Gözün aydin canim.Allah analı babali büyütsün insallahhepinize çook tesekkur ederim arkadaşlar. bugün kontrolüm vardı. hatta geçen hafta çarşamba yazmıştım galiba hazırlıklı gel demişti doktor. ben bugün doktoru en azindan 38. haftaya ikna ederim diye gelmistim. valizimi vs hep arabanin arkasına attik ama. muayene etti alttan. 5. 6 cm açıklık. ya erken mi solunum sıkıntısı vs olur mu derken. bu halde enfeksiyona açıksin yatış yapacağım dedi. lavman kesenin delinmesi derken sancilarim da düzene girdi. 14. 30 da bebegim dünyaya merhaba dedi. ilk emmesi iyiydi ama şimdi uyandırırken zorlandim biraz. bizden haberler böyle. 40 da beklerken 37+2 de geldi minigim
Maşallah canım gözün aydınhepinize çook tesekkur ederim arkadaşlar. bugün kontrolüm vardı. hatta geçen hafta çarşamba yazmıştım galiba hazırlıklı gel demişti doktor. ben bugün doktoru en azindan 38. haftaya ikna ederim diye gelmistim. valizimi vs hep arabanin arkasına attik ama. muayene etti alttan. 5. 6 cm açıklık. ya erken mi solunum sıkıntısı vs olur mu derken. bu halde enfeksiyona açıksin yatış yapacağım dedi. lavman kesenin delinmesi derken sancilarim da düzene girdi. 14. 30 da bebegim dünyaya merhaba dedi. ilk emmesi iyiydi ama şimdi uyandırırken zorlandim biraz. bizden haberler böyle. 40 da beklerken 37+2 de geldi minigim
Ay biri içimdeki yeme istegini bastirsin lutfenTeyzoşlar ben geldim.
Adım Asya. 3 kg doğdum. Dr teyzeler ve amcalar beni tosbik diye bekliyorlardı ama ben minnak kibar böyle sarı saçlı bir bebek olarak dünyaya geldim. Siz hiç böyle bir güzellik gördünüz mü acaba? Ben Albino bebeği olabilirmişim drlar öyle dediler. Yapılacak testlerden sonra belli olacakmış.
Ben Rabbimin bir mucizesiyim Albino bebeği olsam nolacak ki
Eki Görüntüle 2608008
Kızzz yok daha dursun en azından 1 hafta dahaKız sen doğurcan mı nolcan şaka maka
Hazır çorba kız su kat karıştır bitti zatenNe güzel eşin yapıyor valla. Benimki hiç bilmez. Herşey benim üzerimde. Bayağı yoruldum bugün. Sofrayı topladım oturdum şimdi. İşin kötüsü eşim grip oldu. Ayrı yatıyoruz ama aynı evdeyiz. İnşallah basit bir griptir
Ay ne güzel doğurmuşsun valla kontrol diye gidip kucağına almışsın bebişi. Heyecan yok, stres yok mis gibi.hepinize çook tesekkur ederim arkadaşlar. bugün kontrolüm vardı. hatta geçen hafta çarşamba yazmıştım galiba hazırlıklı gel demişti doktor. ben bugün doktoru en azindan 38. haftaya ikna ederim diye gelmistim. valizimi vs hep arabanin arkasına attik ama. muayene etti alttan. 5. 6 cm açıklık. ya erken mi solunum sıkıntısı vs olur mu derken. bu halde enfeksiyona açıksin yatış yapacağım dedi. lavman kesenin delinmesi derken sancilarim da düzene girdi. 14. 30 da bebegim dünyaya merhaba dedi. ilk emmesi iyiydi ama şimdi uyandırırken zorlandim biraz. bizden haberler böyle. 40 da beklerken 37+2 de geldi minigim
Benimde başta olmadı sona doğru bende de oldu 3 4 kereKızlar benim midem bulanıyor ya. Bu zamana kadar 1 kere bile bulanmadı midem. Şimdi nerden çıktı ki bu? Fikri olan var mı?
