Evet canım. İstanbulda yaşıyoruz.. Haliyle tedirginiz.. Sürekli vaka sayısı artıyor.. Ben tek lif ettim bunu daha önce doktora gerek yok demişti. Sonrası bugün tekrar konuştuk alalım dedi. O biliyordur az çok olayları.. Normalde bekleme taraftarıydı.Neden canım corona yüzünden mi
Canım doğum yapmışsın Gözün aydın sağ salim kavuşun inşallah . ara ara okuyorum burayı , yazamasam da dua ediyorum bolca.. umarım en yakın zamanda bebeğine kavuşursun bu zor günleriniz geçecek inşallah..Kızlar bebeğim 2120gr olmuş.beslenmeyi arttırmışlar biraz daha.solunum cihazından çıkarmışlar.fanusun içinde oksijenle birlikte solunum yapıyormuş.süreç bebeğe bağlı ama iyiye gidiyor dedi hemşire Çok uzun sürmeyecek gibi duruyor şuanki gidişatatına göre çıkması dedi.dua edin kızlar inşaallah biran önce yavrumu kucağıma alıp koklamak istiyorum inşallah.
maşallah sana Ve güzel bebeğineKızlar bu doğumum hepsinden kolay oldu çok şükür.. Çok uğraştım çok çabaladım biliyorsunuz. Rabbim hadi kulum karşılığının bin katını alacaksın dedi. Saat 2 de buraya yazdığımda tam 5 cm açılmam varmıştı. Belliydi ama.. Sancı gelince ne yapacağımı şaşırıyordum. Kah yürüyerek, kah ıkınarak, kah boğaz depiştirerek karşılıyordum. Haa arada squat ta yaptığım oldu. En sonunda dayanamadım artık kuzuma kavuşuyum diye dua ederken aklıma bütün doğumlarımda ettiğim dua geldi. Rabbi yessir ve la tuassir. Rabbi temmim bil hayr. Rabbim zorlaştırma, kolaylaştır diyerek hastaneye geldim. Geldim ama yürümek ne mümkün. Hemen sandalyeye oturttular beni. Acilde ki bayan dr çati muayenesi yaparken oooo maşallah sen buğün sabaha dogurursun dediği an Rabbime bir kez daha şükür ettim. Neyse artık zamanı gelmişti kuzuma kavuşacaktım biraz rahatlamam gerekiyordu. Kendimi sakinleştirdim herşey çok güzel olacak derken doğum katına götürdüler beni. Ordaki bayan dr da çatı muayenesi yaptı. Emine hanım siz bir saate doğurursunuz açılmanız 7 cm demesiyle bende bir heyecan oluştu. Allahım sanki ilk kez anne olacakmışım gibi elim ayağım titremeye başladı. Kendimi durduramıyorum ki..
Çıktık artık o muhteşem çarpık bacaklı yatağa.. dr hanım geldi yanıma ve bana sakin sakin anlattı. Sancı geldikçe derin nefes alıp ıkınmam gerekiyormuş. Harfiyen dediklerini uyguladım veeee Saat 4 de minnakımın sesini duydum. Ama oda neeee benim prenses tam bir pamuk prensesmiş. Dr ve hemşireler beni bıraktılar kızımın başına doluştular. Hepsi hayranlıkla bakıyordu. Hemşire ablalar kızımın fotoğrafını çekmek için benden izin istediler. E artık emekleri geçti vereyim izin de çeksinler dedim.
Ben orda bacaklarım ayrık bir şekilde bi 15 dk yattım. Hocam beni unuttunuz hadi dikiyonuzmu napıyorsanız yapında kuzumu emzireyim dedim. Ikınmadan dolayı minnak bir yırtılmam olmuş. Terzi gibi dikti dr hanım. Beni kullanabilir hale getirince artık odamıza gittik ve kuzumla aşk yaşadık. Tek başıma minnoşumla vakit geçirmek çok güzeldi. İyi ki tek başıma kalmışım. Yoksa bir başkasına güvenip ayağa kalkmıyacaktım çişim gelmediği sürece...
Siz de krendinize güvenin. Korku endişe hiç aklınıza gelmesin. Hem neden korkacakmışsınız ya yavrunuza kavuşacaksınız. Bundan daha güzel ne olabilir ki
Hadi biz şimdi evimize gidelim ara ara yazarız ablaları kızımı çok merak ediyor.
Taburcuyuz inş.
masAllah hay masAllahTeyzoşlar ben geldim.
Adım Asya. 3 kg doğdum. Dr teyzeler ve amcalar beni tosbik diye bekliyorlardı ama ben minnak kibar böyle sarı saçlı bir bebek olarak dünyaya geldim. Siz hiç böyle bir güzellik gördünüz mü acaba? Ben Albino bebeği olabilirmişim drlar öyle dediler. Yapılacak testlerden sonra belli olacakmış.
Ben Rabbimin bir mucizesiyim Albino bebeği olsam nolacak ki
Eki Görüntüle 2608008
Kızlar benim midem bulanıyor ya. Bu zamana kadar 1 kere bile bulanmadı midem. Şimdi nerden çıktı ki bu? Fikri olan var mı?
İshal mide bulantısı dogum habercisi olabilir canımKızlar bana birşeyler oluyor ya, tövbeler tövbesi. Duşa girdim çıktım, mide bulantım aynen devam, çıkaramıyorumda. Üstelik dünden beri koku hassasiyetim çok fazla. Eşime bu oda kokuyor deyip duruyordum, sana öyle geliyor koku falan yok diyordu. Bugün her zaman kullandığım şampuan kokusundan bunaldım, çok yoğun geldi. Şimdi de sağ kasığım ağrıyor. Kızım çok hareketli ve kasıklarıma birşeyler yapıyor. Galiba ben yakında gidiciyim doğuma
Maşallah pamuk prenses hoşgeldin aramıza annenle beraber bizde heycanla bekledik seni..sağlıkla huzurla büyü inş.Teyzoşlar ben geldim.
Adım Asya. 3 kg doğdum. Dr teyzeler ve amcalar beni tosbik diye bekliyorlardı ama ben minnak kibar böyle sarı saçlı bir bebek olarak dünyaya geldim. Siz hiç böyle bir güzellik gördünüz mü acaba? Ben Albino bebeği olabilirmişim drlar öyle dediler. Yapılacak testlerden sonra belli olacakmış.
Eki Görüntüle 2608008
Benim debenim dee
Ben varım yarın sabah kısmetse çınarlı doğum hastanesinde doğum yapacağımTeşekkürler İzmir de doğum yapacak varmı nerede doğum yapacaksınız
Son aylarda olabilen birşey demek.benim dee
Evet internettede öyle yazıyor, bakalım hayırlısı artık. Belki de sadece üşütmüşümdür.İshal mide bulantısı dogum habercisi olabilir canım
sizin de doğumunuzu erkene mi aldılar acaba merak ettim.Ben varım yarın sabah kısmetse çınarlı doğum hastanesinde doğum yapacağım
Teyzoşlar ben geldim.
Eki Görüntüle 2608008
9 eylülde bir sürü vakaa var diyorlar bence doğumu orda yapmayınBen dokuz eylülde düşünüyordum. Ama ikilemdeyim çınarlı da hangi hoca yapacak doğumunuzu
Enfeksiyon olabilir mi o zaman da mide bulantısı olur idrar yolu enfeksiyonu falan geçiriyor olabilirmisin? İdrarında değişiklik var mı rengi kokusu falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?