2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kız nereyi yokladın? Nereyi karıştırdınız eşinle? Hiç birşey anlamadım

İyi haber gelmiş Allah'a çok şükür ki bebeğin doğuştan savaşçı En kısa zamanda taburcu edilsin.
Yavruna doya doya sarıl inşallah.Kısa bir zaman daha sabretceksin Allah'ın izniyle oradan çıkar. Çıkmasını biz de seninle birlikte dört gözle bekliyoruz canımm..

Kız nereyi yokladın? Nereyi karıştırdınız eşinle? Hiç birşey anlamadım
Ahahahah kız ben elimle yokladım baktım nerde ne var pürüzlü mü diye eşime de dedim eğil bak nası diye o baktı sadece güzel olmus diyo bi de hatırladınmı bak bu küçük cherry dedim gülüyo

Doktorum 2 haftaya kadar etkisi oluyor demişti tabi bizim iğne etkisini yitirdi , çok şükür 37 olduk

Ahahahah kız ben elimle yokladım baktım nerde ne var pürüzlü mü diye eşime de dedim eğil bak nası diye o baktı sadece güzel olmus diyo bi de hatırladınmı bak bu küçük cherry dedim gülüyo
Heeee şimdi anladım öyle karışık yazmışsın ki kime ne olmuş kim kimi yoklamış anlamak zor oldu

Çok sevindim kuzum benim bak bebeğin nasıl güçlü sende güçlü ol, yakında kavuşacaksınız

Oyyy maşallah. Bir an önce çıksın bebişin canım dua ediyorum sizin için.
Ama iyiye gidiyormuş bak çok sevindim.
Bu günlerde geçecek Allah İn izniyle.

Oyy yerim ben onu masallah canm hadi gözün aydin dogurucam diye diye dogurdun valla
Kızlar dogurmak istiyorum dogurucam diyin kocalardan da destek alin sürmeli taktikleri
Kız Sürmeli 9 doğurdu taktikleriyle 3. Dogurcam derken 7. Falan dogurdu kısmet ya hiç beklenmedik anlarda da olabilir tabi

Bak ne güzel olumlu duyumlar almışsın en kısa zamanda da kucağına al insallah bebegim

Kızlar eşim haftada 2 gün gidiyor işe virüs yüzünden. Bana gelmiş diyor ki ben kilo almışım evde otura otura ya ben napayım sadece doktor için çıkıyorum evden dedim. Diyor senin koca göbüşünün içinde bebek var ama koca göbüş demesi üzdü biraz ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…