- 19 Ekim 2016
- 877
- 1.597
- 113
- 36
Kızlar bu doğumum hepsinden kolay oldu çok şükür.. Çok uğraştım çok çabaladım biliyorsunuz. Rabbim hadi kulum karşılığının bin katını alacaksın dedi. Saat 2 de buraya yazdığımda tam 5 cm açılmam varmıştı. Belliydi ama.. Sancı gelince ne yapacağımı şaşırıyordum. Kah yürüyerek, kah ıkınarak, kah boğaz depiştirerek karşılıyordum. Haa arada squat ta yaptığım oldu. En sonunda dayanamadım artık kuzuma kavuşuyum diye dua ederken aklıma bütün doğumlarımda ettiğim dua geldi. Rabbi yessir ve la tuassir. Rabbi temmim bil hayr. Rabbim zorlaştırma, kolaylaştır diyerek hastaneye geldim. Geldim ama yürümek ne mümkün. Hemen sandalyeye oturttular beni. Acilde ki bayan dr çati muayenesi yaparken oooo maşallah sen buğün sabaha dogurursun dediği an Rabbime bir kez daha şükür ettim. Neyse artık zamanı gelmişti kuzuma kavuşacaktım biraz rahatlamam gerekiyordu. Kendimi sakinleştirdim herşey çok güzel olacak derken doğum katına götürdüler beni. Ordaki bayan dr da çatı muayenesi yaptı. Emine hanım siz bir saate doğurursunuz açılmanız 7 cm demesiyle bende bir heyecan oluştu. Allahım sanki ilk kez anne olacakmışım gibi elim ayağım titremeye başladı. Kendimi durduramıyorum ki..
Çıktık artık o muhteşem çarpık bacaklı yatağa.. dr hanım geldi yanıma ve bana sakin sakin anlattı. Sancı geldikçe derin nefes alıp ıkınmam gerekiyormuş. Harfiyen dediklerini uyguladım veeee Saat 4 de minnakımın sesini duydum. Ama oda neeee benim prenses tam bir pamuk prensesmiş. Dr ve hemşireler beni bıraktılar kızımın başına doluştular. Hepsi hayranlıkla bakıyordu. Hemşire ablalar kızımın fotoğrafını çekmek için benden izin istediler. E artık emekleri geçti vereyim izin de çeksinler dedim.
Ben orda bacaklarım ayrık bir şekilde bi 15 dk yattım. Hocam beni unuttunuz hadi dikiyonuzmu napıyorsanız yapında kuzumu emzireyim dedim. Ikınmadan dolayı minnak bir yırtılmam olmuş. Terzi gibi dikti dr hanım. Beni kullanabilir hale getirince artık odamıza gittik ve kuzumla aşk yaşadık. Tek başıma minnoşumla vakit geçirmek çok güzeldi. İyi ki tek başıma kalmışım. Yoksa bir başkasına güvenip ayağa kalkmıyacaktım çişim gelmediği sürece...
Siz de krendinize güvenin. Korku endişe hiç aklınıza gelmesin. Hem neden korkacakmışsınız ya yavrunuza kavuşacaksınız. Bundan daha güzel ne olabilir ki
Hadi biz şimdi evimize gidelim ara ara yazarız ablaları kızımı çok merak ediyor.
Taburcuyuz inş.
Aaa canım tebrik ederim bebek ve sen iyisin dimi canımkızlar ben doğum yaptim. ayrintilari yazarım. hepinize sağlıklı doğumlar.
Nasılsın canım uzun zamandır yoktun, hersey yolunda mıBen diğer mesajları okuyana kadar sen çoktan yazmışsın hikayeni, ne kadar da güzel anlatmışsın
Allahım bize de böylesini nasip etsin İnşallah
Bilmiyorum kuzum bakalım cumartesi kontrolüm var olmadı erkene çekerim. Ben suyu baya içiyorum amaBen de aynı şeyi diyecektim
İki üç hafta önce aynısı oldu, ilk defa bulantıları yaşadım sonra da enfeksiyon çıktı, ama hemen o şaselerden bir adet kullandırdı doktor bir de su içmeyi arttırdım çok şükür geçti
İstersen bir idrar tahlili yaptır cnmagacsizkoalaa
Hayırlı olsun. Umarım ikinizde sağlıklısınızdır.kızlar ben doğum yaptim. ayrintilari yazarım. hepinize sağlıklı doğumlar.
