Bende boguluyorum eşime soluyorum icim sıkılıyor bunadim napayim ne istiyorsun diyo catliycak gibiyim.haberleri izliyorum iyice boguluyorum agrilarim var emfeksiyondanmi bebektenmi anlamadim dogum yaklasti persembe gunu doktora gidicem gun vericek hayirlisi bu ortamda nasil dogurucaz Allah kerim.biz bunalmayalimda kim bunalsinAy sanki çok dışarı çıkabilir haldeymisim givi bir sıkıntı geldi bana da sabah markete giderken kocamın peşine takildim bende gelcem diye yok dio adam çocuk givi banane gelcem patlıcam yoksa deyip gittim
Amin insallah biterİnşallah vanım kucağına aldıktan sonra da koruması dert bir an ömce bitse şu salgın
Canım Maşşallah artık cihazdan çıktıysa eve gelmesine de az kalmıştır minikinKızlar bebeğim 2120gr olmuş.beslenmeyi arttırmışlar biraz daha.solunum cihazından çıkarmışlar.fanusun içinde oksijenle birlikte solunum yapıyormuş.süreç bebeğe bağlı ama iyiye gidiyor dedi hemşire Çok uzun sürmeyecek gibi duruyor şuanki gidişatatına göre çıkması dedi.dua edin kızlar inşaallah biran önce yavrumu kucağıma alıp koklamak istiyorum inşallah.
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbimkızlar ben doğum yaptim. ayrintilari yazarım. hepinize sağlıklı doğumlar.
Bende kalp hastalığı var bu korona virüsünü kapmam risk olabilir pandemi hastanesi olabilir dedi doktırumÇok erken değil mi??
Risk mı vardı??
Aa ne ara dogum yaptin canim bekliyoruz ayritilarikızlar ben doğum yaptim. ayrintilari yazarım. hepinize sağlıklı doğumlar.
Ay canım uzan dinlen biraz ya. Aman diyeyim az daha dursun bebişKızlar bana birşeyler oluyor ya, tövbeler tövbesi. Duşa girdim çıktım, mide bulantım aynen devam, çıkaramıyorumda. Üstelik dünden beri koku hassasiyetim çok fazla. Eşime bu oda kokuyor deyip duruyordum, sana öyle geliyor koku falan yok diyordu. Bugün her zaman kullandığım şampuan kokusundan bunaldım, çok yoğun geldi. Şimdi de sağ kasığım ağrıyor. Kızım çok hareketli ve kasıklarıma birşeyler yapıyor. Galiba ben yakında gidiciyim doğuma
Ben daha hastane çantamızı bugün hazırladım ne kadar rahatım değil mi???
Telefonunda listesi olan paylaşabilir mı eksiklerimi kontrol etmék için?
Canım korona hepimizi aynı etkiledi inan ama artık üzülsekte yapacak birşey yok. Tedbirlerimizi alalım bebeklerimiz sağlıkla gelsinler bende başka birşey düşünmüyorum. Benimde senin gibi ilk doğumum neler düşünmüştüm ama şuan en önemlisi sağlık. Canım ben 3 hafta önce gitmiştim o zaman 2180 grdı kilosu çarşamba günü randevum var benimki birazcık önden gidiyor. Senin suan kaç kg cıktı? Çok stres yapma üzüntüden bile almayabilir bol bol muz ceviz kaşar peynir nesquik ve süt bunları yemeye gayret et. İnşallah sağlıkla kavuşuruzCanımm çok teşekkür ederim
İyiyim çok şükür herkes gibi bu korona olayı biraz etkiledi, ailem yakınlarım yanımda olamayacaklar diye epey üzüldüm stres yaptım, ama artık alıştırdım kendimi yapacak birşey yok yeterli sağlıkla gelsin kuzum.
Hamilelik iyi gidiyor derken bugün doktor kontrolümde de kilosu düşük çıktı öncekilerde de öyleydi ama bu kez epey alt sınırdan almış kilosunu, gelişim geriliği yok ama yine de takip etmek lazım bol protein ye arttıralım biraz dedi doktor.
Seninle de aynı haftalarımız siz de nasıl durumlar canım ?
