2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Allahım nasıl güzel birşey bu mucize resmen gözlerim doldu yaa ağlarım bak Allah nazarlardan korusun bebeğini inşallah güzel günler görün hep birlikte

Oyu rabbim ne güzellik böyle sağlıkla büyü
O annen var ya müthiş biri o kadar sakin tatlı tatlı bekledi seni sağlıkla büyü bu kadar tatlış olunmaz ya

Allahım nasıl güzel, mucize gibi hoşgeldin Asya bebek, bahtında yüzün gibi güzel olsun. Sağlıklı, uzun, huzurlu bir ömrün olsun.

Bin maşallah çok güzel

Ayyy Allahım sen nasıl güzel bişeysin maşallah subhanallah gözlerim doldu Albino olabilir ama ben asıgım bu Albino bebelere öyle güzel oluyorlar ki pamuk gibiii canım ben yolu bahtıda böyle pamuk gibi olsun

Allaaahhıımmmmaşallah sana kuzummay nasıl duygulandım sağlıkla büyüsün minik prenses

Gozun aydinn gecmis olsun canimm❤❤ ne kadr guzel bir bebek masallahh mart annelerine sende katildin biz yer degistiricez bu gidisle kac gundur takip ediyordum dogumun ne zman basliycak diye :)

Yaaa nasıl güzel nasııılll, aşık oldum ben Asya'ya Maşallah, Rabbim analı babalı büyümek nasip etsin inşallah kuzum..

Sürmelim hastane ortamı nasıldı? Refakatçi durumları falan, müsait olduğunda kısacık bilgilendirir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…