Nasılsın canım uzun zamandır yoktun, hersey yolunda mı
Gecmezse bir saglık ocagına danış yarın yada doktoruna sor telefonu yok muSon aylarda olabilen birşey demek.
Evet internettede öyle yazıyor, bakalım hayırlısı artık. Belki de sadece üşütmüşümdür.
Sende medicanaya mı gidiyosun canım rabbim korusun hepimiziKızlar az önce bir grubumuz var whatsapp da orda kadınlar yazmış doğum yapıcam bursa medicana hastanede karantina altına alıınmış bir hasta doğum bölümü nü sık önlem alınmış birde ziyaretçi yasağı gelmiş onu da geçtim o kadar şey yapmıştık ama ne biliyim ailem o korkudan bugünden geliyor 1 saate kadar yanımdalar allahım beterin den korusun inşallah . Allahım sağlıkla bebeğimi kucağıma almayı nasip etsin.maşallah kızım kendini brn burdayım anne dercesine vuruyor hareket ediyor .. o yüzden kızım bana morel veriyor
Benimde aynı döndü diye sevindim bebek 4ü geçicek mi normal dogum olamıyormuş hoş ben artık incecik değilimMerhaba kızlar, ben de kontrolden geldim, normal doğum şansım için bugün muayene edecekti, açıklık yok yumuşama yok bebek yukarda yerleşmemiş ve bebek büyük sen inceciksin umut yok ama sen bilirsin dedi, 40 a kadar beklerim dersen normali deneriz dedi. Ben de pek göze alamadım 1 nisan için sezeryan günü alıcam yarın.
Gercekten mi çok şaşkınım şu an rabbim analı babalı saglıkla büyütsünkızlar ben doğum yaptim. ayrintilari yazarım. hepinize sağlıklı doğumlar.
Hadi hayrlisiyla skntisiz gelsin senin minnosun daBenmki cumartesibakalım benden önce doğuran olackmı
Anam ne ara oldu bittikızlar ben doğum yaptim. ayrintilari yazarım. hepinize sağlıklı doğumlar.
Ya okudukça tüylerim diken diken oldu ne güzel anlatmışsınKızlar bu doğumum hepsinden kolay oldu çok şükür.. Çok uğraştım çok çabaladım biliyorsunuz. Rabbim hadi kulum karşılığının bin katını alacaksın dedi. Saat 2 de buraya yazdığımda tam 5 cm açılmam varmıştı. Belliydi ama.. Sancı gelince ne yapacağımı şaşırıyordum. Kah yürüyerek, kah ıkınarak, kah boğaz depiştirerek karşılıyordum. Haa arada squat ta yaptığım oldu. En sonunda dayanamadım artık kuzuma kavuşuyum diye dua ederken aklıma bütün doğumlarımda ettiğim dua geldi. Rabbi yessir ve la tuassir. Rabbi temmim bil hayr. Rabbim zorlaştırma, kolaylaştır diyerek hastaneye geldim. Geldim ama yürümek ne mümkün. Hemen sandalyeye oturttular beni. Acilde ki bayan dr çati muayenesi yaparken oooo maşallah sen buğün sabaha dogurursun dediği an Rabbime bir kez daha şükür ettim. Neyse artık zamanı gelmişti kuzuma kavuşacaktım biraz rahatlamam gerekiyordu. Kendimi sakinleştirdim herşey çok güzel olacak derken doğum katına götürdüler beni. Ordaki bayan dr da çatı muayenesi yaptı. Emine hanım siz bir saate doğurursunuz açılmanız 7 cm demesiyle bende bir heyecan oluştu. Allahım sanki ilk kez anne olacakmışım gibi elim ayağım titremeye başladı. Kendimi durduramıyorum ki..