Sebze meyveleri sirkeli suda bekletip kuruyunca dolaba kaldırıyorum. Paketleri kolonyalı bir bezle ya da kağıt havluyla siliyorum. Daha önce suyun altında deterjanla yıkamıştımama makarna paketi su almıştı ziyan olmuştuKızlar benim kocada yasak gelecek diye doldurdu yine evi ya ben bunları nasıl temizleyip koyacağım siz nasil yapıyorsunuz?canim cıktı bu nasıl iş ya sırtımda ağrıyor kasımlarımda ağrıyor ben doğururum bu gidisle
Niye oldu peki birşey çıktı mı sonradanBenimde başta olmadı sona doğru bende de oldu 3 4 kere
Uzak duruyoruz canım birbirinizden. Havlular da yatakları da ayırdık. İnşallah atlatır bir an önce.Kızzz yok daha dursun en azından 1 hafta dahasensiz gitmem ben doğuma beraber yuvarlanacağuk unuttun mu
Hazır çorba kız su kat karıştır bitti zatenhadi ya geçmiş olsun aman maske taksın havluları vs ayır kuzum.
Ay ne güzel doğurmuşsun valla kontrol diye gidip kucağına almışsın bebişi. Heyecan yok, stres yok mis gibi.
En doğrusu kuzum, hayat müşterek. Öğrensin tabi. Benim kayınvalidem öğretmiş birşeyler çok şükür.Uzak duruyoruz canım birbirinizden. Havlular da yatakları da ayırdık. İnşallah atlatır bir an önce.Benimki hazır çorba da yapmamış hayatında. Kv sağolsun elini sürdürmemiş birşeye Ben oğluma hepsini öğreteceğim inşallah. Gelinim ilerde arkamdan sövmesin
Kız hazır çorbaya su katmaktan başka ne varUzak duruyoruz canım birbirinizden. Havlular da yatakları da ayırdık. İnşallah atlatır bir an önce.Benimki hazır çorba da yapmamış hayatında. Kv sağolsun elini sürdürmemiş birşeye Ben oğluma hepsini öğreteceğim inşallah. Gelinim ilerde arkamdan sövmesin
Ay ne güzel. Benimki fırın çalıştırmayı bilmezdi valla evlendiğimizde. Bir tek kahvaltı hazırlayabilir. Güzel de çay demler o kadar. Demlettim şimdi çayıEn doğrusu kuzum, hayat müşterek. Öğrensin tabi. Benim kayınvalidem öğretmiş birşeyler çok şükür.
Ay ne güzel etmiş senin kv. Benimki sofra adabı bile öğretmemiş. Hızlıca yemeğini yiyip kalkıyor sofradan. Uzatıyor ayaklarını oturuyor koltuğa. Ben tek başıma yemek yiyiyorumKız hazır çorbaya su katmaktan başka ne varBenim kayınvalidem 2 oğluna da öğretmiş her şeyi Allah razı olsun. İleride çalışan bir eşiniz olur her şey eşit, yardım edeceksiniz diye aşılamış, mutfakta falan da ufak tefek görevler vermiş alışsınlar diye..