Uzandım yatıyorum canım zaten. Eşim bir çorba yaptı, sıcak sıcak onu içtim. Demin tuvalete kalktım ama vajinama bıçak saplanır gibi oldu. Gidip hemen geri yattım. Yarın sabaha kadar kimse kaldıramaz beni full yatışAy canım uzan dinlen biraz ya. Aman diyeyim az daha dursun bebişBen de anca oturdum. Belim ve karnım ağrıyor adet sancısı gibi. Kasılmalarım var. Muhtemelen yoruldum yemek yaparken. Ayaklarım da sızlıyor ayakta kaldım diye. Uzattım ayaklarımı şimdi.
Eki Görüntüle 2608118
Bebeğim en fazla 3.5 doğar ama bana göre büyükmüş bacaklarım falan çöp gibi, 165 boy 60 kiloyum doktor bende umut görmedi maalesef, hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinBenimde aynı döndü diye sevindim bebek 4ü geçicek mi normal dogum olamıyormuş hoş ben artık incecik değilim
Slm yanlış bilgi cnn zaten iğnenin etkisi 24 saat sonradan başlıyor faydalı olacaktır o iğne mutlakaYa ben nedense ürkmüyorum şu an son günlerde ne olur bilemem
Canım bildiğim kadarıyla ciğer geliştirici iğne vurulduktan sonra 1 ya da 2 gün(o kısmı çok hatırlamıyorum)içinde doğum olmuyorsa o iğnenin etkisi kalmıyormuş.
Benimki virüsten dolayı değil bebeğin suyu azalmıştı ve kilo almıyordusizin de doğumunuzu erkene mi aldılar acaba merak ettim.
Benim doktorum dışardanBen dokuz eylülde düşünüyordum. Ama ikilemdeyim çınarlı da hangi hoca yapacak doğumunuzu
Canım bana mı sordun bilmiyorum ben cevaplayayım refakatçiye izin var. ben annemle kalacağım eşim de 1-2 kere görebilirmiş normalde ziyaretçi yok sadece baba olduğu için sınırlı süre ile izin varSiz sezaryen mi yapacaksınız bide refakatçi sıkıntısı varmı çınarlı da
Sürmeli (etiket nasıl yapılıyor bilmiyorum)
Gözün aydın sağlıkla yaşasın darısı başımıza
Kız sen doğurcan mı nolcan şaka makaUzandım yatıyorum canım zaten. Eşim bir çorba yaptı, sıcak sıcak onu içtim. Demin tuvalete kalktım ama vajinama bıçak saplanır gibi oldu. Gidip hemen geri yattım. Yarın sabaha kadar kimse kaldıramaz beni full yatış
Ne güzel eşin yapıyor valla. Benimki hiç bilmez. Herşey benim üzerimde. Bayağı yoruldum bugün. Sofrayı topladım oturdum şimdi. İşin kötüsü eşim grip oldu. Ayrı yatıyoruz ama aynı evdeyiz. İnşallah basit bir griptirUzandım yatıyorum canım zaten. Eşim bir çorba yaptı, sıcak sıcak onu içtim. Demin tuvalete kalktım ama vajinama bıçak saplanır gibi oldu. Gidip hemen geri yattım. Yarın sabaha kadar kimse kaldıramaz beni full yatış
Aaa canım tebrik ederim bebek ve sen iyisin dimi canım ❣
Bilmiyorum kuzum bakalım cumartesi kontrolüm var olmadı erkene çekerim. Ben suyu baya içiyorum ama
Hayırlı olsun. Umarım ikinizde sağlıklısınızdır.Güle güle büyüt bebeğini
Gercekten mi çok şaşkınım şu an rabbim analı babalı saglıkla büyütsün
Hadi hayrlisiyla skntisiz gelsin senin minnosun dane guzl her gun birimiz mutlu son yasiorz. Rabbim hepimznkini tamamina erdrsin.
Anam ne ara oldu bittihayrli olsn gozunuz aydin . Merakla bekliorz
Hayırlısı olsun inşallah hem bebiş hem senin için canım.
Ay çok şaşırdım ben nasıl oldu böyle aniden iyisinizdir inşallah canım.
Hayırlı olsun canım, gözün aydın
Aaaa canım gözün aydın umarım her şey yolundadır
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbim❤
Aa ne ara dogum yaptin canim bekliyoruz ayritilari
Hayirli olsun bebegin sağlıcakla büyüt ins❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?