2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kız SuRMeLi66 ne güzel doğurdun heetatlı tatlı sakin sakin valla hayran kaldım sana. Bebeğine de bittiimm pamuk gibi yarabbim ya ağzı burnu kutu gibi maşallahhayyy doğurmazsın diyodum ama diye diyeee doğurdun valla helal olsun

Yok kızlar her zaman ne yiyorsam aynı şeyleri yedim. Eşimde yedi aynı şeyleri yani yediklerimden değil. Stres yapmadım hiç birşeye ya birden başladı zaten.
Enfeksiyon olabilir mi o zaman da mide bulantısı olur idrar yolu enfeksiyonu falan geçiriyor olabilirmisin? İdrarında değişiklik var mı rengi kokusu falan.

Yok kızlar her zaman ne yiyorsam aynı şeyleri yedim. Eşimde yedi aynı şeyleri yani yediklerimden değil. Stres yapmadım hiç birşeye ya birden başladı zaten.
Hamileliğin son zamanlarında bazen mide bulantısı olabilir derler ama öyle birşey olabilir mi acaba. Ya da üşütmüş olabilir misin mideni? Soğuk birşey yiyip içtin mi

Enfeksiyon olabilir mi o zaman da mide bulantısı olur idrar yolu enfeksiyonu falan geçiriyor olabilirmisin? İdrarında değişiklik var mı rengi kokusu falan.
Yok kuzum herhangi bir değişiklik yok.
Hamileliğin son zamanlarında bazen mide bulantısı olabilir derler ama öyle birşey olabilir mi acaba. Ya da üşütmüş olabilir misin mideni? Soğuk birşey yiyip içtin mi
Üşüttüm herhalde ya. İştahım da çok azdı bugün çünkü avuç içim kadar ekmekle kalktım masadan. Birazdan ılık bir duşa gireyim bakayım biraz açılırım herhalde.

Kızlar bu doğumum hepsinden kolay oldu çok şükür.. Çok uğraştım çok çabaladım biliyorsunuz. Rabbim hadi kulum karşılığının bin katını alacaksın dedi. Saat 2 de buraya yazdığımda tam 5 cm açılmam varmıştı. Belliydi ama.. Sancı gelince ne yapacağımı şaşırıyordum. Kah yürüyerek, kah ıkınarak, kah boğaz depiştirerek karşılıyordum. Haa arada squat ta yaptığım oldu. En sonunda dayanamadım artık kuzuma kavuşuyum diye dua ederken aklıma bütün doğumlarımda ettiğim dua geldi. Rabbi yessir ve la tuassir. Rabbi temmim bil hayr. Rabbim zorlaştırma, kolaylaştır diyerek hastaneye geldim. Geldim ama yürümek ne mümkün. Hemen sandalyeye oturttular beni. Acilde ki bayan dr çati muayenesi yaparken oooo maşallah sen buğün sabaha dogurursun dediği an Rabbime bir kez daha şükür ettim. Neyse artık zamanı gelmişti kuzuma kavuşacaktım biraz rahatlamam gerekiyordu. Kendimi sakinleştirdim herşey çok güzel olacak derken doğum katına götürdüler beni. Ordaki bayan dr da çatı muayenesi yaptı. Emine hanım siz bir saate doğurursunuz açılmanız 7 cm demesiyle bende bir heyecan oluştu. Allahım sanki ilk kez anne olacakmışım gibi elim ayağım titremeye başladı. Kendimi durduramıyorum ki..
Çıktık artık o muhteşem çarpık bacaklı yatağa.. dr hanım geldi yanıma ve bana sakin sakin anlattı. Sancı geldikçe derin nefes alıp ıkınmam gerekiyormuş. Harfiyen dediklerini uyguladım veeee Saat 4 de minnakımın sesini duydum. Ama oda neeee benim prenses tam bir pamuk prensesmiş. Dr ve hemşireler beni bıraktılar kızımın başına doluştular. Hepsi hayranlıkla bakıyordu. Hemşire ablalar kızımın fotoğrafını çekmek için benden izin istediler. E artık emekleri geçti vereyim izin de çeksinler dedim.
Ben orda bacaklarım ayrık bir şekilde bi 15 dk yattım. Hocam beni unuttunuz hadi dikiyonuzmu napıyorsanız yapında kuzumu emzireyim dedim. Ikınmadan dolayı minnak bir yırtılmam olmuş. Terzi gibi dikti dr hanım. Beni kullanabilir hale getirince artık odamıza gittik ve kuzumla aşk yaşadık. Tek başıma minnoşumla vakit geçirmek çok güzeldi. İyi ki tek başıma kalmışım. Yoksa bir başkasına güvenip ayağa kalkmıyacaktım çişim gelmediği sürece...
Siz de krendinize güvenin. Korku endişe hiç aklınıza gelmesin. Hem neden korkacakmışsınız ya yavrunuza kavuşacaksınız. Bundan daha güzel ne olabilir ki
Hadi biz şimdi evimize gidelim ara ara yazarız ablaları kızımı çok merak ediyor.
Taburcuyuz inş.

AY Allhim ne guzl de anlatio insllh bizimki de sennki gibi gzel hizli olur. Masllh size.

Ayyyy maşllah yaaa gözlerim yaşardı allahım içim gitti benim kızım doğunca nasıl hissedecem acaba gerçekten bir mucize yaa

Masallah sana ya güzelliğe bak sen rabbim bahtınıda senin gibi güzel etsin değildir albino bence.ultrasonda ne kadar gözüküyordu bu gene minnak gelmedi benim gözüme

Nede güzel anlatmışsın canım benim.
Maşallah size.
Umarım bizlerin doğumuda böyle kolay olur.
Başından beri hiç stresin yoktu ne güzel.
Ablaları ne yapacak acaba çok merak ediyorum.
Yine havadisler bekliyoruz senden.

Ins tez zamanda kucagina alirsin. Cani gonulden dua ettim.

Yarın yine bir sezeryan doğum var.
Ondan sonra sıraya geçebiliriz.
Benim için erken gerçi de ben sonlarda alayım yerimi.
Ohh ohh gelsinler patir patir
Ben de sonlrdayim yaa. Dah cok vaar elini ayagini hissedince tutup yiyesim var yemnle dayanamiorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…