2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay sanki çok dışarı çıkabilir haldeymisim givi bir sıkıntı geldi bana da sabah markete giderken kocamın peşine takildim bende gelcem diye yok dio adam çocuk givi banane gelcem patlıcam yoksa deyip gittim
Bende boguluyorum eşime soluyorum icim sıkılıyor bunadim napayim ne istiyorsun diyo catliycak gibiyim.haberleri izliyorum iyice boguluyorum agrilarim var emfeksiyondanmi bebektenmi anlamadim dogum yaklasti persembe gunu doktora gidicem gun vericek hayirlisi bu ortamda nasil dogurucaz Allah kerim.biz bunalmayalimda kim bunalsin

Canım Maşşallah artık cihazdan çıktıysa eve gelmesine de az kalmıştır minikin benim 2.kızım da cihaza bağlı kaldı 10 gün sonra fanusa alındı bizim için bayram olmuştu ciğer enfeksiyonu olduğundan 27 gün yattı benim kız. Ama çok şükür sağsağlim aldık evimize getirdik. Sen de kucağına alacağını düşün ve motive et kendini sütünü sağ bebek gelene kadar dondurucuya stok yap gelince hem emzirir hem de takviye yaparsın. Yakında kucağına alıp kokusunu çekersin inşallah içine

Ay canım uzan dinlen biraz ya. Aman diyeyim az daha dursun bebiş Ben de anca oturdum. Belim ve karnım ağrıyor adet sancısı gibi. Kasılmalarım var. Muhtemelen yoruldum yemek yaparken. Ayaklarım da sızlıyor ayakta kaldım diye. Uzattım ayaklarımı şimdi.
Ben daha hastane çantamızı bugün hazırladım ne kadar rahatım değil mi???
Telefonunda listesi olan paylaşabilir mı eksiklerimi kontrol etmék için?

Canım korona hepimizi aynı etkiledi inan ama artık üzülsekte yapacak birşey yok. Tedbirlerimizi alalım bebeklerimiz sağlıkla gelsinler bende başka birşey düşünmüyorum. Benimde senin gibi ilk doğumum neler düşünmüştüm ama şuan en önemlisi sağlık. Canım ben 3 hafta önce gitmiştim o zaman 2180 grdı kilosu çarşamba günü randevum var benimki birazcık önden gidiyor. Senin suan kaç kg cıktı? Çok stres yapma üzüntüden bile almayabilir bol bol muz ceviz kaşar peynir nesquik ve süt bunları yemeye gayret et. İnşallah sağlıkla kavuşuruz

Uzandım yatıyorum canım zaten. Eşim bir çorba yaptı, sıcak sıcak onu içtim. Demin tuvalete kalktım ama vajinama bıçak saplanır gibi oldu. Gidip hemen geri yattım. Yarın sabaha kadar kimse kaldıramaz beni full yatış

Benimde aynı döndü diye sevindim bebek 4ü geçicek mi normal dogum olamıyormuş hoş ben artık incecik değilim
Bebeğim en fazla 3.5 doğar ama bana göre büyükmüş bacaklarım falan çöp gibi, 165 boy 60 kiloyum doktor bende umut görmedi maalesef, hayırlısı olsun inşallah hepimiz için

Slm yanlış bilgi cnn zaten iğnenin etkisi 24 saat sonradan başlıyor faydalı olacaktır o iğne mutlaka

Siz sezaryen mi yapacaksınız bide refakatçi sıkıntısı varmı çınarlı da
Canım bana mı sordun bilmiyorum ben cevaplayayım refakatçiye izin var. ben annemle kalacağım eşim de 1-2 kere görebilirmiş normalde ziyaretçi yok sadece baba olduğu için sınırlı süre ile izin var

Bir kişi refakatçi alıyorlarmış, ziyaretçi organizasyon yasak, memorial benimki

Ne güzel eşin yapıyor valla. Benimki hiç bilmez. Herşey benim üzerimde. Bayağı yoruldum bugün. Sofrayı topladım oturdum şimdi. İşin kötüsü eşim grip oldu. Ayrı yatıyoruz ama aynı evdeyiz. İnşallah basit bir griptir

Aaa canım tebrik ederim bebek ve sen iyisin dimi canım ❣
Bilmiyorum kuzum bakalım cumartesi kontrolüm var olmadı erkene çekerim. Ben suyu baya içiyorum ama

Hayırlı olsun. Umarım ikinizde sağlıklısınızdır. Güle güle büyüt bebeğini
Gercekten mi çok şaşkınım şu an rabbim analı babalı saglıkla büyütsün
Hadi hayrlisiyla skntisiz gelsin senin minnosun da ne guzl her gun birimiz mutlu son yasiorz. Rabbim hepimznkini tamamina erdrsin.

Anam ne ara oldu bitti hayrli olsn gozunuz aydin . Merakla bekliorz
Hayırlısı olsun inşallah hem bebiş hem senin için canım.

Ay çok şaşırdım ben nasıl oldu böyle aniden iyisinizdir inşallah canım.
Hayırlı olsun canım, gözün aydın
Aaaa canım gözün aydın umarım her şey yolundadır
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbim❤
Aa ne ara dogum yaptin canim bekliyoruz ayritilari
Hayirli olsun bebegin sağlıcakla büyüt ins❤

hepinize çook tesekkur ederim arkadaşlar. bugün kontrolüm vardı. hatta geçen hafta çarşamba yazmıştım galiba hazırlıklı gel demişti doktor. ben bugün doktoru en azindan 38. haftaya ikna ederim diye gelmistim. valizimi vs hep arabanin arkasına attik ama. muayene etti alttan. 5. 6 cm açıklık. ya erken mi solunum sıkıntısı vs olur mu derken. bu halde enfeksiyona açıksin yatış yapacağım dedi. lavman kesenin delinmesi derken sancilarim da düzene girdi. 14. 30 da bebegim dünyaya merhaba dedi. ilk emmesi iyiydi ama şimdi uyandırırken zorlandim biraz. bizden haberler böyle. 40 da beklerken 37+2 de geldi minigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…