıza alsaydık

Ya ben nedense ürkmüyorum şu an son günlerde ne olur bilemem
Biz çoktan olduk 35 lerde gelecek diye olanlarla konuştum sıkıntısı yok hatta olmazsa sıkıntı olabiliyor dediler o yüzden telaş yapmayın bebeğinize odaklanın derim
Canım bildiğim kadarıyla ciğer geliştirici iğne vurulduktan sonra 1 ya da 2 gün(o kısmı çok hatırlamıyorum)içinde doğum olmuyorsa o iğnenin etkisi kalmıyormuş.

Sezeryan ücretine ne dedi canımmm

nzh99 seninki neden sezeryan ben orayı kaçırdım sanırım
Kuzum hamilelikte yüksek tansiyon çıktı bende, birçok şey çıktı da, tüp bebek zaten, dr. Hiç normali konuşmadı, kan sulandırıcı iğne kullanıyorum başından beri, normali bekleyemeyiz demişti bugün 3 te randevum bakalım durumlar nasıl.? Sonumuz hayrola.

Princesssss normal doğum da sezeryan da Erşat beyin 2750 . Canım ben şu an nst için geldim Cahit e randevu alan oldu sen emin misin bıraktığına ?

Bugun devlet hastanesinde randevum vardı. Eşimi bilerek götürmedim tek gittim. Kapıda hemen ateşime falan baktılar. O kadar sakindi ki hastane şaşırdım. 2700 olmuş 3 kilo olamadık henüz 36 +0 dayım. Nidilat kullanıyordum kasılmalarım için bıraktırdı. Nst normaldi her hafta da kontrole çağırdı. Virüsün en iyi yanı hiç sıra beklemiyorsun

Kızlar bebeğim 2120gr olmuş.beslenmeyi arttırmışlar biraz daha.solunum cihazından çıkarmışlar.fanusun içinde oksijenle birlikte solunum yapıyormuş.süreç bebeğe bağlı ama iyiye gidiyor dedi hemşire Çok uzun sürmeyecek gibi duruyor şuanki gidişatatına göre çıkması dedi.dua edin kızlar inşaallah biran önce yavrumu kucağıma alıp koklamak istiyorum inşallah.

Ben saat 1 buçuk gibi sezeryan oldum sonraki gün o saatlerde çıktım doktor o gece de yatıracaktı ama virüsten dolayo istemedim, anestezi yöntemini anestezi doktoruyla görüşüp karar verdik

Kızlar günaydın bugün 37+3, doktordan çıktım bebeğimin suyu azalmış yarın sabah 9 da sezaryen olucam Ciğer geliştirici yapıldı akşam bi tane daha yapılcak, Dualarınızı esirgemeyin
Baya ilerlemiş haftan ciğer geliştiriciye gerek varmı ki daha erken doğanlara yapmıyorlar mı onu

Görmeden yapıyorum ya, ya kaldıysa bi taraflarda diye üstünden geçerim böyle de garantici bir insanımdır
Aslında mantıklı ben dün eşimle yokladım baya iyi gibi geldi sanki daha karıştırmadım
Ayy kıyamam kuzum sana yyaa oyy oyy terlikler gezdin demek
Ay millet ne şekilde geliyomuş valla senin iki tüy gözüne gelmemiştir bile beni de ya eşimden utanmam ama o sekilde yaptırmak falan yapamam ya utanırım
Ayyy gözün aydın canım mm kız 3 saatte doğurdun mu hemen Allah bize de senin gibi doğum nasip etsin
Kızlar günaydın bugün 37+3, doktordan çıktım bebeğimin suyu azalmış yarın sabah 9 da sezaryen olucam Ciğer geliştirici yapıldı akşam bi tane daha yapılcak, Dualarınızı esirgemeyin
Canım haftan çok iyi korkma hiçbişey olmaz sağsağlim doğurursun inşallah
Ay gözün aydın ayşecim çok sevindim kısa sürede cıkar bencede hiç merak etme inşallah kavuşacaksınız bu hafta içi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…