Hastaneden hastaneye değişiyor. Genelde bir kişiye izin var.Gözünüz aydın. Benimde 10 gün e doğumu m olacak inşallah hastanelerde refakatçi alıyorlarmı bilginiz var mı
Ne guzel haberler iyi oyleyse kuzunu alirsin yakinda kucaginaKızlar bebeğim 2120gr olmuş.beslenmeyi arttırmışlar biraz daha.solunum cihazından çıkarmışlar.fanusun içinde oksijenle birlikte solunum yapıyormuş.süreç bebeğe bağlı ama iyiye gidiyor dedi hemşire Çok uzun sürmeyecek gibi duruyor şuanki gidişatatına göre çıkması dedi.dua edin kızlar inşaallah biran önce yavrumu kucağıma alıp koklamak istiyorum inşallah.
Kızlar günaydın bugün 37+3, doktordan çıktım bebeğimin suyu azalmış yarın sabah 9 da sezaryen olucamCiğer geliştirici yapıldı akşam bi tane daha yapılcak, Dualarınızı esirgemeyin
Kızlar bebeğim 2120gr olmuş.beslenmeyi arttırmışlar biraz daha.solunum cihazından çıkarmışlar.fanusun içinde oksijenle birlikte solunum yapıyormuş.süreç bebeğe bağlı ama iyiye gidiyor dedi hemşire Çok uzun sürmeyecek gibi duruyor şuanki gidişatatına göre çıkması dedi.dua edin kızlar inşaallah biran önce yavrumu kucağıma alıp koklamak istiyorum inşallah.
Canım merak etme iyi olacak bebeğin inşallah dualarımız bebişinleKızlar bebeğim 2120gr olmuş.beslenmeyi arttırmışlar biraz daha.solunum cihazından çıkarmışlar.fanusun içinde oksijenle birlikte solunum yapıyormuş.süreç bebeğe bağlı ama iyiye gidiyor dedi hemşire Çok uzun sürmeyecek gibi duruyor şuanki gidişatatına göre çıkması dedi.dua edin kızlar inşaallah biran önce yavrumu kucağıma alıp koklamak istiyorum inşallah.
Cahit bey cumartesi son randevusuymuş kendi rahatsızmış o yüzden şans yok bendePrincesssss normal doğum da sezeryan da Erşat beyin 2750 . Canım ben şu an nst için geldim Cahit e randevu alan oldu sen emin misin bıraktığına ?
Bende bu virüs yüzünden sezefryan düşündüm bir ara doktora söyledim 39 önce almam dedi benimde madem öyle normali beklerim bende dedim zaten 38 oldum bu saatten sonra normal olsun diye uğraşacamKızlar bugün 36+5 olduk biz etrafımdaki herkes 39u bekleme 37 dolunca ol sezeryan diyor bu korona yüzünden. Bazı doktorlar salgın daha da büyümeden bebeği alma taraftarı sanırım benim doktorum da olan oldu bekle 39u bebeğin direnci yüksek olsun diyor. Sizin doktorlarınız ne diyor bu duruma. Bu arada ilki sezeryan oldupu için bu da öyle olacak mecburen
Çok doğru söylemiş
Nasıl güzel maşallahTeyzoşlar ben geldim.
Adım Asya. 3 kg doğdum. Dr teyzeler ve amcalar beni tosbik diye bekliyorlardı ama ben minnak kibar böyle sarı saçlı bir bebek olarak dünyaya geldim. Siz hiç böyle bir güzellik gördünüz mü acaba? Ben Albino bebeği olabilirmişim drlar öyle dediler. Yapılacak testlerden sonra belli olacakmış.
Ben Rabbimin bir mucizesiyim Albino bebeği olsam nolacak ki
Eki Görüntüle 2608008
hosgeldin Asya bebek Oyy nasikda tatlisin sen oyle Masallah sana kuzum benim. gozun aydin olsunTeyzoşlar ben geldim.
Adım Asya. 3 kg doğdum. Dr teyzeler ve amcalar beni tosbik diye bekliyorlardı ama ben minnak kibar böyle sarı saçlı bir bebek olarak dünyaya geldim. Siz hiç böyle bir güzellik gördünüz mü acaba? Ben Albino bebeği olabilirmişim drlar öyle dediler. Yapılacak testlerden sonra belli olacakmış.
Eki Görüntüle 2608008
Ne güzel sağsağlim aldınız kucağınıza.Teyzoşlar ben geldim.
Eki Görüntüle 2608008
Teyzoşlar ben geldim.
Eki Görüntüle 2608008
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?