2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Ben diğer mesajları okuyana kadar sen çoktan yazmışsın hikayeni, ne kadar da güzel anlatmışsın
Allahım bize de böylesini nasip etsin İnşallah

Bilmiyorum kuzum bakalım cumartesi kontrolüm var olmadı erkene çekerim. Ben suyu baya içiyorum ama
kızlar ben doğum yaptim. ayrintilari yazarım. hepinize sağlıklı doğumlar.
Hayırlı olsun. Umarım ikinizde sağlıklısınızdır. Güle güle büyüt bebeğini

Nasılsın canım uzun zamandır yoktun, hersey yolunda mı

Canımm çok teşekkür ederim
İyiyim çok şükür herkes gibi bu korona olayı biraz etkiledi, ailem yakınlarım yanımda olamayacaklar diye epey üzüldüm stres yaptım, ama artık alıştırdım kendimi yapacak birşey yok yeterli sağlıkla gelsin kuzum.
Hamilelik iyi gidiyor derken bugün doktor kontrolümde de kilosu düşük çıktı öncekilerde de öyleydi ama bu kez epey alt sınırdan almış kilosunu, gelişim geriliği yok ama yine de takip etmek lazım bol protein ye arttıralım biraz dedi doktor.
Seninle de aynı haftalarımız siz de nasıl durumlar canım ?

Kızlar az önce bir grubumuz var whatsapp da orda kadınlar yazmış doğum yapıcam bursa medicana hastanede karantina altına alıınmış bir hasta doğum bölümü nü sık önlem alınmış birde ziyaretçi yasağı gelmiş onu da geçtim o kadar şey yapmıştık ama ne biliyim ailem o korkudan bugünden geliyor 1 saate kadar yanımdalar allahım beterin den korusun inşallah . Allahım sağlıkla bebeğimi kucağıma almayı nasip etsin. maşallah kızım kendini brn burdayım anne dercesine vuruyor hareket ediyor .. o yüzden kızım bana morel veriyor

Sende medicanaya mı gidiyosun canım rabbim korusun hepimizi

Benimde aynı döndü diye sevindim bebek 4ü geçicek mi normal dogum olamıyormuş hoş ben artık incecik değilim

Benmki cumartesibakalım benden önce doğuran olackmı
Hadi hayrlisiyla skntisiz gelsin senin minnosun da ne guzl her gun birimiz mutlu son yasiorz. Rabbim hepimznkini tamamina erdrsin.
Anam ne ara oldu bitti hayrli olsn gozunuz aydin . Merakla bekliorz

Ya okudukça tüylerim diken diken oldu ne güzel anlatmışsın Allahım korusun pamuk kızını Annelik ne kutsal şey bir kez daha gösterdin hepimize. Bundan sonra bol bol sevin birbirinizi inşallah sağlıklı günler senin ve ailenin olsun

Hayırlısı olsun inşallah hem bebiş hem senin için canım.

Ay çok şaşırdım ben nasıl oldu böyle aniden iyisinizdir inşallah canım.

Kaç çıktı canım kilosu? Sıkma canını bol bol bebişe yarayacak şeyler ye. Toparlar merak etme
Gecmezse bir saglık ocagına danış yarın yada doktoruna sor telefonu yok mu
Var canım sağolasın yazarım en kötü.

Yaaa Gerçekten mi valla bende tedavi görünce tüp bebek tedavisi eşimde bana yardım etmişti bacaklarımda ora için hep ağdaya gidince adama bişey demedim valla ama çok çekti benden

Yaaa tanışmak isterdim daraldım iyice hastahanede , geriyor oradaki ortam . İşimi halledip çıktım. Üzüldüm senin adına . Var mı aklında biri ?
Sorma hastane bir yandan maske bir yandan bunaltıyor insanı nst bozuk çıktı tekrar bekledim faln derken idrar kan tahlili istedi çok yoruldum şu an muamma Vala herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…