- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Benim de öyleydi ya geçenlerde.. Geçti ama çok şükür. Ben ilaçlarıma ara vermiştim geçti.Yok kızlar her zaman ne yiyorsam aynı şeyleri yedim. Eşimde yedi aynı şeyleri yani yediklerimden değil. Stres yapmadım hiç birşeye ya birden başladı zaten.
Korkma hemen canım belki de mideni üşütmüşsündürDoğum zamanı yaklaşınca mıne kadar yaklaşınca mesela
Ben birşeye ara da vermedim ama dur bakalım, geçer inşallah.Benim de öyleydi ya geçenlerde.. Geçti ama çok şükür. Ben ilaçlarıma ara vermiştim geçti.
İnşallah canım ya, bebişte hareketli baya ama.Korkma hemen canım belki de mideni üşütmüşsündür
Enfeksiyon olabilir mi o zaman da mide bulantısı olur idrar yolu enfeksiyonu falan geçiriyor olabilirmisin? İdrarında değişiklik var mı rengi kokusu falan.Yok kızlar her zaman ne yiyorsam aynı şeyleri yedim. Eşimde yedi aynı şeyleri yani yediklerimden değil. Stres yapmadım hiç birşeye ya birden başladı zaten.
Hamileliğin son zamanlarında bazen mide bulantısı olabilir derler ama öyle birşey olabilir mi acaba.Yok kızlar her zaman ne yiyorsam aynı şeyleri yedim. Eşimde yedi aynı şeyleri yani yediklerimden değil. Stres yapmadım hiç birşeye ya birden başladı zaten.
Yok kuzum herhangi bir değişiklik yok.Enfeksiyon olabilir mi o zaman da mide bulantısı olur idrar yolu enfeksiyonu falan geçiriyor olabilirmisin? İdrarında değişiklik var mı rengi kokusu falan.
Üşüttüm herhalde ya. İştahım da çok azdı bugün çünkü avuç içim kadar ekmekle kalktım masadan. Birazdan ılık bir duşa gireyim bakayım biraz açılırım herhalde.Hamileliğin son zamanlarında bazen mide bulantısı olabilir derler ama öyle birşey olabilir mi acaba.Ya da üşütmüş olabilir misin mideni? Soğuk birşey yiyip içtin mi
Bnm bi arkds bikac hfta cekmisti. Son haftlr iste. Senn de uygun haftan zaten baslmasi icinDoğum zamanı yaklaşınca mıne kadar yaklaşınca mesela
Bir kaç haftaysa sıkıntı yok ya o zamanBnm bi arkds bikac hfta cekmisti. Son haftlr iste. Senn de uygun haftan zaten baslmasi icinseni de yolculuyorz gobek at kiz
Oyyy maasall. Gozun aydin.Sıpa uyusa yazacam kızlar tavsiyelerde bulunacağım da yapıştı memeye
AY Allhim ne guzl de anlatioKızlar bu doğumum hepsinden kolay oldu çok şükür.. Çok uğraştım çok çabaladım biliyorsunuz. Rabbim hadi kulum karşılığının bin katını alacaksın dedi. Saat 2 de buraya yazdığımda tam 5 cm açılmam varmıştı. Belliydi ama.. Sancı gelince ne yapacağımı şaşırıyordum. Kah yürüyerek, kah ıkınarak, kah boğaz depiştirerek karşılıyordum. Haa arada squat ta yaptığım oldu. En sonunda dayanamadım artık kuzuma kavuşuyum diye dua ederken aklıma bütün doğumlarımda ettiğim dua geldi. Rabbi yessir ve la tuassir. Rabbi temmim bil hayr. Rabbim zorlaştırma, kolaylaştır diyerek hastaneye geldim. Geldim ama yürümek ne mümkün. Hemen sandalyeye oturttular beni. Acilde ki bayan dr çati muayenesi yaparken oooo maşallah sen buğün sabaha dogurursun dediği an Rabbime bir kez daha şükür ettim. Neyse artık zamanı gelmişti kuzuma kavuşacaktım biraz rahatlamam gerekiyordu. Kendimi sakinleştirdim herşey çok güzel olacak derken doğum katına götürdüler beni. Ordaki bayan dr da çatı muayenesi yaptı. Emine hanım siz bir saate doğurursunuz açılmanız 7 cm demesiyle bende bir heyecan oluştu. Allahım sanki ilk kez anne olacakmışım gibi elim ayağım titremeye başladı. Kendimi durduramıyorum ki..
Çıktık artık o muhteşem çarpık bacaklı yatağa.. dr hanım geldi yanıma ve bana sakin sakin anlattı. Sancı geldikçe derin nefes alıp ıkınmam gerekiyormuş. Harfiyen dediklerini uyguladım veeee Saat 4 de minnakımın sesini duydum. Ama oda neeee benim prenses tam bir pamuk prensesmiş. Dr ve hemşireler beni bıraktılar kızımın başına doluştular. Hepsi hayranlıkla bakıyordu. Hemşire ablalar kızımın fotoğrafını çekmek için benden izin istediler. E artık emekleri geçti vereyim izin de çeksinler dedim.
Ben orda bacaklarım ayrık bir şekilde bi 15 dk yattım. Hocam beni unuttunuz hadi dikiyonuzmu napıyorsanız yapında kuzumu emzireyim dedim. Ikınmadan dolayı minnak bir yırtılmam olmuş. Terzi gibi dikti dr hanım. Beni kullanabilir hale getirince artık odamıza gittik ve kuzumla aşk yaşadık. Tek başıma minnoşumla vakit geçirmek çok güzeldi. İyi ki tek başıma kalmışım. Yoksa bir başkasına güvenip ayağa kalkmıyacaktım çişim gelmediği sürece...
