2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Gözün aydin canim.Allah analı babali büyütsün insallah

Maşallah canım gözün aydın

Ay biri içimdeki yeme istegini bastirsin lutfen kız bu ne masallah Allah analı babalı buyutsun

Kız sen doğurcan mı nolcan şaka maka
Kızzz yok daha dursun en azından 1 hafta daha sensiz gitmem ben doğuma beraber yuvarlanacağuk unuttun mu
Hazır çorba kız su kat karıştır bitti zaten hadi ya geçmiş olsun aman maske taksın havluları vs ayır kuzum.
Ay ne güzel doğurmuşsun valla kontrol diye gidip kucağına almışsın bebişi. Heyecan yok, stres yok mis gibi.

Kızlar benim kocada yasak gelecek diye doldurdu yine evi ya ben bunları nasıl temizleyip koyacağım siz nasil yapıyorsunuz?canim cıktı bu nasıl iş ya sırtımda ağrıyor kasımlarımda ağrıyor ben doğururum bu gidisle

Eklentiler

• 20200323_194758.webp
    52,3 KB · Görüntüleme: 73
Sebze meyveleri sirkeli suda bekletip kuruyunca dolaba kaldırıyorum. Paketleri kolonyalı bir bezle ya da kağıt havluyla siliyorum. Daha önce suyun altında deterjanla yıkamıştımama makarna paketi su almıştı ziyan olmuştu Poşetleri de çöpe atıyorum.

Uzak duruyoruz canım birbirinizden. Havlular da yatakları da ayırdık. İnşallah atlatır bir an önce. Benimki hazır çorba da yapmamış hayatında. Kv sağolsun elini sürdürmemiş birşeye Ben oğluma hepsini öğreteceğim inşallah. Gelinim ilerde arkamdan sövmesin

En doğrusu kuzum, hayat müşterek. Öğrensin tabi. Benim kayınvalidem öğretmiş birşeyler çok şükür.

Kız hazır çorbaya su katmaktan başka ne var Benim kayınvalidem 2 oğluna da öğretmiş her şeyi Allah razı olsun. İleride çalışan bir eşiniz olur her şey eşit, yardım edeceksiniz diye aşılamış, mutfakta falan da ufak tefek görevler vermiş alışsınlar diye..

En doğrusu kuzum, hayat müşterek. Öğrensin tabi. Benim kayınvalidem öğretmiş birşeyler çok şükür.
Ay ne güzel. Benimki fırın çalıştırmayı bilmezdi valla evlendiğimizde. Bir tek kahvaltı hazırlayabilir. Güzel de çay demler o kadar. Demlettim şimdi çayı

Ay ne güzel etmiş senin kv. Benimki sofra adabı bile öğretmemiş. Hızlıca yemeğini yiyip kalkıyor sofradan. Uzatıyor ayaklarını oturuyor koltuğa. Ben tek başıma yemek yiyiyorum Tabağını kaldırmak yok birşey yok. Bir kere makineye koydurdum tabağını ters koymuş. Bütün tabaklar anyaya bununki konyaya bakıyor resmen Başlarda çok tartıştık bu konu yüzünden. Biraz yontmaya başladım ama büyük bir ilerleme yok hala. İnşallah oğlu örnek almaz bunu

Maşallah sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil. Açıklıkla baya varmış. Darısı bizlere olsun. Uykucu şiirini yerimize öp kokla annesi.

Merak etme babasını örnek almaz, sen öğretirsen.. Benim kayınpeder suyunu bile ayağına isteyen bir adam.. Yere kırıntı dökülür eğilmez hemen kayınvalidemi çağırır mesela.. Ama oğullarını öyle yetiştirmemiş kayınvalidem.. Hamileliğin ilk zamanları eşim olmasa tamamen aç gezerdim ben heralde, yapar da temizler de.. He çok mu güzel temizler hayır ama insan hasta olunca muhtaç olunca temizliğe bakmıyor.

Gözün Aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Gözun aydın canım tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı olsun

İdolüm kayınvaliden o zaman

Gözün aydın olsun inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…