2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Maşallah kuzuya

O kadar güzel anlatmışsın ki keşke doğumda yanımda olsan valla her birimiz senin gibi doğururuz inşallah sağ salim simdi minik prensesi öpme sevme koklama vakti arada yaz bizleri habersiz koyma

Benim de normalde 2 nisan sezeryan olacakti. Carsamba hoca ile son kez konusacagiz ama bu persembe yapabiliriz dedi sezeryani.

Kuzum bu albino ayy yerim ben senin sari saçlarını nasil bir mucizesin sen saglicakla büyüt canm bebegini

Gözün aydın canım maşallah bebişine çok tatlı. Allah analı babalı sağlıkla büyütsün.Ne mutlu sana sonunda doğurdun her girdigimde sana bakiyordum,Dogum oldumu diye ❤

Maşallah bebeğinizi gördüm.. Çok tatlı.. Allah nazarlardan saklasın.. Sağ salim kucağınıza aldınız ya ne mutlu size.. Allah ömrünü, bahtını güzel etsin..

Ne tatlısın yaaallahım yavrularınla ailenle mutlu sağlıklı bir ömür versin sanavalla ağlayasım var

Kızlar bana birşeyler oluyor ya, tövbeler tövbesi. Duşa girdim çıktım, mide bulantım aynen devam, çıkaramıyorumda. Üstelik dünden beri koku hassasiyetim çok fazla. Eşime bu oda kokuyor deyip duruyordum, sana öyle geliyor koku falan yok diyordu. Bugün her zaman kullandığım şampuan kokusundan bunaldım, çok yoğun geldi. Şimdi de sağ kasığım ağrıyor. Kızım çok hareketli ve kasıklarıma birşeyler yapıyor. Galiba ben yakında gidiciyim doğuma

Ağrın sancın yoksa üşütmşsnsr mideyi kuzum sen. Koku hassasiyetini bilemedimhamileyken tekrar hamile mi kaldın acep

Ağrın sancın yoksa üşütmşsnsr mideyi kuzum sen. Koku hassasiyetini bilemedimhamileyken tekrar hamile mi kaldın acep
Eşimde aynısını söyledi acaba benim kız geri mi kaçıyor virüsten ötürü, başa sardık hamileliği

Eşimde aynısını söyledi acaba benim kız geri mi kaçıyor virüsten ötürü, başa sardık hamileliği
Dur kız aklıma ne geldibenm arkadaşımın öyle bi riski vardı biliyomsn. Hamileyken de düzenli adet oluyodu. Yumurtalıkları aktfti. Doktr dikkat et hamileyken hamile kalablrsn demşti

Dur kız aklıma ne geldibenm arkadaşımın öyle bi riski vardı biliyomsn. Hamileyken de düzenli adet oluyodu. Yumurtalıkları aktfti. Doktr dikkat et hamileyken hamile kalablrsn demşti
Ay tövbe kız toplasan 5 kere yapmışızdır zaten öyle birşey olsa kaderimse çekerim, çilemse gülerim

Maşallah. Normal doğum yapacak refakatçi olmada n idare edebilir iyimki annem kronik hasta
hic kimsen yoksa idare edebilirsin belki ama yinede bir kisinin yaninda olmasi senin icin iyi olur dogum yapana kadar sanci cekerken kimsenin olmasina gerek yok bence ama dogumdan sonrada eşin senle olsa o bile yetiyor zaten ilk bir kac saat birine ihtiyac var sonrası toparlaniyor insan

Ben daha hastane çantamızı bugün hazırladım ne kadar rahatım değil mi???
Telefonunda listesi olan paylaşabilir mı eksiklerimi kontrol etmék için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…