Siz de krendinize güvenin. Korku endişe hiç aklınıza gelmesin. Hem neden korkacakmışsınız ya yavrunuza kavuşacaksınız. Bundan daha güzel ne olabilir ki
Hadi biz şimdi evimize gidelim ara ara yazarız ablaları kızımı çok merak ediyor.
Taburcuyuz inş.
Ayyyy maşllah yaaaTeyzoşlar ben geldim.
Adım Asya. 3 kg doğdum. Dr teyzeler ve amcalar beni tosbik diye bekliyorlardı ama ben minnak kibar böyle sarı saçlı bir bebek olarak dünyaya geldim. Siz hiç böyle bir güzellik gördünüz mü acaba? Ben Albino bebeği olabilirmişim drlar öyle dediler. Yapılacak testlerden sonra belli olacakmış.
Ben Rabbimin bir mucizesiyim Albino bebeği olsam nolacak ki
Eki Görüntüle 2608008
Masallah sana ya güzelliğe bak sen rabbim bahtınıda senin gibi güzel etsin değildir albino bence.ultrasonda ne kadar gözüküyordu bu gene minnak gelmedi benim gözümeTeyzoşlar ben geldim.
Adım Asya. 3 kg doğdum. Dr teyzeler ve amcalar beni tosbik diye bekliyorlardı ama ben minnak kibar böyle sarı saçlı bir bebek olarak dünyaya geldim. Siz hiç böyle bir güzellik gördünüz mü acaba? Ben Albino bebeği olabilirmişim drlar öyle dediler. Yapılacak testlerden sonra belli olacakmış.
Ben Rabbimin bir mucizesiyim Albino bebeği olsam nolacak ki
Eki Görüntüle 2608008
Kızlar bu doğumum hepsinden kolay oldu çok şükür.. Çok uğraştım çok çabaladım biliyorsunuz. Rabbim hadi kulum karşılığının bin katını alacaksın dedi. Saat 2 de buraya yazdığımda tam 5 cm açılmam varmıştı. Belliydi ama.. Sancı gelince ne yapacağımı şaşırıyordum. Kah yürüyerek, kah ıkınarak, kah boğaz depiştirerek karşılıyordum. Haa arada squat ta yaptığım oldu. En sonunda dayanamadım artık kuzuma kavuşuyum diye dua ederken aklıma bütün doğumlarımda ettiğim dua geldi. Rabbi yessir ve la tuassir. Rabbi temmim bil hayr. Rabbim zorlaştırma, kolaylaştır diyerek hastaneye geldim. Geldim ama yürümek ne mümkün. Hemen sandalyeye oturttular beni. Acilde ki bayan dr çati muayenesi yaparken oooo maşallah sen buğün sabaha dogurursun dediği an Rabbime bir kez daha şükür ettim. Neyse artık zamanı gelmişti kuzuma kavuşacaktım biraz rahatlamam gerekiyordu. Kendimi sakinleştirdim herşey çok güzel olacak derken doğum katına götürdüler beni. Ordaki bayan dr da çatı muayenesi yaptı. Emine hanım siz bir saate doğurursunuz açılmanız 7 cm demesiyle bende bir heyecan oluştu. Allahım sanki ilk kez anne olacakmışım gibi elim ayağım titremeye başladı. Kendimi durduramıyorum ki..
Çıktık artık o muhteşem çarpık bacaklı yatağa.. dr hanım geldi yanıma ve bana sakin sakin anlattı. Sancı geldikçe derin nefes alıp ıkınmam gerekiyormuş. Harfiyen dediklerini uyguladım veeee Saat 4 de minnakımın sesini duydum. Ama oda neeee benim prenses tam bir pamuk prensesmiş. Dr ve hemşireler beni bıraktılar kızımın başına doluştular. Hepsi hayranlıkla bakıyordu. Hemşire ablalar kızımın fotoğrafını çekmek için benden izin istediler. E artık emekleri geçti vereyim izin de çeksinler dedim.
Ben orda bacaklarım ayrık bir şekilde bi 15 dk yattım. Hocam beni unuttunuz hadi dikiyonuzmu napıyorsanız yapında kuzumu emzireyim dedim. Ikınmadan dolayı minnak bir yırtılmam olmuş. Terzi gibi dikti dr hanım. Beni kullanabilir hale getirince artık odamıza gittik ve kuzumla aşk yaşadık. Tek başıma minnoşumla vakit geçirmek çok güzeldi. İyi ki tek başıma kalmışım. Yoksa bir başkasına güvenip ayağa kalkmıyacaktım çişim gelmediği sürece...
Siz de krendinize güvenin. Korku endişe hiç aklınıza gelmesin. Hem neden korkacakmışsınız ya yavrunuza kavuşacaksınız. Bundan daha güzel ne olabilir ki
Hadi biz şimdi evimize gidelim ara ara yazarız ablaları kızımı çok merak ediyor.
Taburcuyuz inş.
Evt kizlar sira kimdeydiel kadrsin bakiim. Sancisi kasilmasi nisani suyu olan
Ins tez zamanda kucagina alirsin. Cani gonulden dua ettim.Kızlar bebeğim 2120gr olmuş.beslenmeyi arttırmışlar biraz daha.solunum cihazından çıkarmışlar.fanusun içinde oksijenle birlikte solunum yapıyormuş.süreç bebeğe bağlı ama iyiye gidiyor dedi hemşire Çok uzun sürmeyecek gibi duruyor şuanki gidişatatına göre çıkması dedi.dua edin kızlar inşaallah biran önce yavrumu kucağıma alıp koklamak istiyorum inşallah.
Ohh ohh gelsinler patir patirYarın yine bir sezeryan doğum var.
Ondan sonra sıraya geçebiliriz.
Benim için erken gerçi de ben sonlarda alayım yerimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?