Oyy yerim ben onu masallah canm hadi gözün aydin dogurucam diye diye dogurdun vallaSıpa uyusa yazacam kızlar tavsiyelerde bulunacağım da yapıştı memeye
Sağlıkla kucağına al inşallah canım.Kızlar günaydın bugün 37+3, doktordan çıktım bebeğimin suyu azalmış yarın sabah 9 da sezaryen olucamCiğer geliştirici yapıldı akşam bi tane daha yapılcak, Dualarınızı esirgemeyin
Biz çoktan olduk 35 lerde gelecek diye olanlarla konuştum sıkıntısı yok hatta olmazsa sıkıntı olabiliyor dediler o yüzden telaş yapmayın bebeğinize odaklanın derimAslında bir sorun yok ama nolur nolmaz diye yapalım dedi bilmiyorumki canım zararı olur mu acaba
Ya ben nedense ürkmüyorum şu an son günlerde ne olur bilememagacsizkoalaa Şafak bazen heyecanlı bazen ürkütücü
Princesssss çok şaşırdım gerçekten. Başta bende oraya giTmeden önce Cahit e mi gitsem acaba diye aklımda kalmıştı . Demek ortada kalırdık gitseydik . Ben işimi garantiye almışım o zaman Erşat zaten hastahanenin sahibi ama memnun musun Dersen hala içim ısınmadı, bir de şimdi bana sezeryan dedi içime kuşku düşürdü . Ama ne yapayım. adam yılların doktoru vardır bir bildiği herhalde güvenmek zorundayım . Hayırlısı ile bizler de sağlıkla ve zamanında kucağımıza alsaydık
Canım bildiğim kadarıyla ciğer geliştirici iğne vurulduktan sonra 1 ya da 2 gün(o kısmı çok hatırlamıyorum)içinde doğum olmuyorsa o iğnenin etkisi kalmıyormuş.Biz çoktan olduk 35 lerde gelecek diye olanlarla konuştum sıkıntısı yok hatta olmazsa sıkıntı olabiliyor dediler o yüzden telaş yapmayın bebeğinize odaklanın derim
Sezeryan ücretine ne dedi canımmmagacsizkoalaa Şafak bazen heyecanlı bazen ürkütücü
Princesssss çok şaşırdım gerçekten. Başta bende oraya giTmeden önce Cahit e mi gitsem acaba diye aklımda kalmıştı . Demek ortada kalırdık gitseydik . Ben işimi garantiye almışım o zaman Erşat zaten hastahanenin sahibi ama memnun musun Dersen hala içim ısınmadı, bir de şimdi bana sezeryan dedi içime kuşku düşürdü . Ama ne yapayım. adam yılların doktoru vardır bir bildiği herhalde güvenmek zorundayım . Hayırlısı ile bizler de sağlıkla ve zamanında kucağımıza alsaydık
Gözünüz aldın Allah analı babalı büyütsün. Sağlıkla sıhhatle eve gelin inşallahDoğurdummmm
Kuzum hamilelikte yüksek tansiyon çıktı bende, birçok şey çıktı da, tüp bebek zaten, dr. Hiç normali konuşmadı, kan sulandırıcı iğne kullanıyorum başından beri, normali bekleyemeyiz demişti bugün 3 te randevum bakalım durumlar nasıl.? Sonumuz hayrola.
Gözün Aydın sağlıkla da büyüsün inşallahDoğurdummmm
Ben saat 1 buçuk gibi sezeryan oldum sonraki gün o saatlerde çıktım doktor o gece de yatıracaktı ama virüsten dolayo istemedim, anestezi yöntemini anestezi doktoruyla görüşüp karar verdikArkadaşlar, sezeryan olunca en erken ne zaman taburcu oluyorsun? Uyyşturma tercihini sana bırakıyorlar mı??
Ben bütün planımı normal Doğuma göre yapmıştım. Ama benim kızım dönmedi ve sanırım bu saatten sonra da dönmez.
Son ana kadar dönme şansı var mı?
Baya ilerlemiş haftan ciğer geliştiriciye gerek varmı ki daha erken doğanlara yapmıyorlar mı onuKızlar günaydın bugün 37+3, doktordan çıktım bebeğimin suyu azalmış yarın sabah 9 da sezaryen olucamCiğer geliştirici yapıldı akşam bi tane daha yapılcak, Dualarınızı esirgemeyin
Aslında mantıklı ben dün eşimle yokladım baya iyi gibi geldi sanki daha karıştırmadımGörmeden yapıyorum ya, ya kaldıysa bi taraflarda diye üstünden geçerimböyle de garantici bir insanımdır
Ayy kıyamam kuzum sana yyaa oyy oyy terlikler gezdin demekKız bir de sınıf başkanıydim.Bı arkadaşım vardı o ayakkabilarini verdi ders baslayana kadar. Benim de ayaklar cücük kadar, kızın ayakkabısı bana kocaman oldu. Öyle böyle ders baslayana kadar durdum. Akşam terlikle döndüm eve napiyim
Ay millet ne şekilde geliyomuş valla senin iki tüy gözüne gelmemiştir bileAman çok fazla değildi benimki önce bi çekindim sonra dedim neler görüyordur benim azcik tuyumede takilmasin nolcak kocaman karnım var yapamiom bi şeydoguma doğru kocama yaptircam mecbur o durum beni daha çok rahatsız edio elin doktorundansa
Ayyy gözün aydın canım mm kız 3 saatte doğurdun mu hemen Allah bize de senin gibi doğum nasip etsinDoğurdummmm
Canım haftan çok iyi korkma hiçbişey olmaz sağsağlim doğurursun inşallahKızlar günaydın bugün 37+3, doktordan çıktım bebeğimin suyu azalmış yarın sabah 9 da sezaryen olucamCiğer geliştirici yapıldı akşam bi tane daha yapılcak, Dualarınızı esirgemeyin
Ay gözün aydın ayşecimKızlar bebeğim 2120gr olmuş.beslenmeyi arttırmışlar biraz daha.solunum cihazından çıkarmışlar.fanusun içinde oksijenle birlikte solunum yapıyormuş.süreç bebeğe bağlı ama iyiye gidiyor dedi hemşire Çok uzun sürmeyecek gibi duruyor şuanki gidişatatına göre çıkması dedi.dua edin kızlar inşaallah biran önce yavrumu kucağıma alıp koklamak istiyorum inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?