Ayy süper yaKızlar ben 4de taburcuyum
Ne güzel yavrucum evine getiriyorsun bebişiniKızlar ben 4de taburcuyum
Kız nereyi yokladın? Nereyi karıştırdınız eşinle? Hiç birşey anlamadımAslında mantıklı ben dün eşimle yokladım baya iyi gibi geldi sanki daha karıştırmadım
Ayy kıyamam kuzum sana yyaa oyy oyy terlikler gezdin demek
Ay millet ne şekilde geliyomuş valla senin iki tüy gözüne gelmemiştir bilebeni de ya eşimden utanmam ama o sekilde yaptırmak falan yapamam ya utanırım
Ayyy gözün aydın canım mm kız 3 saatte doğurdun mu hemen Allah bize de senin gibi doğum nasip etsin ❣❣❣❣
Canım haftan çok iyi korkma hiçbişey olmaz sağsağlim doğurursun inşallah
Ay gözün aydın ayşecimçok sevindim kısa sürede cıkar bencede hiç merak etme inşallah kavuşacaksınız bu hafta içi bence
Bende hastanedeyim şu anPrincesssss normal doğum da sezeryan da Erşat beyin 2750 . Canım ben şu an nst için geldim Cahit e randevu alan oldu sen emin misin bıraktığına ?
İyi haber gelmiş Allah'a çok şükür ki bebeğin doğuştan savaşçıKızlar bebeğim 2120gr olmuş.beslenmeyi arttırmışlar biraz daha.solunum cihazından çıkarmışlar.fanusun içinde oksijenle birlikte solunum yapıyormuş.süreç bebeğe bağlı ama iyiye gidiyor dedi hemşire Çok uzun sürmeyecek gibi duruyor şuanki gidişatatına göre çıkması dedi.dua edin kızlar inşaallah biran önce yavrumu kucağıma alıp koklamak istiyorum inşallah.
Ahahahah kız ben elimle yokladım baktım nerde ne var pürüzlü mü diyeKız nereyi yokladın? Nereyi karıştırdınız eşinle? Hiç birşey anlamadım
Doktorum 2 haftaya kadar etkisi oluyor demişti tabi bizim iğne etkisini yitirdi , çok şükür 37 oldukYa ben nedense ürkmüyorum şu an son günlerde ne olur bilemem
Canım bildiğim kadarıyla ciğer geliştirici iğne vurulduktan sonra 1 ya da 2 gün(o kısmı çok hatırlamıyorum)içinde doğum olmuyorsa o iğnenin etkisi kalmıyormuş.
Heeee şimdi anladımAhahahah kız ben elimle yokladım baktım nerde ne var pürüzlü mü diyeeşime de dedim eğil bak nası diye o baktı sadece güzel olmus diyo bi de hatırladınmı bak bu küçük cherry dedim gülüyo
Çok şükür canım, inşallah vakti zamanında hayırlısıyla alırsın kucağına.Doktorum 2 haftaya kadar etkisi oluyor demişti tabi bizim iğne etkisini yitirdi , çok şükür 37 olduk ☺
Çok sevindim kuzum benimKızlar bebeğim 2120gr olmuş.beslenmeyi arttırmışlar biraz daha.solunum cihazından çıkarmışlar.fanusun içinde oksijenle birlikte solunum yapıyormuş.süreç bebeğe bağlı ama iyiye gidiyor dedi hemşire Çok uzun sürmeyecek gibi duruyor şuanki gidişatatına göre çıkması dedi.dua edin kızlar inşaallah biran önce yavrumu kucağıma alıp koklamak istiyorum inşallah.
Kızlar bebeğim 2120gr olmuş.beslenmeyi arttırmışlar biraz daha.solunum cihazından çıkarmışlar.fanusun içinde oksijenle birlikte solunum yapıyormuş.süreç bebeğe bağlı ama iyiye gidiyor dedi hemşire Çok uzun sürmeyecek gibi duruyor şuanki gidişatatına göre çıkması dedi.dua edin kızlar inşaallah biran önce yavrumu kucağıma alıp koklamak istiyorum inşallah.
Evet nokta virgül kullanmadan düz yazı seklinde yazmışımHeeee şimdi anladımöyle karışık yazmışsın ki kime ne olmuş kim kimi yoklamış anlamak zor oldu
Ay flört dönemi gibiArabayla biraz dolaştık bi yere çekip sohbet ettik azcık açıldım ben
Ohhh be bana rahatlık geldi kız sonundaDoğurdummmm
Canım benim sağlıkla gelsin insallahKızlar günaydın bugün 37+3, doktordan çıktım bebeğimin suyu azalmış yarın sabah 9 da sezaryen olucamCiğer geliştirici yapıldı akşam bi tane daha yapılcak, Dualarınızı esirgemeyin
Kız Sürmeli 9 doğurdu taktikleriyle 3. Dogurcam derken 7. Falan dogurduOyy yerim ben onu masallah canm hadi gözün aydin dogurucam diye diye dogurdun valla
Kızlar dogurmak istiyorum dogurucam diyin kocalardan da destek alin sürmeli taktikleri
Olsun olur öyleEvet nokta virgül kullanmadan düz yazı seklinde yazmışımbende şimdi farkettim
Bak ne güzel olumlu duyumlar almışsın en kısa zamanda da kucağına al insallah bebegimKızlar bebeğim 2120gr olmuş.beslenmeyi arttırmışlar biraz daha.solunum cihazından çıkarmışlar.fanusun içinde oksijenle birlikte solunum yapıyormuş.süreç bebeğe bağlı ama iyiye gidiyor dedi hemşire Çok uzun sürmeyecek gibi duruyor şuanki gidişatatına göre çıkması dedi.dua edin kızlar inşaallah biran önce yavrumu kucağıma alıp koklamak istiyorum inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?