2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ne guzel haberler iyi oyleyse kuzunu alirsin yakinda kucagina

Kızlar günaydın bugün 37+3, doktordan çıktım bebeğimin suyu azalmış yarın sabah 9 da sezaryen olucam Ciğer geliştirici yapıldı akşam bi tane daha yapılcak, Dualarınızı esirgemeyin

hayirli ugurlu olsun.dualarimiz senle

Son düzenleme:

az kaldi annesi kavusacaksiniz insAllah
çook guzel haber

Canım merak etme iyi olacak bebeğin inşallah dualarımız bebişinle

Kızlar bugün 36+5 olduk biz etrafımdaki herkes 39u bekleme 37 dolunca ol sezeryan diyor bu korona yüzünden. Bazı doktorlar salgın daha da büyümeden bebeği alma taraftarı sanırım benim doktorum da olan oldu bekle 39u bebeğin direnci yüksek olsun diyor. Sizin doktorlarınız ne diyor bu duruma. Bu arada ilki sezeryan oldupu için bu da öyle olacak mecburen

Bir de gebeliğin başından beri takip eden doktorumda olamayacak malesef izne ayrılınca memlekete geldim burda hiç tanımadığım bir doktora gideceğim

Bende bu virüs yüzünden sezefryan düşündüm bir ara doktora söyledim 39 önce almam dedi benimde madem öyle normali beklerim bende dedim zaten 38 oldum bu saatten sonra normal olsun diye uğraşacam

Allah analı babalı büyütsün.. forum olarak rahatladık Darısı başımıza ben de sezeryanı carsamba olacaktım doktorum yokmuş cuma gelecekmiş cuma olacağım öyle öyle 38 i beklemiş olduk...

A ayse4401 az kaldı dayan canım benim.. masallah nasıl da dirençli çoktu bebeğin..

Teyzoşlar ben geldim.
Adım Asya. 3 kg doğdum. Dr teyzeler ve amcalar beni tosbik diye bekliyorlardı ama ben minnak kibar böyle sarı saçlı bir bebek olarak dünyaya geldim. Siz hiç böyle bir güzellik gördünüz mü acaba? Ben Albino bebeği olabilirmişim drlar öyle dediler. Yapılacak testlerden sonra belli olacakmış.
Ben Rabbimin bir mucizesiyim Albino bebeği olsam nolacak ki

Nasıl güzel maşallah

hosgeldin Asya bebek Oyy nasikda tatlisin sen oyle Masallah sana kuzum benim. gozun aydin olsun SuRMeLi66 canim

Ne güzel sağsağlim aldınız kucağınıza. İmrendim size. Darısı bekleyenlere Kaç kilo diyorlardı ki kontorllerinizde. Aile de var mi albino. En güzeli sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanız

Ayy maşallah subhanallah nazar değmesin.
Nasılda güzel annesi.
Gözlerim doldu yaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…