2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Neden canım corona yüzünden mi
Evet canım. İstanbulda yaşıyoruz.. Haliyle tedirginiz.. Sürekli vaka sayısı artıyor.. Ben tek lif ettim bunu daha önce doktora gerek yok demişti. Sonrası bugün tekrar konuştuk alalım dedi. O biliyordur az çok olayları.. Normalde bekleme taraftarıydı.

Canım doğum yapmışsın Gözün aydın sağ salim kavuşun inşallah . ara ara okuyorum burayı , yazamasam da dua ediyorum bolca.. umarım en yakın zamanda bebeğine kavuşursun bu zor günleriniz geçecek inşallah..
Bebeklerimiz çok güçlü

maşallah sana Ve güzel bebeğine nasıl pozitiftin sancı çektiğin süreç boyunca , ki hala daha öylesin maşallah.. Sağ salim bebeğini kucağına almana çok sevindim . Rabbim bana ve burdaki diğer arkadaşlarıma da bebeklerimizi, sağlıkla hayırla ve vaktiyle kucağımıza almayı nasip etsin

masAllah hay masAllah

İshal mide bulantısı dogum habercisi olabilir canım

Maşallah pamuk prenses hoşgeldin aramıza annenle beraber bizde heycanla bekledik seni..sağlıkla huzurla büyü inş.
İçim kıpır kıpır oldu darısı hepimizin başına inş.bizlerede bebişlerimizi sağlıkla kucağınıza alıp evlerimize dönmek nasip olsun inş.

Merhaba kızlar, ben de kontrolden geldim, normal doğum şansım için bugün muayene edecekti, açıklık yok yumuşama yok bebek yukarda yerleşmemiş ve bebek büyük sen inceciksin umut yok ama sen bilirsin dedi, 40 a kadar beklerim dersen normali deneriz dedi. Ben de pek göze alamadım 1 nisan için sezeryan günü alıcam yarın.

Oyyy maşallah kuzuya
Günlerdir giremiyordum siteye, dün bakmaya başladım bugün de ilk baktığımda senin bu güzel haberini aldım müjde gibi, umut gibi, öyle iyi geldi ki bu meleği görmek
Sağlıkla kucağında olması ne güzel, rabbim ömür boyu huzurla sağlıkla büyümesini nasip etsin
İnşallah sen de iyisindir, bize müsait zamanında bir doğum hikayesi de yazarsan çok seviiniriz
Hele ki benim gibi ilk bebeğini bekleyenler için çok güzel olur

Enfeksiyon olabilir mi o zaman da mide bulantısı olur idrar yolu enfeksiyonu falan geçiriyor olabilirmisin? İdrarında değişiklik var mı rengi kokusu falan.

Ben de aynı şeyi diyecektim
İki üç hafta önce aynısı oldu, ilk defa bulantıları yaşadım sonra da enfeksiyon çıktı, ama hemen o şaselerden bir adet kullandırdı doktor bir de su içmeyi arttırdım çok şükür geçti
İstersen bir idrar tahlili yaptır cnm agacsizkoalaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…