Çıktık artık o muhteşem çarpık bacaklı yatağa.. dr hanım geldi yanıma ve bana sakin sakin anlattı. Sancı geldikçe derin nefes alıp ıkınmam gerekiyormuş. Harfiyen dediklerini uyguladım veeee Saat 4 de minnakımın sesini duydum. Ama oda neeee benim prenses tam bir pamuk prensesmiş. Dr ve hemşireler beni bıraktılar kızımın başına doluştular. Hepsi hayranlıkla bakıyordu. Hemşire ablalar kızımın fotoğrafını çekmek için benden izin istediler. E artık emekleri geçti vereyim izin de çeksinler dedim.
Ben orda bacaklarım ayrık bir şekilde bi 15 dk yattım. Hocam beni unuttunuz hadi dikiyonuzmu napıyorsanız yapında kuzumu emzireyim dedim. Ikınmadan dolayı minnak bir yırtılmam olmuş. Terzi gibi dikti dr hanım. Beni kullanabilir hale getirince artık odamıza gittik ve kuzumla aşk yaşadık. Tek başıma minnoşumla vakit geçirmek çok güzeldi. İyi ki tek başıma kalmışım. Yoksa bir başkasına güvenip ayağa kalkmıyacaktım çişim gelmediği sürece...
Siz de krendinize güvenin. Korku endişe hiç aklınıza gelmesin. Hem neden korkacakmışsınız ya yavrunuza kavuşacaksınız. Bundan daha güzel ne olabilir ki
Hadi biz şimdi evimize gidelim ara ara yazarız ablaları kızımı çok merak ediyor.
Taburcuyuz inş.
Merhaba kızlar, ben de kontrolden geldim, normal doğum şansım için bugün muayene edecekti, açıklık yok yumuşama yok bebek yukarda yerleşmemiş ve bebek büyük sen inceciksin umut yok ama sen bilirsin dedi, 40 a kadar beklerim dersen normali deneriz dedi. Ben de pek göze alamadım 1 nisan için sezeryan günü alıcam yarın.
kızlar ben doğum yaptim. ayrintilari yazarım. hepinize sağlıklı doğumlar.
Kaç çıktı canım kilosu? Sıkma canını bol bol bebişe yarayacak şeyler ye. Toparlar merak etmeCanımm çok teşekkür ederim
İyiyim çok şükür herkes gibi bu korona olayı biraz etkiledi, ailem yakınlarım yanımda olamayacaklar diye epey üzüldüm stres yaptım, ama artık alıştırdım kendimi yapacak birşey yok yeterli sağlıkla gelsin kuzum.
Hamilelik iyi gidiyor derken bugün doktor kontrolümde de kilosu düşük çıktı öncekilerde de öyleydi ama bu kez epey alt sınırdan almış kilosunu, gelişim geriliği yok ama yine de takip etmek lazım bol protein ye arttıralım biraz dedi doktor.
Seninle de aynı haftalarımız siz de nasıl durumlar canım ?
Var canım sağolasın yazarım en kötü.Gecmezse bir saglık ocagına danış yarın yada doktoruna sor telefonu yok mu
Hayırlı olsun canım, gözün aydınkızlar ben doğum yaptim. ayrintilari yazarım. hepinize sağlıklı doğumlar.
eggplantlover Ya o sanırım doktordan doktora değişiyor. Benimki bir dahakine hazırlıklı gel dedi sağlam inceleyecek belli ki ay hiç kusura bakmasın jilet vurup gidiyorum ben. Kendim de yapamıyorum eşim yapıyor, Allah bilir nasıl yapıyor o da
Sorma hastane bir yandan maske bir yandan bunaltıyor insanı nst bozuk çıktı tekrar bekledim faln derken idrar kan tahlili istedi çok yoruldum şu an muamma Vala herşeyYaaa tanışmak isterdimdaraldım iyice hastahanede , geriyor oradaki ortam . İşimi halledip çıktım. Üzüldüm senin adına . Var mı aklında biri ?
Aaaa canım gözün aydın umarım her şey yolundadırkızlar ben doğum yaptim. ayrintilari yazarım. hepinize sağlıklı doğumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?