hepinize çook tesekkur ederim arkadaşlar. bugün kontrolüm vardı. hatta geçen hafta çarşamba yazmıştım galiba hazırlıklı gel demişti doktor. ben bugün doktoru en azindan 38. haftaya ikna ederim diye gelmistim. valizimi vs hep arabanin arkasına attik ama. muayene etti alttan. 5. 6 cm açıklık. ya erken mi solunum sıkıntısı vs olur mu derken. bu halde enfeksiyona açıksin yatış yapacağım dedi. lavman kesenin delinmesi derken sancilarim da düzene girdi. 14. 30 da bebegim dünyaya merhaba dedi. ilk emmesi iyiydi ama şimdi uyandırırken zorlandim biraz. bizden haberler böyle. 40 da beklerken 37+2 de geldi minigim
Merak etme babasını örnek almaz, sen öğretirsen.. Benim kayınpeder suyunu bile ayağına isteyen bir adam.. Yere kırıntı dökülür eğilmez hemen kayınvalidemi çağırır mesela.. Ama oğullarını öyle yetiştirmemiş kayınvalidem.. Hamileliğin ilk zamanları eşim olmasa tamamen aç gezerdim ben heralde, yapar da temizler de.. He çok mu güzel temizler hayır ama insan hasta olunca muhtaç olunca temizliğe bakmıyor.Ay ne güzel etmiş senin kv. Benimki sofra adabı bile öğretmemiş. Hızlıca yemeğini yiyip kalkıyor sofradan. Uzatıyor ayaklarını oturuyor koltuğa. Ben tek başıma yemek yiyiyorumTabağını kaldırmak yok birşey yok. Bir kere makineye koydurdum tabağını ters koymuş. Bütün tabaklar anyaya bununki konyaya bakıyor resmen Başlarda çok tartıştık bu konu yüzünden. Biraz yontmaya başladım ama büyük bir ilerleme yok hala. İnşallah oğlu örnek almaz bunu
Gözün Aydın canım Allah analı babalı büyütsünhepinize çook tesekkur ederim arkadaşlar. bugün kontrolüm vardı. hatta geçen hafta çarşamba yazmıştım galiba hazırlıklı gel demişti doktor. ben bugün doktoru en azindan 38. haftaya ikna ederim diye gelmistim. valizimi vs hep arabanin arkasına attik ama. muayene etti alttan. 5. 6 cm açıklık. ya erken mi solunum sıkıntısı vs olur mu derken. bu halde enfeksiyona açıksin yatış yapacağım dedi. lavman kesenin delinmesi derken sancilarim da düzene girdi. 14. 30 da bebegim dünyaya merhaba dedi. ilk emmesi iyiydi ama şimdi uyandırırken zorlandim biraz. bizden haberler böyle. 40 da beklerken 37+2 de geldi minigim
Gözun aydın canım tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı olsunhepinize çook tesekkur ederim arkadaşlar. bugün kontrolüm vardı. hatta geçen hafta çarşamba yazmıştım galiba hazırlıklı gel demişti doktor. ben bugün doktoru en azindan 38. haftaya ikna ederim diye gelmistim. valizimi vs hep arabanin arkasına attik ama. muayene etti alttan. 5. 6 cm açıklık. ya erken mi solunum sıkıntısı vs olur mu derken. bu halde enfeksiyona açıksin yatış yapacağım dedi. lavman kesenin delinmesi derken sancilarim da düzene girdi. 14. 30 da bebegim dünyaya merhaba dedi. ilk emmesi iyiydi ama şimdi uyandırırken zorlandim biraz. bizden haberler böyle. 40 da beklerken 37+2 de geldi minigim
İdolüm kayınvaliden o zamanMerak etme babasını örnek almaz, sen öğretirsen.. Benim kayınpeder suyunu bile ayağına isteyen bir adam.. Yere kırıntı dökülür eğilmez hemen kayınvalidemi çağırır mesela.. Ama oğullarını öyle yetiştirmemiş kayınvalidem.. Hamileliğin ilk zamanları eşim olmasa tamamen aç gezerdim ben heralde, yapar da temizler de.. He çok mu güzel temizler hayır ama insan hasta olunca muhtaç olunca temizliğe bakmıyor.
Gözün aydın olsun inşallah canımhepinize çook tesekkur ederim arkadaşlar. bugün kontrolüm vardı. hatta geçen hafta çarşamba yazmıştım galiba hazırlıklı gel demişti doktor. ben bugün doktoru en azindan 38. haftaya ikna ederim diye gelmistim. valizimi vs hep arabanin arkasına attik ama. muayene etti alttan. 5. 6 cm açıklık. ya erken mi solunum sıkıntısı vs olur mu derken. bu halde enfeksiyona açıksin yatış yapacağım dedi. lavman kesenin delinmesi derken sancilarim da düzene girdi. 14. 30 da bebegim dünyaya merhaba dedi. ilk emmesi iyiydi ama şimdi uyandırırken zorlandim biraz. bizden haberler böyle. 40 da beklerken 37+2 de geldi minigim
Hakkinda hayirlisi,Allah yardimcin olsun,iyi haberlerini bekliyoruzKızlar sancılar 3-5 dk ya düştü hastaneye gidiyorum bakalım açılma var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?